شیخ صدوق از پدرشان از محمد بن یحیى العطار از عمرکی خراسانی از علی بن جعفر از برادرش موسی بن جعفر(ع) از پدرش جعفر بن محمد(ع) از امام علی(ع): «مَنْ صَلَّى الْفَجْرَ ثُمَّ قَرَأَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ إِحْدَى عَشْرَةَ مَرَّةً لَمْ یتْبَعْهُ فِی ذَلِک الْیوْمِ ذَنْبٌ وَ إِنْ رَغِمَ أَنْفُ الشَّیطَان»؛[1]
کسی که یازده بار سورهی «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» را پس از نماز صبح بخواند، در آنروز گناهی از او سر نمیزند، هر چند بر خلاف میل شیطان باشد.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
فاطمه زهرا مظهر مواجهه جبهه حق و باطل
آل عمران
فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنفُسَنَا وَأَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ(61)
۱۴۰۰/۱۱/۰۳
امام خامنه ای در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام
در آیهی مباهله: وَ نِساءَنا وَ نِساءَکُم؛ در حالی که اطراف پیغمبر زنان زیادی بودند -همسران پیغمبر بودند، نزدیکان دیگر پیغمبر بودند، شاید آن وقت بعضی از دختران دیگر پیغمبر [هم] بودند- امّا «نِساءنا» فقط فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) است؛ برای چه؟ برای مواجههی جبههی حق با جبههی باطل؛ این [طور] است. فاطمهی زهرا مظهر این حقایق والا و فوقالعاده است. فضائل حضرت زهرا اینها است
✍#رجبعلی_بازیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: روستاییان و کشاورزان باید برای زمینهای خود سند داشته باشند
🔹مسئله حدنگار موضوع مهمی است و زمینهای فاقد سند مشکل ایجاد میکند. روستائیان و کشاورزان برای ارضی خود باید سند داشته باشند.
🔹ادارهها و سازمانهای دولتی، زمینهای بلااستفاده خود را در اختیار نهضت ملی ساخت مسکن قرار دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحت راباخنده شروع کن
همکلاسی های خنگ😐😂😂
🔻امام صادق عليه السلام: لا عَيْشَ اَهْنَأُ مِنْ حُسْنِ الْخُلُقِ؛
هيچ زندگى گواراتر از اخلاق و رفتار پسنديده نيست.
📚تحف العقول ص 360
☀️رهبر معظم انقلاب
خوشبخت آن کسی است که بهوسیله دیگری موعظه بشود؛ یعنی عبرت بگیرد. ما میبینیم چیزهایی را که در زندگی برای افراد پیش میآید. چه جور در مرحله امتحان قرار میگیرند، چطور بعضی در امتحان پیروز میشوند، چطور بعضی در امتحان مردود میشوند، چطور بعضی از موقعیتها استفاده درست میکنند. چطور بعضی موقعیتها و فرصتها را از دست میدهند. اینها را نگاه کنیم. با دید باز این را برای خودمان وسیله موعظه قرار بدهیم. یعنی از این درس بگیریم. به جای اینکه وقتی کسی زمین خورد، دلمان خنک بشود، و بر روی احساسات خودمان [قرار بگیریم]؛ نه، به جای این توجه بکنیم که عامل چه بود؟ عامل این زمین خوردن؛ عامل این اعتلا و اوج چه بود؟ چگونه شد؟ و ما چقدر میتوانیم از این فرصتها استفاده کنیم.۱۳۹۲/۱۱/۱۰
🔻حجت الاسلام علی مهدیان
🔻حوزه و ورود زنان به ورزشگاه
🔻ابتدای کار دولت احمدی نژاد بود، بعد از دولت فقر و فساد و تبعیض خاتمی، بخشی از حوزه علمیه درباره تصمیم دولت جدید برای حضور زنان در ورزشگاه برآشفت. تحصن کرد. بیانیه داد. مراجعش خط و نشان کشیدند. در جلسه ای از جناب مرتضی آقا تهرانی شنیدم که میگفت: «سه ساعت با احمدی نژاد جلسه دو نفره داشتم که به او توضیح دهم دیدن بخشی از پای مردان توسط زنان حاضر در ورزشگاه حرام است.»
🔻من آن زمان به این رفتار برخی حوزویان از صدر تا ذیل، اعتراض داشتم. برایم مسخره بود. نه چون نسبت به یک حکم شرعی اینطور رگ گردنشان بیرون میزند، که این مایه مباهات و افتخار است که اینجا کانون غیرت دینی باشد، اما از این جهت که احساس میکردم، این جا در حوزه، عاقله ای لازم داریم که مسائل را اصلی فرعی کند. اهم و مهم کند. این درد را رهبری سال هشتاد و نه در دیدار با جامعه مدرسین به آنها گوشزد کرد. و انصافا از این درد در بخشی از بدنه حوزویان و به تبع متدینین ضربه ها خوردیم.
🔻بدون وجود چنین عاقله ای نمیتوان به آن مرجع فقهی حوزوی اعتماد کرد، که چه زمان در تزاحم عناوین فقهی، جانب اهم را بگیرد و نه مهم. نمیتوان به آن مرجع فقهی اعتماد کرد که اساسا آن مساله اجتماعی عینی خارجی را آنالیز کند و ابعاد و عناوین ثانویه را کشف کند. نمیتوان به آن مرجع فقهی اعتماد کرد که بتواند تشخیص مصالح نظام بدهد. مرجع فقهی اگر صلاحیت رهبری نداشته باشد مرجع فقهی نیست و شرعا نمیتواند مرجع باشد.
🔻عاقله کل نظام دینی ما البته این مقدار عقب ماندگی ندارد. اصل و فرع احکام را در پیشرفت اراده جبهه حق و شکست اراده جبهه طاغوت و انسجام عمومی حول این جهت، میشناسد. این «عقلانیت» در کنار «غیرت دینی» را در دوران انقلاب و قبل آن زمان مرحوم بروجردی و شیخ عبدالکریم و عقب تر در کل تاریخ شیعه دیده ایم و البته اخیرا نیز در کرونا و در مذاکرات و در خیلی امور دیگر شاهد بوده ایم، حضور زنان در ورزشگاه ها هم یکی مثل ما بقی. اما این وسط نمره آن برخی از بدنه حوزه چند است؟
🔻برخی که میگویم، یک عده محدود نیستند بلکه یک جماعت معتنابه هستند. آقایانی که برای اشکال و سوال یک جوان به یک مرجع تقلید رگ گردنشان بیرون زد، بیانیه رسمی دادند، تک به تک موضع گرفتند، خانه اش رفتند یکی یکی و عذرخواهی کردند، خط و نشان کشیدند و چه و چه، بعد دقیقا بعد از سخنان رهبری در نوزده دی درباره اهمیت فقه سیاسی و حاکمیتی
🔻دیدند که یک جریان مشخص در داخل و خارج حوزه به دروغ مرحوم شیخ عبدالکریم و مرحوم بروجردی را متهم به اختگی سیاسی اجتماعی میکند، لام تا کام حرفی نزدند و سکوت اندر سکوت اندر سکوت. خوب انصافا معلوم است که یک جای کار میلنگد.
🔻عجیب نیست در مقابل این حجم فشار به دولت انقلابی و مردم مظلوم، آقایان سکوت کنند بعد ناگهان برای بحث حضور زنان در ورزشگاه موضع رسمی بگیرند؟ انصافا عجیب است.
🔻چاره نیست. باید گفت. نمیشود ببینیم که این پادشاه برهنه است و از ترس تهمت این و آن سکوت کنیم. این واقعیتی دردناک و دهشتناک است که نشان میدهد بخشی از بدنه حوزه علمیه ما عاقله ندارد و این درد را باید خود حوزویان چاره اندیشی کنند.
📚حدیث روز
🛑 اظهار توانگرى گونه اى شكر است. فقير نشان دادن، فقر مىآورد
إظهارُ الغِنى مِن الشُّكرِ، إظهارُ التَّباؤسِ يَجلِبُ الفَقرَ
امیرالمومنین(ع)
🕌
🌹 #شهیدشناسی
🌷 #شهید_یونس_احمدی فرزند فیاض، متولد سال ۳۱/۱/۴ در شهر آلاشت شهرستان سوادکوه ، استان مازندران دیده به جهان گشود.
🌹آقا یونس در خانواده ای مذهبی بزرگ شد و تا مقطع متوسطه تحصیل کرد. متاهل بود. به عنوان نیروی کادر ارتش و فرمانده دسته به جنوب اعزام شد.
🌹 در تاریخ ۶۱/۲/۱۶ در منطقه عملیاتی دارخوین بر اثر اصابت ترکش به کمر به شهادت رسید💔🕊
🥀 پیکر مطهرش در گلزار شهدای آلاشت به خاک سپرده شد 😔💔
🍂 یا رب نرود ناله ز خاکستر عشاق...
در خاک هم این سوختگان فاخته باشند...🕊
یادش گرامی و راهش پررهرو باد🌹