🔻 برای استجابت، چقدر باید دعا کرد؟
🔸برخی از بلاها ممکن است با دعای مختصری رفع شود، اما برخی بلاها برای برطرف شدن نیازمند دعای زیاد است.
🔸حضرت آیت الله بهجت(ره)، گاهی اوقات که از ایشان در مورد علت برطرف نشدن برخی مشکلات با وجود دعا سوال میشد، میفرمودند هنوز ظرف دعایش پر نشده. یعنی هنوز به اندازۀ کافی دعا نشده است.
🔸امام صادق (ع) نیز بر فراوانی دعا تاکید میفرمودند و میگفتند: «بسیار» دعا کن؛ زیرا دعا کلید هر رحمتى است و مایۀ روا شدن هر حاجتى است[که قابل روا شدن باشد]، و آنچه نزد خداست جز با دعا به دست نمىآید. هیچ درى نیست که «بسیار کوبیده» شود، مگر آن که به زودى به روى کوبندۀ در باز گردد.
🔸فأکثِرْ مِن الدُّعاءِ، فإنّهُ مفتاحُ کلِّ رحمةٍ، ونجاحُ کلِّ حاجةٍ، ولا یُنالُ ما عِندَ اللَّهِ إلّا بالدُّعاءِ، ولیسَ بابٌ یَکثُرُ قَرعُهُ إلّایُوشِکُ أنْ یُفتَحَ لِصاحِبِهِ.
🔻کافی، جلد۲، صفحه۴۷۰
#دعا
#سفیر_روشنگری
@Safir_Roshangari 🇮🇷
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت جلیلی از بیتدبیریهای دولت که باعث زمین خوردن بسیاری از کالاهای ایرانی شد
🔸چاره کالاهای پر مصرفی نظیر «عینک» که ساخت داخل نیستند، چیست؟!
🔸دولت باید چکار کند و باید چکار نکند؟!
#دکتر_جلیلی
#سفیر_روشنگری
@Safir_Roshangari 🇮🇷
16.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دیدن این ویدئو رو از دست ندید
آیا اسلام مخالف خنده و طرفدار گریه است؟
جواب بسیار شنیدنی در برنامه خندوانه توسط مرحوم حجتالاسلام راستگو👌
روحشون شاد با ذکر فاتحه مع ااصلوات
#سفیر_روشنگری
@Safir_Roshangari🇮🇷
یه عده پای حقکہ میرسہ فرارین
یه عده پاۍ حقکہ میرسہ فدائین
چہ مکہ رفتہ ها کہ حاجے هم نمےشوند
چہکربلا نرفتہ هاکہ کربلایے اند✨
🌹#هفته_بسیج مبارک 🌹
#سفیر_روشنگری
@Safir_Roshangari🇮🇷
#باعلما
✳ هیچوقت دعای شخصی نکردم!
📌 رسالهای در امامت نوشتم و آن را به حضور شریف استادم #علامه_طباطبایی رضوان الله تعالی علیه ارائه دادم. مدّتی در نزد او بود و لطف فرمودند و یک دورهی تمام، آن را مطالعه فرمودند. در یک جای آن رساله، دربارهی خودم #دعای_شخصی کرده بودم که: بار خدایا مرا به فهم خطاب محمّدی صلی الله علیه و آله اعتلا ده. در هنگام ردّ رساله به اینجانب فرمود: «آقا! تا من خود را شناختم دعای شخصی در حق خودم نکردم بلکه دعایم #عام است.» این تأدیب اخلاقی بسیار در من اثر گذاشت.
👤 #علامه_حسنزاده_آملی
📚 از کتاب #هزارویک_نکته
🗓 ۲۴ آبان؛ روز بزرگداشت علامه طباطبایی
#سفیر_روشنگری
@Safir_Roshangari🇮🇷
مهارتهای کلامی_18.mp3
9.72M
#مهارتهای_کلامی ۱۸
🔰به زبان آوردن و به رخ کشیدنِ محبتها و کمکهایی که در حقّ دیگران، روا داشتهایم؛
عملیست زشت و کفورانه!
🔰بویژه مهربانیهایی که برای صاحبان حقمان در زندگی (والدین، معلّم، استاد و ...)، انجام میدهیم.
✓ اگر اینگونهایم؛ هنوز برای تعمیراتِ روحمان، فرصت هست!
🔴حتما گوش دهید
بسیار شنیدنی و کاربردی👌👌👌
#سفیر_روشنگری
@Safir_Roshangari🇮🇷
19.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 وای به روزی که بگردی و یک علامه طباطبایی پیدا نکنی!
🔹 خطابه پر معنا و شنیدنی استاد مطهری درباره معنویت در عصر تکنولوژی
#شهید_مطهـرے🌱
#سفیر_روشنگری
@Safir_Roshangari🇮🇷
سفیر روشنگری
#اهمیت_معاشرت_صحیح قسمت ١۴۴ #روش_ارتباط_صحیح_باديگران #برادران_دینی_و_مومنین بخش۸ : امام صادق(ع)
#اهمیت_معاشرت_صحیح
قسمت ۱۴۵
#روش_ارتباط_صحیح_بادیگران
#بزرگترهاي_معنوي ۱:
از جمله كساني كه انسان بايد با آنها ارتباط برقرار كرده و در ارتباط با آنها اموري را رعايت كند بزرگترهاي معنوي هستند. بزرگ¬ترهاي معنوي كساني هستند كه انسان از وجود آنها استفاده معرفتي و معنوي كرده و راه سعادت و كمال خود را از آنها ياد گرفته و با كمك آنها اين راه را به شكل صحيحتر و راحتتري طي ميكند.
انسان به اين دنيا آورده شده تا به رشد معنوي و معرفتي برسد. در اين دنيا حقيقت انسان بايد به مرحلهاي از بلوغ و كمال برسد كه بتواند در عالمهاي ديگر كه عالمهاي مادي نيستند به راحتي و بدون مشكل زندگي كند. بنابراين حضور انسان در اين دنيا در اصل براي رشدِ بخش غير مادي وجود اوست.
از آنجا كه بزرگترهاي معنوي، اين بخش از وجود انسان را رشد ميدهند ارتباط با آنها موضوع بسيار مهمي در ارتباطات فرد با ديگران بوده و انسان بايد بداند كه بهترين شكل ارتباط با اين افراد چگونه است و چگونه ميتواند از وجود آنها بيشتر استفاده كند.
استاد#بهرام_محسنی_نسب
ادامه دارد... 🍃
#سفیر_روشنگری
@Safir_Roshangari🇮🇷
خواب و رؤیای هر شبم باشد
زائرِ سامرای عسکری ام
پسر فاطمه است این آقا
شکرلِله گدای عسکری ام
#میلاد_امام_حسن_عسکری(ع)✨
#مبارکباد✨🌺
#سفیر_روشنگری
@Safir_Roshangari🇮🇷