🏴مراسم شب پنجم محرمالحرام
🎤با نوای:
کربلایی مجیـد هــادی
کربلایی رضا پنبــه ای
حامــد مقصودی
🗓️ جمعه ۲۹ خرداد؛ساعت ۲۳ شب
📍میدان حضرت ابوالفضل (ع)محله قرجهداغی تسوج
◾️هیئت جوانان حضرت ابوالفضل (ع) تسوج
@heyatjavanantasouj
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چیزی به نام آتشبس در لبنان وجود ندارد!
🔹دلاوری، خبرنگار: شاهد یکی از شدیدترین حملات به منطقۀ نبطیه هستیم. نبطیه تقریبا خالی از جمعیت شده.
لیگ برتر ۱۸ تیمی شد
🔹در جلسه امروز هیئترئیسه فدراسیون فوتبال تصمیم گرفته شد با نیمهتمام اعلامکردن لیگ برتر و عدم معرفی قهرمان این فصل، سال آینده مسابقات بهصورت ۱۸ تیمی برگزار شود.
🔹دو تیم نخست لیگ دسته اول بهصورت مستقیم راهی لیگ برتر خواهند شد و تیم سوم این مسابقات نیز از طریق دیدار پلیآف برای کسب سهمیه صعود تلاش خواهد کرد.
. . .
🚨🚨🚨 تنگه هرمز بسته شد
قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا:
وَإِنْ نَكَثُوا أَيْمَانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُوا فِي دِينِكُمْ فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ ۙ إِنَّهُمْ لَا أَيْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ(۱۲ توبه)
🔹نظر به بدعهدی و پیمانشکنی آشکار آمریکا نسبت به عدم اجرای بند اول تفاهمنامه پایان جنگ، و در واکنش به نقض بیوقفه و مستمر آتشبس توسط رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و کشتار بیرحمانه و آوارگی صدها هزار نفر از مردم مظلوم این سرزمین و همچنین با توجه به عدم عقبنشینی نیروهای اشغالگر صهیونی از اراضی جنوب #لبنان، اعلام میدارد تنگه هرمز به روی تردد شناورها بسته خواهد شد.
🔹متذکر میگردد اين گام اول پاسخ به عهدشکنی دشمن در #مذاکره است و در صورت ادامه تجاوز گامهای بعدی برای پایبند کردن دشمن به اجرای تعهدات برنامه ریزی و اقدام خواهد شد.
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین
▪️شب پنجم محرم ۱۴۰۵
▪️با نوای کربلایی مجید هادی تبریزی
◾️هیئت جوانان حضرت ابوالفضل (ع) تسوج
@heyatjavanantasouj
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش پزشکیان به مداحی که میخواست با تیغ، حلقومش رو ببُره :
خو فحش بدن؛ هر چی بیشتر بدن، خدا از گناههای من بیشتر کم میکنه.
این همه مسجد و حسینه و امامزاده و مصلی وجود داره، چرا راه مردم رو میبندن و تو میدونها مراسم میذارن؟!