📌 آلمان بازنده بزرگ جنگ اوکراین؛ آمریکا چگونه افسار رویاپردازی جهانی آلمان را کشید (بخش اول)
🔹️ ۲۴ فوریه موعد آغاز جنگ روسیه و اوکراین بود، جنگی که بنابر اعتقاد کارشناسان میتواند نقطه عطفی در گذار به نظم جدید جهانی و از بین رفتن هژمونی آمریکا و تبدیل به نظام چند قطبی جهانی باشد.
🔹️ تاکنون به جنگ اوکراین بیشتر از دریچه نزاع سیاسی و اقتصادی روسیه با اتحادیه اروپا نگاه شده است به طوریکه اکثر تحلیلهای پیرامون آن، مربوط به تحریم گازی روسیه علیه اتحادیه اروپا یا تحریم نفتی اروپا علیه روسیه و خسارات اروپا از زمستان سخت بوده است.
🔹️ اما اگر دقیقتر بنگریم در درون این تحولات، یک جنگ اقتصادی از جانب آمریکا علیه آلمان و در مرحله بعدی اتحادیه اروپا آغاز شده است.
🔹️ قبل از پرداختن به ماجرای آلمان و تحولات یک سال گذشته، ابتدا بهتر است رفتار ابرقدرتهایی مثل آمریکا، چین و روسیه را در قالب تئوریهای روابط بینالملل بررسی کنیم.
🔹️ به طور کلی رفتار قدرتهای بزرگ جهانی با کشورهای مختلف در مناطق گوناگون بدین صورت تعریف میشود که آنها نمیخواهند در یک منطقه، «قدرت غالب منطقهای» شکل بگیرد، زیرا تبدیل شدن یک کشور به قطب قدرت در یک منطقه، یک گام قبل از تبدیل شدن آن به قطب جدید قدرت در عرصه جهانی است.
🔹️ در صورت تبدیل یک کشور به «قطب قدرت منطقهای»، دو تهدید برای قدرتهای جهانی ایجاد میشود: مورد اول: آن کشور میتواند در گام بعدی به قدرت جهانی تبدیل شده و در سطح تاثیرگذاری آنها قرار بگیرد که این تعدد در قطب قدرت جهانی به ضرر قدرتهای جهانی فعلی است.
مورد دوم: قدرتهای جهانی برای حضور در یک منطقه که یک کشور دارای قدرت غالب منطقهای در آن حضور دارد و برای استفاده از فرصتهای سیاسی و اقتصادی آن، ابتدا باید با آن قدرت منطقهای وارد معامله شوند که این موضوع منافع حداکثری قدرتهای جهانی در آن منطقه را تحتالشعاع قرار میدهد.
🔹️ به طور کلی رفتار ابرقدرتها با کشورهای مختلف را باید در چارچوب این تئوری کلان تحلیل و بررسی کرد.
🔹️ طبق گزارش صندوق بینالمللی پول، آلمان با تولید ناخالص داخلی (GDP)، ۴۲۲۳ میلیارد دلار بزرگترین اقتصاد اروپا در سال ۲۰۱۱ محسوب میشود که ظرفیت تبدیل شدن به یک قدرت غالب در منطقه یورو و سپس یک ابرقدرت جهانی همسطح کشورهایی مثل آمریکا و چین را داراست.
🔹️ گسترش روابط آلمان با روسیه در سالهای اخیر و احداث پروژههای نورداستریم ۱ و ۲ برای خرید گاز از روسیه با وجود مخالفت آمریکا یکی از نگرانیهای جدی ایالات متحده در سالهای گذشته بود چرا که نزدیکی بیشتر آلمان به روسیه و کاهش وابستگی این کشور به LNG آمریکا این بستر را برای آلمان ایجاد میکرد نه به عنوان یک کشور همیشه مطیع بلکه دارای اقتدار در مقابل آمریکا نیز بتواند در سطح جهانی ظاهر شود.
🔹️ نکته جالب اینکه آمارهایی که اداره آمار فدرال آلمان به تازگی منتشر کرده نشان میدهد آلمان از ماه ژانویه تا اواخر اکتبر ۲۰۲۲ بیش از ۱ میلیارد یورو کالا به ایران صادر کرده است. این آمارها نشان میدهد جمهوری فدرال آلمان نزدیک به ۲۶۰ میلیون یورو از ایران وارد کرده است و آلمان هنوز بزرگترین شریک تجاری ایران در اروپا است که این موضوع حکایت تمایل این کشور برای ایجاد روابط با همه کشورها حتی کشورهای تحریمشدهای مثل ایران است.
🔹️ در نتیجه در چارچوب تئوری روابط بینالملل، هم خود آلمان میداند که برای تبدیل شدن به قطب قدرت جهانی همسطح آمریکا، نیازمند همکاری با روسیه و شرق است و هم آمریکا میداند که در صورت رها کردن و کنترل نکردن آلمان، این کشور میتواند الگوی سایر کشورهای اروپایی شده و با توجه به سابقه سیاسی و تاریخی آن برای منافع آمریکا در منطقه اروپا مشکلآفرین شود.
🔹️ در واقع مطلوب آمریکا در منطقه اروپا این است که کشورهای اروپایی به قدری قدرتمند باشند که صرفا بتوانند مقابل روسیه بایستند و نه بیشتر؛ و گسترش روابط انرژی آلمان و روسیه یک تهدید بالقوه برای آمریکایی است که همواره دوست دارد اروپا را به خود وابسته نگهدارد.
🔹️ بسیاری از کارشناسان اقدام خرابکارانه در تخریب خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۱ و ۲ را در همین پازل تعریف میکنند، اقدام خرابکارانهای که رد پای آمریکا به وضوح در آن دیده میشود تا بدین صورت آخرین نقطه اتصال آلمان و روسیه را بدین صورت پاره کند.
#ادامه_دارد
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/7
📌 آلمان بازنده بزرگ جنگ اوکراین؛ آمریکا چگونه افسار رویاپردازی جهانی آلمان را کشید (بخش دوم)
🔹️ جفری ساکس استاد اقتصاد دانشگاه کلمبیا در برنامه تلویزیونی شبکه بلومبرگ اعلام کرد که ایالات متحده ممکن است مسئول خسارات و آسیب رسانی به خطوط لوله گاز نورد استریم ۱ و ۲ باشد. وی در این ارتباط گفت: «اول از همه، شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه هلیکوپترهای نظامی آمریکایی که معمولاً در گدانسک مستقر هستند، بر فراز این منطقه در حال گشت زنی بودند. ما همچنین بیانیه قابل توجه وزیر امور خارجه، بلینکن را داریم که جمعه گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در واکنش به آسیب دیدگی خطوط لوله گاز نوراستریم گفت که این یک فرصت فوق العاده است. میدانم که این با روایت غرب مغایرت دارد و شما در غرب اجازه ندارید این حرفها را بزنید».
🔹️ اما آمریکا برای تضعیف بیشتر آلمان از طرح خط لوله انتقال گاز بالتیک حمایت کرد. در واقع بعد از این اقدام خرابکارانه در خط لوله نورداستریم، خط لوله گاز نروژ - لهستان Baltic Pipe برای کاهش وابستگی به روسیه افتتاح شد. ظرفیت این خط لوله ۱۰ میلیارد متر مکعب در سال است.
🔹️ در واقع با تکمیل این خط لوله، گاز نروژ به جای آلمان به لهستانی میرسد که رابطه بسیار بدی با روسیه دارد. با این اتفاق لهستان در نقش توزیعکننده گاز بین کشورهای اروپایی قرار میگیرد و طبیعتا این گاز به کشورهایی میرسد که مواضع ضدروسی خود را تقویب کرده و در پازل آلمان برای توسعه روابط انرژی با روسیه بازی نکنند.
🔹️ ماحصل درگیری روسیه و اروپا و سنگاندازی آمریکا در احیای روابط از طریق آلمان این بود که از آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد اروپا، هماکنون به عنوان بزرگترین بازنده جنگ اوکراین یاد میشود.
🔹️ طبق گزارش رویترز در حال حاضر آلمان فقط برای جلوگیری از افزایش هزینههای انرژی و کمک به مشترکان جهت پرداخت قبوض حدود ۴۴۰ میلیارد یورو هزینه کرده است.
🔹️ با توجه به اینکه GDP آلمان معادل ۴۲۲۳ میلیارد دلار است، این مبلغ خسارت آلمان به میزان ۱۱/۱ درصد GDP این کشور است، تازه باید توجه داشت که در این محاسبه، خسارت ناشی از تعطیلی گسترده صنایع آلمان ناشی از کمبود گاز در نظر گرفته نشده است.
🔹️ به بیان دیگر جنگ اوکراین، خسارت سنگینی را به اقتصاد آلمان وارد کرد و نقش آمریکا برای کشیدن ترمز اقتصاد آلمان و جلوگیری از گسترش روابط با روسیه به خوبی در این تحولات دیده میشود. شاید نتیجه پایانی همان جملهای باشد که پیشتر اشاره شد: «آلمان و اروپایی برای آمریکا مطلوب است که صرفا مقابل روسیه بایستند نه اینکه خودش مستقلانه بازیگری کند».
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/7
🔹️ دولت فرانسه به دلیل بحران انرژی و زمستان سخت مجبور شد برق بخش وسیعی از خیابان های کشور خود را قطع کند اما به اصطلاح رسانه ها بهگونهای تیتر میزنند که گویی به جای یک بحران بزرگ، رخدادی ماورایی و فوق مثبت که فقط از غربی ها برمیآید اتفاق افتاده است.
🔹️ فقط یک لحظه تصور کنید این خاموشی ها در ایران رخ میداد؛ تیتر این رسانه ها چه بود؟
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/7
📌 ما ملت شهادتیم
🔹️ شهدای ما اینچنین باشکوه بدرقه میشوند. این فقط مراسم تشییع شهدای ما نیست؛ سند عقبماندگی روشنفکرنماهایی است که میپندارند مردم ما دینگریز شدهاند، سند توهّم دشمنانی است که میپندارند میتوانند اسلام و حکومت اسلامی و راه شهدا را از اینملت بگیرند.
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/8
📌 آلمان تا یک سال دیگر باید قیمتهای بالای گاز را تحمل کند
🔹️ وزیر اقتصاد آلمان گفت: شهروندان آلمانی تا یک سال دیگر هم باید قیمت بالای گاز را انتظار داشته باشند. امیدوارم که تا پایان سال ۲۰۲۳ وضع بهتر باشد، حتی اگر در سطح ۲۰۲۱ نباشد.
🔹 وی افزود: ما باید قیمتهای بالاتر را در طول این سال همچنان تحمل کنیم. در صورت کمبود گاز، به عنوان مثال، تامین گاز برای شرکتها باید جیره بندی شوند.
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/8
📌 سانسور استقبال بینظیر مردم از شهدای گمنام توسط ضد انقلاب و روزنامههای اصلاحطلب
🔹️ تشیع پیکر مطهر شهدای گمنام در روز شهادت حضرت فاطمه(س) یک رسم چندین ساله بوده که امسال نیز ۴۰۰ شهید در سراسر کشور تشیع شدند.
🔹️ در حالی که اکثر روزنامهها در صفحه اول خود به استقبال بینظیر مردم در سراسر کشور از شهدای گمنام پرداختهاند، دو روزنامه «سازندگی» و «هممیهن»، که دو رسانهی اصلی اصلاحطلبان هستند این خبر را همانند جریان ضد انقلاب خارج نشین سانسور کردند.
🔹️ اصلاحطلبان همواره نشان دادهاند بیشتر از آنکه یک جریان در درون حاکمیت باشند، بازوی اجرایی ضد انقلاب در داخل کشور هستند و این همسو بودن آنها موجب تعجب نمیشود. بالاخره هر دو گروه سابقه طولانی در خیانت به کشور دارند.
🔹️ اما در رابطه سانسور اخیر پر واضح است که چرا آنها ترجیح دادند در مقابل این استقبال پرشکوه نابینا شوند. این رخداد پر شور برخلاف تصویر غیرواقعی ساخته شده توسط این رسانهها از جامعه ایرانی است و آنها خوب میدانند این استقبال بینظیر مردم از شهدای گمنام که به نوعی تجدید بیعت دوباره مردم با آرمانهای انقلاب و شهدا است.
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/8
📌 بکارگیری نماینده مجلس و مدیر برکنار شده دولت روحانی در صندوق ذخیره فرهنگیان به چه مناسبت است؟
🔹️ صندوق ذخیره فرهنگیان که در اساسنامه به عنوان مجموعهای خصوصی معرفی شده این روزها به واسطه تغییر ترکیب هیات مدیره یکی از شرکت های زیرمجموعهاش دوباره بر سر زبان ها افتاده است.
🔹️ در بازخوانی ساختار صندوق ذخیره فرهنگیان جواب یک سوال خالی است و آن اینکه اگر این صندوق در لیست مجموعه های خصوصی کشور قرار گرفته پس حضور نمایندگان مجلس در هیات امنای آن که خود آن هم دارای اما اگرهایی است چگونه تبیین میشود؟
🔹️ بر اساس تبصره ۳ ماده ۱۰ اساسنامه صندوق اذعان دارد که اعضای هیات امنا هیچ گونه منفعت اضافی در موسسه و شرکت های تابعه آن به لحاظ عضویت در هیات امنا نخواهند داشت و حق حضور سایر اعضا در جلسات توسط رئیس هیات امنا تعیین میشود، حضور یکی از نمایندگان مجلس در این مجموعه خصوصی حالا گمانه زنی ها را بیشتر کرده است. گمانه زنی هایی که باعث میشود چرایی حضور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس را به جای کمیسیون فرهنگی بیشتر کرده است. اما آیا مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان چنین نگرشی را دنبال میکنند؟
🔹️ در کنار این موارد این پرسش که چگونه یک نماینده مجلس به عنوان عضو هیات امنای یک صندوق خصوصی منصوب شده نیز جای تامل دارد و اینکه او از سوی چه طیفی و با حکم چه کسی به این جایگاه رسیده است؟
🔹️ قطعا در انتصاب او ارتباط استانی میان مدیرعامل این صندوق و حوزه انتخابیه نماینده مورد نظر دخالت نداشته است. اما در ترکیب هیات امنا این صندوق خصوصی حالا حضور شمس الدین حسینی نماینده مردم تنکابن منجر به ابهاماتی شده است.
🔹️ این حواشی با معرفی معاون نظارت بیمه مرکزی دولت روحانی که چندی پیش برکنار شد، به عنوان عضو هیات مدیره بیمه معلم بار دیگر این پرسش را ایجاد کرده است که بکارگیری مدیران برکنار شده دولت روحانی در مجموعهای که با رویکردهای جدید دولت سیزدهم اداره می شود، چه مناسبتی دارد؟
🔹️ این در حالی است که معاون نظارت برکنار شده بیمه مرکزی پیش از این تنها چند ماه سابقه عضویت در هیات مدیره بیمه حکمت صبا که گفته میشود مدیرعامل فعلی آن هم از نزدیکان شمس الدین حسینی بوده، را دارد و سایر سوابق او در رده های میانی مدیریتی است.
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/8
📌 چهره اربابان نباید تضغیف شود
🔹️ در صدای لندن، مصیبت و بدبختی و مرگ و کشتار و آوارگی و بی پناهی مخصوص کشورهای بدبخت و بیچاره جنوب جهان است.
🔹 وگرنه ارباب آمریکایی هیچ وقت نباید چهره اش در برابر مخاطب ایرانی ضعیف جلوه کند.
🔹️ این طوری است که ۵۶ کشته در آمریکا، مربوط است به جایی موهوم و رازآلودی بین مرزهای کانادا و مکزیک! می دانی؟/مکتوبات
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/8
📌 ربع سکه، در حال حاضر، حداقل، بیش از دو برابر قیمت آن است
🔹️ با توجه به قیمت امروز سکه طلا و بر اساس قیمت هر اونس جهانی طلا، در حال حاضر، حباب ربع سکه طلای محاسبه شده با فرض دلار ۴۳ هزار تومانی ادعایی، بیش از دو برابر ارزش واقعی آن است.
🔹️ قیمت ربع سکه به تومان = وزن ربع سکه (۲/۰۳۳ گرم) × (قیمت هر اونس جهانی طلا × نرخ دلار به تومان) ÷ گرم هر اونس (۳۱/۱ گرم) ) × اختلاف عیار طلای سکه و اونس (۰/۹) + کارمزد حق ضرب سکه (۵۰۰۰ تومان)
🔹 با توجه به قیمت ۱۸۱۲ دلار برای هر اونس جهانی طلا و حتی فرض دلار ۴۳ هزار تومانی ادعایی کانالها، قیمت ربع سکه حدود ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خواهد بود، در حالی که قیمت ربع سکه در بازار ۹ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان اعلام شده است! که دارای حباب حدود ۵ میلیون تومانی است!
🔹️ به این ترتیب و با فرض همین قیمت برای دلار، قیمت سکه تمام هم، حدود ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود که با توجه به قیمت اعلام شده ۱۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در بازار، سکه تمام هم، دارای حباب حداقل ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی است.
🔹️ باز هم تاکید میکنیم این حباب، با فرض دلار ادعایی ۴۳ هزار تومانی ادعایی در کانالها است که در عرض یک هفته، رقم زدهاند ...
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/8
📌 بازگشت «قاتل» به «محل جنایت»!
🔹 حسن روحانی که همچنان عنوان نامحبوبترین رییسجمهور پس از انقلاب را یدک میکشد، این روزها با فراموشی خودخواسته، همچون ۸ سال تکیه بر صندلی پاستور به میدان سخنوری بازگشته و بدون اشاره به اینکه رکوردهای تاسفبار در حوزههای مختلف را به تنهایی به نام خود زده، بدون توجه به وضعیتی که تحویل دولت بعد داده، اکنون در مقام مطالبهگر و حامی مردم خود را جا زده و امیدوار است با این تردستیها از حافظه ملت پاک شود که چگونه دولت او در مهیا کردن بدیهیات زندگی مردم نیز ناکارآمد بود و ضربه مهلکی به سرمایه اجتماعی نظام وارد کرد!
🔹 حسن روحانی در دیدار اخیر خود با استانداران دولتهای یازدهم و دوازدهم، مدعی شده است: «اگر مردم را از صندوق مایوس کردید یعنی به خیابان میرانید. اگر میخواهیم مردم را به کف خیابان نرانیم، راه آن اینست که جاذبه صندوق رای را از بین نبریم»!
🔹 این سخنان اگر از زبان هر فردی جز حسن روحانی جاری میشد، قابل تامل بود اما فردی که در تمام ۸ سال ریاستجمهوری خود، با رها کردن مدیریت کشور به امید گدایی نگاه لطف اروپا و آمریکا، عملا به «قاتل امید مردم و دوری کردن ملت از صندوق رای» تبدیل شد، اکنون طلبکارانه وارد میدان شده است!
🔹 جناب پرزیدنت سابق فراموش کردهاند که گوشهای از عملکرد وی مانند بزرگترین کاهش ارزش پولی در تاریخ ایران، بالاترین نرخ تورم در ۲ دهه گذشته، رشد منفی اقتصادی و زیر صفر، بیشترین درصد رشد نقدینگی کشور (به نحوی که میزان رشد نقدینگی در طول سال ۹۹ معادل کل نقدینگی ایجاد شده از ابتدای تاریخ انتشار و خلق پول در ایران تا پایان سال ۹۴ است)، افزایش بیکاری جوانان، فاجعه قیمت مسکن (که روحانی بدترین عملکرد را در بین تمام دولتهای پس از انقلاب داشته و رشد قریب به ۷۰۰ درصدی را ثبت کرده است)، کاهش تولید ناخالص داخلی، جهش قیمت ارز از ۳ هزار تومان به بیش از ۲۶ هزار تومان، رشد ۶۵۰ درصدی بدهی دولت به بانک مرکزی از ۱۳ هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان به ۹۶ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان، افزایش ۱۴۶ تا ۷۵۰ درصدی قیمت اقلام خوراکی، ۶ برابر شدن قیمت انواع خودرو، جهش نرخ سکه، وضعیت اسفبار بورس، حیف و میلهای دهها میلیارد دلاری است.
🔹️ همچنین نباید بدهی نزدیک به ۵۵۰ هزار میلیارد تومانی دولت در قالب اوراق قرضه که عملا دولت فعلی در کنار تمام هزینهها مجبور است ماهانه به طور میانگین ۱۰ هزار میلیارد تومان از آن را تسویه کرده و عملا پولی که معلوم نیست دولت قبل با آن چه کرده، برای دولت سیزدهم فاکتور شده و باید پرداخت کند را فراموش کرد.
🔹 ثبت بدترین وضعیت در شاخصهای توزیع درآمد مانند ضریب جینی منجر به فقیرتر شدن و ثروتاندوزی بیشتر مرفهان، افزایش شکاف طبقاتی، کاهش وحشتناک سرانه مصرف ۹ کالای اساسی شامل گندم، برنج، گوشت دام، گوشت پرندگان، ماهی و میگو، شیر و محصولات لبنی، روغنها و چربیها و قند، شکر و چای در بازه زمانی ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ و... موجب گردید تا حتی حامیان سینهچاک و پر و پا قرص وی نیز بارها بر پشیمانی از حمایت وی و رای به او، تاکید و علنا اعلام کنند که اشتباه کردند!
🔹 حال رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم با فرار رو با جلو، سعی میکند با همان شگرد و تردستیهای دوران ۸ ساله، دشمن و مقصری فرضی برای قهر مردم از صندوق رای تراشیده و دوران سیاه ۱۳۹۲ - ۱۴۰۰ را بَزَک کند!
🔹 وی آنقدر خود را به فراموشی زده که با چشمپوشی از هجمهی گسترده تمام اراذل اوباش عالم به ملت در ۳ ماه اخیر، نمیگوید اگر مقصر به خیابان آمدن عدهای در ۱۴۰۱، کنار زدن آنان از صندوق رای است، پس در سال ۹۸ دلیل آشوبهای آبانماه چه بوده است؟
🔹 آیا در آنجا هم گروهی یا افرادی موجب قهر مردم از صندوق رای شده بودند یا «سوءمدیریت و لاابالیگری دولت در اتخاذ تصمیمات درست» موجب آشوب و اغتشاش گردید!
🔹 جناب آقای روحانی! شما با عملکردتان قاتل امید ملت و مسبب اصلی ناامیدی آنان از آمدن پای صندوق رای هستید!
🔹 پس با تردستی و شگردهای قدیمی سعی نکنید روزگار سیاهی که برای این دولت و ملت به ارث گذاشتید را بَزَک کرده و بجای پاسخگوی به سیاهی اعمالتان، فرار رو به جلو کنید!
✍🏻 کمال لطفی
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/8
📌 حواله خرید هیزم در فرانسه
🔹 اروپا پس از محدود کردن خرید نفت، گاز، زغال سنگ و برق روسیه برای مجازات مسکو به دلیل عملیات نظامیاش در اوکراین، در بحبوحه یک بحران انرژی بیسابقه و عمدتاً خودساخته است.
🔹 رسانههای فرانسوی گزارش دادند دولت برای ساکنان خانههایی که خانه خود را با هیزم گرم میکنند شروع به پرداخت حوالههای ۵۰ تا ۲۰۰ یورویی برای کمک به آنها در هزینهها کرده است.
🔹 مبلغ حواله به درآمد و وضعیت تأهل بستگی دارد، به طوری که حدود ۲/۶ میلیون خانوار از هیزم به عنوان منبع گرمایشی واجد شرایط دریافت کمک هستند.
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/8
📌 آمریکای یخزده؛ روایت روزنامه آمریکایی از مصائب و قربانی شدن مردم
🔹 نیویورک تایمز با توجه به شدت فاجعه توفان زمستانی و کولاک در «بافلو» نیویورک، در گزارشی به شرح قربانی شدن و مصائب مردم این شهر پرداخته است.
🔹 طبق این گزارش، توفان برف و کولاک زمستانی که این روزها بلای جان آمریکای شمالی شده، بیشترین تلفات و خسارت را به بافلو در نیویورک وارد کرده و حدود ۳۰ کشته از بیش از ۶۰ کشته در سراسر آمریکا مربوط به این شهر است؛ توفانی که از روز جمعه آغاز شد و همچنان هزاران نفر در بافلو را بدون برق گذاشته است.
🔹 جسد قربانیان در شرایط مختلف پیدا میشد، برخی در خودروهای سرگردان، برخی در پیادهروها یا گوشه خیابانها و برخی دیگر زیر برف انباشهشده کنار جادهها؛ برخی هم به دلیل بی برق ماندن از زمان آغاز توفان جان باخته بودند.
✔️ @SiyasatOnline | 1401/10/8