ملک محمدی بانوی برنزی مسابقات تنیس روی میز بهزیستی در کشور
🔸فاطمه ملک محمدی بانوی پرتلاش بهشهری موفق به کسب مقام سوم مسابقات تنیس روی میز نوزدهمین جشنواره ورزشی بهزیستی کشور شد.
────꧁༺❀༻꧂────
Sharif TT
مرجع اخبار مسابقات پینگپنگ
کانال تلگرام:
t.me/TT_sharif
گروه تلگرام:
https://t.me/+rpkqpKttqbFjOTM0
کانال بله:
ble.ir/TTSharif
گروه بله:
ble.ir/join/81N2G7Y6MS
کانال روبیکا:
http://Rubika.ir/SharifTT
کانال ایتا:
https://eitaa.com/SharifTT
────꧁༺❀༻꧂────
────꧁༺❀༻꧂────
Sharif TT
مرجع اخبار مسابقات پینگپنگ
کانال تلگرام:
t.me/TT_sharif
گروه تلگرام:
https://t.me/+rpkqpKttqbFjOTM0
کانال بله:
ble.ir/TTSharif
گروه بله:
ble.ir/join/81N2G7Y6MS
کانال روبیکا:
http://Rubika.ir/SharifTT
کانال ایتا:
https://eitaa.com/SharifTT
────꧁༺❀༻꧂────
*متن استعفای مسئول روابط عمومی و امور رسانه هیئت تنیسرویمیز استان قم*
بسم الله الرحمن الرحیم
وَتِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ
به نام آنکه آغاز و انجام همه امور به اراده اوست.
روزگار، دفتر ورقخوردن فصلهاست و هیچ جایگاهی را بقا نیست. مسئولیتها نه میراث اشخاص، که امانتی الهیاند؛ امانتی که ارزش آن، تنها در خدمت صادقانه به بندگان خدا معنا مییابد. اگر منصبی ماندنی بود، هرگز نوبت به ما نمیرسید و اگر امروز در اختیار ماست، فردا بیتردید به دیگری سپرده خواهد شد.
اکنون که به خواست پروردگار، زمان واگذاری این امانت فرا رسیده است، استعفای خود را از مسئولیت روابط عمومی و امور رسانه هیئت تنیسرویمیز استان قم اعلام میکنم.
در تمام این مدت، کوشیدم قلم را به انصاف بیارایم، خبر را امانت بدانم و عدالت را در انعکاس تلاشها، موفقیتها و رویدادها تا آنجا که در توان داشتم، رعایت کنم. اگر توفیقی حاصل شد، از لطف خداوند بود و اگر کاستی و خطایی رخ داد، از ناتوانی این بنده.
بر خود فرض میدانم از همراهی و محبت همه عزیزانی که در این مسیر یار و یاورم بودند، صمیمانه سپاسگزاری کنم؛ بهویژه همکاران ارجمند در صداوسیمای مرکز قم، رادیو قم و روابط عمومی ادارهکل ورزش و جوانان استان قم که همواره با همدلی و همراهی، زمینه انعکاس شایسته رویدادهای ورزش استان را فراهم کردند.
همچنین از ریاست محترم هیئت، اعضای هیئترئیسه، رؤسای کمیتهها، مربیان، داوران، ورزشکاران، پیشکسوتان، اصحاب رسانه و همه کسانی که در این مسیر همراه بودند، قدردانی میکنم.
در پایان، اگر در گفتار، نوشتار یا عملکرد اینجانب، ناخواسته دل کسی آزرده شده یا حقی از کسی نادیده مانده است، با نهایت فروتنی از همه عزیزان طلب حلالیت دارم و امیدوارم با بزرگواری خویش بر این بنده منت نهاده و مرا ببخشند.
از خداوند متعال مسئلت دارم که توفیق خدمت خالصانه را نصیب همه خدمتگزاران ورزش این مرز و بوم گرداند و هیئت تنیسرویمیز استان قم را در مسیر پیشرفت، همدلی و سربلندی روزافزون موفق و مؤید بدارد.
والسلام علیکم و رحمهالله و برکاته
۸ مردادماه ۱۴۰۵
علی فریمانه
Sharif TT
*متن استعفای مسئول روابط عمومی و امور رسانه هیئت تنیسرویمیز استان قم* بسم الله الرحمن الرحیم وَت
سلام و عرض ادب
متأسفانه استعفای اینجانب از کانال هیئت حذف شده است. معالاسف حتی تحمل یک استعفای محترمانه و مؤدبانه را نیز نداشتند. با توجه به اینکه مدیریت کانال «بله» در اختیار اینجانب است، امکان حذف آن از این کانال وجود نداشته است.
بدینوسیله رسماً اعلام میکنم که از تاریخ ۸ مردادماه ۱۴۰۵، مسئولیت انتشار و پیگیری اخبار و اطلاعرسانیهای هیئت بر عهده اینجانب نیست و هیچگونه مسئولیتی در قبال اخبار، مطالب و اطلاعیههایی که پس از این تاریخ منتشر میشود، نخواهم داشت.
لذا از این تاریخ، مسئولیت اخبار و اطلاعرسانی هیئت را از خود سلب میکنم.
با تشکر و احترام
علی فریمانه