eitaa logo
#سرنوشت ما(۲۲)
65 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
3.9هزار ویدیو
365 فایل
آگاهی از موضوعاتی که سرنوشت همه ما را تحت تأثیر قرار می دهد، برای به دست گرفتن سرنوشت خود ارتباط با مدیر @Abdolmahdi_14
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑قابل توجه مخصوصا ...سرکار خانم های محترم گروه فعال در فضای مجازی حتما لطفا این کلیپ رو ببینید تا .. فریب نامردان دنیای مجازی رو نخورید ...✅ @roshana_esfahan .
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨ 🎥 خانمه شال روی سرش پای پلکان هواپیما میفته و در جواب تذکر روحانی پشت سرش به حاج آقا میگه ، شما هم ببین و حالشو ببر و ادامه ماجرا.... @roshana_esfahan .
جلسه دوم کتاب صعودچهل ساله: از وابستگی دوران پهلوی تا استقلال ایران اسلامی: یکی از بارزترین صفات حکومت پهلوی وابستگی به دولت های بیگانه به ویژه آمریکا بود. ولی پس از پیروزی انقلاب یکی از اصول مهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران استقلال حاکمیت تمامیت ارضی کشوراست. از نظر حضرت امام راحل استقلال دو بعد سلبی و ایجابی دارد: استقلال سلبی: همان استعمار زدایی است که زمینه‌ساز تحقق حکومت نه شرقی و نه غربی محسوب می شود. که همان قطع دست اجانب از مملکت اسلامی، قطع ریشه های وابستگی، رفع سلطه جلوگیری از استعمار و استثمار، قطع منافع و مطامع استعمارگران در یک کلام است. استقلال ایجابی: به نظر حضرت امام خمینی رحمة الله هدف از انقلاب اسلامی تأمین استقلال مملکت در ابعاد سیاسی، نظامی فرهنگی، اقتصادی و فکری است. سپردن کار به کاردانان وطن خواه امین و خودکفایی و اختصاص مخازن و منابع کشور به مردم و نیز استقلال فکری مراکز آموزشی را از پیش شرط های لازم برای تحقق استقلال برشمردند.
باسمه تعالی جلسه سوم: کتاب صعودچهل ساله ۴٠٠/۱٠/۱۱ استقلال سیاسی: انتخاب وانتصاب مسئولین ابتدایی ترین حقوق یک کشور محسوب می شود وابستگی در دوران پهلوی به حدی بود که انتخاب نخست‌وزیر و رجال سیاسی و سایر مسئولین با نظر مستقیم غرب و آمریکا انجام می شد. حال باظهور انقلاب اسلامی وابستگی‌های سیاسی ایران از کل کشور های دنیا قطع شد و شعار راهبردی ایران یعنی، نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی، به تمام کشورهای جهان رسید. مردم معنای واقعی استقلال در انتخاب مسئولین و سیاستگذاران کشور را درک کرده و به بیگانگان مجال دخالت در امور سیاسی کشور را ندادند. در رژیم پهلوی تنها یک انتخابات وجود داشت آن مجلس شورای ملی بود اما در نظام جمهوری اسلامی هشت نوع مشارکت سیاسی در خصوص انتخابات وجود دارد که در دنیا بی نظیر است و بیانگر تنوع انتخابات و مشارکت مردمی در نظام مردم سالار جمهوری اسلامی است. ازجمله ان: همه پرسی تاسیس نظام جمهوری اسلامی، مجلس خبرگان قانون اساسی، مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، شورای شهر و روستا، در کل دوره پهلوی فقط ۴ انتخابات برگزار شد اما در طول ۴۲ سال نظام جمهوری اسلامی ۳۸ انتخابات برگزار شد که در سطح جهان بی سابقه است.
سازمان بسیج دانش آموزی استان اصفهان با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان برگزار میکند مرحله دوم دانش آموزی (غیر حضوری) 🗓دختران: 2 الی 3 بهمن 1400 🗓پسران 6 الی 7 بهمن 1400 ⏰ساعت های اجرا صبح: 5:10 - 8:45 - 11:00 بعدازظهر: 16:15 - 19:00 🇮🇷🇮🇷🇮🇷💐💐🍃💐💐🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🍁پخش از شبکه های زیر https://shad.ir/danam_na1 https://rubika.ir/darkhoeyn www.aparat.com/darkhoeyn/darkhoeyn 🍃🌷🌷💐💐💐💐💐🌷🌷🍃 آینده روشن در دستان شماست ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📖 اگر آنچه را خواستی نشد... 🔸در بهشت، آنچه را بخواهیم می‌شود؛ اما در دنیا آنچه را می‌شود باید خواست. این، یک اصل در احساس است. 🔹امام علی علیه‌السلام در این باره سه جمله پُر معنی دارد که می‌فرماید: هرگاه آنچه را خواستی نشد، آنچه را شد، بخواه. و: هرگاه آنچه را خواستی نشد، آنچه را هست، سخت مگیر. و: اگر آنچه را خواستی نشد، اهمیت نده که چگونه هستی. 🔸اگر انسان زندگی را سخت نگیرد و آنچه را هست بپذیرد، اولاً توان واکنش مثبت را به دست می‌آورد و ثانیاً در یک آرامش خاصی زندگی خواهد کرد. ✂️ : هنر رضایت از زندگی، ص۱۸ 👤 عباس پسندیده ↗️ برای✌️نفر از دوستان خود ارسال کنید. ➕ به جمع بپیوندید👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 تحقیر فرح توسط شاه در تریبون زنده که به بغض و اشک بانوی اول کشور ختم شد ♨️ وقتی خبرنگار از نوع نگاه محمدرضا شاه به زنان متعجب میشه و با یک سوال جنجالی شاه ملعون رو به چالش میکشه واقعا چتون بود انقلاب کردین؟😄 🇮🇷قرارگاه سایبری ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3604348939C1433b6e45c
۴۳.mp3
9.05M
📢 (۴۳) | ارتباط با شرق، نکته‌ها و شبهات 🍃🌹🍃 ✅ علت سفر رئیس محترم جمهور به روسیه چه بود؟ آیا جمهوری اسلامی از شعار نه شرقی و نه غربی عدول کرده است؟ آیا استقلال کشور در خطر است؟ علت شبهه افکنی برخی نیروهای غربگرای داخلی چیست؟ و ... 🎙کارشناس: دکتر یدالله جوانی | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
💠 *کمک به سیل زدگان کرمان* 🌧️ در این هوای سرد مردم شریف کرمان را تنها نخواهیم گذاشت ✅ برای تهیه؛ لباس گرم، پتو، برنج، روغن، وسایل گرمایشی و شیر خشک نوزدان به یاری هموطنانمان در کرمان خواهیم شتافت ◀️واریز کمک های نقدی به شماره کارت: 6273-8111-6527-8711 بنام کمک های مردمی سپاه صاحب الزمان(عج)
🏅بهتر از همه عالَم ✍امام خمینی: شغل تربیت فرزند، از همه شغلها بالاتر است. یک فرزند خوب شما اگر به جامعه تحویل بدهید، برای شما بهتر است از همه عالَم. اگر یک انسان شما تربیت کنید، برای شما به قدری شرافت دارد که من نمی توانم بیان کنم. مربی انسان‌ها زن است. سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است. زن با تربیت صحیح خودش انسان درست می‌کند؛ و با تربیت صحیح خودش کشور را آباد می‌کند. مبدأ همه سعادت‌ها از دامن زن بلند می‌شود. صحیفه امام ج۸ ص۹۰ @roshana_esfahan