eitaa logo
سربازان رهبری
95 دنبال‌کننده
14.5هزار عکس
11.1هزار ویدیو
68 فایل
ارتباط بامدیر09352556084 علیرضا حسنی انتقادات و پیشنهادات پذیرفته میشود
مشاهده در ایتا
دانلود
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥ابوذر روحی مداح و خواننده سرود «سلام فرمانده» امروز در اجتماع بزرگ «امت رسول الله» در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) شهر رشت علیه اغتشاشگران و هتاکی‌های اخیر آنها رجز خوانی کرد.
علی کریمی احساس خطر کرد. اقای کریمی این که شما اشوبگران رو تحریک به برخورد با نیروی انتظامی میکردید و اموزش ساخت کوکتل مولوتف میداد، یعنی حمایت از مردم ایرانه؟ با حمایت شما سلبریتی‌ها ۵۰ نفر آدم بی‌گناه کشته شدن... روزهای محاکمه نزدیکه آقای کریمی منتظر باش 🌍
شهادت یک بسیجی در ارومیه به دست اغتشاشگران ◻️سید عباس فاطمیه که سه روز پیش به دست اشرار و آشوب گرها در ارومیه مجروح شده بود به شهادت رسید.
روحانی جهادی که اغتشاشگران جمجمه‌اش را نابود کردند حجت الاسلام دارایی در گفت‌وگو با حوزه: حجت الاسلام محمدعلی کارخانه از روحانیون فعال و جهادی که امامت جماعت مسجد الهادی(ع) محله هرندی تهران را بر عهده دارد، سه شنبه گذشته با گروهی از دوستان برای جلوگیری از تخریب اموال عمومی به منطقه پیروزی تهران رفته بودند که مورد هجوم اغتشاشگران قرار گرفته و به شدت مجروح شد به طوری که علاوه بر آسیب‌های بسیار شدید در نقاط مختلف بدن، جمجمه وی کاملاً خُرد می‌شود و به کما می‌رود. آنچه مایه غبطه شد این که این روحانی جهادی هنگام به هوش آمدن اولین سخنی که بر زبان آورد این بود "خوشحالم و سبکم که در این مسیر از ما هم خریدند، دعا کنید خدا از ما بپذیرد". این روحانی جهادی که تلاش‌های بسیاری برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در منطقه هرندی و حرکت‌های جهادی به ویژه در سال‌های کرونایی داشته، بحمدالله بعد از عمل جراحی از کما خارج شده و هم اکنون علاوه بر ضریب هوشیاری خوب، توانایی گفت‌وگو و تکلم دارد.
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باشنیدن‌این‌حرف‌ها‌‌احساس‌غرور‌کردم
ختم کلام
کشف ۹۰۰ شوکر آمریکایی از یک اغتشاشگر در بانه فرمانده انتظامی استان کردستان: بر اساس اطلاعات به دست آمده مبنی بر ورود یک محموله شوکر برقی از مرزهای غربی برای انتقال به استان‌های مرکزی کشور به منظور استفاده در اغشاشات، موضوع در دستور کار قرار گرفت. این ۹۰۰ شوکر ساخت آمریکا در یک منزل مسکونی کشف و یک نفر بازداشت شد. اغتشاشگران و مزدوران ضدانقلاب قصد داشتند از این شوکرها در تجمعات علیه مردم عادی و در راستای ایجاد ناامنی و خدشه به اعتبار پلیس استفاده کنند.
خواندن چنین نمازی در وسط معرکه فتنه ها را آرزو دارم....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مدیرعامل خبر فوری؛ اغتشاشگر شد؟! در ادامه تلاش گروهک تروریستی منافقین برای کشته سازی، این بار تصویر شخصی به نام دکتر سهراب معروفی متخصص قلب و عروق در تهران را به صورت گسترده منتشر کردند که دو شب قبل در تهران توسط نیروی انتظامی کشته شده است! در بررسی ها مشخص شد این خبر در بیش از صدها گروه و کانال متعلق به ضد انقلاب منتشر شده است! اما واقعیت ماجرا چیست؟ تصویر منتشر شده توسط منافقین و ضد انقلاب سهراب معروفی نیست بلکه تصویر آقای مصطفی انتظاری مدیرعامل خبر فوری است که به صورت ناشیانه توسط منافقین استفاده شده تا شاید بتوانند با آن چهار جوان ناآگاه را برای آشوب های بیشتر تحریک نمایند. آگاه باشید تا از جهل شما ضد انقلاب و دشمنان اسلام بهره نبرند.
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرین چاره‌ی ما پنجره‌ فولادِ رضاست... ألسلام علیک یامولانا الرئوف یاأباالحسن السلطان علی بن موسی الرضا