eitaa logo
🇵🇸🇮🇷عَݪَـــمدآرآݩ ــعِشق
1.1هزار دنبال‌کننده
27.6هزار عکس
15.4هزار ویدیو
28 فایل
براي بهترين دوستان خود آرزوي شهادت کنيد .. 🌷شهيد سيد مجتبي علمدار🌷 لینک ناشناس payamenashenas.ir/Shahid_Alamdar #تأسیس؛1398/1/12
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴تکذیب احتمال وقوع زلزله در تبریز/ زلزله ترکیه گسل‌های ایران را فعال نمی‌کند 🔹 رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرساز: گسل مسببِ زلزله ترکیه، ربطی به گسل‌های ایران ندارد و احتمال وقوع زلزله در تبریز را تحت تاثیر فعالیت گسل «آناتولی شرقی» رد می‌کنیم. 🔹هر چند که در علم، قطعیتی وجود ندارد اما اگر خانواده من ساکن تبریز باشند به آنها خواهم گفت نگران نباشید.
🔴 فرضیه زلزله 🔺زمانی که زلزله خوی پس از ماجرای سفارت رژیم باکو رخ داد، قصد داشتم در مطلبی احتمال دستکاری در طبیعت با استفاده از مجموعه ماهواره‌های شرکت اسپیس‌اکس را مطرح کنم که تردید در ادراک مخاطب، موضوع را منتفی نمود. اکنون که زمین‌لرزه‌های عجیب و پی‌درپی غرب آسیا را دربرگرفته، در بیان آن موضوع لکنت کمتری دارم. ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ ✍احمد قدیری ـــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سونامی پس از زلزله به سواحل ترکیه رسید. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴سلمان رشدی بالاخره از خودش رونمایی کرد 🔹گویا یک چشم شده
یعنی ... تپشِ قلبِ زمان💗 درهوسِ دیدنِ تـ😍ـو کہ و زمین، گلشنِ اسرار شود🌺 سلام آرزویِ زمین و زمان ♥️ 🌸🍃 ‎‎‌‌‎
💐 السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ 🍃 نزن خط نام این زائر که رنجت می دهد گاهی ... @Shahid_Alamdar
شبِ گذشتہ نسیمے وزید در خوابم گرفٺ شورِ عجیبے وجودِ بے تابم چہ حسُّ حالِ قشنگے،چرا ڪه میدیدم نمازِ صبح، ڪنارِ ضریحِ اربابم 🍃 @Shahid_Alamdar
بعد از داستان شروین، مصی علینژاد هم جایزه حقوق بشر رو گرفته کی به کیه فقط جای ابوبکر البغدادی خالیه:)
بلد نیستیم. جایزه‌ای که همسر بایدن بهت داد، سند باخت توست. کشوری که ۷۰ ساله از هیچ تلاشی برا نابودی ملت تو فروگذار نکرده، بهت جایزه نمی‌ده، مگر اینکه قدمی به نفعش برداشته باشی. قرار نیست با آمریکا برای نابودی ایران قرارداد ببندی؛ همین که در زمین او بازی کردی، یعنی باختی. 
🔴سفر عتبات باز هم گران شد 🔹ثبت‌نام سفرهای زیارتی به عتبات تا پایان بهمن‌ماه در حال انجام است و هزینه این سفرها که برای این دوره اعلام شده بود، با توجه به نوسان نرخ دلار دوباره گران شد. 🔹این امر در حالی است که از ابتدای بهمن‌ماه که دور جدید سفرهای زیارتی به عتبات با افزایش 15 درصدی نسبت به آذرماه آغاز شد، قرار بود هزینه سفر هوایی عتبات از 11 میلیون و 500 تا 13 میلیون و 500 هزار تومان و سفرهای زمینی از 6 میلیون تا هفت میلیون و 500 تومان باشد، اما اکنون هزینه سفر هوایی عتبات از 12 میلیون و 900 تا 14 میلیون تومان و سفرهای زمینی هم میانگین هفت میلیون و 200 هزار تومان شده است. 🔹البته در روزهای گذشته، رئیس سازمان حج و زیارت از اختصاص ارز 28 هزار و 500 تومانی به سفر عتبات خبر داده بود و انتظار می‌رفت که هزینه این سفرها با اعمال چنین مصوبه‌ای کاهش یابد. اما اکنون با محقق نشدن این امر، هزینه سفر عتبات بالاتر هم رفته است و خبری از کاهش هزینه‌ها نیست.
🔴سازمان مدیریت حوادث غیرمترقبه ترکیه: شمار جانباختگان زلزله به 3381 نفر و مجروحان به 20416 نفر رسیده است