🛑 اخبار انفجار شبستر؛
با اساس آخرین اخبار
حمله دیشب دشمن متجاوز به شهر شبستر کلا ۱۵ نفر مصدوم و مجروح داشت که همگی با وضعیت مناسب بعداقدامات درمانی در بیمارستان مرخص شدند.
🛑
انا لله و انا الیه راجعون
با نهایت تاسف و تاثر درگذشت مرحومه خانم سیده فاطمه موسوی واعظی دختر حاج میر علی اکبر موسوی واعظی و همسر آقای پاک منش دار فانی را وداع گفتند.
مراسم خاکسپاری مرحومه روزیک شنبه مورخه 17 اسفند ماه ۱۴۰۴ راس ساعت 11/30 در باغ رضوان ارومیه بر گزار می گردد.
شادی روح مرحومه فاتحه ای قرائت نماییم.
🔹بانکهای سپه، صادرات، ملی، ملت، قرضالحسنه مهر از تمدید خودکار کارتهای عابربانک با تاریخ انقضای اسفند خبر دادند
بانکها تا ساعت ۱۳:۳۰ باز هستند
🔹با تصمیم بانک مرکزی در راستای خدماترسانی مناسب بانکها به مردم در شرایط فعلی، بانکهای مختلف کشور موظفند امروز (یکشنبه) از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ به مشتریان خود خدمات ارائه کنند.
🔹با اعلام بانک مرکزی، تعداد نیروهای هر بانک ۲۰ تا ۵۰ درصد نسبت به شرایط عادی است.
🏴واریز سود سهام عدالت طی یک هفته آینده
«حجتاله صیدی» رئیس سازمان بورس:
▪️مرحله دوم سود سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳ شرکتهای سرمایهپذیر طی یک هفته آینده واریز خواهد شد.
▪️واریز این سود طی یک هفته آینده به حساب بیش از ۴۴ میلیون سهامدار سهام عدالت انجام خواهد شد.
▪️پرداخت سود شامل هر دو گروه سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت میشود
⭕️ لحظاتی پیش انفجار در غرب تبریز رخ داده است
خارج از محدوده مسکونی
🔻آبروی ترامپ قمار باز با این تصاویر اسارت کماندوهاش در دنیا رفت
حالا هی علیه ایران قلدر بازی،کن و شر ور بگو ...
حدود ۲۰ تفنگدار آمریکایی توسط نیروهای حشدالشعبی دستگیر شدند و حتی هنگام تحویل به ایران در جاده ناصریه بغداد آمریکا سعی کرد با هلی برن حمله ای بزند و نیروهایش را آزاد کند ولی با هوشیاری و آتش نیروهای حشدالشعبی ناکام ماندند. و اسیران جنگی تحویل ایران داده شد.
ترامپ خالی بند فوری گفت تعدادی از نیروهایمان کشته شده اند!!!
ماشاءالله ماشاءالله به رزمندگان جبهه مقاومت که پوزه استکبار شیطان صفت را به خاک مالیدند.