گزارشهای قابل توجهی درباره #حمایت_ضمنی #نارندرا_مودی [نخست وزیر نژادپرست و انگلیسی آمریکایی #هند از حزب تندروی هندوی افراطی جناح گجراتیهای وابسته] از پاکسازی قومی سیستماتیک مسلمانان توسط هندوها وجود دارد.
این کار مودی، قطعا مصداق جنایت علیه بشریت است و دادگاه کیفری بینالمللی(لاهه) باید تحقیقات درباره این مورد را آغاز کند.
@syjebraily
👈 لینک چندین مطلب مرتبط با تحولات هند:
eitaa.com/SchoolofEconomics/2776
💥مهم/
💥💥 #قم کانونِ اول #کرونا نبوده و نیست! چون هیچ راه مستقیمی به خارج از کشور ندارد؛ نه فرودگاهی و نه بندرگاهی! این یک اصل اولیه عقلی است...
👌ولی قم کانونِ توجّهِ استکبار جهانی برای گرفتن انتقامِ #انتقام_سخت بوده است...
👌 و همیشه مورد نفرت شیاطین و یهودیان عنود خواهد بود تا صبح ظهور...
👌و مگر جز این است که ...اَلَیسَ الصُبحُ بِقَریب...
👌میخواهند مردم ایران را از اهل قم متنفر کنند؟!
خودشان و ایادی عملیات روانیشان مورد تنفر مردم هستند و خواهند بود...
حقیقت آشکار شده و پیوند بین حوزه علمیه و بهداشت، کار خود را کردهاست.
👌و روح طلاب باصفایی چون #احمد_خسروی با مرگ زیبایشان در مسیر خدمترسانی به مردم مستضعف، در بیمارستانهای قرنطینه قم، نخواهد گذاشت که این توطئه #شبکه_مافیای_ایران_انگلیس به نتیجه برسد.
👌قمِ اکنون و قمِ دوران پسا کرونا، تا انتهای تاریخ علم،
سمبل #همراهی_علم_و_دین و #همراهی_حوزه_علمیه _و_نظام_بهداشت خواهد بود؛
سمبل شکست #آشنایان_به_عملیات_روانی؛
سمبل شکست سهمگین #شبکه_نفوذی،
به برکت مجاهدت و همکاری بین سربازان امام زمان (عج) و اهالی سلامت و بهداشت و پزشکی نوین و سنتی در قم...
👌پ.ن:
👌گذشته از قدردانی کانال مدرسه اقتصاد از همه پزشکان و پرستاران و کادر بیمارستانی و طلابی که در بیمارستانهای قرنطینه، مشغول خدماترسانی به مردم بیمار هستند، این کانال، لبه تیز نقد خود را به تیم عملیات روانی وابسته به دشمن صهیونیستی متوجه میکند و سیاستمداران بیتقوای غربزده وابسته به شبکه نفوذی. این نکته بسیار مهمی است تا برخی مطالب خلط نشود. اما یک نکته ظریف که امشب یکی از دوستان تذکر داد:
👌مرحوم حامد جلالی که بعدا مشخص شد بر اثر کرونا به رحمت ایزدی پیوسته است، شب انتخابات در تهران بستری بوده است.
آن موقع تشخیص نمیدهند و فکر میکنند آنفولانزا بوده.
معلوم میشود همان زمان که قم را متهم به مبدأ انتشار کرونا میکنند کسانی در تهران درگیر بودهاند و فقط معلوم نبوده.
معلوم نیست همان زمان چه شهرهای دیگری هم درگیر بودهاند، اما چرا این وسط تمرکز بر قم هراسی است؟...
صرفا صداقت مسئولان و پزشکان قمی در اعلام بلافاصله دخیل است یا طراحی از قبل صورت گرفتهای برای قم بوده است؟...
@schoolofeconomics
❇️ پویش مردمی #ایران_قدردان_شماست، با هدف تجلیل و تقدیر از زحمات پزشکان و کادر درمانی جهادگران عرصه سلامت که به طور شبانهروزی در حال مبارزه و مقابله با کروناویروس در سراسر ایران اسلامی هستند، از سوی جمعی از طلاب در اهواز راهاندازی شد.
به این پویش بپیوندید:👇
hawzahnews.com/news/889407
@schoolofeconomics
>
استانداردهای دوگانه و استعماری در #هند امروز، تداوم #کمپانی_هند_شرقی دیروز! بر علیه مسلمانان هند که حدود سیصد میلیون از مردمان هند هستند!
#دموکراسی_بیآبرو #دولت_انگلیسی_هند
👈 لینک چندین مطلب مرتبط با تحولات هند:
eitaa.com/SchoolofEconomics/2776
ماسک بافتنی با فیلتر قابل تعویض خانگی! نماد #خلاقیت_زن_مسلمان و #اقتصاد_مقاومتی_خانگی
@schoolofeconomics
📌دانشمند روس: کرونا سلاح بیولوژیک آمریکا علیه چین و ایران است
🔹ایگور نیکولین دانشمند و زیست شناس روس عضو سابق کمیسیون سازمان ملل متحد در سلاحهای بیولوژیک که قبلا در کمیته سلاح بیولوژیک روسیه فعالیت کرده, در مصاحبه با روسیا الیوم گفت: ویروس کرونا, سلاح بیولوژیک آمریکاست که از آن برای کنار زدن دشمنان خود از جمله چین و ایران استفاده میکند.
🔹در 20 سال اخیر این چهارمین شیوع ویروس در چین است. این مسئله تصادفی نیست بلکه یک طرح است.
🔹 در اطراف مرزهای چین 25 آزمایشگاه بیولوژیک آمریکایی فعالند. آمریکاییها برای جلوگیری از وقوع فجایع در کشورشان این آزمایشگاهها را به خارج از آمریکا منتقل کردند.
🔹این تصادفی نیست بلکه این ویروس به صورت انتخابی به کشورهایی که دشمن آمریکا به شمار میروند, منتقل میشود یعنی چین, ایران و برخی از کشورهای اتحادیه اروپا از جمله ایتالیا, که شاهدیم تعداد مبتلایان به این ویروس در این کشورها بیشتر است.
پ.ن از مدرسه اقتصاد:
نقل این خبر به معنای تأئید یا تکذیب آن نیست؛ بلکه برای اطلاعرسانی مخاطبان ارجمند بیان شده است.
@SchoolOfEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ فیلمی که هیچ وقت از بی بی سی، منوتو و ایران اینترنشنال نخواهید دید.
#مدافعان_سلامت
@SchoolOfEconomics
📸🔹هزاران بنگلادشی در اعتراض به کشتار اخیر مسلمانان در #هند، ضمن برپایی تظاهرات در مناطق مختلف کشورشان، خواستار لغو سفر آتی نخستوزیر هند به بنگلادش شدند.
fna.ir/dfjmwp
@SchoolOfEconomics
🔴 دم خروس #کیانوش_جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت بیرون زد!
🔹او از بازداشتی های فتنه ۸۸ و از مریدان #سعید_حجاریان است! سعید هم از دوستان حسام است؛ آشنای به #عملیات_روانی! همانها که در داستان بودجه هم تا توانستند بودجه بسیار کم نهادهای دینی و حوزه را زدند [در حالی که بودجه شرکتهای دولتی اسرافکاری چون ایران خودرو و سایپا حدود هزار دویست هزار میلیارد تومان بودجه بیتالمال را را میخورند و...] و الان هم به نحو دیگری دارند ادامه میدهند... اما بدانند که #مردم_دیگر_فریب_نمیخورند
افتاد رفقا!
🔹 مشخص شد پروژه #قم_هراسی، در تداوم #حوزه_هراسی...
ر.ک به چند مطلب قبلی همین کانال:
eitaa.com/SchoolofEconomics/2796
eitaa.com/SchoolofEconomics/2795
eitaa.com/SchoolofEconomics/2803
eitaa.com/SchoolofEconomics/2801
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️ برای رهایی از بلایای طبیعی مانند زلزله و #ویروس همهگیر و سیل و طوفان چه کنیم؟!
🎥⭕️ سخنان #آرامشبخش آیتالله مجتهدی را ببینید و برای دیگران ارسال کنید...
@SchoolOfEconomics
🔳زیرساختهای فکری دولت هند و چرایی خشونت علیه مسلمانان/ 1
▪️خشونت دولت هند علیه مسلمانان، اعتبار بینالمللی آن را در افکار عمومی جهان دچار خدشه کرده است، مردم دنیا دیگر هند را بزرگترین دموکراسی جهان نمیدانند. در اینکه دولت نارندرا مودی، یکی از افراطیترین دولتها در طول تاریخ هند است، تردیدی نیست. در اساس رفتار دولت کنونی هند از جمله شخص مودی و آمیتشاه وزیر کشورش ناشی از تفکر ناسیونالیسم افراطی در هند است، تفکرات سران حزب مردم هند موسوم به بیجیپی با سنت دیرینه هند که بر سکولاریسم، عدم خشونت و همزیستی مسالمتآمیز تاکید دارد، سنخیت ندارد. دیدگاه حزب حاکم بیجیپی و حزب ملی داوطلبان هندو (آراساس) دیدگاه خاصی است به گمان آنها هند یک کشور هندو است و قدرت از دل تمدن هندو بیرون میآید و برای تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ و یکپارچه باید به هندویسم اتکا کرد.
▪️این سیاست کلی آنهاست، بهطوریکه در این نگاه تبعیضآمیز به مسلمانان، آنها را به دو گروه خوب و بد تقسیم میکنند. گروه خوب کسانی هستند که از گذشته در هند بودهاند و با دولت و سیاستهای کلی هند سازگار هستند و گروه بد مهاجران هستند بهخصوص مهاجرانی که از سال 1955 به این طرف به هندوستان مهاجرت کردهاند و گاه با دولت هند هم همراه نیستند. هدف از این تقسیمبندی را اعمال محدودیت علیه بخشی از مسلمانان عنوان کرد دولت کنونی هند قانون حقوق شهروندی 1955 را اصلاح کرد که بر اساس این اصلاح، هرکس مدعی هندی بودن است باید برای اثبات آن یک سند از جمله شناسنامه، سند ملکی یا سند دیگری ارائه کند. اعمال این قانون،بر 200 میلیون مسلمان ساکن هند تاثیر میگذارد، اگر این اتفاق بیفتد از یک میلیارد و 300 میلیون نفر جمعیت هند، نزدیک به 200 میلیون نفر آن دچار مشکل میشوند.
▪️از سوی دیگر، حدود دو میلیون نفر که از میانمار و بنگلادش بعد از سال 1971 به این کشور مهاجرت کردهاند با چالش جدی روبهرو خواهند شد. عملیاتی شدن تدریجی قانون جدید در ایالت آسام در شمال شرق هند شروع شده است، از ایالات آسام شروع کردهاند و بهتدریج به دیگر ایالتها هم بسط خواهند داد که برای عملیاتی کردن آن، دولت خودش را پشت هندوهای افراطی پنهان کرده و گرچه در ظاهر محکوم میکند ولی در عمل هندوهای افراطی را تشویق به واکنش علیه مسلمانان میکند و پلیس با هندوهای افراطی همراه است. تکرار الگوی کشتار و اخراج مسلمانان روهینگیا در میانمار به دست بوداییان در هند در حال اجرائی شدن است؛ این الگو درباره مسلمانان میانمار هم تکرار شد و آنجا هم شبهنظامیان بودایی علیه مسلمانان اقدام کردند و ارتش نه تنها سکوت کرد بلکه عملا در کنار شبهنظامیان هم قرار گرفت.
▪️کشورها در حوزه سیاست خارجی بهدنبال اعتبار هستند و در حوزه سیاست داخلی عمدتا دنبال ثبات و رفاه هستند، رفتار نامناسب دولت هند با مسلمانان این کشور، هم ثبات و امنیت داخلی هند را دچار خدشه میکند و هم به اعتبار هند در عرصه بینالمللی لطمه میزند. داشتن قدرت فیزیکی برای کسب اعتبار بینالمللی لازم اما کافی نیست، گرچه قدرت فیزیکی یک عامل اعتباربخش برای کشورها در عرصه بینالمللی است اما نحوه بهکارگیری قدرت بیش از داشتن خود قدرت اهمیت دارد. زیان امریکاییها و خدشه وارد شدن به اعتبار بینالمللی آنها به خاطر استفاده نادرست از قدرت در سطح جهان و دخالت در دیگر کشورها را باید مدنظر قرار داد، برای مثال، امریکاییها در گوشه و کنار جهان دخالت میکنند اما این شکل از اعمال قدرت در افکار عمومی، زیانهایی را برای امریکا بهدنبال داشته است.
▪️در گذشته، هند بهعنوان بزرگترین دموکراسی در جهان شناخته میشد، الان در دنیای اسلام، جایگاه هند خدشهدار شده و دیگر اعتبار و جایگاه پیشین را ندارد بنابراین، دولت هند برای قدرتمند شدن، ثبات، رشد و توسعه اقتصادی باید از اعمال محدودیت علیه مسلمانان دست بردارد. البته اینجا باید به شرایط داخلی و منطقهای هند اشاره کرد، اکنون هند بهشدت نیازمند ثبات داخلی و اعتبار بینالمللی است تا بتواند برنامههای توسعهای خود را اجرا کند. موضعگیری محمدجواد ظریف در خصوص خشونتها علیه مسلمانان هند را باید با نگاه قدرتمندانه دید، آنچه در هند اتفاق میافتد افکار عمومی را جریحهدار میکند و واکنش نشان دادن انسانهای آزاده در غرب یا مسلمانان در خاورمیانه کاملا طبیعی است. در دنیای جهانی شده کنونی و در عصر ارتباطات، حوادث از دیدگان مردم پنهان نمیماند، یکی از ویژگیهای دنیای جهانی شده کنونی، نزدیک شدن احساسات و عواطف است. بنابراین وقتی این خشونتها روا داشته میشود به شکل طبیعی افکار عمومی بینالمللی بهخصوص مسلمانان از خود واکنش نشان میدهد.
✔️برداشته شده از گفتوگوی نوذر شفیعی با خبرگزاری ایرنا __ تدوین: کانال اخبار سوریه
@SchoolOfEconomics
🔳زیرساختهای فکری دولت هند و چرایی خشونت علیه مسلمانان/ 2
▪️وجه ضدبشری اقدامات هند را هم باید مدنظر قرار داد، امروزه در عرصه حقوق بینالملل، حقوق بشر یک قاعده «آمره» است یعنی این قاعده در هر جا نقض شود همه کشورها حق دارند نسبت به آن موضع بگیرند. سازمان ملل قطعنامهای با عنوان «مسوولیت حمایت» صادر کرده که بر اساس این دکترین، اگر حکومتی نتواند حقوق شهروندانش را در داخل تامین کن یا حتی اگر خودش در نقض حقوق شهروندان ورود کند، جامعه بینالمللی موظف است علیه آن دولت اقدام کند؛ بنابراین حتما آنچه در هند اتفاق میافتد بهتدریج واکنشها و پیامدهای منفی برای دولت هند دارد. اقدامات هند علیه مسلمانان این کشور نوعی نسلکشی است، عملا دولت هند به پاکسازی قومی مبادرت میورزد و بهتازگی حق خودمختاری بخش هندی کشمیر را لغو و امروز قانون حق شهروندی در این کشور را به ضرر مسلمانان تغییر داد.
▪️حذف اسامی اسلامی برخی مناطق جغرافیایی هند و ممانعت از انجام فرایض دینی توسط مسلمانان از دیگر وجوه اقدامات دولت مودی علیه مسلمانان است، در میان تمام اقلیتهای دینی و قومی در هندوستان، این محدودیتها فقط علیه مسلمانان اعمال میشود و این چیزی جز تبعیض نژادی و جنایت علیه بشریت و پاکسازی قومی نیست. در خصوص ریشههای سکوت نهادهای بینالمللی، سازمان کنفرانس اسلامی و کشورهای اسلامی در قبال خشونت علیه مسلمانان هم باید گفت: اگر مسلمانان به شکل واحد علیه انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس موضع میگرفتند یا اگر مسلمانان به طور قاطع در مقابل کشتار مسلمانان روهینگیا در میانمار موضع میگرفتند قطعا دولت هند به این سادگی علیه مسلمانان اعمال خشونت نمی کرد.
▪️مسلمانان تقریبا همه بهنوعی درگیر منازعه و مناقشه با هم هستند، آنکارا، تهران و ریاض در سوریه و آنکارا، ریاض، دوحه و ابوظبی در لیبی و به همین شکل کشورهای اسلامی در یمن با هم درگیر هستند، بنابراین وقتی این درگیریهای داخلی وجود دارد مشخص است که اگر خشونتی علیه مسلمانان رخ دهد، مسلمانان توان مقابله و واکنش ندارند و کشوری که خشونت را علیه اقلیت مسلمان انجام داده هم خیلی نگران واکنش کشورهای اسلامی نیست.
✔️برداشته شده از گفتوگوی نوذر شفیعی با خبرگزاری ایرنا __ تدوین: کانال اخبار سوریه
@SchoolOfEconomics