eitaa logo
شیفتگان تربیت
12.2هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
19.7هزار ویدیو
1.4هزار فایل
﷽ « تربیت : یعنی که #خـــــــــود را ساختن بعد از آن بر دیگـــــــــران پرداختنـ ...💡» • مباحث تربیتی - معرفتی و بصیرتی 🪔 • راه ارتباطی در صورت کاملا خیلی ضروری : ⊹ @Gamedooiran 🕊༉ - کانال را به دیگران هم معرفی فرمائید🌱؛ #تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فریب در فضای مجازی ⚠️عاقبت چت های غیرضروری با 🔥 به دختران با مواد بیهوش کننده و لحظه رویارویی مجرمان با قربانیان 📌 شاید گمان کنید قربانیان این حادثه، افراد جاهل و ساده لوحی بودند؛ در حالی که برخی از آنها، تحصیلات و جایگاه اجتماعی بالایی داشتند؛ اما باز خوردند. ♨️💥♨️💥♨️ 💥برخی فریب ها در است. ♨️ 9 ماه است که هر روز دارم می میرم و به خاطر آبرویم سکوت کردم؛ چون فکر می‌کردم اینها از من فیلم گرفتند. ازتون میخوام هر روز بکشیدشون...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از دیدار رهبر انقلاب در دوران نوجوانی با شهید سید مجتبی نواب صفوی
🔰از ظریف بپرسید! ✍روزنامه کیهان در ستون گفت‌وشنود خود نوشت: 🔹گفت: مدعیان اصلاحات و برخی از سایت‌ها و روزنامه‌هایشان بدجوری به تکاپو افتاده‌اند و خودشان را به در و تخته می‌زنند که ملاقات آقای خاتمی با جرج سوروس را تکذیب کنند! 🔸گفتم: چرا وقتی کیان تاجبخش عامل «سیا» و نماینده بنیاد سوروس در اعترافات خود که از تلویزیون پخش شد، به دیدار خاتمی و جرج سوروس اعتراف کرد، آقایان اعتراضی نکردند و به غیرتشان برنخورد و اصلاً به روی خودشان نیاوردند؟! 🔹گفت: چرا تا حالا خود آقای خاتمی ملاقاتش با این سرمایه‌دار صهیونیست و دشمن تابلودار ایران اسلامی را انکار نکرده است؟! 🔸گفتم: برای اینکه می‌داند ملاقات کرده و نمی‌خواهد با انکار آن دروغ گفته باشد! 🔹گفت: خُب از «کنت تیمرمن» مسئول سابق میز ایران در «سیا» بپرسند و یا از «استیون کلمنز» که در ملاقات حضور داشته سؤال کنند و یا از مدیر نشریه «نیوز مکس» بپرسند و یا از «ریچارد بلوم» دوست و مشاور کارتر بپرسند و یا…! 🔸گفتم: اصلاً چرا راه دور بروند؟ از آقای ظریف بپرسند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ هشدار صریح ایران به آمریکا : ممکن است پلن B را فعال کنیم ⛔️ 📢 خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه: به آمریکا توصیه میکنیم که تمام تلاش خود را به کار ببرد که پلن A به نتیجه برسد زیرا پلن B ایران برای هیچ یک از طرف های مذاکره کننده جذابیت ندارد.
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خامنه‌ای: 💠 از فضای مجازی استفاده کنید برای توصیه به صبر و حق و بصیرت‌آفرینی...
🔰 آل سعود مشتری آبکش آهنین! محمدرضا فرهادی 🔰 پس از بی حیثیتی سامانه های پاتریوت آمریکا و جمع آوری آن توسط آل سعود، عربستان برای خرید گنبد آهنین صهیونیست ها به تکاپو افتاده است. وب‌سایت بریکینگ دیفنس عربستان سعودی این سامانه صهیونیستی را یکی از بهترین سامانه‌ها در برابر موشک‌های کوتاه برد در منطقه می‌داند که برای رهگیری موشک‌های «کروز» طراحی شده است! نکته جالب اینجاست که این سامانه به علت ضعفش در جنگ 12 روزه غزه، باعث شد که طنزپردازان بر این سامانه اسم «آبکش آهنین» بگذارند. در رابطه با این اقدام عربستان سعودی برای خرید سامانه گنبد آهنین ذکر چند نکته ضروری است: 1⃣ - بسیاری تمایل عربستان به خرید سامانه گنبد آهنین را در راستای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی می‌دانند و این همکاری‌های نظامی را مقدمه‌ای برای برقراری روابط سیاسی در آینده می‌دانند؛ امری که امارات از ۱۵ سال گذشته، ابتدا از حوزه نظامی و امنیتی شروع کرد و سپس به «پیمان ابراهیم» رسید. 2⃣ - رژیم صهیونیستی به دنبال تأثیرگذاری در جنگ یمن از طریق حمایت‌های نظامی و تسلیحاتی است و هم‌اکنون بسیاری از منابع خبری اعلام کرده‌اند که این رژیم در جزیره سقطری به‌صورت رسمی حضور پیدا کرده است. 3⃣ - اقدام سعودی برای خرید سامانه‌های پدافندی، ضعف موضع آن از اجرای نقشه‌های آفندی در گذشته تا تلاش برای حفظ بقا و موجودیت در مقطع کنونی را نشان می‌دهد؛ تا چند سال پیش ریاض بیشتر به دنبال خرید تسلیحات آفندی بود و اکنون با توجه به بروز ضعف‌های نظامی عدیده و عدم توانایی در مقابل نیروهای یمنی به دنبال خرید سامانه‌های پدافندی است. ✅ درمجموع می‌توان گفت عربستان سعودی چه در حوزه آفندی و چه پدافندی کشوری وابسته است و با توجه به ضعف‌های عدیده نظامی، بسیاری از بازیگران همچون آمریکا و رژیم صهیونیستی از این نقطه‌ضعف در جهت دوشیدن هر چه بیشتر آن استفاده می‌کنند.
🔰استقرار ۳ دیپلمات ایرانی در "جده" عربستان 🔺با اعزام سه دیپلمات ایرانی، نمایندگی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی فعالیت مجدد خود در جده را پس از ۶ سال وقفه از سرمی‌گیرد/ ایسنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️جنگنده های F-16 نیروی هوایی آمریکا و اسرائیل تمرینات مشترکی را بر فراز دریای مدیترانه انجام دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بمب خبری در ترکیه 🔻 ۱۰۰۰ تن از اعضای حزب اردوغان تحت رهبری صادق جوفان (از رهبران سابق حزب عدالت و توسعه) از حزب جدا شدند و به حزب "خوب" (مخالف اردوغان) پیوستند. ‌