❓سه جبهه دشمن مقابل امام خمینی چه کسانی بودند؟
🔻رهبرانقلاب، در حرم امام خمینی(ره): شباهت سوم میان امام خمینی و امیرالمؤمنین(ع): سرفصل سوم، «نشانهشناسی دشمنان امیرالمؤمنین» است که این هم درسآموز است. جبههی مقابل امیرالمؤمنین را شما ملاحظه کنید؛ در تاریخ مشخص شده است: قاسطین، مارقین، ناکثین.
🔹قاسطین یعنی دشمنان بنیادین حکومت امیرالمؤمنین، ناکثین یعنی دشمنان سستبنیادی که بیعت را زیر پا گذاشتند بهخاطر آلودگی دنیوی و تعلقات مادی، و مارقین کجفهمها و نادانها و جاهلهایی که به خیال تبعیت از قرآن در مقابل قرآن مجسم که امیرالمؤمنین علیهالسلام بود ایستادند.
🔹در مورد امام هم همین سه جبهه وجود داشت: آمریکا، رژیم صهیونیستی و وابستگان آنها در داخل، قاسطین در مقابل امام بزرگوار ما بودند؛ اینها کسانی بودند که با اصل حکومت جمهوری اسلامی و نظام اسلامی و حاکمیت انسانی مثل امام بزرگوار مخالف بودند.
🔺در جبههی مخالفین امام، ناکثین یعنی بیعتشکنان، همان همرهان سستکمربند بودند؛ وای از این همرهان سست کمربند!
مارقین هم آن کسانی بودند در مقابل امام بزرگوار ما که موقعیت کشور و انقلاب و موقعیت ملت ایران را نفهمیدند، جبههبندی دشمنان را نشناختند، شیوههای دشمنی دشمنان را درک نکردند، به چیزهای کوچک سرگرم شدند و عظمت حرکت امام را نتوانستند تشخیص بدهند. ۹۷/۳/۱۴
#فوری
🔴 دستور مهم رهبر انقلاب به سازمان انرژی هسته ای
🔸 سازمان انرژی اتمی موظف است در چارچوب برجام مقدمات رسیدن به توان هسته ای ۱۹۰ هزار سو را فراهم کند
وقتی آقا فرمودند که از همین فردا سازمان انرژی هسته ای باید .....
صالحی همچین آب دهان قورت داد که انگار لقمه نجویده رفته پایین از گلوش
داشت خفه میشد طفلی 😂😂😂
پیکان جوانان🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستور قاطع رهبر انقلاب در مورد فعالیت های هسته ای
#بهترین_انتخاب
هدایت شده از بیّنات
🔸حقیقت بسیار مهمی که باید به صورت جدی و عمیق به آن رسیدگی کنیم این است که
«ألإسلامُ یَعلو وَلا یُعلیٰ عَلَیه»
وجود مقدس امام خمینی با همه ی وجود در طول عمر پر برکتشان تجلی این حقیقت الهیه بوده اند..
🚩پیام مهم رهبر انقلاب به جوانان عرب منطقه؛ امروز روز اقدام و عمل شماست، برای آزادی واستقلال کشورهایتان آماده شوید
رهبر انقلاب در فراز پایانی بیانات امروز با زبان عربی پیامی به جوانان عرب داشتند که گزیدهای از این بیانات به شرح زیر است:
🔹امروز چشم امید ملّتهایتان به شما جوانها است. خود را برای فردایی آماده کنید که در آن، کشورهایتان آزاد و مستقل و پیشرفته باشد.
🔹سلطهپذیری در برابر آمریکا، بیتدبیری در برابر رژیم غاصب صهیونیست، ستیزهگری با برادران و خضوع در برابر دشمنان، برخی دولتهای عرب را به دشمن ملّتهایشان تبدیل کرده است. شمایید که باید این معادلهی باطل را به هم بزنید.
🔹شما را به امید، به ابتکار، به عمل و به خودسازی دعوت میکنم. آینده متعلّق به شما است اگر شما آن را بسازید. از سیطرهی دنیای کفر نترسید. به وعدهی نصرت خداوند مطمئن باشید، و به این سخن صریح: أَمْ يُريدُونَ كَيْداً فَالَّذينَ كَفَرُوا هُمُ الْمَكيدُونَ.
🔺جمعه روز قدس است. دفاع از ملّت پایدار فلسطین و مجاهدان فداکار آن، گام بزرگی در این راه است.
🔴 پژو هم از ایران خارج می شود
🔸 گروه فرانسوی پژو سیتروئن: به دلیل خروج آمریکا از برجام، از ایران خارج میشویم/ یورونیوز
میوههای باغ برجام یک به یک از شاخه می افتد😒😔
خب بابا یه #کود_انسانی چیزی بدید درخت تقویت بشه خب
⚫️ محور خمینی؟!
🔰مرحوم #خسرو_شاکری از تاریخ نویسان ملی گرا در کتابش درباره نهضت جنگل، جمله ای تامل برانگیز دارد. نقل به مضمون مینویسد: هر سیاستمداری یا بهتر بگویم هر انسانی، برای رفتار و مشی خود یک «محور» و «نگرانی» و یک «ملاک قضاوت» دارد. نگرانی میرزا کوچک خان #جنگلی، قضاوت #تاریخ بود. او همیشه نگران داوری آیندگان درباره خود بود. نگرانی #مصدق، #مردم بود. نگرانی #شاه، قضاوت و برداشت #غربی ها و #روزنامه های آنها بود. ولی نگرانی خمینی هیچ یک نبود. نگرانی #خمینی فقط #خدا بود. به گمانم همین یک جمله برای فهم لحظه به لحظه زندگی امام خمینی(ره) کفایت میکند. تنها ملاک او برای هر کاری خدا بود. نه با هورای مردم به هیجان می آمد. نه به فکر قضاوت تاریخ و آیندگان بود. نه برای غربیها تره ای خورد میکرد. او #مرد_خدا بود.
#محمد_عبدالهی
تحليل بازدارندگي در فرمايشات مقام معظم رهبري(مد ظله العالي)
دكتر محسن فلاح(استاديار و دكتري حقوق بين الملل)
بازدارندگي در فرمايشات مقام معظم رهبري را مي توان اين گونه تحليل نمود كه مجموعهای از اقدامات که برای پیشگیری از اقدام خصمانه دشمن صورت میگیرد.نظریه بازدارندگی بر این باور است که در شرایطی که هزینه پیشبینی شده برای یک تجاوز نظامی از منافع مورد نظر بیشتر باشد، تصمیم گیرندگان از توسل به جنگ خودداری میکنند. به عبارت بهتر، تا هنگامی که طرف مقابل قدرت وارد کردن ضربه را پس از دریافت ضربه نخست دارد، هیچ كشوري ریسک آغاز جنگ را نمیپذیرد.معمولا، در بازدارندگی، عمل متقابل یا تلافیجویانه نقش اساسی دارد. به عبارت دیگر بازدارندگی در صدد است تا با افزایش هزینه بر محاسبات استراتژیک رقیب تاثیر بگذارد. این تاثیر باید به گونهای باشد که اگر دشمن جنگ را آغاز کند، باید بهای بسیار سنگینی برای آن بپردازد.نظریه بازدارندگی اصالتاً بر این فرضیه استوار است که خردگرایی تصمیمگیرندگان و وجود بدیلهای مختلف برای پیشبرد اهداف سیاست خارجی موقعیت جدیدی را برای بازیگران اصلی نظام بینالمللی پدید آورده است. در این موقعیت جدید، چنانچه تهدید ارزشهای طرف مقابل به اندازه کافی بزرگ باشد بازیگری که قصد تهاجم و برهم زدن وضع موجود را دارد، برای حفظ بقای خود مجبور از بدیلهای دیگری به جای اقدام نظامی استفاده کند. نکته مهم اینکه بازدارندگی از نطر فیزیکی وضع دشمن را تغییر نمیدهد، بلکه از نظر روانی از تجاوز جلوگیری میکند. در تحليل پديده فوق
مي توان گفت برجام با اين متن و محتوا بزرگترين تهديد براي مقوله بازدارندگي مي باشد . دليل منطقي اين امر ان است كه از يك طرف برجام احساس رواني ترس از جنگ را براي طرف مقابل از بين برده است و ديگر آنكه جنگ را در چرخه نظام حقوق بين الملل قانوني خواهد كرد و نمونه بارز ان اتفاقاتي است كه براي ليبي افتاده است.به عنوان آخرین نکته باید گفت کشورهایی که داوطلبانه میپذیرند جزء ندارها باشند خود را در معرض نامعلوم بودن قرار میدهند و هیچ پشتوانه و تضمینی به عنوان استراتژی بقای خود ندارند. اگر حقوق برای انسانها و دولتها ضروری است،حق بقا نخستین و مهمترین حقوق به شمار میآید و ان هم در نظام بين الملل كنوني وابسته به عنصز بازدارندگي است و اين همان مطلبي است مقام معظم رهبري به صراحت بيان نمودند.((ایشان توانایی موشکی را یکی از نقاط قوت و زمینه ساز امنیت کشور دانستند و افزودند: در دوران جنگ تحمیلی بهدلیل آنکه ما سلاح دفاعی و توان موشکی نداشتیم، از شهرهای مرزی تا تهران شبانه روز، زیر آتش موشکی بودند اما اکنون با همت متخصصان جوان، ما به قدرت اول موشکی منطقه تبدیل شده ایم و دشمن می داند که اگر یک موشک بزند، با ده موشک پاسخ خواهد گرفت.))