بیانیه نیروهای یمنی در خصوص هشدار به دشمن سعودی مبنی بر تکرار هرگونه تلاش برای نقض حریم هوایی یمن یا هرگونه تجاوزی که کشور ما را هدف قرار دهد، با این هشدار که این اقدامات با پاسخ کوبنده ای مواجه خواهد شد که فرودگاه ها و منافع حیاتی آن را در خشکی و دریا هدف قرار خواهد داد.
به نام خداوند بخشنده مهربان
🔹امروز صبح، جمعه، ساعت 5:20 صبح، یک گروه از هواپیماهای جنگی دشمن سعودی، حریم هوایی استانهای یمن را نقض کرد. این اقدام در چارچوب تلاشی برای جلوگیری از فرود یک هواپیمای غیرنظامی ایرانی بود که بیش از 200 شهروند، از جمله مجروحان، بیماران و افرادی که در یمن گیر افتاده بودند، را در خود جای داده بود. این هواپیما قصد فرود در فرودگاه بینالمللی صنعا را داشت. فرودگاه صنعا و یمن تقریباً 11 سال است که تحت محاصره ظالمانه قرار دارند. با این حال، تلاش آنها با لطف خداوند، با مقاومت نیروهای مسلح یمن ناکام ماند. نیروهای مسلح یمن با استفاده از تعدادی موشک پدافند هوایی، این اقدام را دفع کردند و با کمک خداوند، مجبور به ترک حریم هوایی شدند.
🔸بنابراین، نیروهای مسلح یمن بر موارد زیر تاکید می کنند:
🔹اولاً: ما دشمن سعودی جنایتکار را از تکرار هرگونه تلاش برای نقض حریم هوایی یا هرگونه تجاوزی که کشور ما را هدف قرار دهد، هشدار می دهیم. این اقدامات با پاسخ کوبنده ای مواجه خواهد شد که فرودگاه ها و منافع حیاتی آن را در خشکی و دریا هدف قرار خواهد داد.
🔹ثانیاً: ما هرگز محاصره ظالمانه سعودی-آمریکایی بر کشورمان را تا ابد نخواهیم پذیرفت و تمام اقدامات مشروع را برای پایان دادن به این محاصره انجام خواهیم داد.
🔹ثالثاً: ما از همه فرزندان عزیز ملت خود می خواهیم که به دعوت سید القائد، عبدالملک بدرالدین الحوثی، دامنه حمایت او، برای ادامه بسیج عمومی و آمادگی رزمی، پاسخ دهند.
🔹رابعاً: ما بر آمادگی نیروهای مسلح با تمام یگان های خود برای هر تصمیمی که سید القائد اتخاذ کند، تاکید می کنیم و اطمینان می دهیم که نیروهای ما آماده هستند تا دستورات را در چارچوب رفع محاصره سعودی-آمریکایی از ملت عزیز ما و بیرون راندن متجاوزان، اجرا کنند.
🔸در پایان، بر ضرورت پایان دادن به محاصره بر فرودگاه بین المللی صنعا تاکید می کنیم و با احترام و قدردانی فراوان، از موضع جمهوری اسلامی ایران در اقدام به شکستن محاصره و انتقال بیماران، افراد گیر افتاده، هیئت رسمی و مردمی که در مراسم تشییع جنازه شهید سید علی خامنه ای، رحمت الله علیه، شرکت داشتند، تجلیل می کنیم. ما بر ادامه پروازها بین فرودگاه های صنعا و تهران، به اذن خداوند متعال، برای رفع محاصره و رنج از ملت یمن عزیز و مظلوم، صرف نظر از نتایج و پیامدهای آن، تاکید می کنیم.
خداوند، ما را کافی است و او بهترین یاور است.
خداوند، بهترین سرپرست و یاور است.
زنده باد یمن، آزاد، عزیز و مستقل.
پیروزی از آن یمن و همه آزادگان امت است.
صنعا، 18 محرم 1448 هجری قمری
معادل 3 جولای 2026 میلادی.
منتشر شده توسط: نیروهای مسلح یمن
@SHIRDALPOST
⭕️نیروی دریایی ایالات متحده اعلام کرد که یکی از نیروهایش در حادثه بالگرد امریکایی کشته(یا مفقود) شده است.
🔻این حادثه دومین حادثه بالگردی امریکا در منطقه می باشد.
@SHIRDALPOST
گزارشها از حمله اوکراین به پالایشگاه نفت امسک، بزرگترین پالایشگاه روسیه در مجاورت مرز با قزاقستان، حکایت دارد.
پالایشگاه امسک با ظرفیت پالایش سالانه ۲۲ میلیون تن نفت، یکی از مهمترین مراکز صنعت نفت روسیه به شمار میرود.
@SHIRDALPOST
سیلو های پایگاه موشکی خورموج بوشهر
🔷تاسیسات مربوط به هوافضا
#خسارات_جنگ
@SHIRDALPOST
25.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصویر ماهواره ای جدید حاکی از حداقل دو اصابت در پایگاه موفق السلطی اردن می باشد.
🔹با تشکر از @MhdIHimSelF بابت تهیه تصویر
@SHIRDALPOST
کانال نظامی شیردال پست
کانال ما را در تلگرام دنبال کنید.
@SHIRDALPOST
https://t.me/SHIRDALPOST
813.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاسیسات تولید کیک زرد اردکان یزد
🔹تاسیسات متعلق به سازمان انرژی هسته ای
#خسارات_جنگ
@SHIRDALPOST
تصویری جدید از رهبر معظم انقلاب،
آیتالله سید مجتبی خامنهای
@SHIRDALPOST
242.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیرامون اهداف هدف قرار گرفته در موفق السلطی
این سازه ها به تازگی در 2 ژوئیه ساخته شده بودن و هفت روز بعد در 9 ژوئیه در اثر حملات کشورمان نابود شدند امری که بیانگر به روز بودن بانک اهداف کشور از طریق دسترسی به تصاویر ماهواره ای جدید می باشد
@SHIRDALPOST