eitaa logo
مرد میدان
120 دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
5.7هزار ویدیو
33 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فوری🔻 سید هاشم صفی الدین جانشین شهید سید حسن نصرالله شد .
❌یک زمانی خط قرمز ما حمله زمینی به غزه بود... آنقدر خط قرمزها را برای نیفتادن در تله جنگ جابجا کردند که حالا ستون خیمه مقاومت شد خط قرمز!!!
📣۳ روز عزای عمومی در لبنان 🔺در پی شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان توسط رژیم صهیونیستی، دولت لبنان ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد.
غزل میلاد عرفان‌پور برای سیدحسن نصرالله 🔸میلاد عرفان‌پور، شاعر و ترانه‌سرای کشورمان در پی اعلام خبر شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان غزلی سروده است. چه دارد می‌شود؟ ای داد از این پاییز! نصرالله! خودت تکذیب کن اخبار را! برخیز! نصرالله! خبر، از انفجار قلب ها و خانه ها دادند خبر، بمب است و ویران کرده ما را نیز، نصرالله! پسِ آن دودها ما «جاءَ نصرالله» می گفتیم که ما را جز قنوتی نیست دست‌آویز، نصرالله! لبی واکن جهان مانده‌ست دلتنگ رجزهایت مپرس از کاسه‌ صبری که شد لبریز، نصرالله! بگو از مرکز فرماندهی از آسمان با ما چه خواهی کرد با اهریمن خونریز، نصرالله حسین آمد به بالین تو این ساعت گوارایت تو و دیدار یار و گریه‌ یکریز، نصرالله خودت را سال‌ها مجبور قید زیستن کردی! چه شد یکسو نهادی جامه‌ پرهیز، نصرالله! از این پس، ضاحیه در حاشیه هرگز نخواهد ماند که قلب ماست بیروت شهادت‌خیز، نصرالله!
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در واکنش اولیه به شهادت سید حسن نصرالله مردم در مناطق شیعه نشین کشمیر علیه رژیم صهیونسیتی تظاهرات گسترده نمودن. 🍁 اخبار و تحولات روز از وضعیت شیعیان کشمیری به فارسی
سی‌ان‌ان به نقل از مقامات اسرائیلی: حزب‌الله قادر است رهبران خود را دوباره سازماندهی و جایگزین کند و احتمالاً این کار را انجام خواهد داد
🔴 الحمدالله همچون سید حسنی دیگر جانشین شهید سید حسن نصرالله شد. ان شاالله از امروز شاهد درخشش و اقتدار سید هاشم صفی الدین در کسوت رهبری حزب الله لبنان خواهیم بود و دشمنان میبینند چطور این سید همچون استاد خود اجازه آرامش به اسرائیل را نخواهد داد و ان شاالله به دست شاگرد خلف شهید سید حسن نصرالله شاهد نابودی کامل اسرائیل خواهیم بود.
🔴 کسانی که شیخ صفی الدین رو میشناسند به خوبی می‌دانند که ایشون دست کمی از سید حسن نداره، در حقیقت سید هاشم سایه سید حسن بوده که در طول سه دهه تربیت شده برای رهبری حزب الله پس از سید حسن نصرالله 🔻 وقتی رهبری فرمودند ساخت مستحکم سازمان مقاومت بسیار قوی تر از آن است که رژیم غاصب بتواند آن را در هم بشکند، دقیقا می‌دانند که سید هاشم ها برای جایگزینی سید حسن تربیت شده هست و قطعا استحکام سازمان مقاومت بسیار قوی تر از آن است که رژیم غاصب بتواند آن را در هم بشکند.
⭕یمن 3 روز عزای عمومی اعلام کرد/ پرچم‌ها نیمه برافراشته شد 🔹 مهدی المشاط رئیس جمهور صنعا در پی اقدام جنایت آمیز صهیونیست ها در به شهادت رساندن سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان سه روز عزای عمومی در این کشور اعلام کرد و پرچم‌ها نیز در این کشور به این مناسبت نیمه برافراشته خواهد بود. 🔻 🔻 🔻 🔻
⭕راهپیمایی مردم بصره در محکومیت ترور سید حسن نصرالله 🔻 🔻 🔻 🔻