eitaa logo
دستان ثروت ساز | استاد یزدانی🌱
3.5هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
1.6هزار ویدیو
32 فایل
مژگان یزدانی هستم👩🏻‍💼🙌🏻 استاد دوره دستان ثروت ساز😍🤍 کنار ما باشید تا جذب ثروت و قدرت رو یاد بگیری😉 پس همراهم باش تا بتونی خود واقعی تو بسازی🤩 راه ارتباطی با ادمین🧑🏻‍💻: @o0mid_kermani
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🎥 این کلیپ حتی به 30 ثانیه هم نمیرسد، اما به اندازه یک کتاب آموزنده ست. 💡 https://eitaa.com/Sedaye_Badan .
. ~•°•~•°•~🍃🌸 برای رفع فشارهای عصبی باید دو گام برداشت: گام نخست... اینکه برای مسائل جزئی خود را ناراحت نکنید گام دوم.... اینکه بدانید همه مسائل جزئی هستند https://eitaa.com/Sedaye_Badan .
. ~•°•~•°•~🍃🌸 تنهایی "شاد بودن" را یاد بگیر تنهایی به سفر رفتن و تنهایی خرید کردن ساز بزن خانه‌ات را با گلدان، شمع و عود سبز، روشن و زنده نگه دار که کاشانه‌ات تا همیشه "آرامش‌کده‌ات باشد" ~•°•~•°•~🍃🌸 https://eitaa.com/Sedaye_Badan .
. ☘ موفقیت‌هایی که آدم‌های صبور بدست می‌آورند همان‌هایی هستند که توسط آدم‌های عجول رها شدند! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‎‌ ‌‎‌ https://eitaa.com/Sedaye_Badan .
. خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن یا مُمْسِک تویی که آسمان‌ها را با ستون‌های‌نادیدنی نگهداشته‌ای که بر سر زمین نریزند. نگهدار من نیز باش و مشکلات را از سر راه ما بردار❤️ https://eitaa.com/Sedaye_Badan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🍃🌸 اگر چیزی برای تو باشد خداوند آن را به تو می رساند حتی اگر هیچ کس خیری برای تو نخواهد...... ســـــــــلام صبح بخیر 🌹 https://eitaa.com/Sedaye_Badan .
جسم واقعی من . سرفصل اول - پارت سوم.mp3
4.21M
. جلسه اول « پارت سوم » موضوع 📓 : ✅خودت رو پیدا کن و یک جسم سالم داشته باش و روی باورهای منفی غلبه کن ❤️❤️ https://eitaa.com/Sedaye_Badan .
جسم واقعی من . سرفصل اول - پارت چهارم.mp3
4.87M
. جلسه اول « پارت چهارم » موضوع 📓 : ✅« ارتباط بین خودت و دنیای خودت » باید اول از خودت شروع کنی❤️💪🏻 https://eitaa.com/Sedaye_Badan .
. ~•°•~•°•~🍃🌼 ‌ بسیاری از ما تمام عمرمان همه جا کوشش میکنیم که به همه ثابت کنیم که چقدر خوب هستیم و تا آنجا پیش میرویم که همه زندگی ما برای اثبات 2 چیز است: اول) من را خوب بدانید و لطفا من را دوست داشته باشید. دوم) تا آنجا کوشش می کنیم که تقریبا همه جا باید خود را بیشتر و بهتر و برتر از آن چیزی نشان دهیم که هستیم . بعد برای حفظ این بیشتری و برتری تمام عمر رنج می بریم و نگران هستیم و کوشش بیش از حد می کنیم و احساس امنیت و آرامش نمی کنیم . ❄️ دکتر هلاکویی https://eitaa.com/Sedaye_Badan .
. 🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃 زندگی یک فیلم خانوادگی نیست گاهی این‌ که توقع داشته باشیم همسرمان مثل شخصیت فلان سریال در هنگام دعوا برایمان نامه عاشقانه بنویسد، خیلی اشتباه است. بپذیریم که زندگی واقعی و خصوصیات همسرمان، آن چیزی است که باید با آن زندگی کنیم، نه رویاهای دوران نوجوانی. اگر بخواهیم منتظر پیش‌قدم شدن همسرمان بشویم شاید کار از کار بگذرد. اگر زمان دعوا طولانی شد، باید ببینیم درازای چیزی که به دست می‌آوریم چه چیزی را از دست می‌دهیم. یادتان باشد: شما به‌زودی باهمسرتان آشتی می‌کنید، اما تصویری که از او در هنگام ناراحتی در ذهن دیگران می‌سازید، هرگز فراموش نمی‌شود. در زمان قهر و دلخوری با دیگران در مورد همسرتان صحبت نکنید. 👤 دکتر محمود انوشه https://eitaa.com/Sedaye_Badan .