eitaa logo
💎ثمین کبیر💎
389 دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
15.8هزار ویدیو
152 فایل
صافی تر و شریف تر از لؤلؤ ثمین . آنکه گر خواهد همه خاک زمین سر بسر زر گردد و دُرّثمین . پایگاه شهید عسگری ارتباط با ادمین @Samin_43 @Saminkabir
مشاهده در ایتا
دانلود
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتی اونی که مسیحیه دنبال اینه مهدی(عج) کیه... 💐ولادت امام زمان(عج) تبریک و تهنیت باد.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معترضان مکزیکی ترامپ نمادین را به زانو درآوردند 🔹با گذشت یک ماه از تجاوز آمریکا به خاک ونزوئلا و ربودن رئیس‌جمهور این کشور و همسرش، معترضان مکزیکی مقابل سفارتخانه واشنگتن تظاهرات برپا کردند. 🔹در تصاویری که خبرگزاری رویترز از این تظاهرات منتشر کرده است، گروهی از معترضان مکزیکی را در حالی نشان می‌داد که چوب‌هایی به دست گرفته‌اند و یک فردی که به شکل ترامپ گریم شده بود را به زانو درآورده بودند و کتک می‌زدند.
48.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز چهارم جشنواره فجر؛ از ادای احترام به حاج قاسم تا راز غیبت بازیگران 🔹روز چهارم جشنواره فجر روز نمایش بزرگی حاج قاسم و مظلومیت کودکان غزه بود؛ روزی که شاهسواری هم یک خبر مهم داد.
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جشن ولادت امام زمان (عج) در هوای بارانی پایتخت 🔹جشن بزرگ نیمه‌شعبان در مسیر میدان ولی‌عصر تا هفتم‌تیر در حال برگزاری است. 🔹مردم پایتخت زیر بارش باران رحمت خدا، در مراسم میلاد امام زمان (عج) حضور یافتند.
🔰رسانه اسرائیلی: نمی‌توانیم ایران را شکست دهیم/ ایران یک امپراطوری منطقه‌ای است خبرنگار نظامی روزنامه معاریو: 🔹اسرائیل توانایی ایجاد اختلال، دخالت و تأخیر در روندها را دارد اما نمی‌تواند ایران را نابود کند. 🔹حتی آمریکایی‌ها با تمام زرادخانه‌هایشان، می‌دانند که مطیع کردن چنین کشوری از طریق هوا غیرممکن است.این یک امپراطوری منطقه‌ای است و تاریخ نشان می‌دهد که چقدر پیچیده است. 🔹اهداف آمریکا همیشه با اهداف اسرائیل مطابقت ندارد. ایران موجودیت ایالات متحده را تهدید نمی‌کند اما موجودیت اسرائیل را تهدید می‌کند و بنابراین منافع (ما با هم) متفاوت است.
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشف محمولۀ ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات 🔹اداره کل اطلاعات استان آذربایجان غربی: با تلاش سربازان گمنام امام زمان، یک محمولۀ ۱۴ تنی انواع سلاح سرد حرفه‌ای و اقلام قابل استفاده در اغتشاشات حین ورود به ایران کشف و ضبط شد. 🔹محمولۀ کشف شده شامل انواع شوکر با ولتاژ بالا، باتوم تلسکوپی، دشنه، انواع چاقوهای مخصوص درگیری و کشته‌سازی و متعلقات سلاح از قبیل لیزر (با کاربرد تروریستی برای تیراندازی دقیق) در قالب حدود ۳۰۰ بسته است. 🔹برخی سلاح‌های سرد کشف شده به‌صورت ماهرانه‌ای به شکل اقلام و ابزار عادی مانند چراغ قوه، ریموت و لوازم آرایشی ساخته شده است. 🔹یکی از بازداشت‌شدگان، تبعۀ بیگانه است.
🔰رسانه عبری: یمنی‌ها آمادگی هدف قرار دادن کشتی‌های آمریکایی را دارند 🔹سازمان پخش رسمی رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که یک منبع یمنی از میان جریان‌های متخاصم علیه جنبش انصارالله، به این رسانه گفته است که انصارالله آماده‌سازی‌های میدانی، لجستیکی و نظامی را برای احتمال ازسرگیری حملات علیه کشتی‌های آمریکایی در دریای سرخ و دریای عرب آغاز کرده است؛ اقدامی که به گفته این منبع، در صورت حمله احتمالی آمریکا به خاک ایران انجام خواهد شد. 🔹این رسانه عبری همچنین اظهار کرد که انصارالله طی روزهای اخیر اقدام به انتقال انبارهای موشکی و تجهیزات پهپادی از مراکز ثابت به مواضع عملیاتی میدانی کرده است؛ اقدامی که به گفته این رسانه، امکان استفاده سریع از این تسلیحات را در صورت تصمیم به تشدید تنش فراهم می‌کند.
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زاخارووا: رسوایی اپستین نشانه پایان جشن خون‌آشام‌هاست! 🗣 سخنگوی وزارت خارجه روسیه: 🔹همه باید مصاحبه «ولادیمیر پوتین» را ببینند که گفت شاهد پایان «جشن خون‌آشام‌ها» هستیم؛ منظور دقیقاً همین اتفاقات پرونده فساد جنسی جفری اپستین و ارتباط سیاستمداران غربی با آن است. 🔹نخبگان غربی تا حد زیادی تحت حمایت شبکه‌هایی شکل گرفته‌اند که در باتلاق‌های فاسد و تعفن‌آلود غرق بوده‌اند.
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰هر کسی به اندازه خودش باید عمل و کار بکند ▪️علیرضا معتمدی نویسنده و کارگردان فیلم «دختر پری خانم»: 🔹ضمن احترام به عزیزان و همکاران و دوستانی که در جشنواره شرکت نمی‌کنند یا تعابیر مختلفی در مورد شرکت در جشنواره دارند 🔹با احترام به نظر همه عزیزان، فکر می‌کنم که از همه روزنه‌ها، امکانات و حقایق موجود باید استفاده کرد هر کسی به اندازه و توان خودش باید عمل و کار بکند.
ماجرا اپستین به ترکیه رسید 🔹 گزارش برخی از رسانه های خارجی نشان می‌دهد که  ترکیه هزاران کودک زیر سن قانونی را به قیمت ۲۰۰ میلیون دلار در جزیره اپستین فروخته است. 🔹 طبق اسنادی که اخیرا منتشر شده است ، عمده افراد فروخته شده از اقشار کم درآمد و زلزله‌زده بوده‌اند!
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار دادستان به خانواده‌ها: مراقب جوانان‌تان باشید 🔹دادستان کل کشور: خانواده‌ها مراقب جوانان خود باشند که فریب بازی‌های دروغین شبکه‌های معاند را نخورند. ‌┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄ https://eitaa.com/Saminkabir 🟢ما را در روبیکا دنبال کنید👌👇 @kebrfarshte43
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شیرین زبونی دیدنی کودک ۸ ساله یزدی در شب نیمه شعبانِ مهدیه معلی شبکه سه این سجاد فسقلی، این یزدی فلفلی با چشمای ململی عاشق شده یا علی! ‌┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄ https://eitaa.com/Saminkabir 🟢ما را در روبیکا دنبال کنید👌👇 @kebrfarshte43