💢 "خورشید مصنوعی" چه کاربردی دارد؟
🔻 رسانههای محلی چین در آذرماه سال گذشته، از راهاندازی موفقیتآمیز رآکتور همجوشی هستهای موسوم به «خورشید مصنوعی» برای نخستینبار در دنیا خبر دادند.
🔻 آغاز به ساخت این راکتور اواخر سال ۲۰۱۸ توسط دانشمندان چینی کلید خورد و این کشور در آن زمان اعلام کرد؛ درحال ساخت نوعی خورشید مصنوعی است که بتوانند از آن بهعنوان منبع جایگزین انرژی در کرهزمین استفاده کند.
🔻 گزارشها حکایت از آن داشت که موسسه علوم فیزیکی Hefei چین روی پروژه شبیهساز خورشید زمینی کار میکرد که اساسا یک رآکتور همجوشی بود.
🔻 این راکتور برای شبیهسازی واکنشهای طبیعی در خورشید که با استفاده از سوخت هیدروژن و دوتریم ساخته شده است، بزرگترین و پیشرفتهترین دستگاه تحقیق تجربی همجوشی هستهای چین است.
🔻 به ادعای چینیها، این رآکتور از یک میدان مغناطیسی قدرتمند برای همجوشی پلاسماهای داغ و گرمایی استفاده میکند و این قابلیت را دارد که به دمای بیش از ۱۵۰ میلیون درجه سانتی گراد برسد.
▫️ eghtesadonline.com/n/348i
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
لواء القلوب أسرى البحرين.pdf
1.03M
💢 «لواء القلوب»؛ متفاوتترین و مردمیترین اثر غیرایرانی که در دومین سالگرد حاج قاسم تولید شد
🔻 کتابی که حاصل زحمت بیش از ۸۰ زندانی است! مبارزان بحرینی گرفتار در زندانهای جهنمی رژیم آلخلیفه تصمیم میگیرند از داخل زندان به روح مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی ادای احترام کنند؛ هر کدام نامهای مینویسند؛ یکی دلنوشته و دیگری خاطره؛ یکی از حال و هوای زندان هنگام رسیدن خبر عروج حاجی میگوید، و دیگری از تأثیر یاد حاجی در حفظ روحیه خود زیر شکنجههای سخت و بالا رفتن صبر و تحمل زندانیان یاد میکند، و آن یکی با حاجی عهد میبندد که به وصیت حاجی دربارهی «آقا» عمل کند و تا پای جان دست از «سید علی» برندارد. دست آخر هم کتاب را به رهبر عزیز انقلاب اسلامی اهدا کردهاند.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 گذار ایالات متحده به سوی افراطگرایی سیاسی، شکاف اجتماعی و خشونت / آمریکا وارد فاز خودتخریبی داخلی شده است
✍ گزارش ویژه گلوبال ریسرچ از وضعیت بحرانی آمریکا
🔻 پایگاه تحلیلی گلوبال ریسرچ در مقالهای به قلم دکتر رودریگ ترمبلی عضو مرکز پژوهشهای جهانیشدن (CRG)، اقتصاددان بینالمللی، نویسنده کتاب «رمز اخلاق جهانی، ۱۰ اصل اومانیستی»، کتاب ژئوپلیتیکی «امپراتوری جدید آمریکا» و دارای مدرک دکتری در رشته مالی بینالمللی از دانشگاه استنفورد نوشت: نظرسنجیهای پیاپی، حاکی از پدید آمدن اختلافات سیاسی بسیار عمیق در میان آمریکاییها است و نشانههایی از عمیقتر شدن و حتی گسترش این شکافها در نتیجه همهگیری کرونا وجود دارد.
🔻 در واقع، بر اساس آخرین نظرسنجیهای ملی، از هر ۱۰ آمریکایی ۷ نفر معتقدند که کشور در بحران قرار داشته و در خطر سقوط قرار دارد. اما چرا این همه بدبینی و این همه ازهمگسیختگی به چشم میخورد؟
🔻 در چهار دهه گذشته، دو تغییر ساختاری مهم در ایالات متحده رخ داده است که عملکرد نظامهای سیاسی و اجتماعی این کشور را عمیقاً به صورت منفی تغییر داده است.
🔻 این مقاله میافزاید: نابرابریهای درآمدی و ثروت در ایالات متحده در حال حاضر شدیدتر از ۵۰ سال گذشته به نفع آمریکاییهای با درآمد بالا منحرف شده است.
🔻 تغییرات در ثروت کل ایالات متحده در میان خانوادههای با درآمد بالا و خانوادههای با درآمد متوسط و پایینتر از نابرابری درآمد آشکارتر بوده و از اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی در حال افزایش است.
▫️ mshrgh.ir/1325843
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 اتمام حجت رئیس جمهور با بانکها؛ از سخت گیری بر بدحسابهای حرفه ای تا سهل گیری بر مردم
🔻 ۵ فرمان رییس جمهور به نظام بانکی:
1⃣ سخت گیری بر بدحسابها؛
به بدهکاران بدحساب میدان ندهید؛ اسامی آنها را منتشر کنید و دستشان را قطع کنید.
2⃣ تسهیل پرداخت وام به مردم؛
در تسهیلات خرد به مردم به جای وثیقه و ضامن، اعتبارسنجی کنید.
3⃣ واگذاری بنگاههای تولیدی تملیک شده توسط بانکها؛
سریعا واحدهای تملک شده تولیدی را یا راه اندازی کنید یا واگذار.
4⃣ استرداد سود مازاد دریافتی از مردم و تولید کنندگان؛
سود مازاد دریافتی از نرخ اعلامی بانک مرکزی را پس بدهید.
5⃣ بازنگری در نظامات و مقررات بانکی به نفع مردم و اجرای عدالت؛
حداکثر تا پایان سال کارگروهی به منظور بازنگری در نظامات و مقررات بانکی توسط بانک مرکزی تشکیل و اعلام نتیجه کند.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔴 سالگرد قتل لومومبا؛ وقتی امپریالیسم «مصدقِ کنگو» را در اسید حل کرد
▫️پاتریس لومومبا نخست وزیر منتخب خلق کنگو ۶۱ سال پیش در ۱۷ ژانویه ۱۹۶۱ میلادی به دستور دولت بلژیک و مزدورانش به قتل رسید. جسد او را هم در مخزن بزرگی از اسید انداختند تا محل دفن او به زیارتگاه مردم تبدیل نشود.
▫️پاتریس لومومبا در دوم ژوئیه ۱۹۲۵ میلادی در خانواده ای کشاورز در کنگو چشم به جهان گشود. تنها دو سال پیش از آنکه پاتریس لومومبا به عنوان رهبر جنبش ملی کنگو انتخاب شود، کارمندی ساده در اداره پست بود. پس از آن وی به عنوان مبلغ دوره گرد در یک شرکت آبجوفروشی استخدام شد و همین شغل زمینه سفر او به نقاط مختلف کنگو و گفتگو با مردم را فراهم کرد.
▫️لومومبا در فاصله سالهای ۱۹۵۶ تا ۱۹۶۰ دو بار به زندان افتاد. بار نخست به اتهام اختلاس مالی از اداره پست که انگیزه سیاسی پشت آن بود و بار دوم مستقیما به علت مبارزاتش برای استقلال کنگو از قدرت استعمارگر بلژیک.
▫️در کنفرانسی که در ۳۰ ژوئن ۱۹۶۰ میلادی در بلژیک برگزار شد، استقلال کنگو به رسمیت شناخته شد. لومومبا که حزب او در انتخابات پارلمانی برنده شده بود، چند روز پیش از استقلال کنگو به عنوان نخستوزیر قانونی کنگو انتخاب شد اما به خاطر مواضع چپگرایانهاش، نام او از فهرست سخنرانان مراسم روز استقلال حذف شد. با این حال لومومبا به توصیه دوست و مشاورش، ژان ون لیرد که یک بلژیکی آزادیخواه بود در روز استقلال پشت تریبون رفت و سخنرانی کرد.
▫️برخلاف سخنرانان دیگر که استقلال را از الطاف پادشاهی بلژیک میدانستند، لومومبا از ظلم و جور و چپاولی دوران استعمار حرف زد. لومومبا در سخنرانی تاریخی خود گفت: استقلال کنگو از سوی پادشاه بلژیک و از روی بزرگواری به ما اعطا نشده است، بلکه با جنگ و مقاومت به دست آمده است و ما به تمام خونهای ریخته شده در راه ریشهکنی استعمار و بردهداری که سالها به ما تحمیل شده بود، احترام گذاشته و افتخار میکنیم.
▫️با آغاز به کار دولت لومومبا، درگیری نخستوزیر با مقامات بلژیکی شدت گرفت. در جنوب این کشور یکی از دشمنان قسم خورده لومومبا به نام موسی چومبه، استان کاتانگا را مستقل از دولت کنگو اعلام کرد. این استان از معادن غنی مس، اورانیوم و طلا برخوردار بود و سالها قطب اصلی ثروت و درآمد پادشاهی بلژیک و تأمینکننده اورانیم برای برنامههای اتمی آمریکا بود. لومومبا که از نفوذ بلژیک در کاتانگا باخبر بود، دستور اخراج و خلع ید مستشاران بلژیکی را صادر کرد اما این فرمان توسط مقامات بلژیکی نادیده گرفته شد. لومومبا که از برقراری نظم به وسیله نیروهای سازمان ملل ناامید شده بود، این بار از شوروی درخواست کمک کرد، درخواستی که برای آمریکا و متحدانش عبور لومومبا از خط قرمز محسوب میشد.
▫️پارهای از اسناد طـبقهبندی شـده کـه اکنون در اختیار عموم قرار گرفته، مشخص میکند که دوایت آیزنهاور رییس جمهوری وقت آمریکا در نـشستی بـا مشاورانش بر نقشه قتل پاتریس لومومبا صحه گذاشته بود. تلاشهای ماموران سـیا برای حذف لومومبا با مقامات بلژیکی سرانجام جواب داد و آنها در تماسی خواستار حذف لومومبا شدند. اما بلژیکیها روش ظریفتری را پیشنهاد کردند؛ لومومبا را به دست شورشیان کاتانگا کـه سـوگند یاد کرده بودند، او را به قـتل بـرسانند، بسپارند.
▫️در چهاردهم سپتامبر ۱۹۶۰، ژنرال جوزف موبوتو با کودتا کنترل پایتخت را در اختیار گرفت و نخست وزیر و رئیس جمهور را از قدرت ساقط کرد. لومومبا که در مقر نخست وزیری محبوس شده بود توانست به کمک خدمتکارانش شبانه از محاصره خارج و به سوی استنلی ویل (در شمال شرق) روانه شود تا شاید در آنجا به کمک هوادارانش دوباره بتواند قدرت را در دست بگیرد. اما نیروهای ژنرال موبوتو او را در حاشیه رودخانه سانکورو متوقف کردند.
▫️وزیر امور آفریقای بلژیک در پانزدهم ژانویه سال ۱۹۶۱ خواهان تحویل لومومبا به بزرگترین دشمن اش یعنی موسی چمبه شد. سرانجام در هفدهم ژانویه سال ۱۹۶۱ پاتریس لومومبا و دو نفر از وزرای کابینه اش که به همراه او دستگیر شده بودند به شهر الیزابت ویل، مرکز استان کاتانگا انتقال داده شدند.
▫️ژنرال چمبه دستور داد که لومومبا و دو وزیر کابینه او را به اعماق جنگل ببرند. دقایقی بعد جوخه اعدام تحت امر افسران بلژیکی، پاتریس لومومبا و همراهانش را به رگبار بستند و جسد آنها را دفن کردند. ژرار سئورت، افسر نظامی بلژیکی، گفته که او و یکی از همکارانش سپس اجساد لومومبا و دو وزیر دیگر کابینهاش را از زیر خاک بیرون کشیدند و پس از قطعه قطعه کردن آنها، شروع به سوزاندن اعضای مثله شده در اسید کردند. مقامات بلژیکی با یاری ماموران سیا این میهندوست بزرگ کنگویی را به قتل رساندند تا منافع شرکتهای بزرگی مانند یونیون مینییر و فورمینیر حفظ شود.
t.me/MadaarSorkh/2502?single
@MadaarSorkh
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 واکنش رئیس فدراسیون کشتی به خبرِ داشتن گرین کارت آمریکا / ۷ سال است که گرین کارتم رو باطل کردهام
💬 علیرضا دبیر در نشست خبری:
🔻 روز گذشته سفارت آمریکا به ایمیل فدراسیون، نامه ارسال کرد که چرا گرین کارت را پس دادی؟
🔻 وقتی از من پرسیدند چرا گرین کارتت را پس دادی، گفتم؛ از کشورتان خوشم نمی آید.
🔻 هر چیزی در آمریکا برای علیرضا دبیر بود بروید بردارید، نوش جانتان.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 کتاب «از خمینی تا سلیمانی » به زبان پرتغالی توسط نویسندگان برزیلی با موضوع تاریخ ۴۰ ساله جمهوری اسلامی نوشته شده. رهبری فرمودند: یک نفر گفته بود که «شهید» سلیمانی برای دشمنانش خطرناکتر از «سردار» سلیمانی است.
🔻 درست فهمیده بود؛ واقعاً همین جور است.
✍ twitter.com/AliRahimi1400/status/1477727405913612291
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💢 چامسکی: کودتای نرم در آمریکا در جریان است
🔻 نظریه پرداز آمریکایی با بیان اینکه رئیس جمهور سابق آمریکا هنوز هم پایگاهی از هواداران خشمگین دارد، هشدار داد که چنین شرایطی باعث شده تا در ایالات متحده کودتایی نرم در جریان باشد.
▫️ https://tn.ai/2646128
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 اهمیت منطقه هدف گرفتهشده در ابوظبی در چیست؟
🔻 «روسیا الیوم» نوشته منطقه صنعتی «المصفح» در ابوظبی که توسط ارتش یمن هدف گرفته شده، از مهمترین مناطق اقتصادی در امارات بهشمار میرود و تعداد زیادی شرکت صنعتی، نمایشگاه و مراکز تعمیر و نگهداری برندهای بینالمللی خودرو را در خود جای داده است.
▫️ fna.ir/644ty
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 روایت پوتین از سفر به تهران: دو کشور دیدیم!
💬 محمودرضا سجادی (سفیر اسبق ایران در روسیه):
🔻 بعد از اجلاس کشورهای حاشیه خزر شنیدیم آقای پوتین به همراهانش گفته ما به دو کشور رفتیم، یکی کشور آقای خامنهای یکی هم کشور آقای روحانی!
انقدر رفتارها ملموس بوده که همه میفهمیدند، قضیه چیست.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 آموزش نیروهای ویژه اوکراین از سوی سیا
🔻 چند مقام سابق اطلاعاتی و امنیت ملی آمریکا فاش ساختند که سازمان سیا طی یک برنامه آموزشی فشرده مخفیانه در ایالات متحده، تربیت و آموزش نیروهای عملیات ویژه اوکراین برای نبرد محتمل با روسیه را نظارت میکند.
▫️ http://fna.ir/63xjy
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 آخرین آمار مبتلایان به کرونا در ایران:
▫️ وزارت بهداشت - ۲۸ دی:
🔹مبتلایان جدید: ۳۶۵۳ نفر
🔹مجموع مبتلایان: ۶۲۲۷۸۴۹ نفر
🔸شمار بهبودیافتگان: ۶٠۶۸۹۸۳ نفر
🔹درگذشتگان در ۲۴ساعت اخیر: ۱۸ نفر
🔹مجموع جانباختگان این بیماری: ۱۳۲۱۱۳ نفر
🔹شمار بیماران در وضعیت وخیم و شدید این بیماری: ۱۲۹۵ نفر
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir