🔴 گونه شناسی کوفیان در زمان امام حسن(ع) و جامعه امروزی ما
🖌 دکتر_امیرحمزه_مهرابی
🔻 مردم کوفه در زمان امام حسن مجتبی (ع) را می توان به چند دسته تقسیم کرد :
1️⃣ #امویان:
که بهعنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل میکردند و از سران اینها میتوان عمربنسعد و عَمروبنحُریث را نام برد.
2️⃣ #خوارج:
کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام میاندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن(ع)؛ بلکه براساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن(ع) هم اتقلابیتر میدانستند و شمربنذیالجوشن و شَبَثبنرِبعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست میکردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن(ع) زیاد بود. عجب اینکه آنها در ادامه کار بهسمت معاویه چرخیدند!
3️⃣ #شکاکها:
کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها درنیامده بودند. اگرچه که مخالفتی از اینها سرنمیزد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4️⃣ #الحمراء:
که حدود بیستهزار جنگجوی تازه همسلمان و غیرعرب بودند و بهدلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، بهراحتی گول می خوردند. همین ها بودند که در ماجرای همراهی امام حسن(ع) و قضیه عاشورا، بهنفع امویان حرکت کردند واز روی نا آگاهی به دشمنان ائمه(ع) پیوستند .
5️⃣ #شیعیان:
مردمانی بابصیرت که پابهرکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود .
🔺 حال نوبت آن است که از تاریخ درس بگیریم:
اگر معاویه را نماد «دشمن خارجی» بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود میترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان بهدر میکنند.
♦️نیروهای داخل جامعه هم شامل همان تقسیمبندی بالا هستند:
🔸«نفوذیها» که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل میکنند.
🔹خوارج که همان انقلابینماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی ها ی خود برای انقلاب هزینهسازی میکنند.
🔸شکاکها که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کمکاری نیروهای انقلاب و احیاناً خلاف کاری های انقلابینماها یا نفوذیها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کنند .
🔹الحمراء را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرتعمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام، بهاندازه کافی نیست. به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدایناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند .
🔸و نهایتا انقلابیون مؤمن و با بصیرت ، که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بینالمللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختیها و مشقتها، کار انقلاب را پیش بردهاند.
🔺 #نتیجه : تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مؤمنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی(ع) هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذیهای دشمن و انقلابینماها، سایر طیفهای جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا میتوان آینده جامعه را آیندهای مطلوب و تضمینشده دانست؛ آنچنانکه در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
@tmersad313
@schoolofeconomics
🔸🔸کاش مردم فریب نمیخوردند و به روحانی رأی نمیدادند!🔸🔸
🔹 دولت روحانی رکورددار پایینترین نرخ رشد اقتصادی!
🔸 بر اساس آمار بانک مرکزی و مرکز آمار از شاخص تولید ناخالص داخلی کشور، در میان دولتهای پس از جنگ تاکنون، پایینترین رشد اقتصادی به دولت حسن روحانی تعلق دارد.
🔹🔹به گزارش مشرق، بر اساس آمار بانک مرکزی، متوسط رشد اقتصادی سالانه دولتهای سوم و چهارم (۱۳۶۰ تا ۱۳۶۷) حدود 0/85 درصد بود. از آنجا که آن مقطع همزمان با جنگ تحمیلی ۸ ساله بود، طبیعی بود که رشد اقتصادی کشور پایین بیاید.
🔹🔹پس از دوره دفاع مقدس، دوران بازسازی کشور آغاز شد که موجب بالا رفتن رشد اقتصادی کشور شد. به همین دلیل دولتهای پنجم و ششم (دولت سازندگی) رکورد بالاترین رشد اقتصادی کشور را با متوسط سالانه ۵/۵ درصد تصاحب کرد.
🔹🔹بر اساس آمار بانک مرکزی، متوسط رشد اقتصادی کشور در ۸ سال دولت اصلاحات (۱۳۷۶ تا ۱۳۸۳) حدود 4/2 درصد و در دولت احمدینژاد (۱۳۸۴ تا ۱۳۹۱) ۳/۳ درصد بود.
🔹🔹 بانک مرکزی رقم رشد اقتصادی سال ۱۳۹۷ را سانسور کرده اما مرکز آمار آن را منفی 4/9درصد اعلام کرده است. بدین ترتیب در ۶ سال اول دولت روحانی (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷) رشد اقتصادی کشور 1/8 درصد بوده است که پایینترین رشد اقتصادی در سه دهه اخیر و پس از دفاع مقدس محسوب میشود.... متن کامل در این آدرس:
kayhan.ir/fa/news/173675
@schoolofeconomics
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش جالب مردم به یک سوال تاریخی!
🔹کشوری که در جنگ جهانی اول از ۱۸میلیون جمعیتش ۹میلیون نفر قربانی شدند!
🔹 @schoolofeconomics
📡 کالاهای اسرائیلی را #تحریم کنید!
🔹 سازمان تحریم اسرائیل موسوم به بیدیاس در گزارشی نوشت: شورای شهر اسلو #کالا_های_اسرائیلی را تحریم کردند.
🔶خانم سونیوا ایدسوال رهبر حزب چپ #سوسیالیست در شورای شهر #اسلو گفت: #فلسطینیان هر روز با اشغال سرزمینشان مواجه هستند. مردم سرتاسر جهان باید به آنها کمک و توجه کنند.
📌ادامه #خبر را از اینجا بخوانید:👇
🌐kheybar.net/?p=28537
🌐 @schoolofeconomics
📢 نظر نشریه اشپیگل درباره منشور کوروش
@Negahynov
#پاسارگاد #قبر_ننه_سلیمان #کوروش #باستان_گرایی #هفتم_آبان
🌐 @schoolofeconomics
📢 نظر نشریه اشپیگل درباره منشور کوروش
@Negahynov
#پاسارگاد #قبر_ننه_سلیمان #کوروش #باستان_گرایی #هفتم_آبان
🌐 @schoolofeconomics
📣 دوآلیسم در آئین زرتشت 👆👆
@Negahynov
#زرتشت #ثنویت #باستان_گرایی #پاسارگاد #قبر_ننه_سلیمان #کوروش #باستان_گرایی #هفتم_آبان
🌐 @schoolofeconomics
حقوق کارگران در دوران با شکوه هخامنشی چقدر بود؟!
@Negahynov
#حقوق_بشر #باستان_گرایی
#هفتم_آبان #پاسارگاد #قبر_ننه_سلیمان #کوروش #باستان_گرایی
🌐 @schoolofeconomics
📢 رواج برده داری در قلمرو کورش کبیر! ☝️☝️
@Negahynov
#برده_داری #باستان_گرایی #پاسارگاد #قبر_ننه_سلیمان #کوروش #باستان_گرایی #هفتم_آبان
🌐 @schoolofeconomics
کوروش کبیر و مردم شهر اوپیس ... 🔥
@Negahynov
#کوروش #خشونت #اوپیس
#پاسارگاد #قبر_ننه_سلیمان #کوروش #باستان_گرایی #هفتم_آبان
🌐 @schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در تظاهراتى كه روز شنبه گذشته پس از سفارت آمریكا به اورشلیم صورت گرفت ، یک پلیس اسرائیلی كودك فلسطینی را خفه كرد و كشت.
تلاش شد این فیلم در یوتیوب قرار بگیرد اما بارها حذف شد ، اکنون این ویدئو از یوتیوب ، فیس بوک و گوگل ناپدید شده است.
به همین دلیل امیدواریم که شما در پخش این فیلم در همه گروه ها و تمام رسانه های اجتماعی شرکت کنید.
هدف اشتراک گذاری نیست بلکه نشان دادن آنچه در جهان اتفاق می افتد است.
@schoolofeconomics
#اختصاصی کانال افول آمریکا
💰دخل و خرج های زندگی در آمریکا
🖊نویسنده: #حسن_محمدی
💦 آمریکا به عنوان ثروتمندترین کشور دنیا شناخته می شود و انتظار آن است که مردم این کشور در بالاترین سطح از رفاه و کیفیت زندگی باشند. با این حال نیم نگاهی به درآمدها و هزینه ها دراین کشور، واقعیت های زندگی در آمریکا را بیشتر نمایان خواهد کرد. بدین منظور درآمدها و هزینه ها بررسی شده و مقایسه ای میان ایران و آمریکا انجام خواهد گرفت.
💵 درآمدها در ایالات متحده آمریکا
با توجه به #فاصله_طبقاتی عمیق بین درآمدهای مردم آمریکا، به دست آوردن سطح متوسط درآمدها دشوار است. با این حال، بطور متوسط سرانه درآمد هر آمریکایی در سال 57000 و در ماه 4400 دلار است. توقف در مبلغ 4500 دلار بدون توجه به روش کسب «نرخ متوسط درآمد» رهزن خواهد بود. زیرا فاصله دریافت ها بین مقامات ارشد شرکت ها و کارگران، 300 برابر است اما در «نرخ متوسط درآمد»، همه این مبالغ کسر شده و در یک عدد نشان داده می شود.
💥با دقت بیشتر در آمارها می بینیم که 40 درصد از خانوارها در آمریکا درآمدی زیر 3000 دلار در ماه دارند. کمی خُردتر که نگاه کنیم، ۲۰ میلیون نفر ماهیانه زیر ۴۰۰ دلار و ۱۳۴ میلیون نفر نیز ماهیانه زیر ۲۰۰۰ دلار دریافتی دارند. بر اساس گزارش موسسه «سیاست اقتصادی» نیمی از شاغلین آمریکا، سالیانه، کمتر از 34 هزار دلار دریافت می کنند که این رقم از حداقل دستمزد در نظر گرفته شده برای کارگران، یک چهارم کمتر است❗️
✔️ کافی است طی یک اشتباه فاحش، درآمد یک درصد طبقه بالای مردم آمریکا که خودش 3 میلیون نفر خواهد بود، معیار قرار داده شود تا این کشور بهترین مکان از نظر سطح درآمدها تعیین شود اما نگاه دقیق تر نشان می دهد که عمده مردم آمریکا، درآمدی بسیار کمتر از درآمد سرانه 4500دلاری دریافت می کنند. 🌡
📞ناگفته نماند که #نابرابری در آمریکا بسیار عمیق است و یک درصد ثروتمند آمریکایی، 220برابر بیش از متوسطِ 90 درصد طبقه پایین جامعه درآمد دارند! #پیکتی اقتصاددان بزرگ فرانسوی ضمن ابراز تاسف از نابرابری موجود در آمریکا می گوید: «خطر انحراف به سمت هرج ومرج خطری واقعی است و دلیل زیادی بر خوش بینی وجود ندارد که آمریکا به چه سمتی پیش می رود.» بنابراین در بررسی درآمدها باید به مساله نابرابری توجه اساسی داشت.👌
💵هزینه ها
مساله مهم دیگر، هزینه های زندگی در آمریکا ست که در بخش های مختلف مصرفی و در ایالت های مختلف متفاوت است. این هزینه ها، به عنوان مثال در ماساچوست و واشنگتن 83 هزار دلار، نیویورک و سن خوزه حدود 90 هزار دلار و در سانفرانسیسکو به 120هزار دلار در سال هستند و بطور متوسط بین 45الی 55هزار دلار در سال برای گذران زندگی یک یانکی مورد نیاز است.
💎در ادامه قیمت برخی از از اقلام مصرفی ذکر می شود تا درک واقعی تری از هزینه ها بدست بیاید.
🔌 هزینه برق بین 50 تا 100 دلار در ماه است و اگر سیستم گرمای آپارتمان هم با استفاده از برق کار کند هزینه ها تا 150 دلار هم بالا می رود.
🕯 هزینه گاز ماهیانه بین 10-15 دلار است اما اگر از گاز برای گرم کردن آپارتمان استفاده کنید، این هزینه می تواند بین 50 تا 100 دلار در ماه باشد.
🛢بنزین لیتری حدود 3دلار
گوشت درجه یک گاو کیلویی 10 دلار
گوشت چرخ کرده 11 دلار
🍗 سینه مرغ آماده 4.5 دلار
🍚 برنج هندی هر گونی 4.5 کیلویی 13 دلار
🏋🏻️♂️ باشگاه ورزشی ماهیانه ۴۱ دلار
🍞 نان سفید ۵۰۰ گرمی دانه ای ۲٫۳ دلار
🚰 آب معدنی 1.5 دلار
🧀 یک کیلو پنیر 7.2 دلار
🍎 یک کیلو سیب 3.1 دلار
⛸ یک جفت کفش کتانی 72.5 دلار
👞 یک جفت کفش چرم 82 دلار
👖 یک عدد شلوار 40 دلار
👕یک پیراهن تابستانی 39 دلار
🎫 یک بلیط سینما 10دلار
🏠هزینه ورودیه به پارک های ملی، نفری 2-5دلار
🚿 شهرداریها برای هزینه های آب و فاضلاب معمولا50 تا 75 دلار را در برای سه ماه دریافت می کنند.
🍳یک پرس غذا در رستوران 15 دلار است سفارش یک نوشیدنی می تواند این مبلغ را به راحتی دو برابر کند. در رستوران های عالی، ممکن است صورتحساب شما نفری 50دلار شود. جالب تر آنکه از شما انتظار می رود مبلغ15دلار هم به پشخدمت ها انعام بدهید!
🍊یک مورد جالب که در فضای مجازی دیده شد، قیمت یک کیلو پرتقال پوست کنده شده در جعبه پلاستیکی بود که ۱۲ دلار به آن اختصاص یافته بود (144000تومان) حالا کم کم می توان باور کرد که چرا هندوانه را بصورت قاچ قاچ و بسیاری میوه ها را دانه ای می خرند.
📡در قرن بیست و یکم، هزینه های جدیدی مانند هزینه اینترنت که در ماه به 45 تا 50 دلار می رسد هم اضافه شده است. حداکثر خدمات تلفن همراه نیز به طور متوسط، ماهیانه 50 دلار را در بردارد که با استفاده از اینترنت تلفن همراه به 100دلار در ماه می رسد همچنین برای دریافت 80 کانال تلویزیونی، ماهانه 40 دلار باید پرداخته شود..
📌 ادامه یادداشت👇👇👇
@America_in_decline
@schoolofeconomics