💢 نگرانی رژیم صهیونیستی از طرح جدید مجلس آمریکا
🔻 هاآرتز در یادداشتی نگرانی این رژیم از طرح قانونی را ابراز کرد که تحت عنوان «ارتقای حقوق بشر برای کودکان فلسطینی تحت حاکمیت اسراییل»، که با هدف نظارت بیشتر بر فروش تسلیحات آمریکایی به این رژیم از سوی 15 نماینده دموکرات مجلس مطرح شده است.
🔸 گرچه نویسنده در این گزارش اذعان میکند که این طرح با وجود لابی قوی آیپک قطعاً رای نخواهد آورد. ولی هشدار میدهد که رژیم صهیونیستی باید نسبت به بروز چنین ارادهای در میان بخشی از نخبگان سیاسی آمریکا حساسیت بیشتری نشان دهد.
▫️ http://ydac.ir/uxcp7
▫️@Tabyincenter
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 روسیه آماده جایگزین کردن شبکه انتقال مالی خود با «سوئیفت» است
🔻 نماینده ویژه ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه از آمادگی کامل مسکو برای جایگزین کردن شبکه انتقالات مالی بینالمللی روسی SPFS به جای سوئیفت خبر داد.
▫️ ana.press/x6VMk
💢 تشدید مقررات ضدجاسوسی برای شرکتهای چینی
🔻 وزارت امنیت داخلی چین در پاسخ به تشدید نفوذ آژانسهای جاسوسی خارجی و نیروهای متخاصم به داخل این کشور، با تنظیم مقرراتی جدید شرکتها و نهادهای چینی را به تشدید مقابله با جاسوسهای خارجی موظف کرد.
▫️ fna.ir/18lgf
💢 اخراج دیپلماتهای چهار کشور اروپایی از روسیه
🔻 وزارت خارجه روسیه به تلافی اخراج دیپلماتهای خود، دستور اخراج هفت دیپلمات از کشورهای اسلواکی، لتونی، لیتوانی و استونی را صادر کرد.
▫️ fna.ir/18ldg
💢 220 نماینده کنگره آمریکا خواستار تشدید مواضع بایدن علیه ایران شدند
🔻 بیش از 220 نفر از نمایندگان کنگره آمریکا با متهم کردن ایران به نقض حقوقبشر، از دولت بایدن درخواست کردند مواضع بسیار سختی علیه تهران اتخاذ کند.
▫️ fna.ir/18kzx
💢 وزارت صنعت: 4 تا 6 درصد از رمزارزهای جهان در ایران استخراج می شود
👤 مدیرکل دفتر سرمایهگذاری و امور طرحهای وزارت صمت اظهار داشت:
🔻 ظرفیت پردازش استخراج مراکز مجاز امروز 650 هزار تراهش برثانیه است که با نرخ روز بیتکوین معادل روزانه 200هزار دلار میشود. به نظر میرسد با فرض بسیار ضعیف اختصاص تمام رمزارز استخراجی به بانک مرکزی حتی استخراج در یک سال هم پاسخگوی نیاز یک روز سامانه نیما هم نخواهد بود.
▫️ http://ydac.ir/xyaus
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
16.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 ایران جواد ظریف نیست!
🔸ایران حسن روحانی نیست!
✅ ایران یعنی سید علی خامنهای
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
💢 جزئیاتی از هدایت مذاکرات عراق و آمریکا توسط شهیدسلیمانی
💬 گفتگوی دکتر امیرعبداللهیان با نشریه مسیر (دی99):
🔻 سردار سلیمانی هم سیاستمدار بود و هم یک دیپلمات حرفهای. صورتجلسات دهها جلسه ایشان با ما بهعنوان تیم مذاکرهکننده ایران با آمریکا در بحث عراق موجود هست که نشان میدهد وقتی میخواستیم برای مذاکره سهجانبه ایران، آمریکا و عراق به بغداد برویم (در سال 1386) سردار سلیمانی چه توصیههایی داشتند. رهبر انقلاب مسئولیت آن مذاکره را به سردار سلیمانی سپرده بودند.
🔻 سردار در عراق، فلسطین، افغانستان، لبنان و سوریه تجربه داشت و مثل کسی که دهها مذاکره را مدیریت کرده، تجربیاتش را منتقل میکرد. درواقع، حیطه دانش او فقط نظامی نبود؛ دانش مذاکراتی هم بود.
💬 برخی از صبحتهای سردار در جلسه 13 مرداد 1386 با تیم مذاکرهکننده:
▫️«در شیوه بیان، در مذاکرهی سهجانبهی ایران، عراق و آمریکا در بغداد باید برای آمریکاییها، اول بحثها را از بعد فلسفی و نظری مطرح کنیم.»
▫️«شما باید برای این که آمریکاییها خوب بفهمند، اول بگویید القاعده چیست؛ چگونه پیدا شد، نحوه برخورد ما با القاعده چگونه است. باید به آمریکاییها بگویید گروهک منافقین چگونه شکل گرفت، چه تفکر و ایدئولوژیی خطرناک و التقاطی دارند و در این سالها چه اقداماتی علیه مردم ایران و عراق انجام دادهاند.»
▫️«بدون توجه به رفتارشناسی مذاکره با آمریکا، نباید برداشت منفی یا مثبتی از مذاکره داشته باشید.»
▫️«در مفاهیم، گاهی آمریکاییها الفاظی را بهکار میبرند که در ظاهر به معنای توافق است، ولی ما را دچار مشکل میکند. دقت داشته باشید واژههایی که آنها بهکار میبرند، برخیشان واژههای فریبنده است، ظاهر مثبتی دارد اما کُنه و جوهره لفظی که بهکار میبرند مفهوم منفی دارد.»
▫️«بدانید، آمریکاییها در مذاکره، موضوعی را جا میاندازند و بعد تلاش میکنند کاری کنند که شما در آن مذاکره عصبانی بشوید.»
▫️ «توجه داشته باشید تیمی که تشکیل شده، تیم کارشناسی است. این، برای آمریکاییها و عراقیها به این معناست که وقتی ما مذاکره در سطح کارشناسی را پذیرفتهایم و میخواهیم بحثهای ریز سیاسی-امنیتی بکنیم؛ پیامش این است که ایران، مذاکرات را جدی گرفته و ما با طرف آمریکایی شوخی و بازی نداریم.»
▫️«ما بنا نداریم در مذاکره با آمریکاییها همه بحثها را روی میز پهن کنیم. باید مراقبت کنید مباحث، موضوع به موضوع مطرح شود و به نتیجه برسد و سپس جلو برویم. آمریکاییها روششان این است که شما را وادار میکنند همه موضوعات را روی میز بریزید و همه موضوعات را زخمی میکنند و در هیچ موضوعی جز موضوعی که موردعلاقه خودشان است حاضر نیستند که توافق بکنند.»
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 دیپلماسی پرتقالی؛ یک ماجرای باورنکردنی!
🔻 روایت آقای ظریف از مهم ترین و الهام بخش ترین داستان زندگی اش
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 با موافقت فرمانده معظم کل قوا؛ نشان درجه یک فتح به فرمانده نیروی زمینی ارتش اعطا شد
🔻 با پیشنهاد امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و تأیید شورای عالی اعطای نشان ستاد کل نیروهای مسلح، با حکم فرمانده معظم کل قوا(مدظلهالعالی) نشان درجه یک فتح به امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش اعطا شد.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 لزوم بازتنظیم سیاست خاورمیانهای بایدن
🔻 نشنالاینترست در یادداشتی با اشاره به حادثه نطنز ابراز داشته بهترین اقدامی که واشنگتن میتواند برای تعدیل خصومتها در سراسر منطقه انجام دهد این است که نقش خود را به عنوان یک نیروی پلیس یکطرفه متوقف و از دیپلماسی استفاده کند.
🔻 نویسنده با اشاره به اینکه حادثه نطنز میتواند تأثیرات مخربی بر مذاکرات وین داشته باشد، به دولت آمریکا توصیه میکند نسبت به اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی حساسیت بیشتری به خرج بدهد و مانع اخلال آن در سیاستهای واشنگتن بشود.
🔻 به نظر وی، هدف اسراییل از این اقدام اولاً تحریک ایران به توقف مذاکرات و ثانیاً افزایش مطالبات ایران در مذاکرات بوده تا بدین ترتیب مانع احیای برجام شود. این مسأله با توجه به مخالفتهای داخلی آمریکا با برجام از سوی اعضای کنگره، باید مد نظر قرار بگیرد.
🔻 این مقاله ضمن اینکه ایران را متهم به «تروریسم در منطقه و نقض حقوق بشر در داخل» میکند، بیان میدارد که این ویژگی اکثر دولتهای آسیای غربی است و آمریکا نمیتواند با استاندارد دوگانه، از برخی حمایت و در برابر برخی بایستد.
🔻 به نظر میرسد این یادداشت در راستای ایدهای است که برجام را مقدمه یک توافق منطقهای قلمداد میکند که در آن موازنه نیروها میان قدرتهای برتر منطقه از جمله ایران، ترکیه و عربستان حفظ شده و هیچیک بر دیگری برتری نیابد.
▫️ nationalinterest.org/blog/middle-east-watch/natanz-sabotage-proves-america-must-reset-its-middle-east-policy-182888
▫️@Tabyincenter
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 بن سلمان: می خواهیم روابط خوبی با ایران داشته باشیم.
-ایران کشوری همسایه است و امیدواریم رابطه خوبی با آن داشته باشیم.
- مشکلات ما به رفتار منفی آن برمی گردد.
- عربستان در حال رایزنی با دیگر کشورهای منطقه و جهان در جهت یافتن راه حلی مناسب در این راستا است.
▫️ @persianbloomberg
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
45.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📰 اخیرا خبرگزاری فایننشال تایمز از گفتگوی مستقیم بین ایران و عربستان در بغداد سخن به میان آورد و مدعی شد که هیئت سعودی به سرپرستی خالد بن علی الحمیدان، رئیس استخبارات عربستان وارد بغداد شده بود.
🌀 مذاکره بر سر مسائل اصلی آن هم با کشوری که با آن در جنگ سرد هستیم متناسب با برآورد از وضعیت محیطی ممکن است گاهی لازم و گاهی ممنوع باشد.
اما نباید فراموش کرد طرف مقابل یعنی سعودی، آلی است که در صدر شش کشور #آل_صهیون به عنوان لیدر قرار دارد و در منازعهی امنیتی که به #جنگ_سرد_جدید مشهور شده منافع خود را همراه با رژیم صهیونیستی در تضاد با ایران و شیعه میبیند. در واقع به قول هنری کسینجر در کتاب نظم نوین جهانی، نتیجهی تقابل ایران و عربستان است، که سرنوشت اسلام را در صدهی آینده تعیین میکند.
◀️ مذاکره با رژیم سعودی باید با نیت تضعیف این رژیم در حجاز و جایگزینی حکومت شیعیان در این کشور پی گرفته شود.
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
📖 سرگذشت قدرت شیعیان قطیف در حجاز
🔖 #اختصاصی
📸 b2n.ir/e90835
🔸 قطیف، نام استانی در منطقه شرقی سرزمین حجاز هست که بیشتر جمعیت این استان را شیعیان تشکیل میدهند. شیخ نمر باقر النمر از علمای شیعه که سال 1394 اعدام شد، از اهالی شهر عوامیهی همین استان بود. این منطقه بهخاطر وجود علما و مدارس متعدد دینی، به «نجف صغری» مشهور شده است.
🔸 استان قطیف در شمال منطقهی شرقی حجاز قرار گرفته و از جنوب با استان احساء همسایه است. شرق این استان هم به سواحل خلیج فارس میرسد و بخش مهمی از نفت دولت سعودی در این استان قرار دارد.
این استان شامل سه شهر قطیف، سیهات و صفوی هست. جزیره بزرگ تاروت در خلیج فارس در 5 کیلومتری قطیف قرار دارد.
🔸 حدود 15 درصد از جمعیت حجاز را شیعیان تشکیل میدهند که بیشتر از دو میلیون نفر میشود و اکثرشان هم در منطقه شرقی -از جمله در استان قطیف- زندگی میکنند.
🔸 از سال 1970 بسیاری از شیعیان احساء از روستاها به شهر مهاجرت کردند؛ ولی شیعیان قطیف غالباً در روستاها باقی ماندند. شیعیان احساء با اهل تسنن روابط بالایی دارند ولی قطیفیها روابط کمرنگتری برقرار کردند.
از طرفی هم شیعیان احساء از لحاظ سیاسی انگیزه ندارد و مذهب را از سیاست و تجارت جدا میدانند و یا در حالت خوشبینانه، اینطور وانمود میکنند؛ ولی مسائل سیاسی برای شیعیان قطیف دارای اهمیت بیشتری است.
🔸 از طرفی هم نفت حجاز که در دست شیعیان بود پس از قدرت گرفتن سعودیها، قطیف را به شهر مهاجرین وهابی تبدیل کرد.
موقعیت استراتژیک قطیف بهدلیل وجود نفت، توجّه مضاعف سعودیها رو به دنبال داشت. و در مقابل، وضع اقتصادی نامناسب شیعیان در مقطعی که درآمد نفت سعودی بسیار بالا رفته بود، عامل جدّیتری برای بالا گرفتن اعتراضات شیعیان شد. شیعیان نهتنها در امور سیاسی هیچگونه مشارکتی نداشته و ندارند، بلکه در امور اقتصادی هم زمینۀ مناسبی برای رشد یا در دست گرفتن مشاغل مهم را از دست دادهاند.
🔸 در ابتدای قدرت گرفتن وهابیون و سرکوب شیعیان در مناطق نفتی، شیخ حسن صفار و تَوفیق السَیف، دو تن از رهبران فکری شیعه دوره جدید بودند که از لحاظ اثرگذاری روی کویت و جوانان سعودی نقش پر رنگی داشتند! نوشتههای صفّار، نقش مهمّی در فراهم کردن زمینۀ تحول سالهای 1976-1982م. داشت.
🔸 در همان سالها که همزمان با اوایل دهه 60شمسی میشد و در ماه محرم سال 1400قمری، تظاهرات گستردهای از سمت حدود هفتادهزار نفر از شیعیان در نقاط مختلف حجاز برگزار و به درگیری با نیروهای دولت سعودی منجر شد که از سمت دولت سعودیِ حجاز، این ماجرا در نوع خود بهعنوان یک انتفاضه در تاریخ حرکت انقلابی شیعیان قطیف و حوالیَش شناخته میشود.
این فعالیتهای سیاسی تا چندسال بعد ادامه داشت ولی با سرکوبها و درگیری ایران با جنگ و مشکلات داخلی و غفلت از شیعیان حجاز، کمکم خاموش شد. طی سالهای بعد به تدریج، روش اصلاحطلبانه جای روش انقلابی پیشین را گرفت و پس از آن، مشی رهبران شیعه در استانهای شرقی از جمله قطیف، در چهارچوب نوعی گفتوگو و تعامل برای گرفتن امتیازات بیشتر از دولت تعریف شد.
🔸 در همان سالها، یک فرد استثنایی بهنام شیخ نمر باقر النمر که مثل رهبران دیگه فکر نمیکرد، پس از تحصیلات حوزوی و تدریس علوم اسلامی در قم و دمشق، سال 2003 میلادی به استان قطیف برگشت و با زنده کردن شور انقلابی در خطبههای نماز جمعه و اظهارنظرهای شورانگیزش، قصد داشت جان تازهای به پیکر شیعههای حجاز و مبارزاتشان ببخشد که متاسفانه با کمکاری دستگاه دیپلماسی امالقرای شیعیان جهان یعنی ایران، دولت سعودی مثل آب خوردن و بدون ترس از اقدامات واکنشی شیعیان جهان، یه انقلابی شناختهشده را اعدام کرد و صدای کسی که بزرگترین سرمایه شیعه در عربستان بود قطع شد.
بعد از شیخ نمر، فعلا کسی نتوانسته مثل او، زیر میزِ تعامل با وهابیون سعودی به بهانهی امتیازگیری بزند.
✍ مجید کریمی
#جزیره_العرب_در_جنگ_جهانی_چهارم
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir