🔺اوه اوه اوه!
🔻فرانسه عجب بزن بزنی شد!
🔹دو ۳ روز گذشته همه جا را به آتش کشیدند، مکرون هم امروز عجیب و غریب ادامه یافتن اعتراضات را تهدید کرد.
🔹اینجا که مهد دموکراسی است و تغییر از طریق صندوق رای و انتخابات خیلی راحت است، پس اینهمه خشونت مردم در اعتراضات چه توجیهی دارد؟
اینترنشنالی که اعتراض رادیکال را تبلیغ کند که وجود ندارد، قدرت خارجی که مردم را به آشوب و براندازی تحریک کرده باشد که نیست، گروههای تجزیهطلب که اسلحه توزیع کرده باشند که وجود ندارند پس چرا مردم اینقدر رادیکالاند؟
چرا به خانه برنمیگردند تا در انتخابات بعدی با جوهری کردن انگشتشان همه ریلهای فرانسه را به سیاستهایی که میخواهند هدایت کنند؟
#وحید_اشتری
@SSMBAS1405
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو پخش زنده اینترنشنال یهو صدای تیراندازی پلیس فرانسه میاد، مجری با دستپاچگی میگه نه، صدای آبپاش بود🤣🤣
@SSMBAS1405
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شهرام همایون :
ایران دنیا را متحیر کرده ، من مخالف جمهوری اسلامی هستم اما مخالف احمق نیستم .
روسیه و اوکراین چند سال جنگیدن اب تو دل کسی تکان نخورد اما ایران دنیا را تکان داده است
@SSMBAS1405
🔴 توییت جدید دبیر شعام :
@SSMBAS1405
درک نمیکنم صدا و سیما چرا باید به آدمهای مفسدی مثل کرباسچی تریبون بده ؟
مگه انتظار دارید کرباسچی که تو اوج جوانی و مثلا روحیه انقلابی داشتن با اولین سیلی نخورده از ساواک به غلط کردم افتاده و توبه نامه نوشته و مراتب شاه دوستی و سگ درگاه اعلی حضرت بودن رو اعلام کرده و تعهد داده که مزدور بی جیره مواجب ساواک باشه و بقیه انقلابی هارو داوطلبانه لو بده تو اوج پیری و محافظه کار بودن نسخه ای غیر از تسلیم و باسن بوسی ترامپ رو بپیچه ؟
درک نمیکنم چرا کسی رو که دزدی و اختلاس نجومی کرده از بیت المال و چنگ انداخته به وجهه نظام جمهوری اسلامی، بهش تریبون میدن که برای مردم پابرهنه مقاوم نسخه بپیچه ؟
کجای دنیا یه مسئول دزد و فاسد رو که محکوم شده رو تلویزیون دعوت میکنن که برای مردم فداکار پای نظام مانده حرف بزنه و اظهار فضل کنه ؟
من لزوم تریبون دادن به نماینده همه طیفهای فکری و سلایق سیاسی که پای کار وطن موندن رو درک میکنم ولی لزوم تریبون دادن به نماینده طیف دزدها و خائنین و آدم فروشها رو درک نمیکنم
✍🏿 شوفرنوشت
@SSMBAS1405
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خضریان: پارسال قبل از جنگ وقتی دلار ۱۰۰ هزارتومان بود، دولت برای دلار ۲۰۰ هزارتومانی نقشه کشیده بود!
@SSMBAS1405
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار رضایی خداقوت
@SSMBAS1405
فقط ۱۵۰ سال
بعد تو اغتشاشات دی بازار باستانی رشت رو آتیش زدن که قدمتش به بالای ۴۰۰ سال میرسید
@SSMBAS1405