🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 حماسهای که محاسبات دشمن را به هم ریخت
🍃🌹🍃
🔻۱۴ سال از روز به یاد ماندنی پرشور و شعور حماسه غیورمردان ایران زمین گذشته است روزی بی بدیل و #فتنه سوز که دشمنان این مرز و بوم را در کوهی از بهت و سرگشتگی فرو برد و مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران را به جهانیان اعلام و اثبات نمود.
🔸حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی ایران که هوشیاری و بصیرت مردم در آن روز متجلی گردید و فتنهگران و فریب خوردگان آموختند که با شیرزنان و شیر مردان بیشه ایران زمین گلآویز شدن عاقبتی جز ذلت و خواری برایشان نخواهد داشت.
🔹محاسبات دشمن در سال ۸۸ به گونهای برنامهریزی شده بود که آنها امکان کوچکترین خطایی را پیشبینی نمیکردند تا جایی که پا فراتر گذاشته و وقیحانه به مقدسات توهین کرده و به تعبیر رهبری معظم، زنگ بیدار باش برای ملت غیور به صدا درآمد. خون ملت ایران با دیدن هتک حرمت به مقدسات و حرکات ساختارشکنانه اغتشاشگران در روز عاشورای ۸۸ به جوش آمد و پس سه روز صبر بر نادانی فریب خوردگان و فتنهانگیزی فتنهگران داخلی و خارجی، زمان را برای خروش در میدان، مناسب دیده و برای همراهی با دوستان و مقابله با دشمنان به خیابانها را با حضور خود مزین کرده و راهپیمایی ۹ دی ماه ۱۳۸۸ به عنوان برگ زرینی بر کارنامه پرافتخار انقلاب اسلامی به ثبت رسید.
🔺حضور خالصانه مردم در میدان عمل، شناخت دشمن، دوست و اولویت بندی در این برهه از زمان عامل بصیرت و موفقیت مردم بود و کشور را از شر جاهلان داخلی و دشمنان خارجی نجات داد و رهبری فرزانه چه عالمانه فرمودند: " که شناخت زمان، شناخت نیاز، شناخت اولویت، شناخت دشمن، شناخت دوست، شناخت وسیلهای که در مقابل دشمن باید به کار برد این شناختها بصیرت است.
✍ غلامی
#نهم_دی | #تبیین
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بازنشر به مناسبت ۹دی
🔴 أین عمار...
💢 رهبر انقلاب: من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است.
#سیاسی #اجتماعی
#امام_خامنه_ای
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
📣بلیت رایگان مترو و اتوبوس برای بانوان پایتخت در هفته زن
مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران:
🔸در هفته بزرگداشت بانوان این قشر میتوانند از برخی امکانات مانند مترو و اتوبوس، امکانات رفاهی اراضی عباس آباد، اکران فیلم در پردیسهای سینمایی، امکانات ورزشی سازمان ورزش و امکانات تفریحی برج میلاد به صورت رایگان بهرهمند شوند.
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب درباره گوش دادن به سخنرانیهای آیتالله مصباح یزدی چه گفتند؟
#امام_خامنه_ای
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
🌹پيامبر صلی الله عليه و آله:
🍃باكِروا طَـلَبَ الرِّزْقِ وَ الْحَوائِجِ فَاِنَّ الغُدُوَّ بَرَكَةٌ وَ نَجاحٌ
در پى روزى و نيازها، سحر خيز باشيد؛ چرا كه حركت در آغاز روز، [مايه] بركت و پيروزى است
📚المعجم الاوسط، ج7، ص194
#در_مسیر_بندگی
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️جنس #خدا از چیه؟
⛅️خدا چطوری لمس و فهم میشه؟
🫀خدا چطوری میتونه از خودم به من نزدیکتر باشه؟
استاد#شجاعی
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 در غزه چه اتفاق مبارکی در حال وقوع است؟
✅ پیشبینی عجیب رهبر معظم انقلاب، در حال تحقق ...
#منطقه
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فرزند مکتب امام
✅ فقط یک کلمه... اخلاص حاج قاسم
#سیاسی #اجتماعی
#سردار_دلها
#امام_خامنه_ای
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تحلیلگر آمریکایی: واقعیت جنگ این است که اسرائیلیها تا حد مرگ میترسند!
👤 «اسکات ریتر» تحلیلگر آمریکایی:
✅ "ارتش اسرائیل مجبور به اخراج فرماندهان گردانها شده زیرا حاضر به پیشروی نشده و از جنگیدن سرباز زدند."
💢 "تعداد کشتههایشان بالاست؛ سربازان اسرائیلی در حال نابود شدن هستند، آنها پیروز نخواهند شد."
#منطقه
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خلوت با #نامحرم
🔻ماجرای زنی که به خاطر برف و سرمای هوا به حجره ی آشیخ عبدالنبی اراکی پناه می برد و شروع می کند به...
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷