#حرم_امامین_عسگریین
امشب اذان مغرب رسیدیم سامرا و قرار شد یکی از رویائی ترین شبهای زندگیمون رو در حرم مطهر امامین عسگریین (علیهماالسلام) سپری کنیم.
🔹 الحمدالله در حرم مطهر سامرا همه گونه امکانات پذیرایی جهت اسکان برای هر چند روز که بخواهید فراهم است.
سه وعده غذایی در مضیف حرم مطهر به مدت چند ساعت داده میشود و از زائران پذیرایی میشود. چایخانه حرم مطهر نیز معمولا برپاست.
پتو به هر تعداد که بخواهید در قبال اخذ ۵۰ هزار تومان بابت ودیعه هر پتو داده میشود و صبح با عودت پتوها پولتان برگردانده میشود.
🔹 غالبا دور ضریح مطهر بسیار خلوت است و حال و هوای مظلومانهای دارد. لطفا برنامهریزی کنید حتما یک شب در خانه پدری امام زمان و محل تولد و غیبت آن بزرگوار بیتوته کنید و مهمان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشید.
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸 @sseed_hedsri
یکی از امام زادگان جلیل القدرکه نزدیکی سامرا مدفون است سید محمد فرزند بزرگ امام هادی علیه السلام است.
🔹مرحوم محدث قمی درباره منزلت او چنین مینویسد:
«و همچنين امام زاده سيد محمّد، فرزند حضرت هادي (عليه السّلام) را در نزديكي قريه بلد، يك منزلي سامره، مزاري است مشهور و به جلالت مقام و بروز كرامات معروف، عموم مردم به زيارتش مشرّف مي شوند و نذرها و هداياي بسيار به آنجا ميبرند، و حاجات مي طلبند، و تمامي اعراب آن حدود، از او بيم دارند و حساب مي برند، كرامات بسيار از آن بزرگوار نقل شده كه اين مختصر جاي ذكرش نيست و در جلالت آن جناب بس است كه قابليت و صلاحيت مقام امامت داشت و فرزند بزرگتر حضرت هادي (عليه السّلام) بود، و حضرت عسگري (عليه السّلام) در مرگ او گريبان چاك زد! شيخ ما ثقه الاسلام نوري اعتقاد عظيمي به زيارت آن بزرگوار داشته و در تعمير بقعه و ضريح مباركش كوشش كرده است.
🔹و صورت کتیبهای که بر ضریح شریفش نوشته چنین است: این آرامگاه سید بزرگوار ابی جعفر محمد فرزند امام ابی الحسن علی هادی (درود بر او) است، وی را مقامی بزرگ و منزلتی والا است، شیعه گمان میکرده او پس از پدرش (درود بر او) امام میباشد، زمانی که از دنیا رفت، پدر او بر امامت برادرش ابی محمد زکی (درود بر او) تصریح کرد و به او فرمود: برای خدا شکری تازه کن که دستورش را درباره تو تازه کرد.»
📚 مفاتیح الجنان
🔹 در برخی منابع، کراماتی از سید محمد نقل شده است؛ از جمله محمدعلی اردوبادی در کتاب «حیاة و کرامات ابوجعفر محمد بن الامام علی الهادی(ع)» حدود ۶۰ کرامت از وی ذکر کرده است
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸@saeed_hesari
#دو_طفلان_مسلم
🔹امروز توفیق پیدا کردیم پس از وداع با امامین عسکریین و حضرات بانوان محلله نرجس خاتون مادر مکرمه امام زمان و حکیمه خاتون عمه مکرمه امام عسگری علیهم السلام به سمت کربلای معلی راهی شویم و در شهر مسیب به زیارت فرزندان جناب مسلم بن عقیل نائل شویم.
🔹طِفْلان مُسْلِمْ عنوانی که در برخی منابع تاریخی برای اشاره به دو نوجوان از کاروان اسرای کربلا به نامهای محمد و ابراهیم به کار برده شده که پس از شهادت امام حسین(ع)، به دست یکی از لشکریان عبیدالله بن زیاد به شهادت رسیدند.
🔹درباره نام پدر این دو نوجوان و چگونگی فرار آنها در منابع تاریخی اختلاف نظر وجود دارد. شیخ صدوق در کتاب امالی، آنان را دو فرزندان مسلم بن عقیل میداند که در کوفه زندانی شدند و از آنجا فرار کردند در مقابل، طبری و خوارزمی آنان را فرزندان جعفر طیار یا عبدالله بن جعفر معرفی کردهاند که بعد از واقعه روز عاشورا از کربلا به سمت مسیب فرار کردند و به دست عمال ابن زیاد به شهادت رسیدند.
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸@saeed_hesari
29.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز صبح براتون یک هدیه دارم و آن ویدیوئی زیبا از بین الطلوعین بهشتی ترین خیابان عالم یعنی بین الحرمین الشریفین و تصویر ضریح مطهر حضرت قمر بنی هاشم ابالفضل العباس علیه السلام است.
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸@Saeed_hesari
#مهارتهای_ترک_گناه
مهارت دوازدهم: #ایجاد_نفرت_از_گناه ۱۹
قبلا بیان شد که توجه به مضرات گناهان، سبب نفرت از گناه خواهد شد.
🔹 یکی دیگر از آثار و تبعات منفی فرو رفتن در گناهان، عدم آمرزش است.
امام صادق علیه السلام فرمودهاند: «مَنْ هَمَّ بِسَيِّئَةٍ فَلَا يَعْمَلْهَا فَإِنَّهُ رُبَّمَا يَعْمَلُ الْعَبْدُ السَّيِّئَةَ فَيَرَاهُ الرَّبُّ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى فَيَقُولُ وَ عِزَّتِي وَ جَلَالِي لَا أَغْفِرُ لَكَ بَعْدَ ذَلِكَ أَبَداً» :اگر كسى قصد گناه كرد، نبايد آن را انجام دهد، زيرا چه بسا كه بنده گناهى مرتكب مىشود و خداوند عزّ و جلّ او را ديده و مىفرمايد: به عزت و جلالم سوگند بعد از این گناه هيچ گاه تو را نمىآمرزم.
📚 الکافی، طبع اسلامیه، ج ۲ ، ص ۲۷۲
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸@saeed_hesari
#ستارگان_حرم_حسینی
ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان خدمت دوستان، اینکه ماه مبارک رمضان را در حرم مطهر سیدالشهداء علیه السلام و قمر بنی هاشم شروع کردیم بسیار باصفاست.
البته روزه خواری هم برای ما که مسافریم لطف و صفای خودش رو داره😂
🔹جالبه بدونید علمای زیادی در حرم مطهر امام حسین علیه السلام مدفون هستند که برخی از آن بزرگواران عبارتند از:
استاد کل مرحوم وحید بهبهانی، شیخ یوسف بحرانی ، سیدعلی طباطبایی صاحب رباض، سیدمحمد مجاهد فرزند صاحب ریاض که البته قبر مطهرش در بینالحرمین قرار داشته و گنبد و بارگاهی داشته که اکنون از آن خبری نیست، عارف بزرگ آخوند ملاحسینقلی همدانی، میرزا محمدتقی شیرازی رهبر قیام عراق بر علیه انگلیس (معروف به میرزایی شیرازی دوم)، آیت الله شیخ لطف الله صافی گلپایگانی.
مزار برخی از علما هم دور حرم و بیرون حرم قرار گرفته مانند سید شریف رضی، سیدمرتضی عام الهدی، ابن فهد حلی و ...
🔹جالب است بدانید جناب امیرکبیر نیز در حرم سیدالشهداء علیه السلام مدفون هستند که در قسمت حیاط مسقف در یکی از حجرات قرار دارند.
و جالبتر آنکه بدانید قبر ۳ تن از پادشاهان بیکفایت قاجار شامل مظفرالدین شاه، محمدعلی شاه و احمد شاه قاجار نیز در جوار سیدالشهداء علیه السلام میباشد.
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸@saeed_hesari
#نمار_جماعت_انگلیسی
🔺دوستانی که به کربلای معلی مشرف میشوند توجه داشته باشند دو نماز جماعت در حرم مطهر سیدالشهداء علیه السلام برقرار میشود. رو به قبله که میایستید نماز سمت راست مربوط به نماینده آیتالله سیستانی حفظه الله است که غالبا شلوغ است و نمازی هم در سمت چپ برگزار میشود که خلوتتر است و مربوط به فرقه شیرازی است و برای نماز صبح نیز احتیاط شرعی دخول وقت را مراعات نمیکنند.
🔺امروز ظهر بنده اشتباها توفیق نماز فرقه شیرازی رو پیدا کردم😂 که با لطف الهی زود متنبه شدم و همان نماز ظهر به نماز جماعت اصلی ملحق شدم. البته بسیاری از مامومین زائرینی هستند که به حرم مطهر اعتماد میکنند و خبر ندارند نماز مربوط به این فرقه ضاله و مضله است.
امیدوارم دو رکعت نمازی که با شیعه انگلیسی خواندم مورد قبول رب الارباب قرار گرفته باشد🤲
متاسفانه در کربلا ابن فرقه تا حدی نفوذ دارد ولی الحمدلله در نجف اشرف خبری از اینها نیست.
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸@saeed_hesari
#مهارتهای_ترک_گناه
مهارت دوازدهم: #ایجاد_نفرت_از_گناه ۲۰
🔹خواندن و شنیدن آثار زشت اخروی و دنیوی گناهان قطعا باعث ایجاد شناخت و نفرت از گناه در دل شده و در ترک گناه تاثیر بسزائی دارد، اما به شرط آن که این عمل مستمر بوده و تذکر نسبت به عواقب گناهان ترک نشود. اما اگر به جهت سر شلوغی مدتی مطالعه و مذاکره در این باب تعطیل گردد، به تدریج دانستههای انسان کم رنگ شده و به دست فراموشی سپرده میشود و دیگر نفرتی از گناه در دل حس نمیشود.
🔹بنابراین لازم است روزانه وقتی را هر چند کم به مطالعه و تفکر در آثار منفی گناهان که در روایات نورانی اهل بیت علیهم السلام آمده اختصاص داده و داستانهایی که از سرنوشت گناهکاران در قرآن و حدیث و تاریخ وارد شده را مطالعه نمائیم تا آتش اشتیاق به قرب خدای تعالی و دوری از نافرمانی او را در جان خود روشن نگاه داشته و انشاءالله با مدد حضرت دوست، از هرچه غیر اوست رهیده و دامن از دو دنیا تکانده و فقط یاد او را بر جان نشانده و واله و حیران او گردیم.
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸@saeed_hesari
🔺هفته قبل شب جمعه در حرم حضرت عشق، ارباب بیکفن ابی عبدالله الحسین علیهالسلام بودیم. این شب جمعه دلتنگی خودمون رو با حضور در حرم دختر بزرگوارشان بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برطرف کردیم.
🔺خدا رو صدها هزار بار شاکریم که در پناه و جوار کریمه اهل بیت علیهمالسلام زندگی میکنیم و چشم امیدمان در دنیا و آخرت به لطف حضرت معصومه سلام الله علیها است.
داریم در جوار حرم، حق آب و گِل
خاتون شهر ما شده زهرای کاظمین
ما ریزه خوار صحن و سرای کریمهایم
این افتخار ماست، گدای کریمهایم
در سایه سار کوکب موسی بن جعفریم
ما شیعیان مکتب موسی بن جعفریم
یَا فاطِمَهُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّهِ فَإِنَّ لَکِ عِنْدَ اللهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸@saeed_hesari
#مهارتهای_ترک_گناه
مهارت سیزدهم: #مصاحبت و معاشرت ۱
🔹آخرین مهارت از مهارتهای ترک گناه در مدلی که معرفی کردهایم، عبارتست از دوستی، مصاحبت و معاشرت؛
دوست و انیس تاثیر بسیار عمیق و شگرفی بر ما دارد دارد و تاثیرش آنقدر گسترده است که در روایات انسان را تابع آئین و کیش دوست خود دانستهاند: «الْمَرْءُ عَلَى دِينِ خَلِيلِهِ وَ قَرِينِهِ»: انسان بر آئین و روش دوست خود زندگی میکند.
📚 الکافی(ط.اسلامیه)، ج ۲، ص ۳۷۵
تو اول بگو با کیان زیستی
پس آنگه بگویم که تو کیستی
🔹در روایتی از حضرت سلیمان علیه السلام نقل شده که فرمودند: «لَا تَحْكُمُوا عَلَى رَجُلٍ بِشَيْءٍ حَتَّى تَنْظُرُوا إِلَى مَنْ يُصَاحِبُ فَإِنَّمَا يُعْرَفُ الرَّجُلُ بِأَشْكَالِهِ وَ أَقْرَانِهِ وَ يُنْسَبُ إِلَى أَصْحَابِهِ وَ أَخْدَانِهِ»: اگر ميخواهيد دربارهی كسي قضاوت كنيد به دوستان او بنگريد، چون انسان به دوستان و نزديكانش شناخته ميشود و به همنشینان و دوستان خود نسبت داده ميشود.
📚 مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج ۸، ص ۳۲۷
کانال روانشناسی اسلامی استاد حصاری
🔸@saeed_hesari