eitaa logo
SADIQI.IR
716 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
106 ویدیو
4 فایل
صفحه اطلاع رسانی و نشر آثار آیت الله شیخ کاظم صدیقی
مشاهده در ایتا
دانلود
✨لیلة الرغایب، شب عطای کثیر! چرا لیلة الرغائب می‌گویند؟ رغائب جمع رغیبه است، رغیبه یعنی عطای کثیر. بخشش کم را رغیبه نمی‌گویند! کریمی که خزینه‌ی او پر است، می‌خواهد جایزه دهد، می‌خواهد کرم خود را نشان دهد، نمی‌خواهد فقط نیاز را برطرف کند، می‌خواهد کرم خود را نشان دهد! او یک چیز جزئی نمی‌دهد، گوهرهای گران بها می‌دهد. لیلة الرغائب لیله‌ی عطاهای کثیره است. خدا آن شب در خزینه‌ی خود را باز کرده است، می‌خواهد شما را برای آخرت سرمایه‌دار کند، تا در عالم قبر خجالت نکشید و دست خالی نروید. به شما عطای کثیر می‌دهد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷جبران سقیفه🔷 خوشا به حال ما که امیرالمؤمنین صلوات الله علیه را داریم، گوارای دل‌های ما که خانه‌ی محبّتِ مولاست، خوشا به حال مردم ایران که زیر پرچم ولایت هستند و پرچمِ غدیرِ امیرالمؤمنین صلوات الله علیه با انقلاب در این کشور به اهتزاز درآمده است، خوشا به حال مردمی که جریان سقیفه را در ایران جبران کردند و در رونق دادن به بازار محبّت و ولایت و اطاعت از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه و اولاد طاهرین حضرت و در زمان غیبت هم نایب امام زمانشان خون‌ها دادند و جوان‌ها نثار کردند و خدای متعال هم این قربانیان را از آن‌ها قبول کرد و روزی ما شد که نظام اسلامی ببینیم، در رأس حکومت نایب امام زمان ارواحنا فداه داشته باشیم، این حادثه‌ی عظیمِ استثنائیِ عالم خلقت را تبریک عرض می‌کنم. (ع) (ع) (ع)
درس اخلاق استاد معظم آیت‌الله صدیقی دامت برکاته یکشنبه ساعت ١٠ مسجد امام رضا علیه السلام حوزه علمیه امام خمینی(ره)
🏴 بیانات «حضرت استاد صدیقی» به مناسبت وفات اُم المصائب حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) 🔸امام زین العابدین علیه السلام است که فرمودند: «أَنْتِ بِحَمْدِ اَللَّهِ عَالِمَهٌ غَیْرُ مُعَلَّمَهٍ فَهِمَهٌ غَیْرُ مُفَهَّمَهٍ»، عمّه‌ی من! شما بحمدالله عالمه هستید. 🔹 حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) به طور مطلق عالمه بودند نه اینکه علم ایشان به یک چیزی منحصر باشد، حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) علم مطلق داشتند. و اینکه تو عالمه هستی، تو معلّم نداری، در میان بنی آدم از سلسله‌ی ابناء بشر، کسی رمزی به تو نیاموخته است. 🔸 نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مسئله آموز صد مدرّس شد 🔹علم حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) علم الهی بود، علم عرشی بود، علم اشراقی بود. خدای متعال بر دل او مانند آفتاب تابیده است و علم خودش را در آینه‌ی قلب حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) منعکس کرده است، این خیلی مقام است. 🔸 به جز در سلسله‌ی انبیاء و ائمه (علیهم السلام) و نادری از اوحده‌ی مردم مانند سلمان، یعنی اشخاصی که امام و پیغمبر نباشند و چنین علمی داشته باشند و علمشان علم محیط باشد و اشراق الهی بر ظرف دل آن‌ها با علومِ حَقّه مشحون شده باشد خیلی کم هستند. این هم یکی از امتیازات حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) است. (سلام الله علیها)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜عالم، کلمات خدا هارون الرشید نامه‌ای به حضرت امام موسی کاظم(ع) نوشت و در آن‌جا از حضرت امام کاظم(ع) درخواست کرد: «أوصِنی وَ اختَصِر»؛ یک جمله‌ی کوتاهی که برای من آموزنده باشد، به من توصیه کنید. 🔸 حضرت امام کاظم(ع) پاسخ فرمودند: «ما مِن شَى ءٍ تَراهُ عَيناكَ إلاّ و فيهِ مَوعِظَةٌ»؛ هرچه می‌بینی آیینه است و خداوند را نشان می‌دهد. هرچه که می‌بینی این‌گونه است. ❇️ آن‌چه که در عالَم است، همگی کلمات خداوند متعال است، همه نشان دهنده‌ی خداوند متعال است، همه آیت خداوند متعال است، همه آیینه‌ی خداوند متعال است و چیزی نیست که برای اهلش خداوند در آن دیده نشود. 📖 برگ درختان سبز در نظر هوشیار هر ورقش دفتریست معرفت کردگار (علیه السلام) (علیه السلام) (علیهماالسلام)
✅ دیدار «حضرت آیت الله صدیقی» با خانواده شهدای مدافع امنیّت 📝 به گزارش پورتال علوم اسلامی ثقلین، امام جمعه محترم تهران حضرت آیت الله صدیقی با خانواده شهید سید روح‌الله عجمیان و خانواده شهید آرمان علی وردی دیدار کردند. 🔸در این دیدار خانواده شهید عجمیان به بیان خاطراتی از سید روح‌الله پرداخته و از فعالیت‌های جهادی و خیرخواهانه او در ایام مختلف سال سخن گفتند. همچنین در این دیدار حضرت آیت الله صدیقی با پدر شهید آرمان علی وردی به گفتگو پرداختند.
روضه اول ماه منزل استاد معظم حاج آقای صدیقی امروز ساعت ۱۶
📝 خودتان را محدود نکنید... 🔸یک انسان الهی، یک انسان قرآنی، یک انسان اهل بیتی، می کوشد اطرافیان خودش را کمک کند، نه اینکه خود را محدود سازد و خودش تنها باشد. وجود دیگران را در کنار خودش در انجام کار مشترک باید نعمت خدا بداند.
📜برای خدا 🔸ما گاهی عاطفی احسان می‌کنیم که بر حسب دلسوزی است، ولی عاطفه است، کارهای حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه اینطور نبود، حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه از یک بوستانی عبور کردند و دیدند غلامی نشسته است و مقابل او هم یک سگی است، این غلام خودش یک لقمه می‌خورد و یک لقمه هم به سگ می‌دهد، حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه خیلی خوششان آمد، آمدند و فرمودند چرا این کار را می‌کردی؟ گفت: من غم‌زده و گرفتار هستم خواستم دل حیوانی را شاد کرده باشم که خدای متعال هم دل من را شاد کند، حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه فرمودند: چرا مهموم هستی؟ عرضه داشت: آقا! ارباب من یک یهودی است، برده‌ی یک یهودی هستم، این است که خوشحال نیستم ارباب من یک یهودی باشد. حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه این غلام را به همراه خودش پیش ارباب یهودی او برد، آن یهودی هم یهودیِ خوش‌ذاتی بود، حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه دویست دینار بهمراه آوردند و با همین غلام وارد خانه‌ی یهودی شدند، فرمودند: من آمده‌ام و می‌خواهم این غلام تو را بخرم. آن یهودی گفت: آقا! من فدای شما بشوم، شما قدم در منزل من گذاشته‌اید، من بخاطر قدم مبارک شما این غلام را بدون پول به شما بخشیدم و این غلام غلامِ شماست، آن باغی که این غلام در آن باغ خدمت می‌کرد را به همین غلام می‌بخشم، این پولی هم که شما آورده‌اید به خودتان برمی‌گردانم.
حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه فرمودند: حال که پول را برمی‌گردانی، من بعنوان معامله و قیمت باغ این پول را به تو نمی‌دهم، می‌خواهم به تو هدیه بدهم، این پول را به شما بخشیدم. زنِ این یهودی در حال تماشا کردن بود، او در خواب هم نمی‌دید که حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه قدم در خانه‌ی آن‌ها بگذارند، این صحنه‌ها او را متحول کرد و گفت: یابن رسول الله! أشهد أن لا اله الا الله و أشهد أنّ محمد رسول الله، من مسلمان شدم. آن یهودی دید که همسر او از او جلوتر افتاد و او هم گفت: یا اباعبدالله الحسین! من هم در محضر شما اقرار می‌کنم به وحدانیت خدا و رسالت خاتم انبیاء، بدین ترتیب این یهودی مسلمان شد. این کاری که حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه، «إِنَّمَا نُطْعِمُکُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ»، یک دلی را… این غلام دل یک حیوانی را شاد کرد، برای اینکه برده‌ی یک نامسلمان نباشد. (علیه السلام) (س) (س)
🌕وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا 🔸«وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا * وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا»،شمس حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه هستند، قمر هم حضرت اباالفضل العباس علیه السلام هستند. حضرت اباالفضل العباس علیه السلام از اقمار شمس وجود حضرت سیّدالشّهداء صلوات الله علیه هستند. هر کسی درِ خانه‌ی حضرت اباالفضل العباس علیه السلام را بزند ناامید برنمی‌گردد. لذا زرتشتی‌ها برای حضرت اباالفضل العباس علیه السلام نذر می‌کنند، مسیحی‌ها با حضرت اباالفضل العباس علیه السلام عالمی دارند، سنّی‌ها حضرت اباالفضل العباس علیه السلام را به باب الحوائجی می‌شناسند. (سلام الله علیه) (سلام الله علیه) (سلام الله علیه)
🔸 در حالات امام سجّاد(ع) از خدمتگزار ایشان سؤال کردند، او گفت: همینقدر خلاصه به شما بگویم که هیچ شبی برای امام زین العابدین(ع) رختخواب گسترده نشده و هیچ روزی سفره‌ای پهن نگردید. 🔻 یعنی امام سجّاد(ع) هیچ شبی نمی‌خوابیدند و هیچ روزی هم بدونِ روزه نبودند. 🔹 «أَمَّا اللَّیْلَ فَصَافُّونَ أَقْدَامَهُمْ، تَالِینَ لِأَجْزَاءِ الْقُرْآنِ یُرَتِّلُونَهَا تَرْتِیلًا»، شب‌های مردان خدا، پارسایان، خوشبختانِ عالم اینطور است که «فَصَافُّونَ أَقْدَامَهُمْ» این‌ها در صف ملائکه قرار گرفته‌اند اما از ملک جلو زده‌اند «یُرَتِّلُونَهَا تَرْتِیلًا»، وقتی هم قرآن ترتیل می‌کنند و به آیات عذاب می‌رسند، گویا صدای شراره‌های آتش جهنّم در بیخ گوششان شنیده می‌شود، و وقتی آیات رحمت را می‌خوانند گویا بهشت را می‌بینند. (علیه السلام) (علیه السلام) @Sadiqi_ir