🔸بی اعتنا به هشدار رئیسی ، طالبان امروز تونلهای انتقال آب سد بخش آباد در حوضه هیرمند را آغاز کردند
طالبان درحالی اقدام به افتتاح کار ساخت تونلهای بند بخش آباد در ولایت فراه کردهاند که در روزهای اخیر تنشهای لفظی درباره حقابه ایران بین مقامات ایران و طالبان افزایش یافته است.
تونل های سد بخش آباد بر روی سرشاخه فراه رود در حوضه آبریز فرامرزی هیرمند امروز توسط مقامات طالبان افتتاح شد.
ملا عبدالغنی برادر در این افتتاحیه گفت: «ما این قول را فقط در کلام نمیدهیم بلکه در عمل با اخلاص فراوان امور را به پایان خواهیم رساند. امارت اسلامی (طالبان) حل مشکلات مردم فراه را بر عهده خود می داند. باید سال گذشته تلاش میکردیم تا امسال در این بند آب ذخیره کنیم و آب هدر ندهیم اما امارت وارث بسیاری از مشکلات افغانستان است که یکباره قابل حل نیست.»
ملا عبدالغنی برادر تاکید کرد: «بازسازی زیرساختهای اقتصادی افغانستان نیاز به کار زیاد دارد.»
تنها دو روز بعد از هشدار رئیس جمهوری اسلامی، ملا برادر به غرب افغانستان در نزدیکی مرز ایران رفت و کار ساخت تونلهای بند بخشآباد را افتتاح کرد.
وستانیوز
🔸حکیم: تحقق ثبات پایدار در عراق تنها وظیفه دولت نیست/عراق حسن نیت خود را به جهان ثابت کرده است
«سیدعمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در دیدار «هادی عامری»، رئیس ائتلاف فتح، تحولات سیاسی و انتخابات پیش رو و راههای حمایت از دولت در اجرای برنامههایش به خصوص در بخش خدمات و همچنین راههای تقویت و حفظ انسجام چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه و ائتلاف «ادارة الدوله» را بررسی کرد.
وی همچنین بر ضرورت تلاش برای تبدیل وضعیت ثبات کنونی به وضعیتی پایدار و دائمی در کشور تأکید کرد و گفت که ثبات پایدار فقط نتیجه عملکرد دولت نیست بلکه همگان اعم از دولت و نیروهای سیاسی و فعالان اجتماعی باید در تحقق آن سهیم شوند.
رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بر اهمیت سیاست درهای باز عراق در تعامل با کشورهای عربی و اسلامی و جامعه بینالمللی تأکید و تصریح کرد: عراق حسن نیت خود را ثابت کرده و نشان داده که همه جا از حل اختلافات از راه گفتوگو و تلاش برای یافتن نقاط اشتراک حمایت میکند.
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سقوط و انفجار شدید هواپیمای اف-۱۸ آمریکایی نیروی هوایی اسپانیا در پایگاه هوایی ساراگوسا
وستانیوز
🔸توافق ایران و روسیه برای ساخت ۲۰ فروند کشتی باری
توافقنامهای میان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و باشگاه همگرایی کریدور شمال-جنوب در روسیه برای ساخت و خرید ۲۰ فروند کشتی جنرال کارگو به امضا رسید.
بر این اساس طرفین توافق کردند ضمن راهاندازی شرکت مشترک جهت خرید و ساخت شناور، نسبت به حمل کالا در کریدور ترانزیتی شمال-جنوب و شرق-غرب از مبدأ و به مقاصد تمامی بنادر روسیه اقدام کنند.
وستانیوز
📌گردش ۳۶۰ درجه
دیالوگ ماندگار چند شب پیش با امیر ایرانی فرمانده نیروی دریایی روایت متفاوتی دارد.
ناوگروه نیروی دریایی برای اولین بار در تاریخ ایران ،۹۲ هزار کیلومتر به دور دنیا دریانوردی کرد.
هرچقدر که محافل سیاسی و رسانه ای منطقه و بین الملل این دستاورد بزرگ را پوشش دادند اما افکار عمومی داخل ایران از دامنه این دستاورد بزرگ نیروی دریایی بی خبرند و یا اینکه به راحتی از آن عبور می کنند و نمی دانند گردش ۳۶۰ درجه یعنی چه؟
اما قدرت های دریایی دنیا از جمله آمریکا و فرانسه آری...آن ها می دانند...و این سیگنال را در سیدنی استرالیا و پلی نزی فرانسه در شرق استرالیا دریافت کردند که همه چیز برای زدن آن ها مهیاست...
پهپاد های جاسوسی مزاحم که شبانه روز برفراز ناوگروه پرسه می زدند نتوانستند ابهامات آمریکایی ها درباره ناوگروه ۸۶ و ابعاد حضور عضو سوم این ناوگروه در این عملیات را برطرف کنند....
گردش جهانی ناو بندر مکران و ناوشکن هزار و دویست تنی دنا ابهامات زیادی را برای کارشناسان نظامی و سیاسی دنیا ایجاد کرده است
🔺سوخت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران چگونه تامین شد؟؟فرضیه سوخت هسته ای ناوشکن دنا به چه اندازه قابل ارزیابی است؟
🔺ناوشکن دنا با وزن هزار و دویست تنی چگونه توانست امواج وحشی اقیانوس آرام و اطلس را تحمل کند؟درحالی که کارشناسان داخلی و خارجی تناژ مورد نیاز برای عبور از عرض این دو اقیانوس را بیش از صد هزار تن تخمین زدند ؟
🔺ناوشکن دنا چگونه توانست امواج ۱۲ متری در عمق اقیانوس که هزاران کیلومتر با مناطق پیرامونی فاصله داشتند را تحمل کند؟ انعطاف ۴۸ درجه ای ناوشکن تمام ایرانی دنا در برابر امواج وحشی اقیانوس که یک دستاورد نخبگانی ملی است چگونه ارزیابی می شود؟
🔺با وجود التهاب ایجاد شده در فضای داخلی کشور و اغتشاشات ،انگیزه مخالفت اکثریت قریب به اتفاق مقامات با حرکت نیروی دریایی برای گردش ۳۶۰ درجه چه بود؟
درحالیکه موافقت رهبری با تصمیم نداجا و امیر ایرانی برای شروع این عملیات آورده های بیشماری برای ایران به همراه داشت و به کلی محاسبات و تحلیل غربی ها از توانمندی های صنعتی ،نخبگانی و نیروی نظامی کشور را بهم ریخت؟؟
🔺نشانه ها و خوانش های زیادی از گردش ۳۶۰ درجه نیروی دریایی وجود دارد که انتظار بود و هست که این دستاورد تاریخی را در مقیاس و جایگاه خود به آن پرداخته شود.
دیپلماسی دریایی حلقه گمشده روابط بین الملل است که آنچه نیروی دریایی در گردش ۳۶۰ درجه انجام داد رایحه امید برای آغاز حکمرانی دریایی ایران در منطقه و فرامنطقه را به وزش درآورده است
ابوقاسم
#فوری🚨🚨روسیه از سیطره کامل بر باخموت خبر داد
فرمانده نیروهای روسی واگنر اعلام کرد که نیروهای تحت امر او بر شهر باخموت اوکراین سیطره کامل دارند.
وستانیوز
🔸هشدار قزاقستان درباره شرایط امنیتی افغانستان
«قاسم جومارت توکایف» رئیس جمهور قزاقستان در نشست سران چین و آسیای مرکزی گفت افغانستان همچنان یک تهدید برای امنیت و ثبات منطقه است.
وی همچنین تأکید کرد کمکهای ارسالی به مردم افغانستان هم باید تحتنظر سازمان ملل انجام شود.
رئیس جمهور قزاقستان در این نشست با اشاره به شرایط افغانستان اظهار داشت این کشور شرایط خطرناکی دارد و ادامه تلاشهای جامعه جهانی برای جلوگیری از بحران انسانی نیز در افغانستان حائز اهمیت است.
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 تامین سوخت ناوگروه ۸۶ برای آمریکاییها همچنان مبهم است
فرمانده نیروی دریایی ارتش: آمریکاییها بسیار تلاش کردند که بگویند سفر ناوگروه ۸۶ به دور دنیا تنها با پیشران هستهای ممکن است.
آنها دو هفته ما را رصد کردند، اما دیدند این طور نیست و برایشان مبهم بود که چطور سوخت مورد نیاز تامین میشد و در این ابهام باقی ماندند.
وستانیوز
📌بشار اسد 23_20
ادبیات سوریهِ امروز با سوریه ۲۰۱۱ خیلی متفاوت است
سوریهِ اتحادیه عرب با سوریه اتحادیه عرب ماقبل بحران داخلی به کلی فرق خواهد داشت.
دولتی که با کمک مقاومت و روسیه بر چالش های داخلی که از قرار معلوم اتحادیه عرب برایش طراحی کرد پیروز شد و توانست نقشه های پیچیده محور غربی عبری عربی را خنثی کند حساب دیگری روی آن باز خواهند کرد.
سوریه با آن کشور منزویِ منفعلِ منشعب شده فاصله دارد آن ها با تمام سختی ها روی پای خود ایستادند و توانستند غده تروریسم را بخشکانند و سیگنال صحیحی از قدرت و یکپارچگی داخلی را به غرب و کشورهای محیطی خود از جمله ترکیه و اتحادیه عرب مخابره کنند.
ورود سوریه به اتحادیه عرب یکی از مهم ترین دستاوردهای سیاسی محور مقاومت در تحولات منطقه است ،مساله ای که آغاز آن با توافق ایران و عربستان بود،این دستاورد یعنی پذیرش قدرت مقاومت توسط اتحادیه عرب که بزودی آثار آن را نیز در خروج ترکیه از سوریه خواهیم دید.
گره های اقتصادی و عمرانی و بهداشتی و بازسازی شهرهای این کشور از چالش های پیش روی دولت دکتر بشار اسد است که باید با اتکا بر ظرفیت های داخلی در محور مقاومت و در اولویت دوم کشورهای عربی سرعت بگیرد
ابوقاسم