🎥🇮🇷🔴ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین گیلان
🌷اَشرُفُ المُوًتِ قَتْلُ الشَّهادَهِ🌷
پيامبرگرامی(ص)شرافت مندانه ترين مرگ،شهادت است
🌴شهادت براي مافيض عظيمي است.امام خمینی(ره)
امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از
شهادت نیست📚مقام معظم رهبری
ایام فاطمیه برهمگان تسلیت باد
👈روزشمار دفاع مقدس (26 آذر)👉
• ولادت شهید سیّد موسی نامجوی (استان گیلان، شهرستان بندرانزلی) (۱۳۱۷ ه. ش)
• ولادت شهید رضا امیری شوری (استان اصفهان، شهرستان اصفهان) (۱۳۴۳ ه. ش)
• شهادت محمدکاظم بخشی (استان تهران، شهرستان تهران) (۱۳۵۹ ه. ش)
• شهادت غلام رضا صحرایی رستمی (استان مازندران، شهرستان بهشهر) (۱۳۵۹ ه. ش)
• شهادت حسین برگی (استان خراسان جنوبی، شهرستان بیرجند) (۱۳۵۹ ه. ش)
• شهادت غلام شاهدی (استان خوزستان، شهرستان آبادان) (۱۳۵۹ ه. ش)
• شهادت عوض انصاری (استان خوزستان، شهرستان آبادان) (۱۳۵۹ ه. ش)
• شهادت محمد امین دریس (استان خوزستان، شهرستان آبادان) (۱۳۵۹ ه. ش)
• شهادت حیدرعلی طالبی (استان خوزستان، شهرستان شوش دانیال) (۱۳۵۹ ه. ش)
• شهادت سیامک مکوندی (استان خوزستان، شهرستان مسجدسلیمان) (۱۳۵۹ ه. ش)
• شهادت محمدحسین جعفری (استان خوزستان، شهرستان گتوند) (۱۳۶۱ ه. ش)
• شهادت اصغر یزدانی آدر منابادی (استان اصفهان، شهرستان اصفهان) (۱۳۶۲ ه. ش)
• شهادت فضلالله میرزایی (استان کرمان، شهرستان کرمان) (۱۳۶۲ ه. ش)
• شهادت محمدعلی ثقفی (استان مازندران، شهرستان نور) (۱۳۶۲ ه. ش)
• شهادت علیرضا تیمورپور (استان خراسان جنوبی، شهرستان بیرجند) (۱۳۶۳ ه. ش)
• شهادت علی اصغر نظریت (استان خوزستان، شهرستان آبادان) (۱۳۶۳ ه. ش)
• شهادت علی میرزازاده (استان اصفهان، شهرستان کاشان) (۱۳۶۴ ه. ش)
• شهادت سیدمحمدحسین غفرانی نوفرست (استان خراسان جنوبی، شهرستان بیرجند، روستای نوفرست) (۱۳۶۴ ه. ش)
• شهادت اکبر ایوبی (استان تهران، شهرستان تهران) (۱۳۶۴ ه. ش)
• ولادت شهید مدافع حرم حیدر جلیلوند (استان البرز، شهرستان کرج) (۱۳۶۵ ه. ش)
• شهادت شکرخدا هاشمی بزمه (استان اصفهان، شهرستان فریدونشهر) (۱۳۶۵ ه. ش)
• شهادت سیدعلی جلینی (استان تهران، شهرستان تهران) (۱۳۶۷ ه. ش)
• شهادت موسی باقری عربی (استان مازندران، شهرستان بابلسر) (۱۳۶۸ ه. ش)
• ولادت شهید مصطفی حسین خانی هزاوه (استان مرکزی، شهرستان اراک) (۱۳۷۲ ه. ش)
• شهادت محمد یوسفی (استان اصفهان، شهرستان زرین شهر) (۱۳۷۲ ه. ش)
• شهادت محمد افسری (استان قم، شهرستان قم) (۱۳۷۸ ه. ش)
• شهادت علیرضا شهبازی (استان تهران، شهرستان تهران) (۱۳۸۰ ه. ش)
• شهادت محمد زمانی (استان تهران، شهرستان ری) (۱۳۸۰ ه. ش)
• شهادت حسن تلسچی امیرخیزی (استان آذربایجان شرقی، شهرستان تبریز) (۱۳۹۹ ه. ش)
• شهادت رحمان پوردهقان (استان لرستان، شهرستان خرم آباد) (۱۴۰۰ ه. ش)
🎥| تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام تفحص شده دفاع مقدس و شهید حسن بابانیا از شهدای حمله تروریستی شهرستان راسک در سیستان و بلوچستان از سپاه مرکزی رشت به سمت میدان شهدای سرپل ذهاب رشت و سنگ تمام مردم شهید پرور و ولایتمدار گیلان
🏴روحشان شادوراهشان پررهرو باد🏴
👈به کانال سردارشهیدحسین املاکی،و ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین استان گیلان:بپیوندید،سپاسگزارم
https://eitaa.com/Servantmaذrtyrs1
https://eitaa.com/joinchat/3490840872C4c198b8b81
#شهیدخبر #شهیدگمنام #شهیدان_زنده_اند
#شهدا #شهید_زنده #مزار_شهید_شهیدان #شهیده
#سرور_شهیدان #مولا_شهید #شهید_حججی_مدافعان #شهیدنیوز #شهیدآوینی #شهید_قاسم_سلیمانی🏴
👈مقررات ایثارگران در لایحه برنامه هفتم توسعه👉
مقررات ایثارگران در لایحه برنامه هفتم توسعه
شناسنامه قانون- در احکام پیشنهادی در پیش نویس لایحه برنامه هفتم توسعه کشور، پیشنهاد اصلاح و اضافه شدن برخی مقررات ایثارگران مطرح شده است.
یادآور میشود متن منتشر شده، پیشنویس لایحه برنامه هفتم توسعه است که باید در جلسات هیات دولت تصویب و پس از آن به مجلس برای تصویب و تبدیل به قانون، ارسال شود.
مقررات ایثارگران در لایحه برنامه هفتم توسعه
ماده ۲۰۱– بنیاد شهید و امور ایثارگران مکلف است از طریق مراجع ذیربط و با هدف تقویت عدالت و حمایت ،هدفمند ارتقاء اثربخشی و افزایش رضایتمندی جامعه هدف در ارائه خدمات نسبت به اصلاح تنقيح و تجميع کلیه قوانین و مقررات موجود در حوزه خدمات رسانی به ایثارگران از جمله قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و اصلاحات بعدی آن، قانون حالت اشتغال مستخدمین شهید، جانباز از کار افتاده و مفقود الاثر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و اصلاحات بعدی آن قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان انقلاب اسلامی و… تا پایان سال اول برنامه متناسب با نوع و سابقه ایثارگری میزان از کار افتادگی با لحاظ سن و دهک درآمدی اقدام نماید.
ماده ۲۰۲- پس از ابلاغ این قانون شکایات ایثارگران موضوع ماده (۴) قانون اساسنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران مصوب ۱۳۸۷ در خصوص عدم اجرای قوانین و مقررات ایثارگران در کمیسیون ماده (۱۶) قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان انقلاب اسلامی رسیدگی میشود. تصمیمات کمیسیون مذکور قطعی و لازم الاجرا بوده و عدم اجرای به موقع آن خلاف قانون و قابل تعقیب در مراجع ذی صلاح می.باشد سازمان برنامه و بودجه کشور به ترکیب کمیسیون مذکور اضافه میگردد.
ماده ۲۰۳- بند (الف) ماده (۱۳) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به شرح ذیل اصلاح میگردد: «هزینههای بهداشتی درمانی خانواده ،شاهد جانبازان و افراد تحت تکفل ،ایشان آزادگان و افراد تحت تکفل ایشان، بر اساس سطح بندی خدمات مورد نیاز جامعه هدف متناسب با نوع ایثارگری و درصد جانبازی در قالب بیمه پایه، مکمل و بیمه خاص خدماتی که مشمول بیمه همگانی و تکمیلی نمیگردند بر عهده دولت میباشد.»
تبصره- آییننامه اجرایی این ماده به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و بنیاد شهید و امور ایثارگران تهیه و ظرف شش ماه پس از ابلاغ این قانون به تصویب هیأت وزیران میرسد.
ماده ۲۰۴- حقوق حالت اشتغال ایثارگران مشمول موضوع مواد (۳۸) و (۳۹) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در صورت اشتغال در دستگاههای موضوع بند (الف) ماده (۲) قانون مذكور، مشروط به پرداخت مالیات حقوق توسط ایثارگر، قطع نمی گردد.
تبصره مشمولین این ماده از امتیازات و تسهیلات ایثارگری از جمله، یک مقطع تحصیلی بالاتر، رتبه طبقه و یا درجه بالاتر در حقوق حالت اشتغال بهره مند نمیشوند.
ماده ۲۰۵- از زمان ابلاغ این قانون جذب به کارگیری و تمدید قرارداد با آن دسته از ایثارگرانی که توسط کمیسیون پزشکی بنیاد شهید از کار افتاده کلی تشخیص داده میشوند، تحت هر عنوان در دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۱) این قانون ممنوع میباشد.
ماده ۲۰۶- ماده (۶۶) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به شرح زیر اصلاح میشود: «بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است بر اساس سطح بندی نسبت به پرداخت بخشی از هزینه شهریه دو مقطع تحصیلی کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل جانبازان بالای ۲۵ درصد و همسر و فرزندان ایشان آزادگان و همسر و فرزندان ایشان و جانبازان زیر ۲۵ درصد که در مؤسسات آموزش عالی شبانه دولتی دانشگاه آزاد اسلامی و هر موسسه و دانشگاه آموزش عالی شهریه بگیر مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق آزمون سراسری پذیرفته میشوند، اقدام نماید.
تبصره ۱- پرداخت هزینه شهریه در بیش از دو مقطع تحصیلی صرفاً در قالب تسهیلات و در چهارچوب ضوابط و مقررات صندوقهای رفاه دانشجویی وزارتین بهداشت درمان و آموزش پزشکی و علوم تحقیقات و فناوری انجام میشود. منابع مورد نیاز سالانه در بودجه سنواتی منظور میشود.
تبصره ۲- تعیین رشتههای تحصیلی مشمول نوع ،دانشگاه مقطع تحصیلی، میزان پرداخت شهریه یا تسهیلات حداکثر سن مجاز و سنوات مشمول پرداخت شهریه یا تسهیلات و شرایط پرداخت به موجب آییننامهای خواهد بود که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان برنامه و بودجه کشور با همکاری وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و به تصویب هیات وزیران خواهد.
تبصره ۳- میزان شهریه یا تسهیلات مشمولان این ماده در دانشگاههای پردیس بین الملل، دانشگاههای دولتی یا غیر دولتی حداکثر در سقف شهریههای دانشگاه آزاد اسلامی داخل کشور پرداخت میشود.
ماده ۲۰۷- بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است به منظور بهره گیری از دستاوردهای دوران دفاع مقدس و انتقال و ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت به نسلهای آینده نسبت به ساماندهی گلزارهای شهدای سراسر کشور با رضایت والدین شهید و یادمان شهدای گمنام احداث و تکمیل موزههای دفاع مقدس و مرمت و نگهداری آنها اقدام نماید. وزارتخانههای نیرو، نفت راه و شهرسازی و کشور موظفند حسب مورد نسبت به تامین زیرساختهای مورد نیاز شامل ،آب برق گاز و جاده دسترسی در سقف بودجه سنواتی اقدام نمایند.
ماده ۲۰۸- دولت مکلف است زمینههای اشتغال فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد (۲۷۰) و بالاتر را از طریق توانمندسازی و توسعه آموزشهای مهارتی شغلی، اعطای تسهیلات اشتغال و به کارگیری در دستگاههای موضوع ماده (۱) این قانون در طول اجرای قانون برنامه فراهم نماید.
ماده ۲۰۹- دولت موظف است خانواده معظم شهدا ،جانبازان ،آزادگان رزمندگان و افراد تحت تکفل ایشان والدین و همسران و فرزندان دارای تابعیت غیرایرانی را که در طول هشت سال دفاع مقدس یا بعد از آن در راستای مأموریت محوله از سوی مراجع ذی صلاح به درجه رفیع شهادت با جانبازی یا اسارت نائل آمده اند پس از تأیید مراجع مذکور تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دهد.
تبصره- اعطای تابعیت و اقامت به افراد موضوع این ماده بر اساس ضوابطی خواهد بود که حداکثر ظرف مدت سه ماه از لازم الاجراء شدن این قانون توسط ستاد کل نیروهای مسلح با همکاری وزارتخانههای امور خارجه وزارت کشور بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه و به تصویب هیات وزیران میرسد.
ماده ۲۱۰- همسران شهدا و همسران جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر شاغل در دستگاههای موضوع بند (الف) ماده (۲) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که دارای بیماریهای خاص و صعب العلاج و شرایط از کار افتادگی کلی باشند به تشخیص کمیسیون پزشکی صندوق بازنشستگی ذیربط میتوانند با حداکثر ۵ سال سنوات ارفاقی و یا دریافت حقوق و مزایای کامل بازنشسته شوند اجرای این حکم منوط به تأمین اعتبار و پرداخت کامل هزینههای مربوط به سنوات ارفاقی توسط دستگاه اجرایی محل خدمت میباشد اعاده به خدمت مشمولین موضوع این ماده تحت هر عنوان ممنوع میباشد با اجرای این ،ماده ماده (۲۴) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ملغی الاثر میشود
ماده ۲۱۱- ماده (۲۶) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به شرح زیر اصلاح میشود بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است به منظور حمایت از سلامت جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان زیر ۲۵ درصد والدین و همسر و فرزندان شهدا که به تشخیص کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران دارای بیماری خاص صعب العلاج و یا محدودیت جسمی و حرکتی باشند و براساس نوع و میزان ضایعات ناشی از مجروحیت و میزان ساعت کاری که از ایشان مراقبت میشود، نسبت به پرداخت حق پرستاری با همیاری اقدام نماید.
تبصره- میزان مبلغ حق پرستاری یا همیاری با توجه به وضعیت جسمی و روانی مشمولین و میزان نیاز به مراقبت مطابق آییننامهای که به پیشنهاد مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان برنامه و بودجه سازمان اداری و استخدامی کشور ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت ،بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب هیأت وزیران میرسد، پرداخت میشود.
ماده ۲۱۲- دولت موظف است اعتبار لازم به منظور کمک معیشت گروههای عنوان شده ذیل را که فاقد شغل یا درآمد و جزء هفت دهک اول درآمدی مطابق) اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان) باشند تا زمانی که امکان اشتغال ایشان فراهم نشده باشد بر اساس سطح بندی و به شرح ذیل پیش بینی و از طریق دستگاه اجرایی ذی ربط پرداخت نماید:
الف- جانبازان با هر میزان درصد از کارافتادگی و آزادگان با حداقل سه ماه اسارت معادل تا دو برابر حداقل حقوق کارکنان دولت موضوع ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری
ب- رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه معادل تا دو برابر حداقل حقوق کارکنان دولت موضوع ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری
ج- افراد تحت تکفل قانونی جانبازان و آزادگان متوفی حداکثر تا دو برابر حداقل حقوق کارکنان دولت موضوع ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری
هـ- نامادری شهید و خواهران مجرد شهدا که تحت تکفل والدین شهدا بوده اند، پس از فوت والدین معادل تا حداقل حقوق کارکنان دولت موضوع ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری
و- برادر و خواهر شهید دارای معلولیت جسمی حرکتی ،ذهنی ،محجور، دارای بیماریهای خاص و یا صعب العلاج پس از تأیید کمیسیون پزشکی بنیاد معادل تا حداقل حقوق کارکنان دولت موضوع ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری
ز- همسران مطلقه شهدا که فرزند یا فرزندان شهید را حداقل پانزده سال بعد از شهادت شهید نگهداری نموده اند تا حداقل حقوق کارکنان دولت موضوع ماده (۷۶) قانون مدیریت خدمات کشوری
تبصره ۱- تشخیص مشمولین این ماده توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران میباشد.
تبصره ۲- در صورت ایجاد فرصت اشتغال برای مشمولین این ماده و امتناع ایشان از فرصت یاد شده کمکهای موضوع این ماده قطع میشود.
ماده ۲۱۳- ماده (۳۶) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به شرح ذیل اصلاح میگردد: «بنیاد شهید و امور ایثارگران مکلف است بر اساس سطح بندی سرانه بیمه عمر و حوادث والدین و همسران شهدا، جانبازان و آزادگان فاقد پوشش بیمه عمر و حوادث را در چارچوب بودجه سنواتی پرداخت نماید.
آییننامه اجرایی این ماده طی مدت سه ماه به پیشنهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه و به تصویب هیأت وزیران میرسد.»
ماده ۲۱۴- ماده (۷) قانون اصلاح اساسنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران مصوب ۱۳۸۷ اصلاح و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به ترکیب هیات امناء بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🇮🇷🔴ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین گیلان
ایام فاطمیه برهمگان تسلیت باد
👈خاموشی خشم خدا به وسیله اشک
فاطمه(سلام الله علیها) گفت: ای ابوالحسن! من از پدرم شنیدم که میفرمود: اشک، خشم خداوند را خاموش میکند و قبر باغی از باغهای بهشت نخواهد بود، مگر هنگامی که بنده از ترس خدا گریه کند و خداوند عزیز جبار میداند که من با این اشکها از خوف خدا میگریم.
علی(علیه السلام) گریست. فاطمه(سلام الله علیها) از اشکهای آن حضرت گرفته و بر چهره خود کشیده گفت: ای ابوالحسن! اگر غمگینی در بین امت گریه کند، خداوند آن امت را مورد بخشایش خود قرار میدهد. پسر عمویم! تو غمگین و محزونی و من اشک چشم تو را به صورت میکشم تا مشمول رحمت خدا شوم
منبع:فاطمه زهرا(سلام الله علیها) شادمانی دل پیامبر، ص 444.
👈تشبیه کردن علی(علیه السلام) به کعبه
محمود بن لبید در ضمن گفتاری طولانی گوید: عرض کردم: ای بانوی من! چه شد که علی(علیه السلام) نسبت به حق خود سکوت کرد و اقدامی ننمود؟
فرمود: ای ابوعمر، همانا رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: امام علی(علیه السلام) چون کعبه است، به سوی او میروند و او به سوی کسی نمیرود
منبع:
فاطمه زهرا(سلام الله علیها) شادمانی دل پیامبر، ص 413.
👈به کانال سردارشهیدحسین املاکی،و ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین استان گیلان:بپیوندید،سپاسگزارم
https://eitaa.com/Servantmartyrs1
https://eitaa.com/joinchat/3490840872C4c198b8b81
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🇮🇷🔴ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین گیلان
ایام فاطمیه برهمگان تسلیت باد
👈مرا بابا صدا کن!
فرشتگان بال در بال پرواز میکردند و فرود میآمدند، آن چنان که آسمان را به تمامی میپوشاندند.دو فرشته پیش روی آنها بودند که طلایه دارشان به نظر میآمدند.آمدند، سلام کردند و مرا در هودج بالهای خود به آسمان بردند، ناگهان بوی بهشت به مشامم رسید و بعد باغها و بوستانها و جویبارها، چشمم را خیره کردند. حوریهها صف در صف ایستاده بودند و ورود مرا انتظار میکشیدند.اول خندهای بسان وا شدن گلی و بعد همه با هم گفتند: خوش آمدی، ای مقصود خلقت بهشت و ای فرزند مخاطب لو لاک لما خلقت الافلاک!ملایکه باز مرا بالاتر بردند، قصرهای بی انتها، حلههای بیمانند، زیورهای بینظیر؛ آن چنان که چشم از حیرت خیره و دهان از تعجب گشاده میماند.و بعد نهر آبی سفیدتر از شیر، خوشبوتر از مشک.و بعد قصری، و چه قصری!گفتم: این جا کجاست؟ این چیست؟ از آن کیست؟گفتند: این جا فردوس اعلی است، برترین مرتبه بهشت. منزل و مسکن پدر تو و پیامبران همراه او و هر که خدا با اوست. و این نهر، کوثر است.قصر انگار از در سفید بود و پدر بر سریری تکیه زده بود.مرا که دید، از جا برخاست، در آغوشم گرفت، به سینهاش چسباند و میان دو چشمم را بوسه زد. به من گفت: این جا جایگاه تو، شوی تو و فرزندان و دوستداران توست، بیا دخترم، که سخت مشتاق توام.گفتم: بابا! بابا جان! من مشتاق ترم به تو. من در آتش اشتیاق تو میسوزم.زنده شدم وقتی که باز - اگر چه در خواب - پیامبر را، پدر را صدا کردم و صدای او را شنیدم. یادم آمد که این افتخار، تنها از آن من است که میتوانم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🇮🇷🔴ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین گیلان
ایام فاطمیه برهمگان تسلیت باد
👈همدردی با پدر
در روزهای واپسین زندگانی، پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) به منبر رفت و فرمود: هر کس از من طلبی دارد درخواست نماید.
و بلال در کوچههای مدینه فریاد زد: هذا محمد یعطی القصاص من نفسه قبل یوم القیامة؛ ای مردم! اینک این محمد بن عبدالله است که میخواهد قبل از روز قیامت قصاص شود، هر کس حقی از او طلب دارد بخواهد. مردی بلند شد و گفت: ای رسول خدا! شما در جنگ بدر که صفوف سربازان را تنظیم میکردید، با شلاق خودتان بر شکم لخت من زدید!
فرمود: بیا قصاص کن.
مرد گفت: همان شلاق را بیاورید.
پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) به بلال اشاره فرمود که از خانه فاطمه(سلام الله علیها) همان شلاق روزهای جنگ را بیاورد.
وقتی بلال درب منزل فاطمه(سلام الله علیها) را کوبید و ماجرا را بیان کرد، حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرمود: ای بلال! پدرم با شلاق روزهای جنگ چه میخواهد بکند؟ الان که روز جنگ نیست؟
بلال آنچه را که در مسجد گذشت خبر داد. فاطمه زهرا(سلام الله علیها) نالهای زد و گفت: وای از این غم! برای غم و اندوه تو ای پدر بزرگوارم! غیر از تو چه کسی سرپرست فقرا و تهیدستان و در راه ماندگان است؟ ای دوست خدا و دوست همه دلها! ای بلال! به فرزندانم حسن و حسین(سلام الله علیها) بگو نزد آن مرد بروند تا آن مرد، از آنان قصاص کند و نگذارند پیامبر را قصاص کند
منبع:بحارالانوار، ج 22، ص508
👈به کانال سردارشهیدحسین املاکی،و ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین گیلان
https://eitaa.com/Servantmartyrs1
https://eitaa.com/joinchat/3490840872C4c198b8b81