🔻 موضوع: جبران کسر حقوق بعداز بازنشستگی
🖍سوال:
سلام- همسرم بعلت بیماری توان کار نداشت و بازنشستگی پیش از موعد با ۲۷ روز حقوق شد، الان حقوق ما نسبت به بقیه بازنشستگان یک میلیون کمتر است، میخواستم از کارشناس حقوقی شبکه ملی ایثارگران سوال کنم آیا راهی هست که این سه روز حقوق از صندوق بازنشستگی جبران بشه؟ ممنون
🖌جواب:
سلام- چون بازنشسته شده اند بعید است کاری بتوانید انجام دهید، اما اگر سابقه جبهه داوطلبانه داشته باشند قانوناً قابل احتساب است،بهتر است ابتدا با اداره تامین اجتماعی که حقوق دریافت میکنید مشورت و نهایتاً در دیوان عدالت شکایت کنید.
@Shabake_Isargaran 🇮🇷 ڪانال شبڪه ملے ایثارگران
▫️تلگرام▫️ایتا ▫️ سایت
🔴خطاهای خیلی تکراری !
▪️خاوری (متهم فساد مالی چند هزار میلیاردی) با وجود اتهام و ممنوع الخروجی ، به صورت قانونی از کشور خارج و از کانادا سر درآورد.( چند سال پیش!)
▪️حمید فرخ نژاد با وجود ممنوع الخروجی به شکل قانونی از فرودگاه امام به مقصد لندن پرواز کرد و در آغوش رضا پهلوی فرود آمد.( چند ماه پیش!)
▪️ شارمین میمندی نژاد ( نفوذی طلایی سرویس های بیگانه) باوجود اتهام امنیتی به شکل قانونی از زندان آزاد و علیرغم ممنوع الخروجی، براحتی از طریق فرودگاه امام از کشور خارج و الان به فحاشی علیه نظام مشغول است.( چند هفته پیش !)
▪️اکبر طبری با قرار وثیقه از زندان آزاد شده و مشغول دعاگویی به بانی خیر است. نامبرده هیچ قصدی برای خروج قانونی از طریق فرودگاه امام و زندگی در خارج از کشور ندارد!!
▪️سوال ١ : مقصر یا مسئول این همه خطاهای تکراری کیست؟
▪️سوال ٢ : آیا این خطاهای تکراری تمام خواهد شد؟
▪️ سوال ٣: نکند مقصرین این خطاها هم به شکل قانونی از کشور خارج شده اند؟
▪️سوال 4: آقایان رئیسی و اژه ای نمی خواهند این عرصه تاریک را برای مردم شفاف کنند؟
✍️محمد صادق کوشکی
شبکه ملی ایثارگران
♨️تعیین تکلیف ایثارگران دارای پرونده در کمیسیون پزشکی طی یک ماه 🔻 معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و
🗣#پیام_ایثارگر
🔻موضوع: گلایه از اعلام نتیجه کمیسیون پزشکی (مربوط به خبر پیوست🔝)
باسلام و خسته نباشید
ممنون و سپاسگزاریم بابت اطلاع رسانی اخبار و قوانین ایثارگران در کانال وزین شبکه ملی ایثارگران🙏
در مورد خبری که از قول مدیران بنیاد در کانال شبکه منتشر شد مربوط به اعلام نتایج کمیسیون پزشکی ظرف مدت یک ماه...
به خدا قسم حدود ۱۰ماه پیش در شهرستان کمیسیون تشکیل شد و از آن تاریخ تا کنون خبری از نتیجه نیست!!؟
هر بار هم که از بنیاد شهرستان پیگیری می کنیم می گویند هنوز نتیجه از تهران به ما ابلاغ نشده!!؟
نه فقط برای بنده بلکه از چند نفر که می شناسم و همراه من به کمیسیون آمدند هم پرسیدم هنوز نتیجه اعلام نشده !!؟
خواستم بدانید که این سرعت عمل کمیسیون پزشکی بنیاد است!!!
@Shabake_Isargaran 🇮🇷 ڪانال شبڪه ملے ایثارگران
▫️تلگرام▫️ایتا ▫️ سایت
♨️حذف میانگین ۵ سال برای حقوق بازنشستگی
🔻 رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
▫️پیشنهاد میانگین پنج سال برای حقوق بازنشستهها، مغایر همسانسازی بازنشستهها با شاغلین بوده ، لذا این پیشنهاد دولت در برنامه هفتم توسعه ، در کمیسیون برنامه و بودجه حذف شد .
▫️ بنابراین همچنان میانگین دریافتی ۲ سال پایانی به عنوان مبنای حقوق بازنشستگی ملاک عمل قرار خواهد گرفت.
@Shabake_Isargaran 🇮🇷 ڪانال شبڪه ملے ایثارگران
▫️تلگرام▫️ایتا ▫️ سایت
asar1.mp3
5.04M
🔻فراخوان دعوت به همکاری هلدینگ مراکز توانبخشی و درمانی شرکت متد
▫️راننده آمبولانس
▫️کارشناس پرستاری
▫️کاردانی بیهوشی
▫️دیپلم بهیاری
👈مشاهده فراخوان
@Shabake_Isargaran 🇮🇷 ڪانال شبڪه ملے ایثارگران
▫️تلگرام▫️ایتا ▫️ سایت
♨️رسیدگی به پرونده رزمندگان و جانبازان فاقد مدارک تسهیل شد
🔻سرپرست اداره کل پذیرش بنیاد شهید:
▫️جانبازان و مجروحین برای تکمیل پرونده باید مراحلی را طی کنند که بخشی از این بزرگواران فاقد برخی مدارک همزمان با مجروحیت بودند که این موضوع در بند( م) ماده 44 برنامه پنجم توسعه دیده شده بود. در برنامه ششم توسعه بند (الف) ماده 87 اینگونه پیش بینی شد که همه رزمندگان جنگ که مجروح شدند ولی مدارک همزمان ندارند، باید فرایند نیروهای مسلح را طی کرده و کمیسیون های بدوی، عالی و کمیسیون های مرتبط سپاه134، کمیسیون ارتش 120، کمیسیون نیروی انتظامی 140 را طی کنند و در مرحله بعدی به اداره کل پذیرش مراجعه کنند.
▫️در بخشنامه ستاد کل نیروهای مسلح، 9 فرایند تعریف شده است، 7 فرایند در نیروهای مسلح، طی میگردد و 2 فرایند در اداره کل پذیرش انجام میشود. این فرایند به این گونه است که در مرحله اول، تعیین درصد و مرحله دوم، بازنگری 7 مرحله طی شده توسط نیروهای مسلح صورت می گیرد.
📎 نحوه تشکیل پرونده جانبازی رزمندگان فاقد مدارک بالینی
@Shabake_Isargaran 🇮🇷 ڪانال شبڪه ملے ایثارگران
▫️تلگرام▫️ایتا ▫️ سایت
📣پیگیری مشکلات ایثارگران از طریق قوه قضاییه توسط شبکه ملی ایثارگران
🔻اعضای هیات مدیره شبکه ملی ایثارگران روز یکشنبه 11 تیرماه با دکتر محمدرضا صارمی رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه در خصوص مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری کشور دیدار و گفتگو کردند:
▫️در این جلسه که از سوی شبکه ملی ایثارگران آقایان حسن ابوطالبی، منصور نم نم، امیر عقیقی،حسین اسماعیلی، یوسف مجتهد، حسین حیدری و محسن برزگر محمدی حضور داشتند، مطالب زیر را ارائه کردند:
▫️معرفی شبکه ملی ایثارگران که فعالیتهای آن مبتنی بر قوانین جاری کشور و بر اساس مواد آیین نامه فعالیتهای تشکلهای مردم نهاد میباشد و در راستای پیگیری مشکلات جامعه ایثارگری کشور با دولتها و قوای سه گانه در این چند سال ارتباط و توافقاتی داشته و در حال حاضر نیز با آقای احیایی معاون فرهنگی اجتماعی معاون اول جلساتی برگزار می شود و همچنین با ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جلساتی برگزار و پیگیریهای لازم در حال انجام است.
ادامه مطلب👇
شبکه ملی ایثارگران
📣پیگیری مشکلات ایثارگران از طریق قوه قضاییه توسط شبکه ملی ایثارگران 🔻اعضای هیات مدیره شبکه ملی ایث
▫️با توجه به تاکیدات ریاست محترم قوه قضاییه که فرمودند " ترک فعل در دستگاههای دیگر قبیح است و باید پیگیری شود، اما ترک فعل در خود قوه قضاییه قبح بیشتری دارد." از این رو لازم است با ترک فعل ها در حوزه ایثارگران نیز برخورد تا قوانین مربوط به این عزیزان بطور کامل اجرا شود.
▫️جامعه ایثارگری به دلیل برخی از مصوبات خلاف قانون دچار التهاب شده و در دولت فعلی انتقادات بیشتر شده است، زیرا آیین نامهها مضیقتر تنظیم و تهیه شده و می شود.
▫️حضرت آقا در سیاستهای ابلاغی ۱۲ مادهای، خصوصاً ماده ۱۱ تکالیفی بر عهده قوه قضاییه گذاشته که حتی مقدمات آن هم هنوز فراهم نشده است.
▫️ کار ایثارگران با دو جا زیاد است، یکی دیوان عدالت و دیگری سازمان بازرسی کل کشور، چرا که هرجا رای دیوان در خصوص ایثارگران لغو شده میبینیم که کار بازرسی کل کشور بوده است و دستورالعمل نظارت بر مجتمع های شبه قضایی که خود ریاست محترم قوه قضاییه ابلاغ کردهاند، مثل کمیسیون ماده ۱۶ مورد حمایت نیست.
▫️حوزه شکایت ایثارگران در کمیسیون ماده ۱۶ توسعه پیدا کرده و شامل همسران شهدا و دیگر اقشار ایثارگری نیز شده است،اما نوع رسیدگی در کمیسیون بسیار سست و ضعیف است به طوری که به پروسه شکایت در دیوان ختم میشود، در حالی که کمیسیون ماده ۱۶ برای تسهیل رسیدگی قضایی به امور ایثارگران پیش بینی شده است.
▫️ترک فعلهای صورت گرفته از سوی دستگاه ها احصا و موضوعبندی شده که لازم است به ریاست محترم قوه قضاییه منتقل شود زیرا بر اساس ماده ۱۱ سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری و ماده ۵۸ قانون جامع مسائل قضایی ایثارگران به قوه قضاییه واگذار شده است.
▫️آرمانهایی در قوانین پیش بینی شده اما چون پیگیری نمیشود، مایه دلسردی ایثارگران شده و شبکه ملی نیز در خصوص اصلاح قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، برنامه هفتم توسعه و ترک فعلهای دستگاهها اقدام به تهیه جزواتی کرده که به دولت و مجلس ارائه شده است.
▫️قوانین نیاز به بازیگری دارد و ما درخواست داریم یک رابط مشخص با ریاست محترم قوه قضاییه تعیین شود تا کارشناسان حقوقی شبکه ملی ایثارگران با اشراف بر موضوعات بتوانند با ایشان ارتباط مستقیم داشته باشند.
▫️جامعه ایثارگری نیاز به حمایت دارند و ما انتظار داشتیم ریاست محترم قوه در هفته قوه قضاییه با تشکلهای ایثارگری جلسه داشته باشند، از طرفی اداره کل امور ایثارگران قوه قضاییه برنامهای برای تسهیل امور جامعه ایثارگری ندارد و خدمات این اداره محدود به حمایت از ایثارگران خود قوه شده است.
▫️ شبکه به عدم تحویل ساختمانی که برای مجتمع قضایی ایثارگران از سوی بنیاد وعده داده شده بود گلایه مند و معترض است.
▫️رزمندگان در زمان جنگ تمام قد در پای نظام ایستادند، اما اکنون باید بررسی شود که احیانا چه عامل و یا عواملی موجب جدایی آنان از مسئولین شده است.
ادامه مطلب👇
▫️پس از ارائه مسائل و مشکلات ایثارگران، نامه ای که سوی شبکه ملی ایثارگران خطاب به ریاست محترم قوه قضاییه تهیه شده بود تقدیم دکتر صارمی گردید.
🔻دکتر صارمی نیز ضمن تشکر از حضور اعضای هیئت مدیره شبکه در قوه قضاییه بیان داشتند:
▫️مشکلات جامعه ایثارگری زیاد است و اگر ما بگوییم همه را حل میکنیم راست نگفته ایم، چرا که قوه قضاییه باید متناسب با وظایف و تکالیف، امکانات و نیرو داشته باشد، لکن حجم انبوهی از پرونده ها در قوه است که با نیروهای متخصص و قضات همخوانی ندارد و در پارهای از موارد سهم یک قاضی در ماه ۱۰۰۰ پرونده است که از توان قضات محترم خارج است. اما تلاش خودمان را در جهت حل مشکلات ایثارگران خواهیم کرد.
▫️ در خصوص نامه شبکه ملی ایثارگران ، محورهایی که بیان شده کلی است و بعضی از موارد نیاز به شاکی خصوصی دارد، اما بعضی را میتوانیم راسا پیگیری کنیم، مثلا در ارتباط با ترک فعلها ؛ ترک فعل زمانی قابل پیگیری قضایی است که قانونگذار برای آن مجازات تعیین کرده باشد، اما بعضی از ترک فعلها را باید به صورت طرح به قانونگذار ارائه، تا جرم انگاری شود.
▫️دکتر صارمی در پایان تاکید کردند در خصوص نامه شبکه ملی ایثارگران دستور ریاست محترم قوه قضاییه را خواهیم گرفت و بعد از آن لازم است مجدد جلسه با اعضای شبکه داشته باشیم و یک به یک موارد را از طریق بازرسی کل کشور یا دیوان پیگیری خواهیم کرد.
در ادامه متن کامل نامه شبکه ملی ایثارگران آمده است:👇
حجه الاسلام والمسلمین جناب آقای اژه ای
رئیس محترم قوه قضاییه
سلام علیکم
با صلوات بر محمد وال محمد و با احترام به استحضار میرساند، شبکه ملی ایثارگران متشکل از ۸ انجمن ثبت شده کشوری شامل:
۱- ا نجمن جانبازان نخاعی ایرانیان
۲-خانه نور ایرانیان بصیر( جانبازان دو چشم نابینا)
۳- انجمن راست قامتان جانباز (جانبازان دو پا قطع)
۴- انجمن جانبازان صبور (یک پا قطع از لگن)
۵- انجمن ریه های خسته ( جانبازان شیمیایی)
۶-جمعیت آزادگان دفاع مقدس
۷-انجمن آیه های ایثار و تلاش(همسران شهداء و 1جانبازان)
۸- جمعیت فرزندان شاهد و نواندیش خدمتگزار (فرزندان شهدا)
که پیگیر امور درمانی، فرهنگی، اجتماعی، رفاهی و حقوقی ایثارگران کشور می باشد، ضمن تشکر از توفیق دیداری که به هیئت مدیره این شبکه داده شده، موارد زیر را جهت بررسی و دستور قضایی به محضر حضرتعالی تقدیم می نماید؛
۱ - رسیدگی به ترک فعل های بنیاد و دستگاههای اجرایی در خصوص حقوق قانونی ایثارگران حسب فرمایشات رئیس قوه قضائیه در دیدار با آزادگان
۲ - جلوگیری از سوءاستفاده دستگاههای اجرایی با وسیله قرار دادن قوانین به منظور تضییع حق ایثارگران
۳- دوگانگی در رسیدگی دستگاههای تحت امر قوه قضائیه
۴ - هماهنگی بین دیوان و کمیسیون ماده ۱۶ برای جلوگیری از اطاله دادرسی
۵ - اجرای کامل دستورالعمل شماره ۹۰۰۰/۱۴۶۲/۱۰۰ مورخ ۱۳۹۹/۱/۹ ریاست محترم قوه قضاییه در خصوص «دستورالعمل جامع امور نمایندگان قوه قضاییه و نظارت بر مراجع شبه قضایی»
۶- تهیه آیین نامه حمایت قضای از ایثارگران حسب سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون جامع
۷ - تعیین یک نماینده رابط با شبکه ملی ایثارگران بمنظور تسریع در پیگیری مطالبات قانونی ایثارگران
۸- ایجاد مجتمع قضایی خاص ایثارگران در شهرهای بزرگ بمنظور تکریم و رعایت شئونات آنان در پیگیریهای قضایی
امیدواریم با سعه صدر و تدبیر جنابعالی به نتیجه مرضی حضرت حق برسد.
از عنایتی که به جامعه ایثارگری داشته اید سپاسگزاریم.
@Shabake_Isargaran 🇮🇷 ڪانال شبڪه ملے ایثارگران
▫️تلگرام▫️ایتا ▫️ سایت
🗣#پیام_ایثارگر
🔻موضوع: درخواست #جانبازان_تبصره_یک
ریاست محترم شبکه ملی ایثارگران
با سلام
احتراما به استحضار میرساند ما ۴۹ هزار جانباز تبصره یک حالت اشتغال که رای از کارافتادگی از کمیسیون پزشکی داریم و در هیچ دستگاه دولتی شاغل نیستیم، طبق قانون، مصوبه دولت در تاریخ ۱۳۷۴/۳/۱۰ که به تائید مجلس و شورای نگهبان رسیده است، جزو کارکنان دولت محسوب میشویم و احکام حقوقی ما طبق خدمات کشوری توسط بنیاد بایستی اجرا شود ولی در عمل این اتفاق نمیافتد.
🔻ابهامات و اشکالات احکام حقوقی جانبازان تبصره یک:
▫️ فصل دهم قانون خدمات کشوری برای جانبازان تبصره یک ناقص اجرا میشود
▫️ ۲۵ ساله حقوق بگیر بنیادیم بدون کد پرسنلی و بدون حکم حقوقی
▫️ نام جانبازان تبصره یک در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تعریف نشده
▫️ ایتم فوق العاده ایثارگری ماده ۵۱ از سال ۹۱ به جانبازان تبصره یک تعلق گرفته ولی عملیاتی نمیشود
▫️ ذخیره مرخصی ما حذف شده و سنوات بازنشستگی ما که باید از زمان مجروحیت محاسبه شود نه زمان برقراری حقوق حالت اشتغال
لذا از جنابعالی خواستاریم برای رفع نواقص مذکور جلسه ای با حضور اعضای شبکه و نمایندگان جانبازان تبصره یک در مرکز پژوهش های مجلس برگزار گردد.
اجرکم عندالله
از طرف ۴۹ هزار جانباز تبصره یک
@Shabake_Isargaran 🇮🇷 ڪانال شبڪه ملے ایثارگران
▫️تلگرام▫️ایتا ▫️ سایت