#پرسشهای محرمی
▪️چرا امام(ع) علیاصغر ششماهه را وسط میدان جنگ بلند کرد؟ احتمال کشته شدن بچه در آن میان، زیاد نبود؟
🔹این ماجرا دو وجه دارد؛ اول اینکه امام، وقتی برای خداحافظی به خیمه آمد، رباب و زینب(س) به حضرت گفتند که طفل دارد از تشنگی تلف میشود، به شما رحم نشده، شاید نوزادی که عطش دارد را سیراب کنند. امام هم بچه را برد و روی دست بلند کرد و از آنها خواست سیرابش کنند. دوم اینکه امام درواقع میخواست عواطف آنها را تحریک کند و از جهنم نجاتشان دهد. در آن میان اگر حتی یک نفر هم منقلب میشد و کمی آب برای او میآورد، امام در هدایتش موفق شده بود. حتی زمانی که خود امام هم در آستانه شهادت بود، از سپاهیان دشمن پرسید کسی جرعه آبی به من نمیدهد. امام در آن زمان واقعاً آب نمیخواست و اصلاً اگر برایش میآوردند هم نمیتوانست بخورد، با وجودی که کودکش تشنه در آغوشش از دنیا رفته بود، ولی امام باز هم میخواست آنها را هدایت کند.
از طرفی بدانید که اصلاً تصور نمیشد جان کودک در خطر باشد. عرب، معروف به جوانمردی بود. زمانی که بنیهاشم را در شعب ابیطالب محاصره کرده بودند، سختی برای کودکان شیرخواری بود که مادرانشان به خاطر عدم تغذیه قادر به شیر دادنشان نبودند. صدای ناله کودکان و بچهها بلند شده بود که همان عربهای جاهلی و مشرک، دلشان به رحم آمد و گفتند که ما با محمد (ص) مشکل داریم، گناه این کودکان و مادرهایشان چیست؟! سر همین ماجرا محاصره شکسته شد. در کنار همه خصلتهای منفی، عربها با مروت و جوانمرد بودند. کسی فکر نمیکرد که شقاوت تا به اینجا برسد.
✍🏻استاد محمدحسین رجبی دوانی
#پرسشهای محرمی
▪️چرا ما شيعيان اینقدر اندوه و عزاداري داريم؟
🔸اول: در فرهنگ شيعه، عيدهاي بزرگي داريم كه سرشار شادي است مثل روزهاي تولد چهارده معصوم، عيد سعيد غدير،عيد فطر، عيد قربان، عيد مبعث و...كه همه روزهاي شادماني و سرور است.
🔸دوم: اگر شيعيان، ايام شاديبخش مذهبي را مثل عزاداري، آشكار و پرشکوه برگزار نميكنند، اشكال از فرهنگ شيعي نيست اشكال از پيروان فرهنگ و كوتاهي كردن آنهاست.
🔸سوم: در فرهنگ شيعي به همان اندازه كه سوگواري بر اهلبيت(علیهمالسلام) تأکید شده است، به سرور و شادماني هم توصيه شده است و حتي در كلمات و جملات گوناگوني به شادمان كردن ديگران هم امر شده است و براي مثال، رسول اكرم(ص) به شادمان كردن يتيمان، كودكان و مؤمنان دستور دادهاند.
🔸چهارم: سوگواري براي اهلبيت اگرچه با گريه و اندوه همراه است، اما با همه غمهاي عالم متفاوت است؛ چراكه نتيجهاش ثواب، شفاعت اهلبيت، بخشش گناهان، سبكي دل و حتي احساس مسرت قلبي است؛ همان احساس خوشايند رضايت كه بعد از برگشتن از مجلس عزاي امام حسين(ع) به شما دست ميدهد.
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ مرثیه جانسوز
🏴 زینب کبری سلام الله علیها
#امام_حسین_علیه_السلام
#محرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# مرگ شیرین و زیبا
▪️مرگ هر روز و هر لحظه در میزند، اما اینکه کی و چگونه فرشته مرگ را در آغوش بگیریم، مهم است؛ خدا کند که در حال معصیت نباشیم.
🔹حجتالاسلام مجاهد از روحانیون بزرگوار مشهد در حال خواندن دعای فرج و آوردن نام امام زمان سکته کرد و از دنیا رفت. روحش شاد و خوشا به سعادتش با این مرگ زیبا و دلنشین.
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اعتراض
🔹آیا میدانید چند کشور دنیا تاکنون پروتکلهای درمان کرونا را پذیرفتهاند؟
🔹 اطبای طب سنتی مسئولانه برای نجات جان انسانها قیام کنند.
🔹 اعتراض استاد پناهیان به کمرنگ بودن نقش طب سنتی در درمان کرونا
#کی چی گفت؟
🎤محمدرضا شریفینیا (بازیگر سینما و تلویزیون و بازیگر نقش محمدبن حنفیه در مختارنامه)
🔸موافق پخش هرساله سریال مختارنامه هستم؛ اولاً که ما تعداد زیادی شبکه تلویزیونی داریم که اگر یک یا دو شبکه این سریال را پخش کند مشکلی ایجاد نمیشود.مخاطب هم قدرت انتخاب دارد و میتواند شبکههای دیگر را ببیند. از سوی دیگر، مخاطب هر بار که با یک اثر هنری حالا چه فیلم و چه یک کتاب مواجه می شود زوایای جدیدی از آن اثر را کشف میکند. شما ممکن است بیست سال پیش یک رمان را خوانده باشی و حالا که آن را میخوانی با یک نگاه جدید و اطلاعات بیشتر آن را درک کنی و لذت ببری؛ چون نگاهت نسبت به بسیاری از پدیدهها و مفاهیم عوض شده است. مختارنامهای که شما امسال میبینید با مختارنامه ده سال و پنج سال پیش زمین تا آسمان فرق دارد و امکان دارد برداشتها متفاوت و حتی متضادی از آن داشته باشید. حتی برای خود من که بازیگر آن اثر هستم از لحاظ فنی آورده های جدیدی دارد، اثر هنری ثابت است، اما نگاه آدمها متحول میشود. من بارها و بارها فیلم «محمد رسولالله» مصطفی عقاد را دیدهام اما اگر تلویزیون فردا آن را پخش کند باز هم آن را میبینم.