🔹در این تصویر هم مقایسه بین کلاهک های خانواده موشکی شهاب،قدر و عماد را مشاهده می کنید.به شکل کلی تفاوت اصلی در خانواده عماد و قدر،تغییرات موجود در کلاهک انها می باشد و نسل های مختلف از بوستر تقریبا مشابه استفاده کرده اند.
🔻نسل اول موشک های سوخت مایع کشور از کلاهک تک مخروطی بهره می بردند.به مرور کلاهک دو مخروطی و در نهایت سه مخروطی شده است تا میزان مانورپذیری و پایداری بهتر شود.
🔸همچنین شاهد استفاده از بالک های کنترلی در نسل های اخر موشک عماد و قدر هستیم که سبب مانور پذیر شدن کلاهک شده و برخلاف کلاهک های ساده نسل های قبلی خود توانایی اصلاح مسیر پیدا کرده و در صورت سیستم های ناوبری مناسب میتواند CEP و دقت بسیار بالایی کسب کند و همچنین به مانور های فرار از پدافند در جور بپردازد(در مقابل موشک هایی مثل استانر اسرائیلی یا پاتریوت پک ۳)
🔻برای مثال کلاهک موشک عماد در نسل اول خود از طراحی دومخروطی استفاده می کرد و با توجه به ابعاد، نسبت به موشک اعتماد از کلاهک سنگین تری استفاده می کرد.اما همین استفاده از کلاهک دومخروطی باعث شده بود تا پایداری کلاهک کاهش یابد و در نتیجه خطای ان زیاد شود.
P6
@SHIRDALPOST | #SEYED
رادار J10-C
#جنگنده
🔹جی-۱٠سی برخلاف نسخه های قبلی خود که از رادار پالس داپلر استفاده می کردند از یک رادار ارایه فازی فعال (KLJ-10 AESA) بهره می برد.
🔻طبق گفته های منابع چینی برد کشف رادار در برابر هدفی با سطح مقطع راداری ۱ مترمربع در حدود ۱٠٠ تا ۱۱۸ کیلومتر براورده می شود.این برای هدفی با سطح مقطع ۵ متر مربع در حدود ۲۲٠ کیلومتر در حداکثر برد کشف است.
🔻این رادار توان درگیری همزمان با ۸ هدف را داشته و می تواند ۲۴ تا ۳٠ هدف را رهگیری کند.
🔻به لحاظ توان راداری می توان این جنگنده را هم سطح با جنگنده هایی مثل رافائل،تایفون، گریپن و حتی اف ۱۶ قرار داد.
🔸البته بدنه و موتور جی۱٠ محدودیتهایی برای افزایش توان الکتریکی، خنک سازی رادار و حتی ارتقا سامانه های الکترونیک دارد.ضعفی که در جنگنده ای مثل جی اف-۱۷ نیز وجود داشته است و چینی ها برای جبران ان به سراغ طراحی نسل ۴/۵ و نسل ۵ های دیگر رفته اند.
@SHIRDALPOST
714.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️تصاویر ماهواره ای مربوط به سایت زیرزمینی در دست ساخت در اطراف کرج
🔻با توجه به شواهد سایت احتمالا مربوط به صنایع دفاعی وزارت دفاع است. روند انتقال صنایع اصلی تولیدی وزارت دفاع و هوافضا از بعد جنگ ۱۲ روزه سرعت بیشتری به خود گرفت و همین سبب شد تا علیرغم حملات سنگین به صنایع سطحی، همچنان روند تولید تجهیزات دفاعی با کمیت کمتر ادامه داشته باشد.
@SHIRDALPOST
⭕️پهپاد کرار با کد بدنه ۳۱۵ در اختیار یگان پهپادی هوافضای سپاه
🔻این پهپاد اخیرا به یگان پهپادی سپاه ملحق شده است.
@SHIRDALPOST
تصاویر از سایت راداری FPS100 منطقه یکم نداجا در بندرعباس که در جنگ رمضان مورد اصابت قرار گرفته است.
#اختصاصی
@SHIRDALPOST | #IM