«دائمالرّبوبیّة و دائمالعبودیّة»
مرحوم شهید آیتالله #دستغیب
به مناسبت شهادت این عالم ربانی
خداوند بهصورت دائمی در حال تفضّل و عنایت است. آن کس که بنده حقیقی خداست نیز همواره به لطف و عنایات الهی توجه داشته و بهصورت دائمی در حال بندگی است. یعنی، خداوند دائمُ الرّبوبیّة و بنده خوب او، دائمُ العبودیّة است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«توحید تشیع» ● @ShiaTowhid
ایتا | اینستگرام | آپارات
#اطلاعیه
به مناسبت شهادت حضرت صدیقه، فاطمه زهرا سلاماللهعلیها، جلسات وعظ حجتالاسلاموالمسلمین استاد #مؤیدی، فردا (یکشنبه، ۲۶ آذرماه ۱۴۰۲) برگزار نخواهد شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«توحید تشیع» ● @ShiaTowhid
■ توحید تشیع ■
#اطلاعیه به مناسبت شهادت حضرت صدیقه، فاطمه زهرا سلاماللهعلیها، جلسات وعظ حجتالاسلاموالمسلمین
👆 اطلاعیه تعطیلی جلسات 👆
صلوات بر سیده نسوان حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ
فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ
حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ
وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ
پروردگارا درود فرست بر صدّیقۀ فاطمه دارای نفس زکیّه موردعلاقه حبیب تو و پیامبرت و مادر دوستان خاص تو و امامان برگزیده
الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا
وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ
که وی را بر تمام زنان عالم برگزیدی و برتری بخشیدی
اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا
وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا
وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلاَدِهَا
خدایا! تو از ظلم و اهانتی که در حق او نمودند، دادخواهی کن و از آنان که خون فرزندانش را ریختند، خونخواهی کن
اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ الْأَئِمَّةِ الْهُدَى
وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ
وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى
خدایا! چنانکه آن حضرت را مادر ائمۀ هدی و همسر صاحب لواء و شفاعت آنکه در ملأ اعلی گرامی است
فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا
صَلاَةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ مُحَمَّدٍ أَبِيهَا
صَلَّیاللَّهُعَلَيْهِوَآلِهِ
پس بر آن حضرت و بر مادرش درود بفرست؛ درودی که وجه پدرش حضرت محمد صلیاللّهعلیهوآله را به آن درود اکرام میکنی
وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا
وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ
أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلاَمِ
و چشمان ذریّۀ او را روشن میگردانی و از من هم در این ساعت بهترین سلام و تحیّت را به ایشان برسان
«تــوحــیــد تــشــیّــع» ● @ShiaTowhid
«مجلس ختم صلوات بر پا کنید!»
دورهمی شب یلدا را از دست ندهید
در شب یلدا که خانوادههای ایرانیان برای دیدن یکدیگر در خانه بزرگِ خاندان جمع میشوند، بهجاست که از فرصت حضور افراد بهره برده و اگر همه موافق هستند «مجلس ختم صلوات» هم برگزار شود.
اگر چهارده نفر در این مجلس شرکت کنند، حدود ۳۰ دقیقه زمان میبرد. افراد شرکتکننده باید در مجموع چهارده هزار صلوات بفرستند و در پایان نیز «حدیث شریف کساء» خوانده شود.
اگر تعداد بیشتری شرکت کنند، روشن است که هر نفر باید تعداد کمتری صلوات بفرستند. مثلاً اگر ۲۸ نفر در این مجلس شرکت کنند، هر نفر ۵۰۰ صلوات میفرستد. البته اگر تعداد صلواتها از ۱۴ هزار صلوات هم بیشتر شود، بهتر است. نیز سعی شود در خلال مجلس صحبت و گفتوگویی نشود.
این مجلس بهقدری مؤثر و نورانی است که همه میتوانند همه حوائج خود را مد نظر داشته باشند. اما اگر شخصی در آن فقط حوائج مادی را مد نظر داشته باشد، باید مطمئن باشد که در برابر سخاوت و کرامت بیانتهای پروردگار، بسیار بسیار اندک خواسته است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«تــوحــیــد تــشــیّــع» ● @ShiaTowhid
■ توحید تشیع ■
فراخوان عمومی خداوند متعال در شب جمعه به حاجتمندان، توبهکاران، تنگدستان، بیماران و زندانیان امام ب
میشنوی؟
فراخوان خداوند به گوش میرسد!
مراقبت کن تا سحر جمعه از دست نرود ...
یک سکانس از سیر و سلوک عملیِ
مرحوم آیتالله حائری شیرازی
خاطرهٔ یکی از علاقهمندان به ایشان
در تابستان سال ۱۳۷۷ با دوستانی به همدان رفتیم تا دو سه روزی آنجا باشیم. پیش از ظهر، ما را به سیاحتی در درّۀ «گنجنامه» بردند. چون تابستان و تعطیلات بود، جمعیت زیادی آمده بودند. متوجه شدیم مردم برای قضای حاجت مشکل دارند. به ما هم سرایت کرد؛ چون سه چشمۀ توالت موجود در گنجنامه گرفته بود که کاسۀ آنها پُر و لبریز از کثافت شده بود. مردم به ناچار با سنگ و کلوخ و ... قضای حاجت میکردند.
ما که قصد داشتیم در آنجا تا غروب بمانیم، دیدیم با این وضع ممکن نیست؛ لذا تصمیم گرفتیم کمی در تپهها و باغات پیادهروی کنیم و برگردیم. ساعاتی بعد که به محل پارک ماشینها کنار توالتهای غیر قابل استفاده برگشتیم، متوجه صف مردم برای قضای حاجت و وضو گرفتن بعضی دیگر شدیم. گویا سرویسهای بهداشتی دوباره فعال شده بود.
تصور کردیم شهرداری یا سازمان گردشگری که پول ورودی میگیرند، دستشویی را درست کردهاند! اما در میان مردم سخن از یک شیخ محترم بود که میگفتند به اینجا آمده برای دیدن گنجنامه و کار را ایشان درست کردهاند. راننده ما ـ که آنجا مانده بود، ـ برایمان نقل کرد که یک روحانی آمد و وضع مستراحها و مشکل مردم را که دید، اول سراغ مسئولین را گرفت، کسی حضور نداشت. از راننده و همراهانش کمک خواست و آنان هم چون دیدند آنجا پر از تعفّن و ... است، به ایشان گفتند: «خیلی بوی بد میدهد و ابزاری برای پاکسازی نداریم. شیرهای آب هم خراباند. نمیتوانیم کاری بکنیم».
لذا خود ایشان رفتند و اوضاع را دیدند. آنگاه، لباس روحانیت را از تن در آوردند و آستینها را بالا زدند و دستهایشان را در کیسههای پلاستیکی کردند. سپس گفتند هر چه کیسۀ پلاستیک در ماشینها هست، بیاورند. ایشان پارچهای روی دهان و بینی خود بستند و شخصاً تمام اشیا و لجنها و ... را با دست از کاسههای توالت بیرون کشیده و در کیسهها ریختند و از راننده و محافظها ـ که حالشان به هم میخورد، ـ خواستند از درّه با دبّهها آب بیاورند. پس از تخلیه و باز کردن گرفتگیها، همۀ توالتها را شسته و آمادۀ استفاده مردم کردند. خرابی لولهها و شیرهای آب را هم برطرف کردند و سپس، خود را طاهر کرده، وضو گرفته و در گوشۀ باغچهای در آن نزدیکی به نماز ایستادند.
مشتاق شدم بروم ایشان را ببینم و بدانم کدام روحانیاند. از دور به ما نشانش دادند و تا آمدیم به ایشان برسیم، سوار خودرو شده بودند. ماشین چرخی زد و از کنار ما رد شد و دیدم ایشان «آیتالله حائری شیرازی» نمایندۀ ولی فقیه و امام جمعه شیراز است. بسیار تحت تأثیر قرار گرفتم و به همراهان گفتم: ای کاش رسیده بودیم و برای این کار، دستشان را بوسیده بودیم. همراهم به شوخی گفت: حالا نذر کن هر وقت دیدی، ببوسی تا قضای دستبوسی را بجا بیاوری! من با جدّیت گفتم: نذر میکنم حتماً برای بوسیدن هر دو دستش به شیراز بروم.
چند ماه برای دیدن آشنایان و دیدار «آیت الله حائری» به شیراز رفتم. هم فال بود و هم تماشا. هنگامی که به خانۀ آیت الله حائری رفتیم، تعدادی از روحانیان و مسئولان نشسته بودند. میدانستم آقای حائری به هیج وجه نمیگذارند کسی دستش را ببوسد. وسط مجلس ایستاده و اعلام کردم حاجآقا اجازۀ دستبوسی نمیدهند، اما من چند ماه پیش در همدان برای کاری که کردهاند، نذر شرعی کردهام تا در نخستین دیدار، هر دو دست ایشان را ببوسم. بلافاصله، به سمتشان رفتم و با ذکاوت و هوشی که داشتند متوجه علت شدند. تا آمدند دستها را پس بکشند، آن دو را گرفتم و بوسیدم و بر دیده گذاشتم. به مطایبه و نکتهپرانی همیشگی گفتند: شما فقط اهل تشویق کار خوب هستید یا اهل عمل به کارهای خوب هم هستید؟ عرض کردم: دعامان کنید که اهل عمل بشویم، چون پیش از جنابعالی، ما هم گرفتاری مردم و خودمان را در آن تنگه دیده بودیم و رد شدیم. کُمیت کار ما لنگ است، امیدوارم از شما بیاموزیم. بعد آهسته تر فرمود: حالا نمیخواهد به این آقایان بگویید. بین خودمان باشد.
به نقل از کانال آیتالله حائری شیرازی ( @haerishirazi )
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«تــوحــیــد تــشــیّــع» ● @ShiaTowhid
■ توحید تشیع ■
یک سکانس از سیر و سلوک عملیِ مرحوم آیتالله حائری شیرازی خاطرهٔ یکی از علاقهمندان به ایشان در تابس
استاد #مؤیدی بارها فرمودهاند «تا از خود غروب نکنید، خدا طلوع نخواهد کرد!»
در خانه اگر کس است
یک حرف بس است!
9.21M
فایل صوتی موقت
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
حجتالاسلاموالمسلمین استاد #مؤیدی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شرح دعای «مکارم الأخلاق»
جلسه ۹۹ | ۱۴۰۲/۱۰/۲
~ ۳۵ دقیقه | ۹ مگابایت
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«توحید تشیّع» ● @ShiaTowhid
«دانشگاه عمومی را دریابید!»
نقدی کوتاه به فرآیند صدا و سیما در سرگرم کردن جامعه
مرحوم امام خمینی صداوسیما را دانشگاه عمومی یعنی «کانون دانش جامعه»، معرفی فرمودند. سالهاست که روند ارتقای این سازمان در سرگرمی، بهجای سرگرمیهای آموزنده، بیشتر بهسوی بطالت و غفلت میلغزد.¹
طبق فرموده امام سجاد علیهالسلام، خداوند اهل غفلت را از رحمت خود ناامید کرده و آنان را که با اهل بطالت، اُنس و الفت میگیرند، به حالِ باطل خود رها میفرماید.²
نرسد آن روزی که یک گروه حداقلی که خود نیاز به تعلیم و تربیت دارند، از قضا رسانه را بر عهده گرفته و با اندیشه ناقص و حتی معیوب خود، یک جامعه را از چشم خدا بیاندازند. نرسد روزی که دستاورد این دانشگاه، سرگرم کردن جامعه در تاریکی بطالت باشد. آنچه در مناسبتهای ملی مثلِ «شب یلدا»، «آغاز سال نو» و مانند آن، در بسیاری از شبکههای تلویزیونی دیده میشود، جز این نیست. نباید خود را از اوجِ «کانون دانش جامعه» به قعر «غفلت و بطالت یک گروه حداقلی» سقوط داد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱. «... اهمیت رادیو تلویزیون بیشتر از همه است. این دستگاهها، دستگاههای تربیتی است؛ باید تمام اقشار ملت با این دستگاهها تربیت بشوند؛ یک دانشگاه عمومی است. دانشگاهها دانشگاههای موضعی است؛ این یک دانشگاه عمومی است. یعنی دانشگاهی است که در تمام سطح کشور گسترده است. باید از آن، عملِ دانشگاه را، به آن اندازهای که میشود، استفاده کرد. باید این دستگاه، دستگاهی باشد که بعد از چند سال تمام قشر ملت را روشن کند، تمام را مبارز بار بیاورد، تمام را متفکر بار بیاورد، تمام اینها را مستقل بار بیاورد، آزادمنش بار بیاورد، از غربزدگی بیرون کند؛ استقلال به مردم بدهد. این از همه چیزهایی که در این دستگاهها هست، مهمتر است؛ و این وظیفه دارد که با مردم، حکمِ معلم و شاگرد داشته باشد. اشخاص نویسنده، اشخاص گوینده، اشخاص فهیم، اشخاص مطلع در اینجا صحبت بکنند. فرصت به آنها بدهند که در اینجا صحبت بکنند.» (صحیفه امام خمینی، جلد ۶، صفحه ۳۹۹)
۲. «... أَوْ لَعَلَّكَ رَأَيْتَنِي فِي الْغَافِلِينَ فَمِنْ رَحْمَتِكَ آيَسْتَنِي أَوْ لَعَلَّكَ رَأَيْتَنِي آلِفَ مَجَالِسِ الْبَطَّالِينَ فَبَيْنِي وَ بَيْنَهُمْ خَلَّيْتَنِي ...»؛ ... یا شاید مرا در میان اهل غفلت یافتی بدین جرم از رحمتت نومیدم کردی، یا شاید دیدی در مجالس اهل باطل الفت گرفتهام، پس مرا میان آنها وا گذاشتی! ... (دعای ابوحمزه ثمالی)
✍ سید علیاکبر موسوی
8.18M
فایل صوتی موقت
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
حجتالاسلاموالمسلمین استاد #مؤیدی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شرح دعای «مکارم الأخلاق»
جلسه ۱۰۰ | ۱۴۰۲/۱۰/۳
~ ۳۱ دقیقه | ۸ مگابایت
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«توحید تشیّع» ● @ShiaTowhid