eitaa logo
شیخ علی🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
121 ویدیو
13 فایل
دغدغه #خدمت داریم و بالاترین خدمت، #آگاه‌سازی است! الحاصل آقا... @alhasell ناشناس:👇👇 payamenashenas.ir/sheikh_ali_110
مشاهده در ایتا
دانلود
یه بنده خدایی هم دید خیلی به سبک فعالیت و حرفاش انتقاد میکنن، خواست مقبولیت مردمیشو نشون بده یه نظر سنجی گذاشت که فعالیت بکنم یا نه، بیشتر مردم گفتن فعالیت نکن. یکی دو هفته ای شتابدهنده نزد و فعالیت نکرد. دید نمیشه! دوباره اومده نظرسنجی گذاشته که فعالیتم مضره یا مفید، ۴۸ درصد گفتن مضره. ۴۲ تا هم نقل قول داره، قریب نزدیک به اتفاقشون نقل قول کردن و گفتن مضره ادامه نده اینجوری. خلاصه که اینطور! کسی که دمدمی مزاج باشه همینطوره دیگه!
شیخ علی🇵🇸
عجیب بود، نبود؟!😂
حالا اگه نتیجه نظرسنجی این بشه که فعالیتش مضره میگه: ببینید اهالی ویراستی یه مشت متحجر و سوپر انقلابی اند که تحمل صدای مخالف رو ندارن و خالص گرا هستندو فقط کسی که طبق میلشون حرف بزنه رو میپسندن و از این حرفا!!!! حالا یکی نیست بهش بگه مرد حسابی اگه میخواهی فعالیت کنی خو فعالیت کن نظرسنجی که نداره. اگه هم نمیخواهی فعالیت کنی خو فعالیت نکن این بازیا دیگه چیه!
اونروزا میگفتن رونالدو رو ول کنید ، حواستون به غضنفر باشه... غضنفرایی که گل به خودی میزنن و دارن به دشمن پاس گل میدن. غضنفرایی که کارشون ایجاد تزلزل و وسوسه تو جبهه خودیه نه تهاجم به جبهه حریف... غضنفرایی که توپخونه رو سمت خودیا گرفتن... پ.ن: میدونم غضنفر یکی از القاب آقا امیرالمومنینه و منظور من تمسخر لقب مبارک ایشان نیست!
آقایون شعارشون فراجناحی بودنه. منتهی شبانه روز در حال حمله به بچه انقلابیا و کسایی هستن که ریششون رو در این انقلاب سفید کردن. از تخریب جلیلی و رائفی پور و جبرائیلی گرفته تا تعریف و تمجید از فتنه‌گرانی مثل هاشمی و امیرتنها. خلاصه اینکه بخواهیم برای نشون دادن فراجناحی بودن توپخونه رو بگیریم به سمت نیروهای انقلابی، درست نیست!
شیخ علی🇵🇸
✅بسم الله الرحمن الرحیم✅ کلیپی از وضعیت « خانه عالم »! ⭕️ آقا رسول الله فرمودند: هر کس در ماه رمضا
این مسجده بوداا الحمدلله مطلع شدم که ساخته شده و فعلا یه روحانی به مدت یه سال اونجا مستقره! خدا خیرتون بده! تا وقتی اون بنا پابرجاست و طلبه ها میرن اونجا و مشغول تبلیغ میشن، خیر و برکاتش به شماهایی که کمک کردید در ساختنش هم میرسه
شیخ علی🇵🇸
امشب یه چندتا نکته بگم خیلی توجه کنید و بهشون فکر کنید 👇👇👇👇👇👇
چه حرفا خوبی میزدیم اون روزا 👌😅 از اینجا به بعدو بخونید☝️☝️☝️☝️
حرف زیاد هست واسه زدن ولی وقت نوشتنش نیست، برخی مطالب یکم تو ذهنم منقح بشن مینویسم براتون. مطالب جالبیه. شماهم در موردش باید کمکمون کنید🌹
آدم گاهی وقتها به وضعیت کار فرهنگی و تبلیغ در جامعه و وضعیتی که در سازمان‌ها و ارگان‌ها و گروه های مربوطه که فکر میکنه واقعا یک بی برنامگی عجیبی بعضا موج میزنه.
یعنی گاهی وقتها میبینه حداقلی ترین چیزها و کارها رعایت نمیشه. بودجه ها و هزینه های کلان و هنگفتی خرج میشه، منتهی خروجی و نتیجه هیچ تناسبی با هزینه و سرمایه ای که به کار گرفته میشه نداره!
از وقتی اولین بار رفتم تبلیغ، یه چند روزی که گذشت این سوال برام بوجود اومد که وقتی ما تو بحث تبلیغ برآیند هزینه و فایده میکنیم، چرا اینا با همدیگه تناسبی نداره؟! این خوی اصفهانی گری ما اینجا به کارمون اومد و این سوال واسم جدی شد. الان حدودا دوساله دارم به این موضوع فکر میکنم که واقعا این سبک تبلیغ فایده ای نداره و چرا این هزینه هایی که میشه با این خروجی ها هیچ تناسبی نداره؟؟!!🤔🤔
خلاصه این سوال شاید روزانه واسه من مطرح بود و بهش فکر میکردم، گاهی وقتها آدمو به ناامیدی میکشوند و با خودمون میگفتیم نه بابا دیگه این سبک تبلیغ فایده نداره. حقیقتا جایگزینی هم واسش نداشتم که بگم خب این سبک غلطه و اون سبک درست، واسه همین یک حس یأس و نا‌امیدی بهم دست میداد، و بیزار بودم از افرادی که میخواستن با توجیحات شرعی و آیه نَفْر ، این سبک تبلیغ رو توجیه کنند و یه قید واجب هم بهش میدادن و الکی عذاب وجدان و تکلُّف واسه انسان درست میکردن!