eitaa logo
🇾🇪همسفرتابهشت🇮🇷
1.1هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
7.3هزار ویدیو
169 فایل
اَللّهُمَّ انْصُرِ الإسلامَ و المُسلِمین و أخْذُلِ الْکُفّارَ و الْمُنافِقین وَ ارْحَمْ شُهَدائَنا بِحَقِّ مُحمّدٍ و آلِه الطّاهرین رنجِ زنده نگهداشتنِ راه ویادشهدا، کمتراز شهادت، نیست . کپی باذکرصلوات
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبح نخوندی؟ عیب نداره الان بخون
دوستان مریض داریم بزرگی کنید حمد براش بخونید و برای شِفای تمام بیماران ان شاءالله سلامت باشید
ای آنکه نگاهت غم عالم ببرد حیف است تو باشی و مرا غم ببرد السلام علیک یامولای یا صاحب الزمان❤️
. 🔻بنی صدر در هر سخنرانی این مطلب را تکرار می‌کرد و طرفداران نظام اسلامی را به باد تمسخر می‌گرفت می‌گفت:👇👇 " هر حرفی که می‌زنیم تو یک چماقی برداری و بکوبی بر سر طرف که خط تو فلان! آخر در کجای مکتب ما چنین چیزهایی هست ؟ قرآن می گوید تا رسیدی با چماق توی کله طرف بزن و بگو مرحمت زیاد ؟! 😳 اینهاست که ما را ضعیف و زبون میکند و به تدریج فکر کردن ترس ایجاد می کند!!!! و این ترس بیشتر از ترس چماق های ساواک است!!!! و نتیجه این می شود که جوان های ما دنبال عمل و دانش و تفکر نمی روند !!!! ☝️(منافق خوب حرف میزند ولی عمل نمیکند، امام علی علیه السلام) 📃روزنامه انقلاب اسلامی ، ۲ آذر ۵۹ ، ص ۹ مراقب باشید در دام ترفندهای اوایل انقلاب منافقین نیفتید. .
. ❓می پرسند از وحدت شیعه و سنی چه خیری دیده اید؟؟ 👈 می گوییم:نتیجه وحدت این شد که شخصی سنی با آموزه های امام خمینی (ره) شیعه شد و ۲۵ میلیون نفر را شیعه کرد... ✅ به قول آیت الله بهجت (ره) 👈 حقانیت امیر‌المؤمنین (علیه السلام) را با استدلال ثابت کنید نه سَب و لعن و طَعن و شَتم 🔴 .
۹۷ افتخار به گناه؛تعجب از پاکدامنی .
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴📹اگه اعصاب بچه نداری، به «بهشت» فکر هم نکن! | منبع: جلسه ۵۵۹ از مبحث خانواده آسمانی . .🔺مهم وزیبا✔️ .