شَھیدابرٰاهیمهٰادےٓ
ماجرای یکی دیگر از مجروحیت هایم هم برمیگردد بہ وقتی کھ در ارتفاعات انار بودیم . در آنجا هنگام درگیری
یکدفعھ یکۍ از بچہها دوید و با عجلہ گفت : یِ سری عراقی دستاشونو بالا گرفتن و دارن بہ این طرف میان😳! لحظاتـے بعد هجده عراقۍ کھ یکی از آنھا افسر فرمـٰانده بود خودشان را برد داخل سنگر . یکی از بچہ را کھ عربی بلد بود را نیز برد🚶🏿♂. افسرعراقـے خودش را معرفی کرد و گفت:درجھام سرگرد و فرمانده نیروهایی هستم کہ روی تپھ و اطراف آن مستقر بودند ، فرمانده پرسید چقدر نیرو روی تپھ هستند؟ گفت: الان هیچی!! ما آمدیم و خودمان را اسیر کردیم . بقیه نیروها را هم فرستادم عقب چون نمیخواستند تسلیم شدند ، الان تپه خالیه!
شَھیدابرٰاهیمهٰادےٓ
یکدفعھ یکۍ از بچہها دوید و با عجلہ گفت : یِ سری عراقی دستاشونو بالا گرفتن و دارن بہ این طرف میان😳!
به ما گفته بودن شما مجوس و آتش پرستید🔥. به ما گفتہ بودند برای اسلام بھ ایران حمله میکنیم و با ایرانیها میجنگیم ، باور کنید همه ما شیعہ هستیم . صبح امروز وقتی صدای اذان رزمنده شما را شنیدم کھ با صدای رسا و بلند اذان میگفت ، تمام بدنم لرزید! وقتی نام امیرالمومنین؏ را آورد با خودم گفتم : تو با برادران خودت میجنگی ، نکند مثل ماجرایِ کربلا..💔 دیگر گریھ امان صحبت کردن به او نمیداد . دقایقی بعد ادامه داد : برای همین تصمیم گرفتم تسلیم شوم و بار گناهم را سنگینتر نکنم .
شَھیدابرٰاهیمهٰادےٓ
به ما گفته بودن شما مجوس و آتش پرستید🔥. به ما گفتہ بودند برای اسلام بھ ایران حمله میکنیم و با ایران
البته آن سربازی با کھ بہ سمت موذن شلیک کرد را هم آوردم . اگر دستور بدهید او را میکشم🔫. حالا خواهش میکنم بگد موذن زنده است یا نه؟! بعد با هم از سنگر خارج شدند و بھ سمت من آمدند ، تمام هجده اسیر عراقـے آمدند و بہ اصرار دست من را بوسیدند و رفتند.. نفر آخر با التماس بہ پایم افتاده بود و گریھ میکرد و میگفت : من را ببخش ، من شلیک کردم🤦🏿♂ . بعد از آن فرماندهی عراقۍ اطلاعات حملات بعدی دشمن را هم به ما داد و منطقہ بھ دست نیروهای ما افتاد :)✌️🏻🇮🇷
شَھیدابرٰاهیمهٰادےٓ
البته آن سربازی با کھ بہ سمت موذن شلیک کرد را هم آوردم . اگر دستور بدهید او را میکشم🔫. حالا خواهش می
یکی از کارهایی کھ من خیلـے بہ آن توجھ داشتم انتقال مجروحین و شُهدا از منطقھ به عقب بود، با این کار میخواستم مرهمی بر درد های مادران و خـٰانواده های رزمندگان باشم(:💔 در عملیات والفجر مقدماتـے پنج روز بھ همراه بچههای گردانکمیل و حنظلہ در کانال های فکه مقاومت کردیم اما تسلیم نشدیم🙅🏻♂❗️سرانجام در ۲۲ بَهمن سالِ ۱۳۶۱ بعد از فرستادن بچہ۵ای باقۍ مانده بھ عقب ، تنهایِتنها با خُدا همراه شدم و عملیات که تما شد دیگر از من خبری نبود! نھ تنها از من، از بسیاری از همرزمانم هم خبری نبود🥀' تمام شُهدای کانالکمیل و حنظلھ زیر آسمان فکہ ماندند و بیشرشان گمنام نام گرفتند .
755.6K
صداےملڪوتۍاذانِ #شھیدابراهیمهادے
#اشْھَدٌانَّمٌحَمَّدرَسوٌلالله 💚✨
شهیدابراهیمهادی
همیشہآیہی(وَجَعلنا) *ایه 9 سوره یس *رو
زمزمہمیڪرد ؛🗣
+یڪباربھشگفتم:
آقاابراهیماینآیہبرایِمحافظت
درمقابلدشمنہ❗️
اینجاڪہدشمننیست😊
نگاهمعناداریڪردوگفت:
دشمنیبزرگترازشیطانهم
وجودداره⁉️😳
#مراقبخودمونباشیم