فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#شهادت_امام_حسن_مجتبی_علیهالسّلام
تابوتِ تیـر خورده و قبرِ بـےحرم
این هم جوابِ آن همہ آقـایی و ڪَرَم ...
*
ٺـو ڪہ آخہ ڪارے غیر از ڪَرَم ندارے
چجورے قبول ڪنم ڪہ حرم نــدارے؟
#شهادت_کریم_اهل_بیت_امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام_تسلیت_و_تعزیت_باد🏴
@SHAHIDANEH12
بههرموکبنمکگیر اماممجتبیهستیم...مطیعی.mp3
10.4M
اگرچه عازم قبر شهید کربلا هستیم
به هر موکب نمکگیرِ امامِ مجتبی هستیم
خوش به حال اونایی که این روزا برات کربلاشونو از کریم اهل بیت میگیرند و راهی میشن😭
#شهادت_امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام_تسلیت_و_تعزیت_باد🏴
@SHAHIDANEH12
شهیدانہ🌹
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف قسمت3⃣2⃣ 18.شعار سپاه حضرت مهدی عجلا
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
قسمت4⃣2⃣
19. حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف ویرانگر مساجد چهارگانه
امام عصر عجلاللهتعالیفرجهالشّریف از بین برنده و محو کننده تمام آثار شرك و نفاق است؛ از اینرو عاشقان، هر صبح آدینه، زمزمه «این هادم ابنیه الشرك و النّفاق» را سر میدهند و منتظرند تا حضرت ظهور کند وکاخ ظلم و ستم، استبداد و بناهای نفاق را نابود سازد. به همین جهت او مساجدی را که به شکرانه کشتن امام حسین علیهالسّلام بناشده است، ویران خواهد کرد.
امام محمد باقر علیهالسّلام درباره این مساجد میفرماید:
«در کوفه به دليل شادی از کشتن حسین عليهالسّلام، چهار مسجد ساخته شد: مسجد اشعث، جریر، سَمّاک و شبث بن رِبعی». ¹ (ابوبصیر میگوید: امام محمد باقر عليهالسّلام فرمود: «هنگامیکه قائم ما قیام کند، چهار مسجد را در کوفه ویران میسازد...». ²
این مساجد اگرچه هماکنون موجود نیست؛ ولی ممکن است بعدها گروهی از روی دشمنی با اهلبیت علیهالسّلام، آنها را دوباره بسازند. ³
پینوشت:
1-بحارالأنوار، جلد45، صفحه189.
2-من لاـ یحضره الفقیه، جلد1، صفحه53 و 232؛ بحارالأنوار، جلد52، صفحه333؛ اثباتالهداه، جلد3، صفحه517 و 566؛ الشیعه و الرجعه، جلد2، صفحه400؛ ارشاد، صفحه365؛ روضه الواعظین، جلد2، صفحه246؛چشماندازی به حکومت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، صفحه157.
3-مهدیموعود عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، صفحه941؛ چشماندازی به حکومت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، صفحه157.
📚صفحه ۵۵و۵۶
@SHAHIDANEH12
شهیدانہ🌹
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف قسمت4⃣2⃣ 19. حضرت مهدی عجلاللهتعالی
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
قسمت5⃣2⃣
3⃣سه: همراه ادعیه و زیارات
اشاره
با بررسی «ادعیه و زیارات» مربوط به سیدالشهدا عليهالسّلام و امام عصر عجلاللهتعالیفرجهالشّریف به ارتباط وثیق و
تنگاتنگ میان این دو نور پاك پی میبریم؛ هر دو امام علیهمالسلام در ماه شعبان به دنیا آمدهاند و در روز تولد حسین عليهالسّلام باید به یاد مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، بود و در روز تولد مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، باید حسين
علیهالسّلام را یاد کرد. در دعای هر یک، باید جملاتی را زیر لب زمزمه نمود که یاد دیگری را در دل زنده میکند. در این قسمت، نمونه هایی چند از این حقیقت اشاره میشود:
1.یاد حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، در میلاد امام حسین علیهالسّلام
شیعیان و شيفتگان مذهب جعفری، در روز سوم شعبان میلاد سالار شهیدان، یاد فرزندان آن حضرت را نیز در دلها تازهتر میکنند. در توقیع مبارك حضرت امام حسن عسگری عليهالسّلام برای قاسم بن علاء همدانی آمده است: در روز تولد امام حسین علیهالسّلام این دعا را بخوان:
«اللهم انی اسئلک بحق المولود فی هذا الیوم الموعود بشهادته قبل استهلاله و ولادته بکتهُ السماء و من فیها و الارض و مَن علیها... المعوضّ من قتله ان الائمة من نسله و الشّفاء فی تربته و الفوز معه فی أوبته و الأوصیاء من عترته بعد قائمهم و غیبته؛ ¹ خداوندا! من تو را به مقام مولود این روز میخوانم. او که پیش از آنکه به دنیا چشم بگشاید و قبل از آنکه تولد یابد، وعده و خبر شهادتش داده شد. آسمان و هر کس در آن بود و زمین و هر کس بر روی آن بود، بر او گریه کرد... . او که در عوض شهادت او، ائمه از نسل او شدند و شفا در تربت او قرار داده شد، فوز و رستگاری با او، در روز رجوع و بازگشت او و بازگشت اوصیاء از خاندان او، بعد از قائم آنان و سپری شدن غیبت او میباشد».
و در لوحی که به نام مقدّس حضرت فاطمه علیهماالسّلام معروف اسـت ² ،ارتباط محکم و راستینی بین امام حسین عليهالسّلام و حضرت حجت عجلاللهتعالیفرجهالشّریف وجود دارد. این لوح به مناسبت تولّد امام حسین عليهالسّلام توسط جبرئیل امین به رسم چشم روشنی از طرف خداوند متعال به پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلّم هدیه شد. رسول اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلّم آن را مطالعه میکنند و میفرمایند: «سزاوار نیست که این چشم روشنی به شخصی غیر از فاطمه زهرا علیهماالسّلام سپرده شود».
نکته مهم آن، زمان فرستادن(تولد امام حسین) و محتویات و مطالب آن(یاد مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف) است. ³
وقتی به نام مقدّس امام حسین علیهالسّلام میرسد، میفرماید:
«...جعلتُ کلمتی التّامّه معه و حجتی البالغه عنده... ؛ کلمه تامه و حجت بالغه خود (امام زمان) را با حسین و نزد او قرار دادم».
پینوشت:
1-مصباح المتهجد، الیوم الثالث یوم ولد فیه الحسین عليهالسّلام، صفحه758، مفاتیحالجنان، اعمال روز سوم شعبان؛ اقبال، صفحه689؛ شیعه و رجعت، صفحه190.
2-اصولکافی، جلد2، صفحه471؛ الامامه و التبصره، صفحه104؛ کمالالدین، جلد1، صفحه310؛ غیبت طوسی، صفحه145.
3-با حسین علیهالسّلام تا مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، صفحه23.
📚صفحه ۵۷تا۵۹
@SHAHIDANEH12
شهیدانہ🌹
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف قسمت5⃣2⃣ 3⃣سه: همراه ادعیه و زیارات
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
قسمت6⃣2⃣
2.یاد حسین علیهالسّلام، در میلاد امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
یکی از شبهای با عظمت سال، شب تولد یوسف زهرا علیهماالسّلام است که در روایت، افضل شبهای سال بعد از شب قدر شمرده شده، و در آن احیاء و شب زندهداری توصیه شده است.
عاشقان حضرت در آن شب، یـاد حضرت اباعبدالله عليهالسّلام را در دلهای خود احیاء میکنند و با زیارت عاشورا جان خود را صفا میبخشند، چراکه شب امام عصر عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، شب
زیارتی مخصوص سالار شهیدان فرزند فاطمه زهرا علیهماالسّلام است.
محدث بزرگوار، شيخ عباس قمی رحمةالله در مفاتیح الجنان مینويسد: با فضیلتترین اعمال شب نیمه شعبان _ که باعث آمرزش گناهان است _ زیارت امام حسین علیهالسّلام میباشد. هر که میخواهد، روح صد و بیست و چهار هزار پیامبر با او مصافحه کند، امام حسـین علیهالسّلام را زیارت کند. اقل زیارت آن حضرت آن است که به بالای بامی رود و به سمت راست و چپ نگاه کند، سپس سر به جانب آسمان بلند کند و حضرت را با این کلمات زیارت کند:
«السلام علیک یا اباعبدالله، السلام علیک و رحمةالله و برکاته» ¹
در قسمت «زیارات» نیز مینویسد: احادیث بسیاری در فضیلت زیارت امام حسین علیهالسّلام در نیمه شعبان وارد شده است. و بس است در این باب آن چه که به چندین سند معتبر از حضرت امام زینالعابدین عليهالسّلام و امام جعفرصادق علیهالسّلام وارد شده که:
هر که بخواهد با اوصد و بیست و چهار هزار پیامبر، مصافحه کنند، زیارت کند قبر ابیعبدالله الحسین عليهالسّلام را در نیمه شعبان. به درستی که ملائکه و ارواح پیامبران، رخصت میطلبد و به زیارت آن حضرت میآيند. پس خوشا به حال آنکه مصافحه کند با ایشان، و ایشان مصافحه کنند با او. پنج پیامبر اولوالعزم (نوح، ابراهیم، موسی، عیسی علیهمالسّلام و محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) نیز با ایشاناند».
پینوشت:
1-مصباحالمتهجد، لیلة النصف من شعبان؛ مفاتیح، اعمال شب نیمه شعبان.
📚صفحه ۵۹تا۶۱
@SHAHIDANEH12
شهیدانہ🌹
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف قسمت6⃣2⃣ 2.یاد حسین علیهالسّلام، در
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
قسمت7⃣2⃣
3.شب قدر و یاد امام حسین علیهالسّلام
شب قدر، شب امام زمان عليهالسّلام است. و ملائکه و روح بر آن حضرت نازل شده، تقدیر امور را در اختیار او میگذارند.
پیشوایان معصوم علیهمالسّلام در تفسیر سوره قدر فرمودهاند: فرشتگان در این شب، مقدّرات یک سال را نزد ولی مطلق زمان آورده، بر او عرضه و تسلیم میکنند. ¹
در چنین شبی _ که به حجت بن الحسن العسکری عليهالسّلام تعلق دارد _ یاد جدّ بزرگوارش در دلها زنده میشود؛ چراکه یکی از اعمال مستحبی شب قدر، زیارت امام حسین عليهالسّلام است. شيخ عباس قمی رحمةالله مینویسد: «بدان که احادیث در فضیلت زیارت امام حسین علیهالسّلام در ماه مبارك رمضان _ خصوصاً شب اول و نیمه و آخر آن و به خصوص شب قدر _ بسیار است. از حضرت امام محمد تقی علیهالسّلام منقول است که:
هر که زیارت کند امام حسین علیهالسّلام را در شب بیست و سوم ماه رمضان _ و آن شبی است که امید است شب قدر باشد و در آن شب هر امر محکمی جدا و مقدّر میشود _ مصافحه کند با او روح صد و بیست و چهار هزار ملک و پیغمبر که همه ازخداوند در زیارت آن حضرت در این شب رخصت میطلبند».
از حضرت امام صادق علیهالسّلام مروی است:
«چون شب قدر میشود، منادی از آسمان هفتم از بطن عرش ندا میکند که حق تعالی هر کسی را که به زیارت قبر حسین علیهالسّلام آمده، آمرزید».
و در روایت دیگر است که هر که شب قدر نزد قبر آن حضرت باشد و دو رکعت نماز بگزارد نزد آن حضرت، یا آنچه که میسر شود و از حق تعالی بهشت و پناه از آتش را بخواهد؛ خداوند به او بهشت و پناه از آتش را عطا فرماید».
و ابن قولویه از حضرت صادق علیهالسّلام روایت کرده که «هر که زیارت کند قبر امام حسین عليهالسّلام را در ماه رمضان و در راه زیارت بمیرد، حسابی نخواهد داشت و به او بگویند که
بدون خوف و بیم داخل بهشت شو». ²
پینوشت:
1-کافی، جلد1، صفحه242؛ کتاب الحجة، باب فی شان انا انزلناه فی لیلة القدر و تفسیرها
2-مفاتیحالجنان، بخش زیارات، زیارت امام حسین علیهالسّلام در شبهای قدر.
📚صفحه ۶۱تا۶۳
@SHAHIDANEH12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#جمعههاےانتظار
عاقبت این شبِ تـاریڪ سَحَر خواهد شد
بہ رُخِ حضرتِ خورشـید نـظر خواهد شد
میرسد نوبتِ آن روز ڪہ با وعدهے حق
#پـسـرے_منتقمِ_خـونِ_پـدر_خواهد_شد
#۱۰صفر
#۱۰روز_تا_اربعین_حسینی
#أینَ_بقیة_اللّٰه؟؟
#أینَ_الطّالِبُ_بِدَمِ_الْمَقتولِ_بِڪَربلاء؟
اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفࢪَج
کپی فقط با ذکر صلوات مجاز🌷
@SHAHIDANEH12
شهیدانہ🌹
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف قسمت7⃣2⃣ 3.شب قدر و یاد امام حسین عل
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
قسمت8⃣2⃣
4.دعای ندبه و یاد امام حسین علیهالسّلام
یکی از دعاهای بسیار مهم و با ارزش در میان شیعه، دعای «ندبه» است که عاشقان حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشّریف هر صبح جمعه دور هم گرد آمده و با خواندن آن، با حضرتش تجدید عهد و پیمان میکنند؛ این دعا سندی صحیح دارد و بخش عمده و چشمگیر آن، التجاء به مهدی موعود و تأسّف از غیبت و دردمندی از فراق آن بزرگوار است و بخشهایی از این دعا، مربوط به جدّ بزرگوار امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشّریف سالار شهیدان است؛ مانند: «این الحسن؟ این الحسین؟ این ابناء الحسین؛ حسن علیهالسّلام کجا است؟حسین علیهالسّلام چه شد؟ فرزندان حسین کجایند و چه شدند؟».
قسمت دیگری از این دعای شریف «این الطالب بدم المقتول بکربلا؟؛ کجاست آن طالب خون شهید کربلا؟» که از حساسیت فوقالعادهای برخوردار است.
نـدبهکنندگان مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، منتظران منتقم آلِ محمّدند تا تقاص خون به ناحق ریخته فرزند فاطمه علیهماالسّلام را بگیرد و موجب شادی و بهجت قلب نازنین رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلّم شود.
آری، صبح جمعه و دعای سوزان ندبه، در فراق امام زمان و یاد سیدالشهدا عليهالسّلام است. و چه بسا همین یاد امام حسین علیهالسّلام در صدق و صفای این دعا، اثری ژرف به جای نهد.
📚صفحه ۶۳و۶۴
@SHAHIDANEH12
شهیدانہ🌹
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف قسمت8⃣2⃣ 4.دعای ندبه و یاد امام حسین
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
قسمت9⃣2⃣
5.زیارت عاشورا و یاد مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
«زیارت عاشورا»، که از سوی امام محمد باقر عليهالسّلام، و از ناحیه خداوند متعال به شيعيان و شیفتگان تعلیم داده شده است مضامین والایی دارد.
در یکی از قسمتهای زیارت چنین آمده است:
«ان یرزقنی طلب ثارك مع امام منصور من اهل بیت محمّد صلیاللهعلیهوآلهوسلّم؛ همانا از خداوند میخواهم خونخواهی تو را در کنار امام یاریشده از خاندان پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلّم روزیم گرداند».
در قسمتی دیگر عرضه میدارد: «ان یرزقنی طلب ثاري[کم] مع امام هدي[مهدي] ظاهر ناطق بالحق منکم».
زائر در این فقره، مشارکت در خونخواهی امام حسین عليهالسّلام به وسيله امام زمان عليهالسّلام را طلب میکند، چراکه مقصود از امام هدی و منصور، دوازدهمین پیشوای شیعیان حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشّریف میباشد و علت اینکه او را منصور نامیدهاند، این است که ایشان در طلب خون جدشان یاری میشوند.
امام محمد باقر علیهالسّلام در شرح آیه شریفه (وَ مَن قُتِلَ مَظلوماً) فرمودند:
«سمّی المهدی منصور کما سمّی الاحمد محمداً و کما سمّی عیسی المسیح؛ مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، منصور نامیده شد، همانطوری که احمد، به محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلّم و عیسی به مسیح علیهالسّلام نامیده شد». ¹
محمد بن مسلم میگوید: شنیدم اباجعفر فرمود: «قائم ما منصور به رعب و مؤید به نصر است...» ²
پینوشت:
1-تفسیر فرات کوفی، صفحه122؛ بحارالأنوار، جلد51، صفحه31؛ معجماحادیث الامام المهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، جلد5، صفحه227.
2-بحارالأنوار، جلد52، صفحه191.
📚صفحه ۶۴و۶۵
@SHAHIDANEH12
شهیدانہ🌹
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف قسمت9⃣2⃣ 5.زیارت عاشورا و یاد مهدی عجل
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
قسمت0⃣3⃣
6.روز عاشورا و یاد حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
جلوهای دیگر از ارتباط دو فرزند زهرا علیهماالسّلام، روز عاشورا است، که دل عزاداران باید به عشق ولیعصر بتپد و ذکر قيام اباعبداالله، با یاد امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشّریف، توأم باشد.
صالح بن عقبه از پدرش نقل میکند: امام محمد باقر علیهالسّلام فرمود:
«هر کس حسین بن علی علیهالسّلام را در روز دهم محرم زیارت کند تا آنکه نزد قبر آن حضرت گریان شود، خداوند _تبارك و تعالی _ ثواب دو هزار حج و دو هزار عمره و دو هزار جهاد به او عطا کند که ثواب آنها، مثل ثواب کسی است
که در خدمت رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلّم و ائمه طاهرین علیهالسّلام حج و عمره و جهاد کرده باشد».
راوی میگوید: عرض کردم: فدایت شوم، کسی که در شهرهای دور باشد و ممکن نباشد که در مثل این روز به سوی قبر آن حضرت رود، آیا برای او ثوابی است؟
امام علیهالسّلام فرمود:
«هرگاه چنین باشد به سوی صحرا یا بر بلندی بام خانه خود رود و به سوی حضرت اشاره کند و سلام دهد و در نفرین بر قاتلان وی جدیت نماید و بعد از آن دو رکعت نماز بخواند. این کار را در اوایل روز انجام دهد و خود بر امام حسین عليهالسّلام بگرید و کسانی را که در خانهاش هستند نیز به گریه بر آن حضرت وا دارد. و یکدیگر را به اینکه در شهادت امام حسین علیهالسّلام مصیبتزده شدهاند، تعزیت گویند. و هرگاه چنین کنند، همه آن ثوابها را برای آنان ضامنم».
گفتم: یکدیگر را چگونه تعزیت بگویند؟
حضرت فرمودند بگویند:
«اعظمالله اجورنا بمصابنا بالحسین عليهالسّلام و جعلنا و ایاکم من الطالبین بثاره مع ولیه الامام المهدي من آل محمّد علیهمالسّلام؛ خداوند اجر ما و شما را در مصیبت حسین علیهالسّلام بزرگ گرداند و ما و شما را از کسانی قرار دهد که به همراه ولی امام حسین، امام مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشّریف از آل محمّد علیهمالسّلام طلب خون آن حضرت کرده و به خونخواهی او برخیزیم». ¹
پینوشت:
1-مصباحالمتهجد، باب المحرم وشرح زیاره الحسین علیهالسّلام، صفحه713و 714؛ بحارالأنوار، جلد98، صفحه290.
📚صفحه ۶۵تا۶۷
@SHAHIDANEH12
شهیدانہ🌹
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف قسمت0⃣3⃣ 6.روز عاشورا و یاد حضرت مهدی
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
قسمت1⃣3⃣
7.حرم امام حسین علیهالسّلام و دعای فرج
از اماکنی که همه معصومان عليهالسّلام دلداده آن هستند، بارگاه ملکوتی سالار شهیدان است. و از جمله مکانهایی که دعا برای تعجیل فرج مؤکد است، همین مکان گرامی است. صاحب مکیالالمکارم در اینباره مینويسد:
«هرگاه مؤمن از حرم امام حسین عليهالسّلام انواع ظلم و مصیبتی که بر او و خاندانش وارد آمده را در ذهن مجسم کند، و بداند که خونخواه آن جناب و انتقامگیرنده از دشمنان و ستمکنندگان به او، مولایمان صاحبالزّمان است، عقل و مودتش او را خواهند برانگیخت که برای تعجیل فرج و ظهور آن حضرت دعا نماید، و
با تضرع و زاری این امر را از درگاه الهی بخواهد».
و شاهد بر این است آنچه در روایت ابوحمزه ثمالی در باب هفتاد و نهم کاملالزیارات از امام صادق عليهالسّلام آمده که در جایی از آن زیارت فرموده: پس از درود فرستادن بر حسین عليهالسّلام و بر همه امامان علیهمالسّلام درود میفرستی و میگویی: خداوندا به آنها کلمات خویش را تمام گردان و وعدهات را به ایشان تحقق بخش... سپس گونهات را بر زمین بگذار
و بگو:
«اللهم رب الحسین اشف صدر الحسین، اللهم رب الحسین أطلب بدم الحسین؛ ¹ خداوندا! ای پروردگار حسین، سینه حسین را شفا بده، خداوندا! ای پروردگار حسین برای حسین خونخواهی کن» ²
این فراز در دعاهای دیگر نیز آمده است. در دعایی که از امام صادق عليهالسّلام نقل شده است میخوانیم: «اللهم رب الحسین، اشف صدر الحسین و اطلب بثاره». ³
در دعای دیگر آمده است: «اللهم رب الحسین اشف صدر الحسین، اطلب بدم الحسین انتقم للحسین». ⁴ شاید دعایی که امروزه مرسوم شده و میگويند: «یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهور الحجة» از همین فرازها گرفته شده باشد.
پینوشت:
1-کاملالزیارات، صفحه405.
2-مکیالالمکارم، جلد2، صفحه99
3-بحارالأنوار، جلد98، صفحه231.
4-بحارالأنوار، جلد98، صفحه254.
📚صفحه ۶۷تا۶۹
@SHAHIDANEH12
شهیدانہ🌹
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف قسمت1⃣3⃣ 7.حرم امام حسین علیهالسّلام
#کتاب_ازحسین_علیهالسلام_تامهدی_عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
قسمت2⃣3⃣
8.حقیقت انتظار در بارگاه امام حسین علیهالسّلام
در یکی از زیارتنامههای بارگاه ملکوتی امام حسین علیهالسّلام زائرین چنین میگويند:
«السلام علیک یا ابن رسول الله ان لم اکن ادرکت نصرتک بیدي فها اناذا وافد الیک بنصرتی قد اجابک قلبی و سمعی و بصري و بدنی و رایی و هواي علی التسلیم لک و الخلف الباقی من بعدك الادلاء علی الله من ولدك، فنصرتی لک معدّه حتی
یحکم الله بامره و هو خیر الحاکمین؛ ¹ درود بر تو ای فرزند رسولالله صلیاللهعلیهوآلهوسلّم زمان شما را درك نکردم تا شما را با دستم نصرت کنم، اما اکنون با همه وجودم، قلبم، گوش و چشمم، بدن و رأیم و همه خواستههایم تسلیم امر شمایم
و در راه نصرت شما وجانشینان شما، یعنی راهنمایان به سوی خدا از فرزندان شما هستم. اکنون تمام نصرت و یاری من برای شما آماده است تا به هنگامی که خداوند اراده و حکم کند و او بهترین حاکم است».
از این فراز، معنا و مفهوم انتظار و کیفیت آمادگی برای ظهور امام علیهالسّلام روشن میشود؛ جان و دل، عقل و سر، رأی و هوا، همه را در راه امام حسین عليهالسّلام و مُهیّا داشتن و بر اراده و خواست او خود را همسوکردن، روح انتظـار است که جمله «و الخلف الباقی من بعدك» به این معنا هم تا این عصر امتداد میدهد.
پینوشت:
1-تهذیبالاحکام، جلد6، صفحه58.
📚صفحه ۶۹و۷۰
@SHAHIDANEH12