eitaa logo
تحلیل و پژوهش جنگ های نوین
4.1هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
821 ویدیو
27 فایل
مرجع تخصصی آگاهی و ارتقای سواد رسانه‌ای، سواد سایبری و سواد امنیتی 💢 در این کانال جنگ های ترکیبی شناختی وعملیات روانی در ایران،منطقه و محیط بین الملل با زبان ساده توضیح داده میشه 💢اخبار مهم و مرتبط به جنگ های نوین
مشاهده در ایتا
دانلود
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎞 تصاویر زیبا از یافا(تل‌آویو) 🔻 سال‌هاست که منتظریم به جای خانه‌های لبنانی و فلسطینی و یمنی و... شاهد این باشیم که خانه‌های صهیونیست‌های خونخوار روی سرشون ویران شده باشه. یعنی کسانی که عامل اصلی همه ویرانی‌ها در منطقه هستند. 🔴 اما بعد از این همه داغ، توقع ما بیشتر شده. اللهم زدهم عذاباً فوق العذاب و هواناً فوق هوان
🔴مهم ده‌ها نفر از مزدوران داخلی که برای اسرائیل کار میکردند و در پرواز دادن ریز پرنده ها (کواد کوپترها ) برای ضربه زدن به پدافند مراکز مهم فعال بودند؛ توسط نیروهای اطلاعات دستگیر شده اند. 📍 از مردم عزیز ایران تقاضا می شود هر جا افرادی را دیدند که حرکات مشکوک داشته یا اقدام به فیلم برداری یا پرواز کوادکوپتر در شهر و خارج از شهر کرده اند. سریع به نیروهای امنیتی گزارش کنند. متاسفانه بخشی از عملیات بسترسازی قبل از حمله موشکی اسرائیل؛ توسط این مزدوران در داخل کشور انجام شده است که گزارش تکمیلی آن متعاقبا" اعلام خواهد شد.
کمک کنید این پروتکل رسانه ای به گوش همه برسه مردم در جواب چه چیزهایی بگویند 1_ از کجا موشک ها پرتاب شد؟ 2_ کی موشک ها پرتاب می‌شود ؟ 3_ کجاها آسیب دیده ؟ 4_ چه کسانی شهید شدند؟ پویش ❌❌نمی دانم ❌❌
🛑همه باید یک جمعیت اطلاعاتی باشیم امام خمینی (ره) ارسال گزارشات فضای مجازی👇🏼 به صورت مستقیم : 🔴👈🏻ارسال گزارش به وزارت اطلاعات 🔵👈🏻ارسال گزارش به اطلاعات سپاه 🟢👈🏻ارسال گزارش به پلیس فتا مرکز فوریت های امنیتی کل کشور: تماس با 114 / 113 / 116
✅✅عزیزان ؛ در صورت مشاهده هرگونه فعالیت های مشکوک و یا تردد خودرو های وانت و کامیونت، وانت باری مشکوک مراتب را با ستاد خبری وزارت اطلاعات (۱۱۳) در میان بگذارید
مواردی که باید جدی بگیرید و فورا به شماره ۱۱۳ اطلاع رسانی کنید: لطفا به جهت حفظ امنیت کشور و حفظ جان هموطنان عزیزمان موارد زیر را و بی درنگ و بدون تردید با شماره ۱۱۳ تماس بگیرید. 🔺اگر یک وانت (از تمام انواع) دیدید که با دو یا سه سرنشین وارد یک ویلای اجاره ای یا باغ ها و واحدهای صنعتی و...شد. 🔺اگر از اطراف محل اقامت خود صدای پرواز کواد کوپتر شنیدید. 🔺اگر دیدید یک یا چند فرد در حال فیلم برداری از حوالی یک منطقه نظامی، صنعتی و یا حتی مناطق مسکونی سازمانی هستند. 🔺اگر دیدید یک وانت (از تمام انواع) یا کامیونت به صورت مشکوک یا حتی نیمه مشکوک از جاده خارج شد و به سمت مسیرهای آفرودی حرکت کرد. 🔺اگر دیدید تمامی سرنشینان یک وانت ماسک و عینک زدند. 🔺اگر دیدید فرد یا افرادی در هر نقطه ای حتی به ظاهر نقاط معمولی در حال پرواز دادن کواد کوپتر هستند. 🔺اگر دیدید وسایل نقلیه اعم از سواری یا وانت در حال جابجایی کیف های سامسونت مانند بزرگ هستند. 🔺اگر دیدید فرد یا افرادی با کیفهای سامسونت بزرگ وارد ساختمانی شدند و یا در حال پیاده روی به سمت بیرون جاده هستند.
ایران رسماً به فرانسه، بریتانیا و ایالات متحده اطلاع داده است که حملات بسیار گسترده‌ای را علیه اسرائیل آغاز خواهد کرد. هر کشوری که در دفع حملات ایران به اسرائیل مشارکت کند، مشمول هدف قرار گرفتن تمام پایگاه‌های منطقه‌ای دولت همدست، از جمله پایگاه‌های نظامی در کشورهای خلیج فارس و کشتی‌ها و شناورهای دریایی در خلیج فارس و دریای سرخ توسط نیروهای ایرانی خواهد بود.
بهایی‌ها در ایران همدست اسرائیل شدند و خرابکاری کردند ادعای تایید نشده: عمده خرابکاران دستگیر شده در ایران طی ۲۴ ساعت گذشته که به نفع اسرائیل در صنایع نظامی و صنعتی مشغول خرابکاری بودند، در فرقه بهائی عضویت دارند.
🔆در صبح عید غدیر خم برای شیر بچه های حیدر کرار دعا کنیم أَنْتَ إلَهِي وَ سَيِّدِي وَ مَوْلاَيَ اغْفِرْ لأَِوْلِيَائِنَا وَ كُفَّ عَنَّا أَعْدَائَنَا وَ اشْغَلْهُمْ عَنْ أَذَانَا تو معبود و آقا و مولاي مني، دوستانمان را بيامرز، دشمنانمان را از ما بازدار، و از آزار ما غافلشان گردان وَ أَظْهِرْ كَلِمَهَ الْحَقِّ وَ اجْعَلْهَا اَلْعُلْيَا وَ أَدْحِضْ كَلِمَهَ الْبَاطِلِ وَ اجْعَلْهَا السُّفْلَي إِنَّكَ عَلَي كُلِّ شَيْ ءٍ قَدِيرٌ و كلمه حق را نمايان و آن را برتر كن، و كلمه باطل را بلغزان و آن را پست تر قرار ده، تو بر هرچيز توانايی 🤲 بخشی از زیارت امین الله
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنوب فلسطین اشغالی در حمله تلافی جویانه عملیات موشکی ایران
لزوم شناسایی و برخورد با عوامل موساد در ایران ▪️همانطور که مستحضرید، حملات عناصر سازمان تروریستی موساد به منازل مسکونی فرماندهان، دانشمندان، زیرساخت‌ها، سامانه‌های پدافندی و مقرهای نظامی همچنان ادامه دارد و طی ۴۸ ساعت اخیر، پدافند بسیاری از شهرها جهت مقابله با ریزپرنده‌های اسرائیلی فعال شدند. منشا برخاست بسیاری از پرتابه‌های اسرائیلی در داخل مرزهایمان می‌باشد و هم اکنون اصلی‌ترین تهدیدی که پدافند کشورمان درحال مقابله است همین پهپادها و ریزپرنده ها هستند. ▪️گفته می‌شود پس از گزارشات مردمی و افزایش هوشیاری نیروها، تعدادی از عوامل اسرائیل در تعدادی از شهرها شناسایی و بازداشت شدند. برخورد با این عوامل در مناطق مختلف (شهری و غیرشهری) استفاده کامل از ظرفیت جوانان بسیج را می‌طلبد.
العربیه: سنگین‌ترین حملات موشکی جهان در راه است رسانه العربیه عربستان سعودی اعلام کرد حمله بعدی ایران با 2000 موشک بالستیک برنامه‌ریزی شده است.