پاسخ به شبهات فجازی
شنیدید میگن «برای یک دستمال قیصریه را به آتش نمیکشند!» در قضیه مهسا امینی ایران را به خاطر قتلی که
.
داستان ضربالمثل «برای یک دستمال قیصریه را به آتش کشیدن» را در
کانال #داناب (داستانک و نکات ناب) بخوانید 👇
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
دانابی شو؛ دانا شو!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیین گرامیداشت سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در مصلای تهران
روز عینالاسد که سیلی بود
وعدهی انتقام ما باقیست
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
هدایت شده از سخنان دکتر قربانیمقدم
این عکس را یکسال قبل از شهادت حاج قاسم گرفتم. دقیقاً پشت سرش نشسته بودم، با خودم گفتم خوبه یه عکس از حاجی بگیرم، آهسته گوشی را درآوردم همینکه خواستم عکس بگیرم، برگشت و با خنده گفت: آخوندا هم از این کارا میکنند؟ 😂
خیلی فکر کردم حاجی از کجا فهمید، اما مطمئنم از راه عادی نبود بفهمه پشت سرش چه خبره!!
◀️ درسها و سخنرانیها👇
✅ @ghorbanimoghadam_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | اشاره روز گذشته رهبر انقلاب به خصوصیات شخصی حاج قاسم
👆🏻 نگاه کنیم این خصوصیات را در خودمان به وجود بیاوریم اگر نیست، اگر نداریم، این خصوصیات را در خودمان ایجاد کنیم.
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
❌ شایعه
مصباح یزدی مخالف مبارزه با رژیم پهلوی بود و آن را حرام میدانست. آقای هاشمی رفسنجانی داستان را اینگونه روایت کرده است:
🔹 دو نفری – به اتفاق حضرت آیت الله خامنه ای- صبحانه رفتیم منزل آقای قدوسی. این آقا (آیتالله مصباح یزدی) هم آنجا بود. نشستیم تا ظهر با او بحث کردیم تا قانعش کنیم. برای ادامه مبارزه. آخرش هم گفت من این مبارزه را حرام می دانم، به جامعه مدرسین هم گفته ام، مبارزه با شاه حرام است!
حضرت آیت الله خامنه ای از او پرسیدند: دلیلت چیه؟ آن آقا در جواب گفته بود: مبارزهای که مجاهدین و چپیها در آن باشند، حرام است!
✅ واقیعت
🔻 اما اصل ماجرای صبحانه در منزل شهید قدوسی از زبان آیت الله مصباح یزدی:
... آقای هاشمی گفتند: ما سالها با هم همکارهای فرهنگی و سیاسی داشتیم، اما مدتی است که تو کنار کشیدی و با ما نیستی. امروز ما یک جبهه ضد امپریالیسم تشکیل دادیم و همه کسانی که با امپریالیسم و استعمار مخالفند باید برای پیروزی در این جبهه مشارکت کنند.
🔹 ایشان گفتند: ما با مارکسیستها باید اتحاد داشته باشیم! ما باید با تمام گروههایی که ضد امپریالیسم هستند از مارکسیستها، مجاهدین، طرفداران شریعتی تا طرفداران صالحی نجفآبادی و دیگران اتحاد داشته باشیم و مخالفت را کنار بگذاریم و فقط با امپریالیسم مبارزه کنیم! گفتند: بیا و با مجاهدین همکاری کن!
🔹 گفتم: من آنها را نمیشناسم. چیزهایی درباره آنها شنیدهام، اما تا آنها را نشناسم همکاری نمیکنم. گفتند: ما میشناسیم. گفتم: من کار شما را تخطئه نمیکنم. شما پیش خدا حجت دارید و کارتان را بکنید، اما من تا آنها را نشناسم، تأیید نمیکنم. گفتند: نماز شبشان ترک نمیشود، ماهیانه دوازده هزار تومان حقوق میگیرند و از این مقدار فقط پانصد تومانش را مصرف و بقیهاش را صرف مبارزه میکنند، چنینند و چنانند.
🔹گفتم: همه اینها را که فرمودید درست است، اما برای شما حجت است و برای من حجت نیست. من تا کسی را نشناسم که برای اسلام کار میکند، با او همکاری نمیکنم. از اول تا آخر این گفتوگو مقام معظم رهبری هم نشسته بودند و هیچ نمیگفتند و فقط صحبتهای آقای هاشمی بود و جوابهای بنده.
بنابراین تنها جرم آیتالله مصباح این بود که حاضر به همکاری با منافقین و مارکسیستها نشده بود. اما این فقط علامه مصباح یزدی نبود که به منافقین اعتماد نداشت، بلکه امام خمینی (ره) هم به آنها بدبین بود.
🔹خود آقای هاشمی رفسنجانی میگوید:
ما در مورد تاييد مجاهدين خلق فكر ميكرديم گروه مسلماني هستند كه دارند كار بزرگي انجام ميدهند؛ اما ايشان نپذيرفتند. در سال ۵۳ كه به نجف رفتم، خدمت امام (ره) رسيدم و اين بعد از انحراف آنها بود. به امام (ره) گفتم كه اعتراف میكنم ما اشتباه ميكرديم و شما درست فكر میكرديد. (مصاحبه با ایسنا ۱۱ بهمن ۸۳)
🔹 سیدمحمود دعایی نیز در کتاب خاطراتش آورده که "تعبیر آقای هاشمی این بود که همه لغزیدیم، غیر از شما. خداوند مقدر کرده بود که وجود نازنین شما مصون بماند و به عنوان یک حجت، حجت بالغه، پاک بمانید وآلوده به انحراف گروهی که ما را فریب داده، نشوید." (خاطرات سید محمود دعایی، ص ۱۲۶-۱۲۸)
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شایعه
[کلیپی از بهرام موفنگی (مشیری)]:
در حوادث ۸۸ بازجوها از مصباح یزدی استفتاء کردند آیا شکنجه، مواد مخدر، تجاوز جنسی و... به دستگیرشدگان برای گرفتن اقرار جایز است؟ پاسخ: چون اینها با ولایت فقیه مخالف هستند هرکاری جایز است!! (مطالب خلاصه شده است)
✅ واقیعت
غیر از اینکه این چرندیاتی که به نقل از آیت الله مصباح یزدی نقل میشود، هیچ مستند شرعی ندارد و با مسلمات اسلامی منافات دارد، اساساً ایشان مرجع تقلید نبوده است که فتوا صادر کند. استفتاء و فتوا از وظایف مرجع تقلید است. اما شبهه افکنان برای تخریب ولایت فقیه و علامه مصباح (به خیال خودشان یک تیر و دو نشان) این خزعبلات را منتشر میکنند.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
پاسخ به سوالات و شبهات مربوط به سقوط هواپیمای اوکراینی
روز چهارشنبه 18دیماه1398، هواپیمای بوئینگ 752 سری 800هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با علامت ثبت UR-PSR که حامل 176سرنشین شامل 167مسافر و 9خدمه پروازی است با مجوز برج مراقبت پرواز، از باند 29راست فرودگاه بینالمللی امامخمینی(ره) به پرواز درمیآید، ولی کمتر از 3دقیقه بعد یعنی در ساعت 6:14:56 هدف موشک شلیک شده از سامانه پدافندی تور ام-1 قرار میگیرد و در ساعت 6:18 نیز بهطور کامل از صفحه رادار محو میشود. اما این اتفاق چگونه رخ داده است؟ چه علل و عواملی سبب شده، اپراتور سامانه پدافندی مرتکب اشتباه فاحشی در تصمیمگیری برای شلیک موشک به هواپیما شود؟ آیا ردی از نفوذ و هک سیستمهای دفاعی کشور در این پرونده وجود دارد؟ کدام زوایا و ابعاد این پرونده تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است؟ برای پاسخ به سؤالات و رفع ابهامات درباره ماجرای هواپیمای اوکراینی این گزارش را بخوانید.
۱) چرا دو موشک بهسمت هواپیما شلیک شد؟
پایه و اساس شلیک 2موشک بهسمت هواپیما، قطعیت و یقین اپراتور است که گمان میکند در حال مقابله با یک موشک کروز است؛ کرنولوژی یا زمانبندی شلیک موشک بهسمت هدف اینگونه است که اپراتور در ساعت6:14:19 موشک اول را بهسمت هدف مورد نظر خود شلیک میکند که پس از 18ثانیه سیگنال فعال شدن فیوز مجاورتی موشک که بهمعنای عمل کردن آن است، ثبت میشود.
با وجود عملکرد موشک اول، سامانه پدافندی همچنان قفل راداری روی هدف دارد و مسیر حرکت آن را ردیابی میکند که اپراتور هم با توجه به تداوم مسیر حرکتی هدف کشف شده، موشک دوم را در ساعت 6:15:09 بهسمت هدف شلیک میکند.
درحقیقت علت شلیک موشک دوم، یقین اپراتور به متخاصم بودن هدف و همچنین تداوم مسیر حرکتی هدف پس از شلیک موشک اول است.
۲) چرا در شب حادثه آسمان کلییر نشد؟
مسئولیت کلییر شدن آسمان با چه کسی بود؟
هماهنگی نظامی-غیرنظامی هوانوردی در ایران شامل 3سطح راهبردی، تاکتیکی و عملیاتی است. در سطح راهبردی، دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی با تعیین الزامات کلی و ابلاغ سیاستهای لازم نحوه همکاری و مسئولیت هر بخش را تعیین میکند که در این ساختار، سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاههای کشور و نیروهای مسلح هرکدام مسئولیتی دارند. در سطح تاکتیکی، روشهای اجرایی مشخص برای اجرای راهبردهای فوق تعیین میشود که در آن واحد مراقبت شرکت فرودگاهها، پدافند هوایی نیروهای مسلح و همچنین عملیات سازمان هواپیمایی کشوری ایفای نقش میکنند. در سطح عملیاتی اما از دوران دفاعمقدس، با هدف تامین امنیت فرودگاهها و پروازهای کشور در برابر حملات احتمالی دشمن و تفکیک پروازهای تجاری از پروازهای ناشناس و متخاصم یک ساختار از بخش پدافند هوایی کشور به هماهنگی با مدیریت فضای پروازی کشور اختصاص داده شده است که در سلسله مراتب مختلف وظیفه هماهنگی بین بخش دفاع هوایی و بخش پروازهای غیرنظامی را بهصورت عملیاتی اجرا میکند. مطابق ساختار عملیاتی هماهنگی واحدهای نظامی-غیرنظامی در عملیات هوانوردی کشور، در زمان وقوع حادثه هواپیمای اوکراینی مسئولیت کلییر کردن آسمان با مرکز عملیات دفاع هوایی کشور بوده که جزئی از نیروهای مسلح محسوب میشود. با این حال پیرامون این موضوع دیدگاههای مختلفی در نیروهای مسلح وجود دارد؛ یک دیدگاه معتقد است که پس از عملیات موشکی حمله به عینالاسد که نخستین حمله رسمی یک کشور به ایالاتمتحده آمریکا پس از 85سال بوده و درحالیکه احتمال جنگ بسیار بالا ارزیابی میشده، باید همانند ایامی چون 29فروردین، 14خرداد و 31شهریور که هرساله فرودگاههای تهران برای چند ساعتی تعطیل میشوند و پروازهای ورودی و خروجی اجازه نشست و برخاست در این فرودگاهها را ندارند، آن شب هم دستکم تا روشنایی هوا فرودگاهها تعطیل میشد. دیدگاه دیگر معتقد است تنها در زمانی میتوان آسمان را کلییر کرد که حمله هوایی دشمن قطعی باشد، آژیر قرمز از رسانهها به صدا دربیاید و مردم به پناهگاه بروند تا بتوان آسمان را کلییر کرد؛ این در حالی است که در آن شب شواهدی مبنی بر حمله قطعی دشمن وجود نداشته است. صاحبان این دیدگاه معتقدند که حتی در طول 8سال دفاعمقدس نیز فرودگاهها تعطیل نشدند و تنها در زمانی که حمله هوایی دشمن قطعی بود، اجازه نشست و برخاست به پروازها داده نمیشد.
#ادامه_دارد
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
۳) آیا هر دو موشک به هواپیما اصابت کرد؟
خیر، برابر اطلاعات ثبت شده در سامانه، موشک اول پس از شلیک، در ساعت6:14:57 سیگنال فعال شدن فیوز مجاورتی را ارسال میکند که حاکی از عملکرد آن است، اما موشک دوم پس از شلیک، چنین سیگنالی را ارسال نمیکند و آخرین ارتباط رادیویی آن با سامانه پدافندی در مکانی نزدیک مسیر حرکت هواپیما اما با فاصله قابل توجه ثبت شده است و پس از آن هم پیام موفقیتآمیز نبودن عملکرد موشک در سامانه نشان داده میشود. اطلاعات ثبت شده هر دو موشک در سامانه دفاع هوایی نشان میدهد که موشک اول در مجاورت هواپیما و موشک دوم در فاصله حدود 900متری شمال موقعیت هواپیما منفجر شده است و موشک دوم احتمال آسیب به هواپیما را نداشته است.
۴) خطای انسانی که عامل این حادثه بوده به چه معناست؟
خطای انسانی عامل اصلی این سانحه عنوان شده، با این حال زنجیرهای از رخدادها منجر به وقوع این سانحه میشود که در حلقههای این زنجیره، خطای انسانی بیشترین سهم را دارد. برای بررسی دقیقتر این موضوع باید به حدود یک ساعت و نیم قبل از حادثه رجوع کرد؛ در ساعت4:54 روز سانحه، سامانه دفاع هوایی تور-ام1 که وظیفه دفاع از یکی از مراکز حساس سپاه در محدوده بیدگنه را دارد، مطابق با طرح تاکتیکی خود حدود 100متر از محل استقرار قبلی خود جابهجا میشود که طی این جابهجایی سمت سامانه نیز تغییر پیدا میکند.
نخستین خطای انسانی اینجا رخ میدهد؛ چراکه اپراتور پس از این جابهجایی، شمال جغرافیایی را تصحیح نمیکند و سامانه دچار 105درجه خطای سمت میشود؛ برای درک بهتر این موضوع باید اینگونه گفت که این خطا باعث میشود تا اپراتور هدفی را که از سمت فرودگاه در حال پرواز بهسمت غرب بوده به شکل هدفی که از سمت جنوب غربی بهسمت تهران در حال حرکت بوده در ارتفاعی به نسبت پایین مشاهده کند.
در ساعت6:14 اپراتور هدفی را در سمت 250درجه نسبت به شمال خود و در حال طی کردن مسیر 56درجه شناسایی میکند؛ این در حالی است که آن هدف یعنی هواپیمای اوکراینی پس از برخاست از فرودگاه از سمت 143درجه نسبت به سامانه و در حال طی کردن مسیر 309درجه بوده است.
اپراتور سامانه مشخصات هدف شناسایی شده را در ساعت 6:14:19 روی بستر ارتباط به مرکز فرماندهی خود اعلام میکند که مبادله این پیام موفقیتآمیز نبوده و در پیامهای ضبط شده در مرکز ثبت نشده است. در این لحظه دومین خطای اپراتور که منجر به حادثه میشود صورت میگیرد و او بدون انتظار برای دریافت دستور، رأسا به این نتیجه میرسد که هدف موردنظر متخاصم است و نخستین موشک را بهسمت هدف شلیک میکند.
در همین شرایط، اپراتور چند دستورالعمل را یکجا نقض میکند؛ نخست آنکه این سامانه وظیفه رصد و پایش اهداف را به شکل ابتدایی نداشته و موظف بوده تنها درصورت واگذاری هدف از سمت مرکز فرماندهی، نسبت به جستوجو، قفل راداری و درصورت لزوم شلیک اقدام کند؛ این در حالی است که رأسا اقدام به همه این مراحل میکند. دوم آنکه برای شلیک موشک باید با دستور مرکز فرماندهی خود اقدام میکرد؛ درحالیکه پس از آنکه بهدلیل قطع ارتباط موفق به دریافت پاسخ از مرکز فرماندهی خود نمیشود، براساس دستورالعمل فرامین کنترل آتش یک مرحله کاهش مییابد؛ یعنی در وضعیت آتشبس قرار میگرفت که باز نباید شلیک میکرد، اما اینجا شلیک میکند.
بهطور کلی در بررسی زنجیره خطای این سانحه، 4خطا رخ داده است:
1- خطا در تنظیم مجدد شمال سامانه
2- نقص در برقراری ارتباط بین سامانه عملکننده و مرکز هماهنگی
3- شناسایی و طبقهبندی اشتباه هدف کشف شده
4- نادیده گرفتن دستورالعمل شلیک
#ادامه_دارد
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
۵) چرا سخنگوی نیروهای مسلح در روز واقعه و تنها چند ساعت پس از آن موضوع را تکذیب کرد؟
علت این موضوع شرایط خاصی است که در تیمهای بازرسی نظامی حاکم است. ساعت 8صبح روز چهارشنبه یعنی کمتر از 2ساعت پس از شلیک موشک و سقوط هواپیما، فرمانده نیروی هوافضای سپاه که این اتفاق در زیرمجموعه او رخ داده است، موضوع را به فرمانده کل سپاه اطلاع میدهد و فرمانده کل سپاه نیز مقامات ستادکل نیروهای مسلح را در جریان این واقعه قرار میدهد. در ستاد کل نیروهای مسلح ابتدا مقاومتهایی در زمینه پذیرش این مسئله وجود دارد؛ چراکه اتفاق رخداده آنچنان غیرقابل باور و برخلاف پروتکلها و دستورالعملهاست که احتمال بروز آن اگر نگوییم غیرممکن، اما بسیار کم است؛ با این حال از غروب روز چهارشنبه 18دی1398 تیم بررسی سانحه در معاونت بازرسی ستادکل نیروهای مسلح تشکیل میشود، اما تشکیل تیم بررسی سانحه بهمعنای قطعیت در وقوع سانحه نیست، بلکه این تیم بهدنبال بررسی شواهد و قرائن هستند تا قطعیت ساقط شدن هواپیما با شلیک سامانه پدافندی را اثبات یا رد کنند. مصاحبه سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در این مقطع یعنی بعدازظهر روز واقعه انجام میشود؛ پاسخ به سؤال فوق این است که اساسا در آن مقطع زمانی موضوع هنوز قطعیت نداشته و مصاحبه سخنگوی نیروهای مسلح پیش از تشکیل تیم بررسی سانحه انجام شده است.
۶) شرایط ۳-ث که مقامات اعلام کردند به چه معناست؟
شرایط آمادهباش در یگانهای پدافندی شامل 2بخش است؛ مرحله و سطح.
نخستین مرحله، مراقبت است که در این مرحله هیچ جنگ و اتفاقی محتمل نیست و تنها تعدادی از سامانههای رصد و پایش مانند رادارهای پیشهشدار اولیه فعال هستند.
مرحله دوم، مهیا شدن است که در این مرحله پرسنل به محل کار خود فراخوان میشوند و سامانهها و دستگاههای مربوطه مهیا و آماده میشوند؛ مانند رزمایشهای داخل یگانی.
مرحله سوم، مرحله رزم است که این مرحله خود شامل 3سطح است؛ نخستین سطح، 3-الف است به این معنا که همه سامانهها مطابق با طرح عملیاتی از پیش تعیین شده در محل خود مستقر میشوند و همه مراحل را برای واگذاری ماموریت طی کردهاند.
سطح بعدی، 3-ب است که در این سطح، آمادگیها بالا میرود و بین 70تا 80درصد سامانهها و حساسههای پدافندی شامل رادارها، سایتهای شنود الکترونیکی و سیگنالی و... در حالت عملیاتی قرار دارند و هدف را جستوجو میکنند.
سومین سطح، سطح 3-ث است که در این سطح 100درصد سامانهها و حساسهها در مرحله عملیاتی قرار دارند و پرسنل آماده واگذاری هدف برای رهگیری و درصورت لزوم انهدام آن هستند.
مطابق اطلاعات اعلام شده، سطح آمادگی نیروهای پدافندی کشور از لحظه ترور شهید حاج قاسم سلیمانی در مرحله 3-ب قرار داشته که این آمادگی پس از عملیات عینالاسد به 3-ث ارتقا پیدا میکند.
ذکر این نکته ضروری است که در کنار سطح آمادگی، مفهوم دیگری در پدافند هوایی وجود دارد بهنام فرامین کنترل آتش که شامل 3فرمان است؛ آتشبس، آتشمحدود و آتش به اختیار که معنای هرکدام از آنها به شرح زیر است:
آتشبس: تحت هیچ شرایطی اپراتور اجازه شلیک بهسمت هدف را ندارد.
آتش محدود: به هیچ هدفی شلیک نمیکنیم؛ مگر آنکه 100درصد مطمئن شویم دشمن است.
آتش به اختیار: به هیچ هدفی شلیک نمیکنیم؛ مگر آنکه 100درصد مطمئن شویم غیرخودی است.
قابل ذکر است که در زمان وقوع حادثه هواپیمای اوکراینی، فرامین کنترل آتش در مرحله آتش محدود بوده است.
۷) آیا رادار توانایی تشخیص هواپیمای مسافربری از موشک کروز را نداشته؟
سامانه تور-ام1 که در سیستم نامگذاری ناتو با اسم SA-15 شناخته میشود، یک سامانه دفاع هوایی نقطهای برد کوتاه است که در آن سیستم رادار و پرتاب موشک روی یک شاسی شنیدار یکپارچه شده است و برد درگیری آن بین 8 تا 12کیلومتر است. این سامانه 2رادار کشف و ردگیر دارد که رادار کشف اطلاعات اولیه هدف را به کاربر میدهد و کاربر پس از کشف هدف برای ردگیری آن اقدام به چرخاندن رادار ردگیر بهسمت هدف میکند. این سامانه از آنجاکه یک سامانه درگیری در برد کوتاه است، رادار آن قابلیت تشخیص نوع هدف را ندارد و اپراتور باید با هماهنگی مرکز اقدام به شلیک کند؛ با این حال برای آنکه کاربر بتواند هدف را بهصورت چشمی هم شناسایی کند، یک سامانه الکترواپتیکی نیز در تور-ام1تعبیه شده تا کاربر بتواند هدف را ببیند، لیکن این سامانه از آنجاکه از نوع مرئی و اپتیکی است، در زمان تاریکی هوا یعنی در زمان وقوع حادثه هواپیمای اوکراینی کاربرد ندارد و کاربر نمیتواند در تاریکی هدف خود را ببیند.
#ادامه_دارد
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
#خبر | رهبرانقلاب در دیدار صبح امروز با بانوان:
در مسئلهی زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست
🔸 یک وقتی سالها پیش در دانشگاه دانشجوها از من پرسیدند شما در فلان قضیه چه دفاعی از خودتان دارید؟ گفتم من دفاعی ندارم، من هجومی دارم.
🔸 در قضیهی زن اینجوری است، دنیا مقصر است، دنیا که میگویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفهی غربی و فرهنگ غربی موجود البته غرب متجدد به قول خودشان مدرنیته غرب تاریخی را من کاری ندارم آن بحث دیگری است
🔸 غرب متجدد یعنی همینی که از حدود دویست سال پیش به این طرف در همهی شئون زندگی حرفی ابراز کرده، ما در قبال اینها مطالبه کنندهایم اینها نسبت مسئلهی زن گناهکارند، مقصرند، جداً، ضربه زدند، جنایت کردند.
🔸 بنابراین صحبتهایی که ما میکنیم جنبهی دفاع ندارد، جنبهی بیان نظر و عقیدهی اسلامی است، موضع اسلامی است.
🔸 حتی من امیدوارم که اگر این مطالبی که دربارهی مسئلهی زن، موضوع زن مطرح میکنیم و شماها بحمدالله میبینم که مسلطید به این مسائل یا خانمهایی که صحبت کردند و کاملاً مسلطند، امثال شماها اینها را تکرار بکنید، بیان کنید، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زنهایشان در رنجند.
🔸 جامعهی زن غربی امروز در یک رنج ناخودآگاه در مواردی و آگاه در یک موارد دیگری است، روی آنها هم ممکن است اثر بگذارد.
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: کسانی که حجاب ضعیف دارند هم دختران خود ما هستند
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز ضمن تأکید بر حکم قطعی شریعت در حفظ حجاب فرمودند:
کسانی که حجاب کامل ندارند را نباید متهم به بیدینی و ضد انقلابی کرد
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
«حاج قاسم را ماورایی نکنید» یعنی چه؟
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_گرافی | چرا تو سوریه جنگیدیم؟
🔸احتمالا شما هم با این سوال رو به رو شدید که چرا ایران باید بره تو کشورهای دیگه مثل سوریه مبارزه کنه؛ یه پرسش قدیمی که اینجا به سادهترین شکل بهش جواب دادیم.
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
در حرم امام رضا علیه السلام مشغول نماز و عبادت بودند. کودکی اطراف ویلچر بازیگوشی میکرد؛ ویلچر را هُل میداد و...
ازاین همه شیطنت خسته شد، اما خشم خود را کنترل کرد و صبورانه به ادامه زیارت و عبادت پرداخت.
بعداً برایم گفتند: «شب در خواب دیدم سگی کنار ویلچرم هست و من درحال آرام کردن آن هستم»
خودشان خواب را تعبیر کرده و گفتند:
«آن سگ همین خشم من بود که کنترلش کردم»
#شهید_عبداللهی در کنترل خشم عالی بود. خانواده اش میگویند:
«این سالها عصبانیت و خشم پدر را فقط جائی که لازم یا وظیفه بود، میدیدیم مثل دفاع از نظام، اسلام و رهبری»
مکرراً دیگران را هم به شیوههای مختلف به کنترل خشم دعوت میکردند گاهی به شکل توصیه و گاهی با تعریف اینکه من فلان خواب را دیدم و فکر میکنم عصبانی شده یا میشوی (خواب و رویاهای ایشان زبانزد بود و بسیاری اوقات تعبیر خواب جالبی هم داشتند)
کانال خاطرات و سیره شهید عبداللهی را دنبال کنید👇
@shaheedasqareabdollahy
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
رهبرانقلاب: خانهداری به معنای خانهنشینی نیست
🔹اصلیترین نقش یک زن، از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را باهم اشتباه میکنند وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم در خانه بنشینید هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعالیتهای سیاسی نکنید، معنای خانهداری این نیست.
🔹خانهداری یعنی خانه را داشته باشید در کنار داشتن خانه هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است.
🔹 حجاب یک ضرورت شرعی است. هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد این را همه باید بدانند. هیچ جای خدشه و شبهه ندارد. یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود اما کسانی که حجاب کامل ندارند را نباید متهم به بیدینی و ضد انقلابی کرد
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
التماس تفکر
[بر خلاف لاشخورها] اندوه ما برای هواپیمای اوکراینی از همان زمان وقوع حادثه بود، نه پس از مشخص شدن علتش!
🗣مهدی حاجی پور
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
هدایت شده از مثبت نما
❇️ مثبت نما 1401/10/14
بررسی اهم اخبار خوب و مثبت 24 ساعت گذشته
1. قرارگیری اولین منظومه از ماهواره های ایرانی با نام شهید سلیمانی در مدار زمین
https://t.me/Nournews_ir/168413
2. تسهیلات ۶۰۰ میلیون تومانی ویژه ساکنین بافت اطراف حرم مطهرحضرت معصومه
https://www.isna.ir/news/1401101408659
3. اتصال 11 روستای دیگر خراسان جنوبی به شبکه ملی اطلاعات
https://www.isna.ir/news/1401101408593
4. افزایش حجم آب در مخازن سدهای آذربایجان غربی
https://www.isna.ir/news/1401101408764
5. بهره مندی ۸۵ درصد روستاهای شهرستان لنده از اینترنت پرسرعت
https://www.isna.ir/news/1401101408762
6. رونق صادرات انواع آبزیان از ایران
https://www.isna.ir/news/1401101408752
7. رفع مشکل شبکه انتقال و ایستگاه پمپاژ تصفیهخانه فاضلاب پلدختر پس از ۳ سال
https://www.isna.ir/news/1401101408699
8. اجرای اولین تخصیص اعتبار از محل تهاتر نفت کشور به نام استان اردبیل
https://www.isna.ir/news/1401101408663
9. پرداخت ۶۲۶ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
https://www.isna.ir/news/00062125476
10. جلوگیری از خروج اطلاعات صنعتی و بیولوژیکی با ساخت دستگاه تصویربرداری سه بعدی
https://www.isna.ir/news/1401101308433
11. حمایت از ۳۵۷ واحد اقتصادی راکد و نیمه فعال توسط صندوق کارآفرینی امید
https://www.isna.ir/news/1401101408747
12. رشد ۶.۶ درصدی تولید کارگاههای بزرگ صنعتی در نیمه اول امسال
https://www.irna.ir/news/84988303
13. گشودن راه سواد بازماندگان از تحصیل در زیست بوم جدید
https://www.irna.ir/news/84987948
14. تامین یارانه خرید 83 دستگاه اتوبوس برای شهر کرج توسط دولت
https://www.irna.ir/news/84988733
15. افزایش 30 درصدی درآمد خراسان رضوی از گردشگری سلامت
https://www.irna.ir/news/84988595
16. ارائه خدمات رایگان پزشکی به بیماران حاشیه شهر مهاباد توسط بسیج
https://www.irna.ir/news/84988597
17. فعال شدن 110 شرکت جدید در پارک علم و فناوری خراسان رضوی
https://www.irna.ir/news/84988603
18. تخصیص 500 میلیارد تومان برای توسعه راه روستایی در چهارمحال و بختیاری
https://www.irna.ir/news/84988566
19. اخذ مجوز سرمایه گذاری خارجی ۲ میلیارد و ۷۵۶ میلیون دلاری در حوزه نفت و گاز ایلام
https://www.irna.ir/news/84988559
20. جذب 50 درصد اعتبارات ورزش البرز مصوب سفر رییس جمهوربرای ورزش البرز
https://www.irna.ir/news/84988497
21. رفع مشکل قطعی آب ۲۸روستای لوداب بویراحمد
https://www.irna.ir/news/84988376
22. بهره مندی 14 روستای خراسانشمالی از اینترنت پرسرعت
https://www.irna.ir/news/84988606
23. ایجاد سه هزارو ۷۰۰ شغل برای مددجویان کمیته امداد زنجان
https://www.irna.ir/news/84988752
24. انجام موفقیتآمیزعمل جایگزینی دست بیونیک
https://t.me/maavan_ir/753
25. پرداخت ۱۱هزارفقره تسهیلات قرض الحسنه کارگشایی به مددجویان اصفهانی
https://www.mehrnews.com/news/5673235
26.آغاز عملیات اجرایی یکصد هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن شهرهای جدید
https://www.mehrnews.com/news/5673206
27. گام جدید برای توسعه ناوگان کشتیرانی ایران در دریای خزر
https://www.mehrnews.com/news/5673228
29. تحقق ۸۷ درصدی تعهد اشتغال امسال گیلان
https://www.irna.ir/news/84988767
30.اجرای ۲ هزار طرح اشتغالزایی توسط بنیاد برکت در ایلام
https://www.irna.ir/news/84988973
31. ایجاد ۵ هزار فرصت شغلی در کشور توسط بانک صنعت و معدن
https://www.isna.ir/news/00062125693
32. نتایج موفقیتآمیز تزریق سلولهای بنیادی در کودکان مبتلا به دیستروفیدوشن
https://ana.press/003SOv
33. ۶ برابر شدن تولید محصولات و تجهیزات نانو
https://ana.press/003SO5
34. تجاری سازی دو کاتالیست ایران ساخت در صنعت فولاد تجاری
https://ana.press/003SNz
35. تهیه ماده ضد سرطان با استفاده از عصارههای گیاهی و دستیابی به دانش فنی تولید دو نوع بذر
https://ana.press/003SFF
36. بهره مندی ۱۴ هزار و ۵۰۰ معلول کهگیلویه و بویراحمدی از خدمات رایگان بیمه سلامت
https://www.irna.ir/news/84989392
37. ایجادنخستین شهرک انرژی کشور در قزوین
https://www.irna.ir/news/84989311
38. افزایش سه برابری صادرات فرآوردههای چاپی از خراسان رضوی
https://www.irna.ir/news/84989129
39.پروانه ساخت در بافت های فرسوده البرز رایگان شد
https://www.irna.ir/news/84989258
40.افزایش ظرفیت نیروگاههای خورشیدی در خراسان رضوی به ۸.۸ مگاوات
https://www.irna.ir/news/84989211
41.اختصاص ۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای توسعه کشاورزی مکانیزه کشور
https://www.irna.ir/news/84989106
مثبت نما
@mosbatnema
❌ شبهه ۱۱۰۲
(در توجیه تخریبهایی که اغتشاشگران انجام میدهند) سال ۵۷ هم انقلابی ها با آتش زدن اموال عمومی و بانک ها و .... پیروز شدند....
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔻اولا انقلاب اسلامی با چیزی که اغتشاشگران اسمش را میزارن انقلاب به طور ریشهای فرق دارد
انقلاب اسلامی بر علیه رژیمی بود که نه مشروعیت دینی داشت و نه مشروعیت مردمی. به همین دلیل راهپیماییها و تظاهرات آن زمان واقعاً سراسری و میلیونی بود. اما اغتشاش مخالفان جمهوری اسلامی اولا هم بر علیه نظامی است که بر پایه اعتقادات دینی بنا شده و هم به اشکال گوناگون (همهپرسی، انتخابات، راهپیماییهای مختلف و...) مشروعیت مردمی خود را ثابت کرده است.
از طرف دیگر مشاهده میشود که در شلوغترین تظاهرات مخالفان، جمعیت از چند هزار نفر فراتر نمیرود
🔻ثانیاً تخریبهای صورت گرفته در دوران انقلاب اسلامی (که قابل انکار نیست) به دستور یا تایید رهبران انقلاب نبوده و به صورت موردی و توسط افراد خودسر اتفاق میافتاده است.
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
پاسخ به شبهات فجازی
۵) چرا سخنگوی نیروهای مسلح در روز واقعه و تنها چند ساعت پس از آن موضوع را تکذیب کرد؟ علت این موضوع
۸) چرا اطلاعرسانی حادثه با تأخیر انجام شد؟
یکی از پرسشهایی که درباره ماجرای هواپیمای اوکراینی مطرح است، اطلاعرسانی با 3روز تأخیر است. حادثه در ساعت6:14 روز چهارشنبه 18دی1398 رخ داده، اما اطلاعیه ستاد کل نیروهای مسلح ساعت 7صبح روز شنبه 21دی1398 منتشر میشود؛ یعنی 3روز یا 72ساعت تأخیر. گرچه بنابرگفتههای مسئولان امر، رسیدن به قطعیت لازم درباره ساقط شدن هواپیمای اوکراینی با آتش سامانه پدافندی تا صبح روز جمعه یعنی پس از 48ساعت محقق شد که شاهد این مدعا نیز اعلام وزارت ارشاد به برخی روزنامهها برای تأخیر در ارسال صفحات خود به چاپخانههاست که بهدلیل زمانبر بودن فرایند تنظیم بیانیه و نحوه اعلام به صبح روز بعد موکول شد.
با این تفاسیر پاسخ به این سؤال چندوجهی است؛ همانگونه که گفته شد، بهدلیل نادر بودن چنین رخدادی ابتدای امر باورپذیری آن برای مسئولان مربوطه سخت بوده است؛ با اینحال پس از پافشاری مسئولان مربوطه در نیروهای مسلح تیم بررسی سانحه تشکیل میشود، اما این تیم موظف است با نگاهی همهجانبه تمام احتمالات را که میتوانسته منجر به ساقط شدن پرواز PS752 شود، بررسی کند.
* چند احتمال مهم *
کلید ماجرای تأخیر در اعلام علت سانحه، موضوع بررسی همه احتمالات است؛ چراکه تیم بررسی باید برای اعلامنظر قطعی تمام احتمالات را بررسی میکرد که در ادامه تمام احتمالات متصور در این حوزه را بیان خواهیم کرد.
نخستین احتمال فرماندهان در ساعات اولیه همان شلیک پدافند و اصابت موشک به هواپیماست که خود میتواند شامل بررسی 3عامل خطای انسانی، خرابکاری و جنگ الکترونیک باشد. بررسی احتمال خطای انسانی شامل بازبینی گرافهای راداری، مکالمات درونشبکهای و بررسی تکتک اقدامات صورت گرفته توسط اپراتور است که وارسی و بازبینی آنها نیازمند دقت زیاد است. از سوی دیگر بررسی احتمال خرابکاری شامل خرابکاری فنی یا خرابکاری توسط عامل انسانی نیز خود نیازمند بررسی دقیق و مصاحبه با عوامل دخیل در ماجرا ازجمله اپراتورهای سامانه و عوامل نگهداری سامانه است.
احتمال دیگر این سناریور را میتوان بررسی اقدامات جنگ الکترونیک و ایجاد اختلال در رادارهای شبکه یکپارچه برشمرد. در این خصوص گزاره دیگری که این احتمال را قوی میکند، موفق نبودن تلاش اپراتور سامانه پدافندی برای برقراری ارتباط با شبکه یکپارچه است که سردار حاجیزاده نیز یکی از علل احتمالی این موضوع را جمینگ (جنگ الکترونیک) نام برده است. دیگر موضوعی که میتواند این احتمال را قویتر جلوه دهد، امکان اخلال در رادارهای پیش اخطار و ایجاد اهداف کاذب در فضای کشور (موشکهای کروز) برای آنها با استفاده از ابزارهای جنگ الکترونیک دور ایستا توسط ارتش تروریستی آمریکاست تا شبکه پدافندی کشور را دچار خطا کند؛ چراکه بهگفته سردار حاجیزاده و سردار سلامی پس از حمله موشکی به پایگاه عینالاسد آمریکا در خاک عراق، هواپیماهای آمریکایی بسیار زیادی در اطراف کشور در حال پرواز بودند.
موضوع دیگر را میتوان اصابت همزمان کروز و موشک پدافندی به هواپیما در یک نقطه تلاقی برشمرد به این صورت که موشک کروز در یک نقطه تلاقی با هواپیما، مورد اصابت موشک پدافندی قرار گرفته باشد. از آنجایی که این احتمال نیازمند بررسی کارشناسی گرافهای راداری و دادههای شبکه یکپارچه پدافندی است، یکی از علل تأخیر را میتوان بررسی این دادهها برشمرد.
دلیل احتمالی برای تأخیر در اعلام علت سانحه را میتوان بررسی احتمال تروریستی بودن سقوط هواپیما با منشأ داخلی و خارجی برشمرد. بررسی این احتمال شامل انفجار در آسمان با بمبگذاری قبلی در هواپیما یا حتی اقدام تروریستی روی زمین با شلیک موشک دوش پرتاب بهسمت آن برشمرد.
احتمال را میتوان یقین سامانه پدافندی به هدف قرار دادن یک موشک کروز برشمرد؛ همانگونه که از سوی فرمانده کل سپاه و فرمانده نیروی هوافضای سپاه اعلام شد، در هنگام وقوع حادثه از سوی شبکه پدافند هوایی به سایتهای پدافندی اعلام شده که تعدادی موشک کروز بهسمت کشور شلیک شده و در حال پرواز در فضای کشور برای اصابت به اهداف خود هستند و اپراتور سامانه پدافندی نیز با این تصور که هدف نشان داده روی صفحه رادار یکی از موشکهای کروز آمریکایی است بهسوی آن شلیک میکند. نخستین احتمال در علت تأخیر را میتوان مفروض بودن نقص فنی هواپیما و سرنگونی موشک کروز توسط پدافند هوایی برشمرد که پس از آن نیروهای نظامی بهدنبال بقایای موشک کروز بودهاند
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوا بر سر این نیست که توپ به سر دایی میخورد وگل میشد یا به پایش.
بحث اصلی اینجاست؛ کسی که پیشکسوتان فوتبال هم "او را عددی نمیدانستند چون روپایی بلد نبود بزند و با اینکه مشهور بود اما محبوب نبود" قرار است به بتی تبدیل شود که حتی کسی نباید بپرسد چرا در ماجرای اسرا پناهی دروغ گفتی؟
🗣امیرحسین ثابتی
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اختلاف نظر موبدان و اندیشمندان زرتشتی درباره پیامبر بودن یا نبودن جناب زرتشت!!
🆔 @shobhe_shenasi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
بعد زهرا، بعد زینب، از همه زنها سری
ای تمام مادران قربان تو نامادری...
وفات مادر حضرت عباس ، بانو ام البنین (مادر چهار شهید کربلا) را تسلیت گفته و روز تجلیل و بزرگداشت مقام مادران شهدا گرامی میداریم
@DasTanaK_ir | داناب 👈