🔸 شباهتها بین جریان انرژی درمانی و جریان عرفان حلقه(1)
▫️ویژگیهای انرژی درمانی در جریان «عرفان حلقه» نیز مشاهده میشود. محمد علی طاهری مؤسس عرفان حلقه، اصل مقوم این مکتب را وجود یک موجود به نام «شبکه شعور کیهانی» معرفی می کند که با بررسی تطبیقی بین ماهیت و آثار انرژی در انرژی درمانی و شبکه شعور در عرفان حلقه شباهتها و این همانی بینشان تقویت میشود.
▫️ انرژی درمانی از جریانات شبه معنوی فعال در ایران است، که با توجه به همهگیری فضای مجازی، برخی مدعیاند توانایی ارسال انرژی از راه دور را برای مخاطبان خود دارند؛ این افراد به صورت مجازی به انرژی درمانی پرداخته و مدعی پاکسازی انرژی از راه دور و بدون حضور افراد هستند. البته این مروجان بیان داشتند که برای جذب انرژی باید فضای «ریلکسی» داشته باشید؛ یعنی با کنترل عوامل محیطی یک مکان آرام انتخاب کرده و در حالت مراقبه بنشینید تا در ساعت اعلامی، انرژی برایتان ارسال شده و پاکسازی انرژی اتفاق بیافتد. این انرژی در ساعت اعلامی ارسال خواهد شد و حتی اگر خواب باشید این انرژی را جذب میکنید، البته باید از قبل در کانال ارسال انرژی در شبکه اجتماعی یا پیام رسان عضو باشید.
🔻برای شناخت بیشتر این انرژی، به بررسی و احصاء ویژگیهای این جریان می پردازیم:
▫️1. برخی از مروجان این جریان، ماهیت این انرژی را یک وجود غیر مادی میدانند.
▫️2. این انرژی را درمانگر بیماری به صورت مستقل بیان میکنند.
...ادامه مطلب
#انرژی_درمانی
#عرفان_حلقه
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔸 پاپ فرانسیس: کمک نکردن به مهاجران گناهی بزرگ است
▫️پاپ فرانسیس، رهبر مسیحیان کاتولیک از کمک نکردن به مهاجران و آوارگان بعنوان گناهی بزرگ یاد کرد.
▫️ رویترز نوشت: پاپ فرانسیس روز چهارشنبه رفتار با مهاجرانی که از دریای مدیترانه برای ورود به اروپا عبور می کنند را به شدت محکوم کرد و گفت که کمک نکردن به کشتی های مهاجران گناه بزرگ است.
▫️پاپ در حین سخنرانی عمومی هفتگی خود در میدان سنت پیتر گفت: «کسانی هستند که به طور سیستماتیک و با هر وسیله ای برای رد مهاجران کار می کنند و این کار وقتی با وجدان و مسئولیت انجام شود، گناهی کبیره است.»
▫️گفتنی است فرانسیس در دوران پاپی خود به شدت تلاش کرده حامی مهاجران باشد. او از کشورهای اروپایی که مهاجران را رد کردهاند همواره انتقاد کرده است.
#پاپ_فرانسیس
#مهاجران
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔸 دشمنان رسالت پیامبر اعظم(ص) چند دسته بودند؟
▫️بعد از رحلت پیامبر(ص) سه جریان یهود، کفر و نفاق با هم یک صدا و هم عهد شدند تا بعد از پیامبر کار را یکسره کنند تا چیزی از دین خدا باقی نماند.
▫️امروز سالروز رحلت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله است. به مناسبت رحلت جانسوز پیامبر (ص) با حجت الاسلام رضا غلامی قائم مقام بنیاد هدایت به گفتوگو پرداختیم که حاصل آن در ادامه تقدیم مخاطبان میشود:
▫️حجت الاسلام رضا غلامی قائم مقام بنیاد هدایت با تبیین این نکته که رسالت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله با چه دشمنیهایی روبرو بود گفت: دشمنان پیامبر را میتوان به چند دسته تقسیم کرد یک دسته یهودیان بودند آنان بر اساس آموزههایی که در کتابهای خود داشتند آمدن پیامبر را یقین و از تولد ایشان اطلاع داشتند و بین بنی هاشم و منطقه حجاز به شدت دنبال با خبر شدن از تولد حضرت بودند تا در همان طفولیت ایشان را از بین ببرند برای همین ابتدا عبدالمطلب و بعد ابوطالب نهایت تلاش خود را به کار گرفتند تا از جان حضرت دفاع کرده و به ایشان آسیبی نرسد.
▫️وی ادامه داد: دسته دیگر از دشمنان حضرت، کفار و مشرکان بودند آنان میدیدند که پیامبر با دین اسلام میخواهد بساط بت پرستی و انحرافی که در جامعه عرب به وجود آمده بود را نابود کند و آقایی آنان را که در منطقه حجاز و مکه زبان زد عام و خاص بود را از بین ببرد برای همین آنان همواره پیامبر را تهدید و مورد آزار قرار میدادند حتی توطئه قتل حضرت را هم کشیدند....ادامه مطلب
#رسالت
#پیامبر_اسلام صلوات الله علیه
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔸توهینهای اُشو به پیامبر بزرگ اسلام
▫️اشو بــا وقاحت تمام، بعثت پیامبر اسلام را اینگونه توصیف میکند:
(سال ۶۱۰ ميلادى محمد(صلىاللهعلیهوآله)، در غارى در کوهستان حرا بود. همینکه نخســتین تجربۀ معنویاش را درک کرد، از اینکه مبادا دیوانه یا شــاعر شده باشد، ترسید؛ پس با اضطراب به نزد همسرش رفت و با ترس گفت: اندوهى دارم. من شاعرم یا جنزده؟ او حتى براى از بین بردن خود به فکر پرت کردن خود از صخرههای بلند هم افتاده بود. این حالت براى او مثل یک ضربۀ روحى قوى، مثل نیروى بزرگى از عشق بود. او به مدت ۳ روز مدام در حال لرزیدن بود. طورى که انگار به تب عمیق و خطرناکى مبتال شده بود. او ترسیده بود، فکر میکرد که شاعر یا دیوانه شــده است. در اثر این تجربه در محمد(صلىاللهعلیهوآله) چشمۀ صوفىگرى جوشیدن میگیرد. همیشه هردو حالت شاعرى و دیوانگى با هم همراه بوده است. او هردو بود. او هم شاعر و هم دیوانه بود. او دیوانه و عارف شده بود.)
▫️و این در حالی است که پیامبر اکرم (صلىاللهعلیهوآله) هیچگاه صوفیگری به معنای مورد نظر اُشو را ترویج نکرد و امامان معصوم (علیهمالسلام) (جانشینان او) نیز آن را نفی کردند. پیامبر اسلام (صلىاللهعلیهوآله) هیچگاه از دایره عقلانیت خارج نشد، بلکه ملحدانی همچون اُشو در آن زمان نسبت جنون را به ایشان داده و خداوند آن را نفی میکند...
▫️... زماني كه از اشو درخصوص پيامبر اسلام (ص) مي پرسند: پاسخ مي دهد: "حضرت محمد (ص) در كوه و در حال انجام مديتيشن بوده است و الهاماتي به او مي شود و حتي تصميم مي گيرد كه خود را بكشد براي اينكه نمي دانسته چه اتفاقي برايش افتاده بوده و بدنش مي لرزيده و نزد خانواده اش رفته است و سردرگم بوده كه آيا شاعر و يا ديوانه شده است؟"
▫️اوشو حضرت رسول (ص) را بعد از به بعثت رسيدن در غار حرا شاعر و ديوانه معرفي مي كند. دقيقا مانند اين بيان او در قرآن امده است كه جاهلان و بت پرستان پيامبر (ص) را با اين عناوين مورد خطاب قرار مي دادند.
▫️تنها پيامبري كه اوشو به او ارادت دارد، زرتشت است، بدين خاطر كه زرتشت گفته "من خدايي را مي پرستم كه قادر به رقصيدن باشد".
▫️از مواردي كه درباره مكتب اوشو بايد به آن توجه كنيم اين است كه اوشو وقتي مي خواهد خود و راهش را معرفي كند، مي گويد راه من ساده است همچنان كه راه كريشنا، بودا، عيسي و موسي آسان است و با آوردن نام خود در كنار اين بزرگان خودش و راهش را همطراز با آنها معرفي مي كرد و جايگاه خود را با جايگاه آنها يكي مي كرد.
▫️اوشو با اين ادعا مي خواست اين را اثبات كند كه من نيز پيامبري هستم مانند پيامبران گذشته و همانطور كه زرتشت، موسی، عيسي و محمد (ص) آمدند و راه را نشان دادند من هم مانند آنها هستم.
#مدعیان_دروغین
#معنویت_جعلی
#اُشو
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مصر روی خط باستانگرایی افراطی
▫️«ما نه عرب هستیم نه آفریقایی» عبارتی است که این روزها جریان باستانگرای مصری آن را در صفحات خود تکرار میکنند.
▫️ملیگرایی مصری از دو قرن پیش با تکیه بر جامعه قبطی مصر و با دسیسه استعمار جای پایی در این کشور برای خود باز کرد، و امروز نیز شاهد این هستیم که مصریان به دنبال هویت غیر اسلامی قبطی برای خود هستند.
▫️قبط نام قدیم مصر بوده و قبطیان زمانی ادیان فرعونی داشتند و سپس مسیحی شدند اما زبان قبطی خود را حفظ کردند، ولی با ظهور اسلام و گسترش آن به مصر اکثر آنها هم زبان خود را از دست دادند هم مسیحیت را کنار گذاشتند و هویت خود را نیز از دست دادند، البته جز اقلیتی قبطیهای مسیحی که کماکان در مصر زندگی میکنند.
▫️قبطیها در قرن ۱۸ و ۱۹ با تضعیف عثمانی در مصر قدرت گرفتند و اعضای اصلی «حزب وفد» را تشکیل دادند. با گرایش ناصر به پان عربیسم آنها مجدد آسیب دیدند و در جامعه مصری تا حدودی منزوی شدند تا اینکه در دور حسنی مبارک اگرچه با چالش زیاد توانستند عرض اندام کنند و کلیسای قبطی سیاسی شد. آنها نه تنها با دولت مصر بلکه با جریانهای اسلامی مصر نیز در چالش به سر میبرند.
▫️کلیسای قبطی معتقد است نزدیک به ۱۵ میلیون قبطی در مصر زندگی میکنند. به نظر میرسد نضج قبطیگری ریشه در تبلیغات سرویسهای غربی/عبری دارد.
#مصر
#باستان_گرایی
#افراطی
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔸ثمره آموزههای عرفانی
▫️می گویند راهبان یا مرتاضان آنقدر قدرتمند میشوند که می توانند با نگاهشان ( یا حتی بدون نگاه کردن) قطار در حال حرکت را متوقف کنند، دستشان درد نکند. خب که چه؟
▫️چه خیری از این توانایی ها به جامعه و مردم می رسد؟ جناب راهب یا حضرت مرتاض اگر مرد است کاری کند که قطار بدون مصرف گازوییل یا برق به حرکت درآید، نه این که قطاری را که با آنهمه هزینه به راه افتاده تا صدها مسافر را جا به جا کند، از حرکت باز بدارد تا هم مسافران با تاخیر مواجه شوند و هم کل برنامه ریزی حرکت قطارها به هم بریزد.
▫️اگر این توانایی ها به دردخور بود راه آهن هندوستان برای هر یک از قطارهایش یک مرتاض را استخدام می کرد تا با انرژی سرشار ایشان قطار به حرکت درآید و این همه آلودگی زیست محیطی و این همه هزینه بوجود نیاید. به این ترتیب قطعا قیمت بلیط قطار در هندوستان با آن مردم فقیر و بیچاره اش به کمتر از نصف می رسید.
#آموزه_های_عرفانی
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews