eitaa logo
مرد میدان
120 دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
5.7هزار ویدیو
33 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
چه قدر جمله «سوریه را معامله کردند» شبیه همان جمله «حزب الله و سید حسن را معامله کردند» هست! اما جالب اینجاست که اولی را بعضی کانال های به ظاهر انقلابی ایتا هم تکرار میکنند!!! |از مبارزه خسته نشو|
كسی كه مشغول مجاهدت است، حق ندارد ناامید شود ...
🌃 | شبت بخیر بهشتی‌ترین! 🌱خانه‌هایی که اهالی‌اش از تو یاد می‌کنند، تو را صدا می‌زنند، به دنبال تو می‌گردند، برای تو نفس می‌کشند و زندگی را بر مدار دل تو می‌گردانند، بهشت‌های روی زمین هستند. 🌱هر مهمانی پا به این خانه‌ها بگذارد، حس می‌کند که وارد بهشت شده. میزبان مهمانان این خانه‌ها فقط صاحب‌خانه‌ها نیستند، بی‌شک فرشته‌ها خادمان درگاه این خانه‌ها هستند. 🌱نور بهشت تو چنان بر این خانه‌ها می‌تابد که ظلمت در دل شب هم راهی به این خانه‌ها ندارد. 🌱ذکر این خانه‌ها نقل مجلس فرشته‌هاست. فرشته‌ها برای رفت و آمد به این خانه‌ها بی‌تاب‌اند. هر فرشته‌ای که توفیق فرود در این بهشت را می‌یابد، مایۀ غبطۀ دیگر فرشته‌ها می‌شود. 🌱خانه‌های بهشتی، راز آرام زیستن در دنیای شلوغ و پرهیاهو هستند. آقا! می‌شود یکی از خانه‌های بهشتی روی زمین را نشانم بدهی؟ 🌱شبت بخیر بهشتی‌ترین!
➕مراقب نقشه جدید غرب برای سوریه باشید ❗هشدار رهبر انقلاب به بشار اسد - خرداد ۱۴۰۳
🔴 شرایط مرگ و زندگی 🚨شرایط کنونی منطقه هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است و هم برای جبهه حق!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تلویزیون سوریه رسماً سرنگونی حکومت بشار اسد را اعلام کرد.
🔴 فلایت رادار: یک هواپیما به سمت شمال غرب پرواز کرد، سپس نزدیک حمص تغییر مسیر داد و از ردیابی خارج شد 🔸وب‌سایت فلایت رادار، که به ردیابی پروازهای هوایی اختصاص دارد، گزارش داد که یک هواپیمای ناشناس ابتدا به سمت شمال غرب پرواز کرده و سپس در نزدیکی شهر حمص تغییر مسیر داده است. این هواپیما پس از این تغییر مسیر از سیستم ردیابی خارج شده است. 🔸هنوز مشخص نیست این پرواز به کدام کشور یا منطقه مربوط بوده و جزئیات بیشتری درباره آن منتشر نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تَرْكَعُ وَتَسْجُدُ 🔺 سلام بر تو زمانی که رکوع و سجود می‌نمایی کانال مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دست دوستی تروریست‌های سوریه به سوی اسرائیل 🔹یکی از تروریست‌های تحریرالشام در گفت‌وگو با کانال ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی: همسایگان و دوستان عزیز از کشور دوست اسرائیل! هیچ افراطی وجود نخواهد داشت. این اشتیاق را به اشتراک می‌گذاریم. ما از اسرائیل می‎خواهیم که به سوریه بیاید و در آن سرمایه‌گذاری کند.
14030918 سوریه.mp3
10.68M
و اما ... سخنان حاج آقا دربارۀ تحولات اخیر سوریه حتما گوش کنید و منتشر کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت کودک ۱۳ ساله‌ای که می‌خواست به لبنان اعزام شود
💢ساخت پایگاه نظامی برای اسرائیل توسط امارات 🔹رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند، امارات با ساخت و افتتاح یک پایگاه نظامی برای تل‌آویو در منطقه سومالی‌لند، به گسترش نفوذ نظامی اسرائیل در منطقه کمک مالی می‌کند. 🔹روزنامه عبری زبان «هاآرتس» در گزارشی با عنوان «همه نگاه‌ها به سومالی‌لند معطوف است اعلام کرد کشور کوچک آفریقایی که کلید جنگ اسرائیل علیه تروریسم حوثی است» به قصد اسرائیل برای تأسیس پایگاهی نظامی در کشور سومالی اشاره و تأکید می‌کند: «این پایگاه با حمایت مالی امارات برای مقابله با خطر حوثی‌های یمن احداث می‌شود که حوثی ها یک تهدید راهبردی برای اسرائیل است.»