شهادت با لب تشنه.mp3
1.8M
#پادکست
رزمندگان عاشق امام حسین(ع) بودند و بسیاری از آنها آرزو داشتند مثل مولایشان شهید شوند و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای کاش جهل با هیچ چیز دیگری در دنیا جمع نشود، اما اگر چنین شد، نتایجش عجیب ویرانکننده است. این کلیپ کوتاه را حتما ببینید و این قوانین را حفظ کنید.
#کربلای جبههها
مردان حماسههای هشت سال دفاع مقدس، دل داشتند، بچه داشتند، بچههایشان را دوست داشتند، اما پای دین که به میان میآمد، نمیگذاشتند آن همه احساس،مانعی باشد برای به میدان آمدن برای تکلیف.
⛔️ *متن شبهه*👇🏻👇🏻
شما هر جای دنیا بری بگی: من از مملکتی میام که به خاطر شرایط سخت کرونا عزاداری برای عزیزان تازه از دست رفته ممنوعه
ولی برای کسایی که ۱۴۰۰ سال پیش مردند عزاداری واجبه
حتمٱ به شما اقامت میدن
ولی قبلش چندماه تو تیمارستان بستری تون میکنند.....😔😔😔😔
✅ *پاسخ به شبهه*👇🏻👇🏻
⚠️نه برگزاری مجالس ترحیم ممنوع است و نه برگزاری مجالس عزاداری اباعبدالله الحسین (علیه السلام) واجب!
✳️هر چند مجلس عزاداری امام حسین (علیه السلام) اصلاً با مجلس ترحیم قابل مقایسه نیست.
🔅زیرا مجلس امام حسین (علیه السلام)، چیزی بسیار فراتر از یک مجلس ترحیم و فاتحه خوانی است. مجلس امام حسین (علیه السلام) همایشی برای بزرگداشت یک حماسه عظیم است. این مجلس، محفل ترویج اخلاق ناب و احیای ارزشهای انسانی و دینی است. این مجلس، یک دانشگاه انسان سازی است؛ ذکر و یاد قیام امام حسین (علیه السلام) در این مراسم ها، موجب احیای عدالت خواهی و ظلم ستیزی و آرمان خواهی های واقعی است.
⚠️به نویسنده متن فوق و کسانی که چنین تفکری دارند توصیه می کنیم لااقل یک کتاب درباره حماسه امام حسین علیه السلام، فلسفه قیامش و اهداف و ثمرات آن مطالعه کنند.
🔅اما شکل و شیوه برگزاری مجالس فوق، دیگر نمی تواند مثل سابق باشد.
کارشناسان حوزه سلامت، با در نظر گرفتن معیارهای علمی خود، برای هر کدام از این مجالس شیوه نامه های مختلفی نگاشته اند.
🔅از آنجا که غالباً افراد به صورت خانوادگی مبتلا به کرونا می شوند، در مجلس ترحیم یک متوفای کرونایی قطعاً چند بیمار کرونا که خویشاوندان درجه یک آن مرحوم هستند حضور خواهند داشت. در این صورت برگزاری حضوری مجلس ترحیم، قطعا موجب انتقال بیماری توسط دیگر اعضای خانواده که مبتلا هستند می شود.
🔅همچنین در مجالس ترحیم، از آنجا که خانواده ها داغی تازه در دل دارند و شرایط روحی مساعدی ندارند، به ندرت می توان مجلس را مدیریت کرد به نحوی که تدابیر بهداشتی به بهترین شکل رعایت شود.
بنابراین تصمیم مسئولین مبارزه با کرونا بر این است که مجالس ترحیم صرفا بر سر مزارها در فضای باز و یا در فضای مجازی برگزار شود.
🔅اما در مجالس امام حسین (علیه السلام) امکان برگزاری مجالس با بیشترین سطح تدابیر بهداشتی وجود دارد و نیز احتمال حضور افراد بیمار در این جلسات بسیار کمتر از مجالس ترحیم است.
هر چند مراسمات امام حسین (علیه السلام) هم هیچ ضرورتی ندارد که در قالب تجمعات بزرگ برگزار شود؛ بلکه طبق توصیه های اهل بیت علیهم السلام، حتی محافل خانگی و برگزاری مجلس هایی صرفاً با حضور اعضای خانواده نیز اهداف این مجالس را تأمین می کند.
✅بنابراین مقایسه کردن مجلس عزاداری امام حسین علیه السلام و مراسم ترحیم با توجه به اهمیت و نوع برگزاری از اساس بی پایه است.
# تأمل کنیم
نگاه ما، نگاه رزمندهها
🔸در جبهه در بین رزمندگان، برخی آیات و احادیث و اشعار رواج داشت و خیلیها آنها را حفظ بودند.
از جمله این بیت شعر:
هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
رزمندهها بلاها را با چشم رضایت و امید میدیدند و فرصتی برای کسب اجر صبر کردن، رشد کردن در سختیها، درس گرفتن و...
حالا اما...
بلا را با چشم دیگری میبینیم
برای همین، همهاش اعتراض و نقد و گلایه و شکایت داریم.
البته که باید تلاش کنیم بلا و مصیبتی بر خودمان نازل نکنیم ولی اگر نازل شد باید آن را با همان چشم رزمندگان جبهه ها دید.
آن وقت تحملش آسان میشود و حتی شیرین
که حضرت زینب(س) در کربلا فرمود: ما رایت الا جمیلا...
#خباثت رسانهای
🕶 اول گفتند دستاورد دانشمندان ایرانی در تولید واکسن، یک بلوف است! بعد هم تلاش کردند عدم واردات واکسن خارجی را گردن تولید واکسن ایرانی بیندازند و گفتند: خون کشتههای کرونا گردن برکت است!
🔹اما واقعیت
1️⃣ ستاد فرمان امام اعلام کرد 50 میلیون دوز واکسن تولید میکند. این در حالی است که نیاز کشور حداقل 120 میلیون دوز است. سؤال این است که اگر واکسن ایرانی مانع واردات واکسن خارجی شده است این مابهالتفاوت را چطور قرار بوده تأمین کنند؟
2️⃣رئیس ستاد فرمان امام، در دیماه سال گذشته اعلام میکند که برکت بخشی از نیاز واکسن را تأمین میکند و بقیه را دولت باید وارد کند. مدعیان با این خبر چه میکنند؟ چرا تولیدکننده خودش درخواست واردات میکند؟
3️⃣میگویند مخبر بهعنوان تولیدکننده، اجازه واردات نداده است. سؤال این است که مگر مخبر کیست؟ چرا باید چنین حقی داشته باشد؟ چرا باید وزیر بهداشت حرف مخبر را گوش دهد؟ فرض کنیم وزیر بهداشت هیچ، چرا باید روحانی حرف مخبر را بپذیرد؟ ضمن اینکه مگر روحانی اعلام نکرد واکسن وارد میکنیم؟ دروغ گفت؟ پس چرا وزیر خارجه قرارداد خرید واکسن بست؟ چرا پول دادند؟
4️⃣رسانه اهریمن مدعی است برکت به خاطر به دست گرفتن انحصار در بازار اجازه واردات نداده است. حال سؤال این است که پس واکسنهایی که تا پیش از تائید واکسن برکت وارد شده است چه منطقی داشته است؟ توضیح مدعیان درباره این 27 میلیون دوز واکسنی که تاکنون وارد شده است چیست؟
5️⃣ همه اینها به کنار. یک سؤال ساده. برکت چرا باید مخالف واردات واکسن باشد؟ فرض کنید از همان روز اول، بازار واکسن با واردات اشباع شود و دیگر واکسن برکت به کار نیاید، آنوقت سؤال این است که برکت سود میبرد یا زیان؟
در حال حاضر، دولت واکسن برکت را حدود 8 دلار قیمتگذاری اولیه کرده است، اما کشورهایی حاضرند همین واکسن را الان بین 10 تا 12 دلار بخرند. برای برکت کدامیک سود ده ترست؟ مصرف داخل یا صادرات؟
❇️و اما حرف آخر: خناسها خدعه میکنند؛ اما سؤال این است چرا برخی در داخل نوچه این دیاثت رسانهای میشوند؟ آیا این ظلم نیست که مهمترین دستاورد علمی کشور را که تنها در انحصار 6 کشور دنیاست، اینطور به دست خودمان بیآبرو کنیم؟ظلم به انقلاب هیچ. حداقل به دانشمندان این کشور ظلم نکنیم. به دانشمندان هیچ، به روح و روان مردم ظلم نکنیم. مردم هیچ، به خودمان ظلم نکنیم.
🔺 یک زن اهل سنت موصل در شبکههای اجتماعی عراق نوشت:
✍🏻 وقتی میدیدم شیعیان در مراسم هروله ظهر عاشورا لبیک یاحسین میگفتند با تمسخر به شوهرم میگفتم وقتی حسین کشته شد، اینها کجا بودند؟!
اما وقتی داعش موصل را اشغال کرد و حشدالشعبیها، هرولهکنان از بخش الایسر موصل به الایمن و از کوچه پسکوچهها میدویدند و مناطق را یکی پس از دیگری آزاد میکردند و شعارشان فقط: «لبیک یاحسین» بود، تازه فهمیدم که این شعار یک حقیقت است و من تا ابد مدیون و عذرخواه از حسین(ع) و یاران باوفایش در هر عصر و زمانی هستم.
#محرم
#حب_الحسین_یجمعنا
👇👇👇
https://eitaa.com/SofreFarhangiReyhane
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معتادی که امام حسین(ع) او را خرید
🔹پایان روز عاشورای امسال، فیلمی از سینهزنی یک جوان معتاد در فضای مجازی منتشر شد. سینهزنی بیریا و مخلصانه این جوان علاوه بر مردم، به چشم صاحب این مکتب هم آمد و اعضای هیأت محبانالزهرا(س) تهران وسیلهای شدند برای نجات او.
🔴 امکان ارسال پیامک به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ ایجاد شد.
معاون عملیات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ:
🔹سامانه پیامکی مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به شماره ۱۱۰۱۱۰ در حال فعالیت است تا افراد فاقد قدرت تکلم و افراد دارای شرایط خاص بتوانند از طریق این سامانه با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ در ارتباط باشند./چند ثانیه
🌀 عاقبت بیمارستانهراسی
📝 کرونا و تلفاتی که روز به روز بیشتر میشود.
⚠️ وقتی در رسانهها بگوییم:
❌ بیماران قبل از مراجعه به بیمارستان وصیت خودشان را بنویسند؛
❌ هر کس کارش به بیمارستان کشیده شد فوت میکند؛
❌ بیمارستانها قتلگاه مردم هستند؛
❌مردم موش آزمایشگاهی پزشکان در بیمارستانها هستند؛
و....
🔺 نتیجه این سخنان، تخریبها، نقدهای غیر واقعی و غیرمنصفانه چه میشود؟ آیا به نتیجه این سخنان فکر کردهایم؟ آیا نگران عواقب این جنگ روانی بودهایم؟
🔸 وقتی شخصی مبتلا به کرونا میشود ابتدا در منزل و به شیوههای طب سنتی، اسلامی و نوین شروع به خوددرمانی میکند...
گرچه اکثریت افراد در اثر مصرف دمنوشها و گیاهان دارویی و ... بهبودی کامل پیدا میکنند؛ اما کمتر از ۱۰ درصد نیز به دلائل متعدد وضعیت بیماریشان بدخیم میشود و در موتاسیون دلتا عمدتا ریهها درگیر میشود و بیمار شروع به سرفههای بیامان میکند...
🔺 در اینجا لازم و ضروری است که بیمار هرچه سریعتر به بیمارستان منتقل و بستری شود؛ اما چون خانوادهها و افراد سخنان فوق را شنیدهاند از مراجعه به بیمارستان واهمه شدید دارند و خودداری میکنند...
🔻 لذا عمدتا کپسول اکسیژن تهیه و سعی در ادامه درمان بیمار در منزل دارند!! لذا هرکسی هر دارویی را پیشنهاد میدهد و خانواده بیمار تهیه میکند و به بیمار میدهند فارغ از اینکه:
❓آیا این داروها تداخل دارویی دارد یا خیر؟
❓آیا این داروها برای بهبود بیمار مفید هست یا خیر؟
❓آیا این داروها اصل هست یا خیر؟
❓آیا این داروها عوارضی دارند یا خیر؟
♨️ در عوض، اهل خانه بدون تخصص کافی از نحوه استفاده از اکسیژن و نیز بیخبر از اثرگذاری داروها کوشش در مداوای بیمار خود دارند؛ غافل از اینکه بسیاری از این بیماران وضعیتشان بدخیمتر و بحرانیتر میشود؛ تا جاییکه فرصت طلایی نجات بیمار به زنگ خطرِ از دسترفتن بیمار بدل میگردد.
⛔️ اکثر این بیماران در حالی به بیمارستان منتقل میگردند که یا درگیری ریه آنها بیش از ۵۰ - ۶۰ درصد شده و یا از شدت آسیب، بیهوش شدهاند؛ که این مرحله، مرحلهی بحران بیمار و اقدامات اورژانسی است.
♨️ برخی از بیماران بهبود پیدا میکنند و از بیمارستان مرخص میشوند؛ اما برخی دیگر به دلائلی چون:
◾️ اقدام دیر هنگام در مراجعه به پزشک و بیمارستان
◾️ پیشروی بیش از حد بیماری در فرد
◾️ تداخلات داروهای مصرفی در منزل
◾️ اثرگذاری منفی داروهای تقلبی و فاسد بر بیمار در منزل
◾️ خطای پزشکی در بیمارستان به علت حجم و تراکم بالای فشار کاری
◾️ تداخل دارویی داروهای بیمارستان با داروهای مصرفی بیمار در منزل
و ...
🔻 در بیمارستان فوت میکنند! در صورتی که اگر خانواده به موقع، بیمار را به بیمارستان منتقل میکردند احتمال فوت او بسیار کم بود.
🚫 اما پس از فوت بیمار در ذهن خانواده متوفی چه جملاتی حک میشود؟!!
اینکه "بیمار ما را بیمارستان کشت"، " بیمارستان قتلگاه بیماران است" و ... !!
❓چرا چنین جملاتی را میگویند؟ چون بارها و بارها در فضای مجازی رهاشده و توسط برخی افراد، چنین تعابیری را شنیده بودهاند. از این به بعد خانواده شخص متوفی نیز همصدا با این گروه سخنان فوق را تکرار میکند تا افرادی که تازه درگیر بیماری شدهاند را نیز از مراجعه به بیمارستان پرهیز دهند!! و این دور باطل و خطا تکرار میگردد و میگردد تا جان بسیاری را بگیرد.
💯 قضاوت با شما:
آیا خون این افراد بر گردن گویندگان و منتشر کنندگان سخنان فوق نیست؟!
آیا آه خانوادههای متوفیان دامنگیر آنان نمیشود؟!
آیا نتیجه این چرخه تبلیغی جز افزایش آمار فوتیها نمیشود؟!!
آیا این سخنان ظلم به نظام اسلامی نیست؟!
آیا این سخنان موجبات هجمه به مقام معظم رهبری را فراهم نمیکند؟!!
آیا اگر این افراد زودتر به بیمارستان مراجعه میکردند احتمالا زندهماندنشان بیشتر نبود؟!!
✅ دقت کنید نمیگویم طب نوین و سیستم بهداشت و درمان کشور نقص ندارد. در طب نوین هم مشکلات و نقصهای عدیدهای وجود دارد؛ اما راه نقد و برطرفکردن مشکلات و نقایص سیستم بهداشت و درمان کشور، زدن تیشه به ریشه آن نیست.
فقط کافی است کمی منصفانهتر نقد و بررسی کنیم و با تفاهم و همدلی در پی رفع نقایص و مشکلات تلاش کنیم.
همه ما بر یک کشتی سوار هستیم که غرقشدن یا به سلامت رسیدن آن به رفتارهای همه ما بستگی دارد.
🖌سید احمد رضوی
#معارف کربلایی
▪️«کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا»
▫️حدیثی از حضرت سجاد(ع) است؟
▫️سخن حضرت زینب(س) در مجلس یزید است؟
▫️جمله مشهوری است از سیدبن طاووس صاحب کتاب لهوف؟
نظر شما چیست؟
🔸پاسخ، «هیچ کدام» است. این جمله مشهور، روایت و سخن معصوم نیست و صرفاً کلامی زیبا و پرمعنی است که بر مبارزه با تباهیها و پلیدیها در همه زمانها و مکانها اشاره دارد و اینکه باید همواره و همهجا از پیامهای عاشورا و درسهای کربلا در زندگی خودمان بهره بگیریم. باید توجه داشت که طبق سخنان امامان معصوم، هیچ روزی در عالم به جانسوزی عاشورا نیست و کربلا نیز از مهمترین و مقربترین زمینهای دنیاست که با هیچ جای دیگر دنیا نمیتوان آن را مقایسه کرد.
👇👇👇
https://eitaa.com/SofreFarhangiReyhane