فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حجتالاسلام رئیسی: خواسته مردم اینست که دولت اجازه ندهد کوچکترین حقی از آنها ضایع شود و من به عنوان نماینده ملت اجازه نخواهم داد حقی از آنها ضایع شود
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 رئیسی: در هیچ مذاکره ای کرامت ملت نباید مخدوش شود
💬 رئیس جمهور منتخب:
🔻 اگر مردم شیرینی عدالت را بفهمند عدالت را رها نمی کنند
🔻 واکسیناسیون عمومی از برنامه های فوری دولت ماست
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 رئیسی: بی احترامی به رای دهندگان خارج کشور باید جبران شود
💬 رئیس جمهور منتخب:
🔻 برخی می خواهند حضور مردم را کمرنگ کنند. حضور مردم در انتخابات پر شور بود
🔻 بخاطر معطل شدن مردم در صف های رای گیری از مردم شرمنده ایم
🔻 در ادوار گذاشته برخی را بخاطر رای به یک فردی در ادارات اذیت می کردند اما ملاک در دولت ما شایسته سالاری است
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رئیس جمهور منتخب ملت: هر گونه روابط ناسالم اداری، ظلم، فساد و روابط غیر عادلانه را بر خلاف کرامت انسان میدانیم
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 پاشینیان: انقلاب دوم در ارمنستان
🔻 نتایج انتخابات زودهنگام در ارمنستان نشاندهنده پیروزی حزب حاکم «قرار اجتماعی» به رهبری نیکول پاشینیان است. با شمارش حدود 68 درصد از آرا، حزب قرار اجتماعی 55 درصد را از آن خود کرده است. پاشینیان پس از اعلام پیروزی در اظهارنظری گفته است به حزب متبوع وی، اختیاری پولادین برای انقلابی پولادین اعطا شده است.
🔻 او اضافه کرد: «پیروزی در انتخابات پارلمانی یکپارچگی اجتماعی و ملی را بازخواهد گرداند. مردم ارمنستان انقلابی دوم را در سه سال اخیر صورت دادهاند.» پاشینیان همچنین از کشورهای روسیه، فرانسه، آمریکا، ایران و گرجستان و اتحادیه اروپا که به گفته وی از ارمنستان حمایت کردهاند تشکر کرد.
🔻 حزب «اتحاد ارمنستان» نیز رتبه دوم را کسب کرده و 20 درصد آرا را به دست آورده است. رابرت کوچاریان رهبر این حزب، نتایج را در تضاد با عقل سلیم دانسته است. با این وجود، بلوک تشکیل شده توسط کوچاریان توانسته 68 درصد از آرای شهر ایروان پایتخت این کشور را که صحنه اصلی اعتراضات پس از جنگ اخیر قرهباغ بوده است به دست آورد.
▫️ ydac.ir/hehz8
▫️@Tabyincenter
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 رهبر کرهشمالی پیروزی رئیسی را تبریک گفت
🔻 کیم جونگ اون: این فرصت را مغتنم میدانم تا باور خود را مبنی بر اینکه همکاری و روابط دوستانه بین کشورهایمان بیش از گذشته گسترش و توسعه خواهد یافت، اعلام کنم و برای جنابعالی در مسئولیت خود در دفاع از حاکمیت ملی و ساخت ایرانی قوی آرزوی موفقیت دارم.
- - -
💢 پیام تبریک دبیرکل اوپک به رئیس جمهور منتخب ایران
🔻 دبیرکل اوپک به آیت الله رئیسی بابت پیروزی در انتخابات و انتخاب ایشان به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.
▫️ tn.ai/2525921
- - -
💢 پیام تبریک رئیسجمهور الجزائر به آیتالله رئیسی
🔻 «عبدالمجید تبون» پیروزی سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ایران را تبریک گفت.
▫️ fna.ir/2dy7p
- - -
💢 رئیسجمهور نیجریه: آیتالله رئیسی شایسته پیروزی در انتخابات بود
🔻 «محمدو بوهاری» در پیام تبریک به رئیسجمهور منتخب ایران، آیتالله رئیسی را «سیاستمداری با تجربه» توصیف کرد که قادر خواهد بود ایران را در رسیدن به قلههای بالاتر و آینده بهتر رهبری کند.
▫️ fna.ir/2dy8k
- - -
💢 دفتر شیخ زکراکی پیروزی آیتالله رئیسی را تبریک گفت
🔻 دفتر رهبر جنبش اسلامی نیجریه انتخاب «آیت الله ابراهیم رئیسی» رئیس جمهورمنتخب مردم ایران را تبریک گفت و انتخاب وی را به نفع مردم مظلوم جهان دانست.
▫️ fna.ir/2dyuc
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 «سایمون شرکلیف» کیست؟/ مأمور امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک در راه تهران
🔻 وزارت امور خارجه انگلیس، روز گذشته، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که «سایمون شرکلیف» بهعنوان سفیر جدید این کشور در ایران معرفی شده است.
🔻 در این بیانیه آمده است که سایمون شرکلیف، از مدیران وزارت خارجهٔ بریتانیا، از حدود دو ماه دیگر و در ماه اوت سال جاری، جانشین راب مکایر سفیر کنونی بریتانیا در تهران خواهد شد. شرکلیف نامی آشنا در میان محافل دیپلماتیک در تهران است، زیرا او بین سالهای 2000 تا 2003 دبیر دوم سفارت بریتانیا در تهران بوده است. در آن دوران انگلیسیها دولت اصلاحات را به سر میز مذاکره آورده و با گرفتن امتیاز در مذاکرات سعدآباد درنهایت با گرای آمریکاییها پرونده هستهای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل فرستادند.
🔻 سایمون شرکلیف چهره امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک از سال 1998 به وزارت خارجه بریتانیا پیوسته است، او قرار است جای سفیر پرحاشیه رابرت مک ایر را بگیرد.
🔻 مک ایر دیماه سال 1398 در حاشیه یک تجمع سیاسی روبروی دانشگاه امیرکبیر در تهران بازداشت شد. مأموران امنیت ناجا سفیر انگلیس را در حالی بازداشت کردند که در حال فیلمبرداری در جمع تعدادی اغتشاشگر بود.
گزارش کامل در:
http://mshrgh.ir/1235888
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 پیشروی طالبان در افغانستان
🔻 به گزارش رسانهها درگیریها میان نیروهای دولتی و طالبان در شهرهای میمنه از ولایت فاریاب، تالقان واقع در ولایت تخار، پلخمری در ولایت بغلان و مناطقی واقع در ولایت قندوز از روز دوشنبه آغاز شده است و برخی گزارشها از وضعیت وخیم در این مناطق حکایت دارد.
🔻 گفته میشود نیروهای دولتی از چندین ولسوالی در قندوز و سرپل بیرون رانده شده و نبرد میان دو طرف هم اکنون در مراکز این دو ولایت جریان دارد. همچنین با وجود اینکه برخی منابع از سقوط شهر مزار شریف در ولایت بلخ خبر میدادند وزارت دفاع افغانستان اعلام کرد طالبان از حومه شهر مزار شریف به عقب رانده شده است.
▫️ apnews.com/article/joe-biden-taliban-2b1f92ab572a905521fab2644922c307
▫️@Tabyincenter
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 قیام ملی علیه طالبان؛ بسیج مردم در سستی دولت
🔻 با پیشروی بی سابقه گروه طالبان در برخی ولایات شمالی کشور و سقوط دهها ولسوالی در چند روز اخیر به دست این گروه، هستههای بسیج مردمی علیه گروه طالبان در ولایاتی مثل بلخ و تخار و فاریاب و پروان و بغلان و جوزجان و سرپل شکل گرفته است. اخیراً وزارت دفاع ملی نیز در فراخوانی از مردم خواست که در کنار نیروهای امنیتی و دفاعی کشور بایستند و تجهیزات و امکانات را دولت برای آنان فراهم میسازد.
🔻 روز گذشته برخی نمایندگان مردم بلخ در مجلس نیز در مزارشریف گرد هم آمده و گفتند که مردم را علیه این گروه بسیج میکنند. عطا محمد نور نیز قبلاً گفته بود که حاضر است با مارشال دوستم و محمد محقق برای خاطر سرکوب طالبان مشترکاً کار کند.
🔻 روز گذشته نیز آقای نور از هوادارانش خواست که در برابر طالبان برای دفاع از شمال بسیج شوند. عباس ابراهیم زاده نماینده بلخ در پارلمان نیز روز گذشته در فیسبوکش نوشت که به مزارشریف رفته و بلخ به گورستان طالبان مبدل خواهد شد.
🔻 قیام ملی و بسیج مردمی علیه گروه طالبان در حالی شکل میگیرد که ولسوالیهای زیادی در ولایات شمالی کشور به دست طالبان افتاده و نیروهای امنیتی با جنگ یا بدون جنگ عقب نشینی کردهاند.
اما قیام مردمی چقدر مهم است و چرا باید از آن حمایت شود؟
🔻 به نظر میرسد دولت مرکزی خصوصاً به رهبری اشرف غنی در چند سال گذشته آن قدر که با نیروهای ضد طالب خصومت ورزید، با گروه طالبان و حتا داعش دشمنی نکرده است.
🔻 نمونه بارز این نوع رفتار حکومت با فرماندهان و هستههای ضد طالب که همانند سدی استوار علیه تهاجمات این گروه ایستاده بودند، نظامالدین قیصاری و فرمانده علیپور است. دولت مرکزی نخست قیصاری را در اسارت به کابل آورد و توهین و تحقیر کرد و سپس علیه علی پور در نقاط مرکزی لشکر کشی کرد، در حالی که در همان زمان نیز طالبان در جلریز که شاهراه عمومی کابل با ولایات مرکزی است، جولان میدادند و همه روزه مسافران را آزار و اذیت مینمودند.
🔻 چندی پیش احمد مسعود پسر قهرمان ملی کشور نیز در گردهایی بزرگی در کابل گفت که به مقاومت علیه گروه طالبان شکل میدهد.
اکنون دیده میشود که دولت مرکزی به این هستههای ضد طالب که میتوانند بهتر از نیروهای امنیتی گروه طالبان را زمینگیر و نابود کنند، احتیاج پیدا کرده و ناگزیر است که از پتانسیل و ظرفیت آنان استفاده کند، در غیر آن نیروهای منظم ارتش و پلیس نمیتوانند در جنگ نابرابر چریکی که گروه طالبان در پیش گرفته و با کمترین امکانات به نقاط حساس ضربه میزند و سپس فرار میکند، دوام بیاورند.
🔻 هستههای بسیج مردمی دو مزیت اساسی نسبت به نیروهای مسلح ملی در برابر طالبان دارند، یک) آشنایی با اراضی و روستاها؛ دو) عدم نیاز به تجهیزات سنگین و پر هزینه.
🔻 آشنایی با اراضی و روستاهای کشور و راه اندازی جنگ چریکی همانند طالبان از سوی قوای مسلح ملی ممکن نیست؛ زیرا این قوا برای جنگهای منظم و کلاسیک آموزش دیده و نمیتواند با هستههای سیار طالبان که به صورت «بزن در رو» فعالیت میکنند، جنگ نمایند. بنا بر این بسیجهای مردمی بهتر عمل خواهند کرد.
🔻 جنگ چریکی در واقع جنگ فرصتها است، اگر هستهای بتواند به گونه خوب از یک فرصت استفاده کند برنده هم خواهد بود، بنا بر آن بسیج مردمی چون با اراضی و روستاها به خوبی آشنایی دارد، بهتر از نیروهای مسلح ملی میتواند علیه گروههای فرصت طلب طالبان مبارزه کند.
🔻 با توجه به این مسایل، دولت باید از هستههای بسیج مردمی استفاده اعظمی کند، آنان را تجهیز کند و در کنار ارتش و پلیس و امنیت ملی امکاناتی را فراهم نماید که به زودترین فرصت ممکن طالبان در شمال نابود شوند. از همه مهمتر این که دولت مرکزی نباید سیاست خصومت با مردم ضد طالب را مانند گذشته ادامه دهد در غیر آن اگر مردم با طالبان همدل شدند، آنگاه کابل یک روز هم نمیتواند مقاومت کند.
▫️ @PoliticalSt
▫️ @AsiaStP
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir