تصاویری بروزرسانی شده گوگل مپ رو که نگاه انداختم متوجه تلاش های آمریکا برای باز سازی رادار های نابود شده در جریان جنگ اخیر شدم در تصاویر بالا شما یک رادار در ناوگان پنجم دریایی آمریکا مستقر در بحرین رو مشاهده میکنید که در جریان جنگ رمضان منهدم شده اما تصاویر حاکی از تلاش آمریکا برای بازسازی آن است جالب این جاست که آمریکایی ها بجای استفاده از رادار آرایه فازی به استفاده از رادار های قدیمی تر که شبیه رادار های ارتباط ماهواره ای هستند روی آورده که کارایی کمتری نسبت به رادار های آرایه فازی دارند.
گوگل مپ برای فاش نشدن خرابی ها تنها تصاویر بخشی از پایگاه های آمریکایی را بروزرسانی کرده برای مثال در همین مقر ناوگان پنجم آمریکا تنها تصاویر چند سازه بروز رسانی شدن.
🇮🇷𝗝𝗢𝗜𝗡➣ https://eitaa.com/HesamORezazade
هدایت شده از سدید مدیا
ما آریایی هستیم عرب نمی پرستیم؟!
شما سلطنت طلبان غلط می کنید که
عرب نمی پرستید.
اتفاقا شما خائنین حتما باید عرب بپرستید.
چون پس از انقلاب و فرار شاه، بر روی کره زمین فقط یک نفر به شاه و فرح و فرزندانشان پناه داد، آنهم انور سادات، رییس جمهور عربِ یک کشور عرب به نام مصر بود.
شما حتما و قطعا باید عرب بپرستید.
همان عربها که به دریای پارس می گویند
خلیج عربی. همان عربها که شماها را از سوسمارهای بیابانشان کم ارزشتر می دانند. همان عربها که عاشقانه با ترامپ برای بمباران کودکان ایران و زیرساختهایش متحد شدند.
اگر شرف داشتید، می گفتم تف به شرفتان.
اما افسوس که بی شرف و مادر فروشید.
حیف ایران جان که مادر شما باشد. این خاک صاحب دارد. این سرزمین پاک است و پاکی این خاک که هیچ، حتی یک ریگ از آن به شما نخواهد رسید. خواهید دید چه خواهد شد.
✍جواد قارایی
☫ @Media_Sadid | سدید مدیا