eitaa logo
یادواره شهدا
1.3هزار دنبال‌کننده
25.9هزار عکس
1.6هزار ویدیو
254 فایل
یاد و خاطره شهدا و ایثارگران شهرستان بروجن برای عضویت در کانال #یادواره_شهدا و معرفی به دوستان، نشانی زیر را انتخاب فرمایید: https://eitaa.com/shohadab ارتباط با ستاد مردمی یادواره شهدا: @DrHosseini .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ برخی از رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۸ هشتم تیر
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۸ هشتم تیر) 👇 🔴 وقایع و تحولات سال ۱۳۶۱ 👇 🔹 انتشار بیانیه فرماندهی كل نیروهای مسلح عراق مبنی بر پایان عقب نشینی این كشور از خاك ایران: نیروهای مسلح دلیر ما در طول بیست و یك ماه گذشته وظیفه ملی و قومی خود را با شرافت و قدرت در دفاع از سرزمین عراق انجام دادند و امروز با عالیترین سطح بیداری و آمادگی و تصمیم، در مرزهای میهن مستقر هستند. 👈 اولاً، با انجام عملیات های پیروزمندانه فرمانده کل قوا، ثامن الائمه، طريق القدس، فتح المبین و الی بيت المقدس توسط رزمندگان اسلام؛ ارتش بعثی عراق از عمده مناطق اشغالی در جنوب کشور بیرون رانده شد. 👈 ثانیاً، در تیرماه سال ۶۱ هنوز یک سوم از مناطق اشغالی در دست ارتش متجاوز بعث عراق قرار داشت. 🔹 فرمانده سپاه منطقه ۷: عراقی ها در ارتفاعات “آق داغ” متعلق به ایران كه به شهر قصرشیرین مشرف است، مستقر شده اند. 🔹 استاندار ایلام: عراق شهر مهران را پس از ویران كردن رها ساخت و در ارتفاعات مشرف به آن موضع گرفته است. 🔹 گزارشی از ویرانگری نیروهای بعثی عراق در استان ایلام به هنگام عقب نشینی. 🔹 درگیری نیروهای خودی با ارتش بعث عراق در شمال قصرشیرین. 👈 حضور نیروهای عراقی در ارتفاعات مشرف به نفت شهر. 🔹 در جلسه امروز شورای عالی دفاع، زمان و نحوه اجرای عملیات و طرح عملیاتی “كربلای۴” (رمضان) مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 🔹 سخنان سرهنگ “صیاد شیرازی” فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی 🇮🇷 و آقای “معینیان” مسئول اطلاعات عملیات سپاه در قرارگاه كربلا در جلسه توجیهی فرماندهان یگان های حاضر در عملیات آتی (رمضان): 👈 «بهترین مانوری كه می توانیم انجام دهیم و حق خودمان را از دشمن بگیریم، طرح عملیات رمضان است. با اجرای این طرح بسیاری از امكانات دشمن به دست ما می افتد. اگر به ساحل شط العرب رسیدیم و عراق به زانو درنیامد، میتوانیم از جای دیگری وارد عمل شویم. اگر لازم باشد برای ادامة عملیات به طرف بغداد می رویم…» 👈 آقای معینیان در این جلسه آخرین وضعیت زمین و دشمن را تشریح كرد و گسترش دشمن در منطقه عملیاتی را برشمرد. 🔹 سرهنگ صیاد شیرازی در جمع فرماندهان یگانهای عملیاتی: 👈 ما باید هر چه سریعتر طرح عملیاتی “كربلای۴” (رمضان) را به اجرا در آوریم. ساحل شط العرب یك پدافند مطمئنی برای نیروهای خودی است. 🔹 مطالب سرهنگ “صیاد شیرازی” فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره دیدار اخیر شورای عالی دفاع با حضرت امام🌺 و گزارش جلسه امروز شورای عالی دفاع: 👈 حضرت امام سؤال كردند كه “آیا سوریه در مقابل سیصد هزار نیروی اسرائیلی حاضر به استقرار و وارد عمل كردن صد هزار نفر هست؟» امام گفتند: «ما نیروهای خود را برای این به لبنان و سوریه اعزام كردیم كه نیروهای بقیه دولت های اسلامی نیز به ما بپیوندند نه اینكه ما خودمان جلو بیفتیم و كسی هم با ما نیاید.» 🔹 گفت وگوی آقای هاشمی رفسنجانی با سفیران سوریه، لیبی، كاردار شوروی و سفیر هند. 👈 سفیر سوریه: اگر همة كشورهای عرب همانند ایران به سرعت به لبنان نیرو اعزام می كردند، آمریكا و اسرائیل تا این اندازه جسور نمی شدند. 👈 ادامه در صفحه بعد 👇 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۸ هشتم تیر)
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۸ هشتم تیر) 👇 🔴 وقایع و تحولات سال ۱۳۵۸ 👇 ✅ سخنرانی حضرت امام خمینی🌺 در جمع هیئت اعزامی از ایران به اتحاد شوروی؛ 👈 بیان چگونگی برخورد آنان با بیگانگان از موضع قدرت و عزت و حفظ شئونات اسلامی. 🔹 درگیری مجدد در كردستان بر سر اراضی كشاورزی از جمله درگیری در اطراف مهاباد و پیرانشهر. 🔻 تأكید استاندار خوزستان (تیمسار مدنی) بر اجرای خلع سلاح عمومی در خوزستان، مقابله با تحریكات خارجی در مرزها و نقش ارتش در کاهش آشوب خوزستان. 🔹 برگزاری مراسم سالگرد كشته شدن دو تن از اعضای چریكهای فدایی خلق در دانشگاه تهران؛ 👈 اعلام مواضع سازمان درباره قانون اساسی، مجلس مؤسسان، خلع سلاح، بازداشت محمدرضا سعادتی (جاسوس شوروی). 🔹 نتایج آخرین نشست وزیران كشورهای صادركننده نفت (اوپك) در ژنو و بروز شكاف در میان اعضای اوپک. 📚 سایر رویدادها و اطلاعات تکمیلی👇 www.aviny.com/archive/war/04/08.aspx http://eheyat.com/?p=36342 https://defapress.ir/294634 https://defapress.ir/459126 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
✅ برخی از رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری قمری (۱۷ هفدهم ذیقعده، یازدهمین ماه قمری) 👇 🔹 ولادت آیت
✅ برخی از رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری قمری (۱۸ هجدهم ذیقعده، یازدهمین ماه قمری) 👇 ◾️ درگذشت ادیب برجسته جناب ابوالقاسم، حسین بن محمد، معروف به "راغب اصفهانی" (۵۰۲ ه.ق.). ◾️ درگذشت جناب "ابن خلدون" مورخ بزرگ جهان اسلام (۸۰۸ ه.ق.). ◾️ درگذشت آیت الله  سید ابوالحسن انگجی تبریزی از فقهای شیعه معترض به سیاست‌های ضد دینی و ضد ملی رضاخان (۱۸ ذیقعده ۱۳۵۷ ه.ق. مقارن با ۲۰ دی ۱۳۱۷ ه.ش‌.). ◾️ رحلت آیت الله  محمدحسین کاشف‌الغطاء؛ فقیه، مفسّر، عالم بزرگ جهان اسلام و نویسنده اصل الشیعه و اصولها (۱۸ ذیقعده ۱۳۷۳ ه.ق. مقارن با ۲۸ تیر ۱۳۳۴ ه.ش‌.). ◾️ رحلت آیت الله سید علی موسوی بهبهانی (۱۳۹۵ ه.ق.). 🗓 سی روز مانده تا عید سعید غدیر خم 🌺 📚 سایر رویدادها و اطلاعات تکمیلی 👇 http://wiki.ahlolbait.com/18_ذی_القعده https://fa.wikishia.net/view/18_ذی‌القعده  http://ahlolbait.com/media/16600 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ برخی از رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۸ هشتم تیر
✅ مدیر مبارز و انقلابی، شهید🌷 فرزند مرحوم حاج رمضان 🗓 ولادت 🌺 ۷ شهریور ۱۳۲۹ «شهر ری، روستای حاجی آباد فشافویه» 👈 متأهل 👈 دارای ۲ فرزند (یک پسر و یک دختر) 👈 اشتغال در شغل صحافی در بازار تهران 👈 از مبارزان و زندانیان سیاسی در دوران ستمشاهی پهلوی 👈 بازداشت و زندان از ۲۴ تیر ۱۳۵۱ تا ۲۸ خرداد ۱۳۵۶ 👈 عضو فعال هیئت های مؤتلفه اسلامی 👈 عضو کمیته استقبال از حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه)🌺 در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ 👈 اولین رئیس زندان اوین بعد از پیروزی انقلاب اسلامی 🗓شهادت🌷 ظهر ۸ تیر ۱۳۶۰ 👈 یک روز بعد از شهادت آیت الله شهید🌷 بهشتی و ۷۲ یار حضرت امام در حادثه تروریستی دلخراش انفجار حزب جمهوری اسلامی🇮🇷 🔹 ترور با اسلحه کمری توسط کاظم افجه‌ای (از اعضای نفوذی سازمان منافقین در دادستانی انقلاب اسلامی) 📌تهران، در محوطه زندان اوین 📍مزار تهران، گلزار شهدای بهشت زهرا (سلام الله علیها) 🌺، قطعه ۲۴، زیارتگاه شهدای هفتم تیر 🍃🌷🍃 📝 فرازهایی از شهید🌷 محمد کچویی 👇 👈خداوند از مؤمنین جان‌ها و مال‌هایشان را می‌خرد و در مقابل بهشت می‌دهد. 👈وقتی مرگ حق است و کل نفس ذائقه الموت و تمام نفوس خواهند مرد و بهترین نوع مردن شهادت🌷 در راه خدا می‌باشد شهادت🌷 را انسان انتخاب می‌کند و مردنی بر اساس انتخاب می‌باشد نه مردنی که بر انسان تحمیل شود. 👈این بنده سالهاست که خود چگونه مردن را انتخاب کردم. www.habilian.ir/fa/vije/vijenameha/Vijenameha/v014_pedareTavabin/page01.html mshrgh.ir/743629 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
#اطلاع_نگاشت (اینفوگرافی) ✅ مروری بر زندگینامه آیت الله شهید🌷 دکتر سید محمد حسینی بهشتی 👆 🗓 از ولا
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 فیلم بسیار کوتاه شامل فرازهایی از بیانات حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) 🌺 به مناسبت حادثه هفتم تیر و شهادت آیت الله شهید 🌷 دکتر سید محمد حسینی بهشتی و یاران باوفای امام 👆 🔹... [اینها] اشخاصی بودند که آن قدری که من از آنها می‌شناسم از ابرار بوده‌اند، از اشخاص متعهد بوده‌اند که در رأس آنها مرحوم شهید بهشتی 🌷 است ... 🔹 و آنچه که من راجع به ایشان [شهید بهشتی] متأثر هستم، شهادت ایشان در مقابل او ناچیز است و آن مظلومیت ایشان در این کشور بود. 🗓 ۸ تیر ۱۳۶۰ ۲۶ شعبان ۱۴۰۱ 👈 سخنرانی در دیدار با اعضای جهاد سازندگی ⏰ مدت یک دقیقه و ۴ ثانیه 💾 حجم حدود ۸ مگابایت 📚 صحیفه امام، جلد ۱۴، صفحه ۵۱۸ تا ۵۲۸ www.aparat.com/v/f4tjb/ http://emam.com/posts/view/8386/ http://emam.com/posts/view/2668/ 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
یادواره شهدا
#فیلم 📽 فیلم بسیار کوتاه شامل فرازهایی از بیانات حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) 🌺 به مناسبت حادثه
✅ متن‌ کامل پیام تاریخی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) 🌺 به مناسبت حادثه دلخراش انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی 🇮🇷 به دست منافقین کوردل در روز هفتم تیر ۶۰ و شهادت آیت الله شهید 🌷 دکتر سید محمد حسینی بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفای حضرت امام: 1⃣ قسمت اول 👇 🍃بسم الله الرحمن الرحیم‏🍃 🍃‏‏انا لله و انا الیه راجعون‏🍃 ملتی که برای اقامۀ عدل اسلامی و اجرای احکام قرآن مجید و کوتاه کردن دست‏‎ ‎‏جنایتکاران ابرقدرت و زیستن با استقلال و آزادی قیام نموده است، خود را برای‏‎ ‎‏شهادت🌷 و شهیددادن🌷 آماده نموده است و به خود باکی راه نمی دهد که دست جنایت‏‎ ‎‏ابرقدرتها از آستین مشتی جنایتکار حرفه ای بیرون آید و بهترین فرزندان راستین او را به‏‎ ‎‏شهادت🌷 رساند. مگر شهادت🌷 ارثی نیست که از موالیان ما که حیات را عقیده و جهاد‏‎ ‎‏می دانستند و در راه مکتب پرافتخار اسلام با خون خود و جوانان عزیز خود از آن‏‎ ‎‏پاسداری می کردند به ملت شهیدپرور🌷 ما رسیده است؟ مگر عزت و شرف و ارزشهای‏‎ ‎‏انسانی، گوهرهای گرانبهایی نیستند که اسلاف صالح این مکتب، عمر خود و یاران خود‏‎ ‎‏را در راه حراست و نگهبانی از آن وقف نمودند؟‏ مگر ما پیروان پاکان سرباخته در راه هدف نیستیم که از شهادت🌷 عزیزان خود به دل‏‎ ‎‏تردیدی راه دهیم؟ مگر دشمن قدرت آن دارد که با جنایت خود مکارم و ارزشهای‏‎ ‎‏انسانی شهیدان🌷 عزیز ما را از آنان سلب کند؟ مگر دشمنهای فضیلت می توانند جز این‏‎ ‎‏خرقۀ خاکی را از دوستان خدا و عاشقان حقیقت بگیرند؟ بگذار این ددمنشان که جز به‏‎ ‎‏«من» و «ما»های خود نمی اندیشند و ‏‏یأکلون کما تأکل الانعام‏ عاشقان راه حق را از بند‏‎ ‎‏طبیعت رهانده و به فضای آزاد جوار معشوق برسانند. ننگتان باد ای تفاله های شیطان، و عارتان باد ای خودفروختگان به جنایتکاران‏‎ ‎‏بین المللی که در سوراخها خزیده و در مقابل ملتی که در برابر ابرقدرتها برخاسته است، به‏‎ ‎‏خرابکاریهای جاهلانه پرداخته اید. عیب بزرگ شما و هوادارانتان آن است که نه از‏‎ ‎‏اسلام و قدرت معنوی آن و نه از ملت مسلمان و انگیزۀ فداکاری او اطلاعی دارید. شما‏‎ ‎‏ملتی را که برای سقوط رژیم پلید پهلوی و رهاشدن از اسارت شیطان بزرگ دهها جوان‏‎ ‎‏عزیز خود را فدا کرد و با شجاعت بیمانند ایستاد و خم به ابرو نیاورد، نشناخته اید. شما‏‎ ‎‏ملتی را که معلولانشان در تختهای بیمارستانها آرزوی شهادت🌷 می کنند و یاران را به‏‎ ‎‏شهادت🌷 دعوت می کنند، نشناخته اید. شما کوردلان با آنکه دیده اید با شهادت🌷 رساندن‏‎ ‎‏شخصیتهای بزرگ صفوف فداکاران در راه اسلام فشرده تر و عزم آنان مصمم تر‏‎ ‎‏می شود، می خواهید با به شهادت🌷 رساندن عزیزان ما این ملت فداکار را از صحنه بیرون‏‎ ‎‏کنید. شما تا توانسته اید به فرزندان اسلام چون شهید🌷 بهشتی و شهدای🌷 عزیز مجلس و‏‎ ‎‏کابینه با حربۀ ناسزا و تهمتهای ناجوانمردانه حمله کردید که آنها را از ملت جدا کنید، و‏‎ ‎‏اکنون که آن حربه از کار افتاد و کوس رسوایی همه تان بر سر بازارها زده شد، در‏‎ ‎‏سوراخها خزیده و دست به جنایاتی ابلهانه زده اید که به خیال خام خود ملت شهیدپرور🌷 و‏‎ ‎‏فداکار را با این اعمال وحشیانه بترسانید، و نمی دانید که 👈در قاموس شهادت🌷 واژۀ وحشت‏‎ ‎‏نیست. اکنون اسلام به این شهیدان🌷 و شهیدپروران🌷 افتخار می کند و با سرافرازی همۀ مردم‏‎ ‎‏را دعوت به پایداری می نماید، و ما مصمم هستیم که روزی رُخَش ببینیم و این جان که از‏‎ ‎‏اوست تسلیم وی کنیم.‏ 🗓 ۸ تیر ۱۳۶۰ 👈 ادامه در صفحه بعد 👇 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
یادواره شهدا
✅ متن‌ کامل پیام تاریخی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) 🌺 به مناسبت حادثه دلخراش انفجار دفتر مرکزی
✅ متن‌ کامل پیام تاریخی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) 🌺 به مناسبت حادثه دلخراش انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی 🇮🇷 به دست منافقین کوردل در روز هفتم تیر ۶۰ و شهادت آیت الله شهید 🌷 دکتر سید محمد حسینی بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفای حضرت امام: 2⃣ قسمت دوم 👇 ملت ایران در این فاجعۀ بزرگ ۷۲ تن بیگناه به عدد شهدای🌷 کربلا از دست داد. ملت‏‎ ‎‏ایران سرافراز است که مردانی را به جامعه تقدیم می کند که خود را وقف خدمت به اسلام‏‎ ‎‏و مسلمین کرده بودند و دشمنان خلق گروهی را شهید🌷 نمودند که برای مشورت در‏‎ ‎‏مصالح کشور گرد هم آمده بودند. ملت عزیز، این کوردلان مدعی مجاهدت برای‏‎ ‎‏خلق، گروهی را از خلق گرفتند که از خدمتگزاران فعال و صدیق خلق بودند. گیرم که‏‎ شما با شهید🌷 بهشتی که 👈مظلوم زیست و مظلوم مُرد و خار در چشم دشمنان اسلام و‏‎ ‎‏خصوص شما بود دشمنی سرسختانه داشتید، با بیش از هفتاد نفر بیگناه که بسیاری شان از‏‎ ‎‏بهترین خدمتگزاران خلق و مخالف سرسخت با دشمنان کشور و ملت بودند چه دشمنی‏‎ ‎‏داشتید؟ جز آنکه شما با اسم خلق از دشمنان خلق و راه صاف کنان چپاولگران شرق و‏‎ ‎‏غرب می باشید. ما گرچه دوستان و عزیزان وفاداری را از دست دادیم که هر یک برای‏‎ ‎‏ملت ستمدیده استوانۀ بسیار قوی و پشتوانۀ ارزشمند بودند، ما گرچه برادران بسیار‏‎ ‎‏متعهدی را از دست دادیم که ‏‏اشداء علی الکفار رحماء بینهم‏ بودند و برای ملت مظلوم و‏‎ ‎‏نهادهای انقلابی سدی استوار و شجره ای ثمربخش به شمار می رفتند، لکن سیل‏‎ ‎‏خروشان خلق و امواج شکنندۀ ملت با اتحاد و اتکال به خدای بزرگ هر کمبودی را‏‎ ‎‏جبران خواهد کرد. ملت ایران با اعتماد به قدرت لایزال قادر متعال همچون دریایی مواج‏‎ ‎‏به پیش می رود و در مقابل ابرقدرتها و تفاله های آنان با صفی مرصوص‏‏ ایستاده است،‏‎ ‎‏و شما درماندگان عاجز را که در سوراخها خزیده اید و نفَسهای آخر را می کشید به جهنم‏‎ ‎‏می فرستد و خداوند بزرگ پشت و پناه این کشور و ملت است.  🏴 اینجانب بار دیگر این ضایعۀ عظیم را به حضور بقیة الله ـ ارواحناله الفداء ـ 🌺 و ملتهای‏‎ ‎‏مظلوم جهان و ملت رزمندۀ ایران تبریک و تسلیت عرض می کنم. من با بازماندگان‏‎ ‎‏شریف و عزیز این شهدا🌷 در غم و سوگ شریک و رحمت واسعۀ خداوند رحمان را برای‏‎ ‎‏این مظلومان و صبر و شکیبایی را برای بازماندگان محترم آنان از درگاه خداوند متعال‏‎ ‎‏خواستارم. رحمت خدا و درود بی پایان ملت بر شهدای انقلاب از ۱۵ خرداد ۴۲ تا‏‎ ‎‏۷ تیرماه ۶۰، و سلام و تحیت بر مظلومان جهان و مظلومان ایران در طول تاریخ.‏ 🍃‏‏روح الله الموسوی الخمینی‏🍃 ‏‎ ‎۹ تیر ۱۳۶۰ ۲۷ شعبان ۱۴۰۱ 📚 صحیفه امام، جلد ۱۵، صفحه ۱ تا ۴ www.imam-khomeini.ir/fa/C207_43435/ 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .