هدایت شده از قائمون
📌 یکبار برای همیشه....
قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ادعای برخی رسانه های آن ور آبی و به دنبال آن ، برخی جریان ها و رسانه های داخلی این بود که آیت الله رئیسی، به عنوان رئیس جمهور تعیین شده است!
در این یادداشت ، برای روشن شدن این تردید ،چند شباهت و تفاوت را در ۵ انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی( سال های ۶۸،۷۶،۸۴،۹۲،۱۴۰۰) بررسی می نماییم.
1- در سه انتخابات ۷۶،۸۴،۹۲ در فضای سیاسی کشور، درست مثل انتخابات اخیر، اینگونه القاء شد که ناطق نوری، هاشمی رفسنجانی و قالیباف پیروز انتخابات هستند. اما نتیجه طور دیگری رقم خورد. شاید سئوال کنید که چرا آنان شکست خوردند؟ یکی از دلایل اصلی شکست این شخصیت ها آن بود که این افراد ، به عنوان نماد ادامه وضع موجود معرفی شدند . ناطق در سال ۷۶ ادامه دهنده راه هاشمی ، هاشمی در سال ۸۴ ادامه دهنده راه خاتمی و قالیباف ادامه دهنده راه احمدی نژاد معرفی شد.
مردم که در هر دوره ی ذکر شده، از روند اداره ی کشور و مشکلات آن خسته شده بودند، طبیعی بود که به نامزد منتقد وضع موجود رای بدهند. پس رقبای ایشان یعنی خاتمی در سال ۷۶، احمدی نژاد در سال ۸۴ و روحانی در سال ۹۲ پیروز انتخابات گردیدند.
حال باز می گردیم به انتخابات ۱۴۰۰ .
یکی از دلایل اصلی رای آوری جناب آقای رییسی ، انتقاد از وضع موجود و شعار ضد فساد و ضد ناکارآمدی ایشان بود. بنابر این براساس آنچه پیشتر بیان شد، طبیعی بود که مورد توجه مردم واقع شود. حتی برخی تحلیلگران اصلاح طلبان ماه ها پیش از انتخابات و اصلا قبل از اعلام نامزدی آقای رییسی ، پیروزی وی را در صورت حضور در انتخابات پیش بینی می کردند. لذا این اطلاق که رییسی رییس جمهور از پیش تعیین شده است، بی معناست.
2- نکته دیگر اینکه پیروزی خاتمی در سال ۷۶ و رییسی در ۱۴۰۰ دارای شباهت ها و تفاوت هایی است. شباهت از این جهت که هر دو منتقد وضع موجود بودند و تفاوت در اینکه ، تیم رسانه ای خاتمی، انتخابات را در یک دو قطبی قرار داد و شایعه تقلب ( بنویسید خاتمی ، می خوانند ناطق)، خطبه های مرحوم هاشمی ، پوستر سلام بر سه سید فاطمی، شعارهایی چون : جامعه مدنی، توسعه سیاسی و آزادی و... توانست با کسب ۲۰ میلیون ، پیروز انتخابات شود ولی ،رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ نه از دوقطبی بهره ای برد و نه تیم رسانه ای او کار خاصی انجام داد! اما آنچه باعث پیروزی رییسی شد ، عملکرد مثبت او در قوه قضاییه و امیدواری مردم برای ریشه کنی فساد و نوید کارآمدی و بهبود اوضاع بود.
3- شباهت انتخابات ۱۴۰۰ با انتخابات ۶۸ نیز در این بود که پس از رحلت امام خمینی ره و انتخاب آیت الله خامنه ای به عنوان رهبری انقلاب اسلامی، عملا تمام نگاه ها به سمت رییس مجلسی رفت که یار امام و از السابقون انقلاب بود.
آقای هاشمی مطابق با پیش بینی ها پیروز انتخابات شد و کسی نگفت انتخابات مهندسی شده است!
در انتخابات ۱۴۰۰ هم به دلیل ناکارآمدی دولت روحانی و نارضایتی های مردمی، موجب شد مردم به آیت الله رئیسی که یکبار در سال ۹۶ به دلیل تخریب ها و ... از سوی روحانی ،از رفتن به پاستور جا مانده بود، اینبار عازم این ساختمان شود.
#انتخابات
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از قائمون
⭕️ ناموس ایرانی رو تو انگلیس بخاطر حضور در پای صندوق رای مورد جسارت و توهین قرار دادن اونوقت وزیر خارجه ما در حال قهوه خوردن و مذاکره با غربیهاست
آدم اگر از این درد بمیره رواست
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از قائمون
🌎رئیسجمهوری در تراز انقلاب مردمی،صریح و صادق
🔹 آیتالله رئیسی،رئیسجمهور منتخب در نشست مطبوعاتی خودبرخلاف رئیسجمهور پیش ازخود درتشریح اوضاع کشورازعبارت «تقصیر دولت قبل است» استفاده نکرد-هرچند دلیل مشکلات امروز کشوربرای همه مردم روشن است- بلکه سعی داشت بهجای مقصریابی، افقی روشن دربرابردیدگان مردم رنجدیده ترسیم کند.
🔸 اجرای عدالت،بهبود وضعیت اقتصادی، ایجادانسجام ملی وسیاست خارجی واقعبینانه چهاراصل دولت آیتالله رئيسی بودکه به آن اشاره کرد.
🔹 موضوع برجام و نحوه مواجهه دولت خود با آن نیز از جمله موضوعاتی بود که به دفعات از سوی خبرنگاران، بهویژه نمایندگان رسانههای غربی مطرح شد و آیتالله رئیسی قاطعانه تأکید کرد که «سیاست خارجی دولتم از برجام شروع نشده و به برجام ختم نمیشود» و در ادامه با بیان اینکه «اجازه نخواهد دادمذاکره برای مذاکره باشد» تصریح کرد که «تعامل رابا همه دنیاوهمه کشورهای دنیا بهعنوان یک اصل تعاملی گسترده و متوازن رادرسیاست خارجی دنبال کرد».
🔸 امانقطه عطف وشاه بیت سخنان آیتالله رئیسی دراین نشست خبری «نه»قاطع منتخب ملت ایران به دیداربارئیسجمهورآمریکا بود،آنجا که رئیسی درپاسخ به سؤال خبرنگارروسی مبنی براینکه آیا در صورت برداشته شدن تحریمهاحاضربه دیداربارئیسجمهور آمریکاهستید،تنهایک کلمه پاسخ گفت: خیر!
🔹 «خیر» قاطع ومحکم آیتالله رئیسی عزت و اقتدار ایران درسیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی ایران راپس از ۸ سال زنده کرد و درحقیقت برگرفته از خیرگفتن مردم به ادامه سیاستهای دولت تدبیروامیدبودودوران جدیدعزتآفرینی برای کشوررانوید میدهد
#قائمون
#عزت_دوباره
🆔:@sgm_Ghaemon
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از قائمون
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎥قطب نما
✅ موضوع: پیروزی بزرگ انتخابات
🍃🌻🍃
🌀 انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در یک فضای سنگین و متفاوت از همه انتخابات پیشین برگزار شد و یک بار دیگر مردم ایران، با لبیک به رهبر حکیم انقلاب اسلامی، محاسبات دشمنان را برهم زده و جهانیان را شگفتزده کردند.
#قائمون
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از قائمون
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قائمون
🎥 تناقض گویی آشکار اینترنشنال سعودی؛ خط خبری جهت دار رسانه های سعودی - لندنی در انتخابات ایران و فرانسه
🔸اینترنشنال سعودی، انتخابات فرانسه 2021:
🔺" 67 درصد فرانسوی ها در انتخابات این کشور شرکت نکردند، (طبیعی است) آن ها در شرایط کرونایی، بازگشایی شرایط اقتصادی و سفرهای تابستانی به سر می برند؛ علاوه بر این نشریه ها و رسانه های این کشور خیلی تبلیغات انتخاباتی انجام ندادند!"
🔸اینترنشنال سعودی، انتخابات ایران 1400:
🔺"51 درصد ایرانی ها در انتخابات شرکت نکردند، این یعنی اینکه حکومت را نمی خواهند؛ ما به عنوان برانداز خیلی خوشحال هستیم!"
#قائمون
🎥شکست سریال "گیسو" در جذب مخاطب
🔵بررسی لایفوب از توییتهای مرتبط با سریال "گیسو" نشان میدهد که این سریال با اقبال مخاطبان در توییتر همراه نبوده است.
🔺در مجموع ۸۱ درصد کاربران از این سریال ناراضی هستند. محتوای سریال مهمترین دلیل نارضایتیهاست.
🔺حضور بهاره رهنما در سریال نیز با واکنشهای منفی همراه بوده است. متقابلا هومن سیدی بازیگر محبوب سریال در نگاه مخاطبان است.
🔺بازخوانی کارنامه منوچهر هادی و اشاره به ضعف ساختههای وی، موضوع محوری ۸ درصد از توییتهای منفی است.
🔴 فروش کشور به دشمن، نتیجه قطعی راه کار روحانی برای مذاکرات است
✍️ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان
🔹جناب ایشان (حسن روحانی) درباره مذاکرات وین و چگونگی لغو تحریمها، راهکاری ارائه کردند که فروش کشور به دشمن و تبدیل ایران به یکی از دولتهای فقیر و غارتشده و دستنشانده آمریکا نتیجه قطعی آن خواهد بود !
🔹رئیسجمهور محترم در جلسه دیروز دولت فرمودهاند؛ « اگر بخواهند همین امروز ما میتوانیم تحریمها را تمام کنیم، نه فردا، همین امروز، همین امروز دوم تیر، برویم همین الان اختیارات را بدهیم به آقای دکتر عراقچی، پا شود برود وین در عرض چند روز توافق را نهایی کند و اعلام شود تحریمها برداشته شده است»!
🔹این چه اختیاراتی است که اگر جناب دکتر عراقچی داشته باشد ظرف یک روز به تحریمها خاتمه میدهد و کاری که جنابعالی طی ۸ سال قادر به انجام آن نبودهاید را یک روزه به انجام میرساند؟!
🔹بدون کمترین تردید میتوان فهمید که منظور آقای روحانی از اختیاراتی که میتواند ظرف یکروز به تحریمها خاتمه بدهد چیست؟! باید به همه خواستههای آمریکا بیکم و کاست تن بدهیم!
🔹ملت غیور و جوانان جانبرکف این کشور نمردهاند که جنابعالی در لفافه نسخه فروش ایران و مردم شریف و پاکباخته این مرز و بوم را میپیچید ! جناب آقای روحانی! این یکی دیگر فروشی نیست !/ کیهان
🆔:@sgm_Ghaemon
📍پرستیوی: آمریکا در ازای تعلیق ۱۲۰ روزه تحریمهای برجامی خواستار مذاکرات در مورد منطقه شده است
🔻منابع نزدیک به مذاکرات در وین در گفتوگو با پرستیوی:
آمریکا کماکان از انجام تعهدات خود برای بازگشت به برجام و لغو تحریمها خودداری کرده و حاضر به لغو تحریم تسلیحاتی و لغو دستور اجرایی ترامپ در این زمینه نشده است.
🔹همچنین آمریکا تاکنون لغو کامل تحریمهای نفتی، بانکی و حملونقل را به گونهای که نیاز به تمدید نداشته باشد، نپذیرفته و صرفا تعلیق و توقف موقت ۱۲۰ روزه و یا ۱۸۰ روزه این تحریمها را پیشنهاد داده که تمدید این معافیت دورهای نیازمند موافقت رئیسجمهور آمریکاست.
🔹آمریکا هنوز راستیآزمایی واقعی از انجام لغو تحریمها را نیز نپذیرفته و ضمن طرح ایده گامبهگام، با لغو یکجای تحریمها مخالفت کرده است. آمریکا گفته که خود را متعهد به پرداخت خسارات خروج از برجام و اعمال تحریمهای غیرقانونی نمیداند.
🔹آمریکاییها امکان خروج مجدد از برجام را رد نکردند و ضمانتی هم برای عدم خروج مجدد ارائه نمیدهند و درخواست ایران برای تضمین عدم اعمال تحریم و عدم استفاده از مکانیسم بازگشت خودکار تحریمها (ماشه) را نپذیرفتهاند.
🔹آمریکا و اروپا در ازای توقف موقت برخی تحریمهای برجامی خواستار تحمیل تعهدات جدید هستهای فراتر از برجام و حتی تعهدات غیربرجامی، همچون مذاکره در خصوص سیاستهای منطقهای ایران شدهاند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از قائمون
✅سیاست خارجی دولت رئیسی
🔻برگزاری اولین نشست خبری آیت الله رئیسی، رئیس جمهور منتخب یکبار دیگر توجه افکار عمومی را به سیاست خارجی دولت آینده معطوف کرد. زیرا در این نشست خبری که با حضور نمایندگان رسانههای خارجی و داخلی برگزار شد، یکی از مهمترین محورهایی که رسانهها به آن توجه داشتند، سیاست خارجی دولت آینده بود.
1⃣ سیاست خارجی دولت آینده دارای یک جامعیت است. همانطور که خود آقای رئیسی نیز اعلام کرد، سیاست خارجی دولت از برجام شروع نخواهد شد و به برجام نیز ختم نخواهد شد و سیاست خارجی بر خلاف 8 سال گذشته صرفا متکی بر برجام نخواهد بود و ملت و کشور را معطل آن نخواهد کرد.
2⃣ توسعه روابط تجاری با همسایگان و کشورهای مستقل، اولویت سیاست خارجی ایران در دولت آینده است. بر این اساس سیاست خارجی با محور قرار دادن توسعه روابط تجاری باید برای مردم آورده اقتصادی داشته باشد، نه آنکه برهم زننده ثبات و آرامش اقتصادی کشور باشد.
3. دولت جدید ظرفیت ها و فرصت های اقتصادی هر یک از کشورها جهان از جمله کشورهای همسایه را باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار دهد تا بتواند رهگشای دولت در عرصه توسعه تجارت باشد.
4. توانمندی های داخلی کشور مورد تاکید دولت قرار میگیرد و در صدد است که اقتصاد را صرفا به مسائل سیاست خارجی گره نزند هر چند به دنبال آن است که سیاست خارجی را در خدمت اقتصاد کشور قرار دهد.
5. عزم و اراده دولت آینده در تحقق و تضمین منافع ملی است و نه تنها مسائل منطقهای و موشکی قابل مذاکره نیست، بلکه دولت رئیسی با جدیت راهبردهای مهم نظام در تمام حوزه ها را برای تامین منافع ملی و منافع مردم ایران دنبال خواهد کرد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از قائمون
📌دفع عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران
🔸یکی از ساختمان سازمان انرژی اتمی ایران که با تهدید امنیتی مواجه شده بود که بر اساس گزارش پرس تی وی منابع امنیتی از خنثی شدن این تلاش های خرابکارانه مواجه شده است.
🔹اخبار مربوط به عملیات خرابکارانه در ساختمان انرژی اتمی ایران ساعتی پیش منتشر شد اما بر اساس آخرین اخبار و گزارش پرس تی وی این عملیات خنثی شده است.
🔸بامداد یکشنبه ۲۲ فروردین نیز اقدامی خرابکارانه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز (شهید احمدی روشن) رخ داد.
🔹بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی صبح یکشنبه ۲۲ فروردین در گفتوگو با فارس از وقوع حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز خبر داد و گفت که این حادثه تلفات انسانی و آلودگی به همراه نداشته است.
🔸علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نیز عصر همان روز در واکنش به این حادثه در تاسیسات نطنز، گفت: ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه و تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بینالمللی و آژانس با این تروریسم هستهای، حق خود را برای اقدام علیه عاملان، آمران و مباشران محفوظ میدارد.
🔹صالحی روز دوشنبه نیز در اظهاراتی این اقدام را خرابکاری برشمرد و کاظم غریب آبادی نماینده دائم ایران در آژانس از ارسال نامهای به گروسی در پی حادثه نطنز خبر داد و رژیم صهیونیستی را مسئول این حادثه خواند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon