💢 خروج گسترده حامیان ترامپ از توئیتر و فیسبوک با ادعای تقلب در انتخابات
🔻 هواداران دونالد ترامپ در واکنش به اقدام مسئولان فیسبوک و توئیتر در سانسور مکرر اظهارات رئیسجمهور آمریکا درباره تخلفات و تقلب گسترده در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، در حال کوچ به شبکههای اجتماعی دیگر هستند.
🔻 گفته میشود شبکههای اجتماعی جدید قابلیت برچسب زنی مانند توئیتر ندارند و بنا بر این به محلی برای ادعاها در مورد تقلب در انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا تبدیل شدهاند.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 هواداران مسلح ترامپ در خیابانهای آمریکا
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💢 افراطیهای مسلح فردا برای حمایت از ترامپ به واشنگتن میروند
🔻 سخنگوی کاخ سفید: تظاهراتی بسیار بزرگ از سوی هواداران ترامپ روز شنبه در واشنگتن برگزار خواهد شد.
🔻 این درحالی است که گروههای راستگرای افراطی نظیر «پسران مفتخر» که مسلح هستند، «دزدیدن دیسی (واشنگتن) را متوقف کنید» و «نگهدارندگان پیمان» برای شرکت در این تجمع اعلام آمادگی کردهاند و همچنین گروه «لعنت به "آمریکا را دوباره عالی کن"» که طرفداران بایدن هستند در این روز به خیابانها خواهند آمد.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 پیامدهای آسیایی خروج آمریکا از خاورمیانه
✍ جان آلترمن/ مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی آمریکا
@usstudies
1⃣ بخش نخست
🔻 سیاست ترامپ برای خروج آمریکا از خاورمیانه با استقبال نخبگان و افکار عمومی این کشور مواجه شده است. درگیریهای بیپایان ارتش آمریکا، مشکلات لاینحل خاورمیانه و افزایش خودکفایی ایالاتمتحده در بخش انرژی باعث شده تا بیشتر آمریکاییها از تغییر تمرکز سیاست واشنگتن از خاورمیانه به اقیانوس آرام حمایت کنند. آمریکا میتواند در اقتصاد پویای آسیا مشارکت کرده و با کمک متحدان خود در برابر سیاست تهاجمی چین بایستد. در دهه گذشته نیز استراتژی اوباما بر آسیا متمرکز شده بود.
🔻 اما متحدان آسیایی آمریکا همچنان به انرژی خاورمیانه وابسته بوده و از تشدید فشارهای احتمالی چین علیه خود نگران هستند. درواقع، آنها نگراناند که تمرکز بیشازحد آمریکا بر آسیا و رها کردن خاورمیانه موجب تضعیف منافع آنها شود، چرا که خروج آمریکا از خاورمیانه به معنی تسلط بیشتر چین بر این منطقه است.
🔻 انرژی، هسته اصلی و مهمترین حوزه رقابت چین و ایالاتمتحده است. آمریکا و چین به ترتیب اولین و دومین مصرفکننده بزرگ انرژی در جهان هستند. در چند دهه گذشته، تولید نفت و گاز نامتعارف، بازارهای انرژی ایالاتمتحده را متحول کرده است. ذخایر نفت شیل تقریباً دو سوم تولید نفت و سه چهارم گاز ایالاتمتحده در سال ۲۰۱۹ را تشکیل میداد، بهنحویکه این کشور را از بزرگترین واردکننده نفت جهان در سال ۲۰۱۳ به صادرکننده انرژی در سال ۲۰۱۹ تبدیل کرد.
🔻 بهرغم کاهش وابستگی آمریکا به انرژی خاورمیانه، کره جنوبی متحد آمریکا در آسیا ۷۰ تا ۸۰ درصد نفت خود را از خاورمیانه تأمین میکند. ژاپن نیز نزدیک به ۹۰ درصد نفت خام خود را از خاورمیانه وارد میکند. علاوه بر این، واردات قابلتوجه گاز طبیعی خاورمیانه، روابط کشورهای آسیا با این منطقه را بیشازپیش تعمیق کرده است.
🔻 چین به خاورمیانه توجه زیادی دارد، زیرا حدود ۵۰ درصد از نفت خام خود را از خاورمیانه تأمین میکند. خاورمیانه نیز به چین وابسته است. چین نهتنها یک بازار عظیم انرژی است (هماکنون ۱۴ درصد از کل تقاضای جهانی نفت را تشکیل میدهد)، بلکه در دو دهه گذشته اصلیترین عامل رشد تقاضای جهانی نفت بوده است. اگر واردات نفت ایالاتمتحده و اروپا از خاورمیانه کاهش یابد، صادرکنندگان به دنبال افزایش فروش نفت خود به چین خواهند بود. چین نیز با ایجاد «مشارکت استراتژیک جامع» با سه تولیدکننده بزرگ نفت خاورمیانه یعنی ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به دنبال تبدیلشدن به بزرگترین شریک تجاری دوجانبه برای هر سه کشور است.
🔻 تا امروز، چین به توسعه روابط خود در خاورمیانه در سایه حضور نظامی ایالاتمتحده راضی بوده است. چین با برداشتن قدمهای محتاطانه تلاش کرده است تا برای همه کشورهای خاورمیانه یک دوست مطمئن باشد. رویکرد چین، یک رویکرد عاقلانه بوده است. اجماع عمومی منطقهای درباره اینکه نقش چین در غیاب آمریکا میتواند بیش از گذشته شود، باعث ایجاد رقابت در کشورهای خاورمیانه برای بهبود روابط با چینیها شده است. عربستان سعودی در دهه ۲۰۰۰ صادرات خود به چین را افزایش داد تا چین را از ایران جدا کند. ایران نیز برای مقابله با تحریمها، به چین نزدیکتر شده است.
🔻 اما چین اقداماتی فراتر از ایجاد پیوندهای تجاری انجام داده است. چین تعداد زیادی از کشتیهای نیروی دریایی خود را به خاورمیانه اعزام کرده است. این کشور، جیبوتی را بهعنوان اولین پایگاه نظامی خود در خارج از کشور انتخاب کرده و در بازارهای تسلیحات منطقهای بهویژه فروش هواپیماهای بدون سرنشین فعالشده است. چین همچنین در تلاش است تا در پروژههای زیرساختی منطقهای، ساخت کارخانهها، بنادر و سامانههای ارتباط از راه دور مشارکت داشته باشد. چین بیشتر نیز این اقدامات را از طریق شرکتهای دولتی خود انجام میداد. چین با مقامات دولتی در خاورمیانه روابط نزدیکی دارد و خود را نهتنها بهعنوان یک شریک مشتاق بلکه بهعنوان کشوری نشان داده است که برخلاف آمریکا در قوانین و مقررات داخلی دیگر کشورها دخالت نمیکند.
⬅️ ادامه در پست بعدی...
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 پیامدهای آسیایی خروج آمریکا از خاورمیانه
✍ جان آلترمن/ مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی آمریکا
@usstudies
2⃣ بخش دوم
نگرانی متحدان آمریکا از نقش روزافزون چین در خاورمیانه
🔻 متحدان آمریکا در آسیا درباره پیامدهای نقش فزاینده چین و کاهش نقش آمریکا در خاورمیانه نگران هستند. متحدان آسیایی ایالاتمتحده نگراناند که چین بر خاورمیانه مسلط شده و از تسلط خود برای پیشبرد اهدافش استفاده کند.
🔻 افزایش اقدامات چین در آسیا متحدان آمریکا را به تعامل بیشتر با آمریکا وادار کرده که تمرکز بیشتر ایالاتمتحده بر آسیا بخشی از آن است. بااینحال، برخی متحدان آمریکا نگراناند اگر تمرکز ایالاتمتحده بر آسیا به قیمت از دست دادن خاورمیانه باشد، منافع آنها تحتالشعاع قرار بگیرد.
🔻 یکی از گزینههای محتمل برای پیشبرد منافع مشترک امنیتی در خاورمیانه، همکاری نزدیکتر آمریکا با متحدان خود در آسیا تحت چارچوب استراتژی هند و اقیانوس آرام باز و آزاد است. اگرچه اجرای این استراتژی با موانعی مواجه است، اما الگویی مهم برای همسویی منافع استراتژیک آمریکا و متحدانش فراهم میکند.
🔻 آمریکا احتمالاً میخواهد از خاورمیانه خارج شود، اما تا زمانی که منافع حیاتی متحدان آسیایی این کشور در خاورمیانه درخطر باشد، راهبرد ایالاتمتحده در آسیا به حضورش در خاورمیانه بستگی دارد. در چنین شرایطی آمریکا باید همزمان روابط خود با کشورهای خاورمیانه و آسیا را حفظ کند.
▫️csis.org/analysis/pivoting-asia-doesnt-get-you-out-middle-east
___________________________
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 در خلال جنگ جهانی اول، خاورمیانه چگونه به وجود آمد ؟
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 صحنه ای عجیب در فیلم جاسوسی اسرائیلی
📌 جمهوری باکو سرپل جاسوسی موساد از ایران
🔸 در این مجموعه سکانس ها، مردی که پرچم باکو را در اتاق نگهبانی نصب کرده نگهبان یکی از شرکت های هسته ای در تهران است، پل نفوذ شبانه جاسوس اسرائیل به موسسه اتمی مورد نظر است. صحنه هایی از این فیلم در تهران ضبط شده است
🔸 جالب است بدانید فیلم The Operative محصول سینمایی اسرائیل که روایت جاسوسی موساد از تاسیسات هسته ای ایران را به نمایش می گذارد با صحنه های عجیب و نمادینی از همکاری رژیم باکو با موساد در جاسوسی و خرابکاری از تاسیسات هسته ای ایران همراه شده است.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
اخبار استراتژیک
💢 ... بدون شرح #TRUMP #BIDEN 🌐 اخبار استراتژیک 📡 @StrategicNews_ir
💢 ... بدون شرح
#TRUMP
#POLITICAL_DEATH
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 پروژه مشترک امارات و اسرائیل برای بازگرداندن تروریستها به جنوب سوریه
🔻 برخی منابع امنیتی گزارش دادند که امارات با همکاری رژیم صهیونیستی در تلاش است تا یک تشکیلات نظامی بهنام مخالفان سوری تحت حمایت ابوظبی ایجاد کند.
🔻 به گزارش فارس به نقل از وبگاه "الخلیج آنلاین"، تلاشهای امارات در راستای استراتژی تأسیس کانتونهای نظامی بهمنظور مقابله با نفوذ ترکیه و ایران در جنوب سوریه صورت میگیرد.
🔻 ابوظبی برای اجرای این طرح به تعدادی از رهبران سابق گروههای مخالف سوریه از جمله «عماد ابو زریق» فرمانده نظامی گروه موسوم به "جیش الثورة" که ارتباط تنگاتنگی با سازمان امنیت امارات دارد، اتکا کرده است.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 تلآویو آماده پرداخت پول برای انتقال سفارت کشورها به قدس است
🔻 منابعی در کمیسیون امنیت و امور خارجه کِنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) خبر دادند که این رژیم موافقت کشورها برای انتقال سفارتشان از تلآویو به قدس را میخرد.
🔻 به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از منابع یادشده خبر داد که اشکنازی در نشست اخیر کمیسیون امنیت و امورخارجه به تلاشهای تلآویو برای سوق دادن کشورها به انتقال سفارت از تلآویو به قدس پرداخته است.
🔻 طبق گزارش این منابع، اشکنازی در این نشست گفته است که تلآویو آماده پرداخت پول به برخی کشورهاست تا آنها را برای انتقال سفارت مجاب کند؛ از جمله هزینه انتقال سفارت به قدس و تعمیر آن.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
اخبار استراتژیک
💢 معرفی کتاب 🔸 بررسی ساختار و عملکرد سازمانهای اطلاعاتی 👇 دریافت در پست بعدی 🌐 اخبار استراتژیک 📡
💢 معرفی کتاب
🔻 اگه در مورد نحوه دستگیری صدام علاقهمند بودین که بیشتر بدانید، کتاب ‘بازجویی از صدام’ را بخوانید. نویسنده که خودش وظیفه بازجویی اولیه از صدام را داشته، تحلیل خواندنی از رفتارِ آمریکا در عراق کرده است.
📒 بازجویی از صدام
✍ جان نیکسون
«بازجویی از صدام» را از طاقچه دریافت کنید
taaghche.com/book/30203
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 وندی شرمن: تحریمها موجب بازگرداندن ایران به میز مذاکره نشدند
💬 مذاکرهکننده ارشد دولت باراک اوباما:
🔸چیزی که درباره مذاکرهکنندگان ایرانی میدانم این است 9تحریمها موجب بازگرداندن ایران به میز مذاکره نشدند و رفتار مخرب آن در منطقه را تغییر ندادند.
▫️https://www.isna.ir/news/99082214975/
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 انگلستان از فعالیتهای اتمی ایران نگران است و با پایان تحریمهای تسلیحاتی علیه تهران موافق نیست
🔻 جیمس کلورلیJames Cleverly وزیر امور خاورمیانه در دولت انگلستان، پنجشنبه دوازدهم نوامبر، در پاسخ به سئوالات نمایندگان مجلس این کشور، نقض برجام از سوی جمهوری اسلامی ایران را "عمیقاً نگرانکننده" خواند و گفت که انگلستان با لغو تحریمهای تسلیحانی ایران موافق نیست.
▫️http://ydac.ir/pohki
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔰 بر اساس گزارش موسسه امور بین الملل و عمومی واتسون دانشگاه براون که از قدیمیترین و معتبرین دانشگاههای آمریکا به حساب میآید اعلام نموده :
💢 ایالات متحده از سال 2001 میلادی تا کنون در هر ساعت 32 میلیون دلار خرج جنگ کرده است
🔻 جنگ علیه به اصطلاح تروریسم که توسط ایالات متحده آمریکا از سال 2001 در افغانستان انجام داده تا کنون هزینه خیره کننده ای بالغ بر 5.6 تریلیون دلار میباشد
🔸 حتی درک چنین ارقامی برای اکثر ما (آمریکایی ها) دشوار و غیر قابل تصور است
▫️https://go.shr.lc/36yjUL0
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 آخرین آمار مبتلایان به کرونا در ایران:
▫️ وزارت بهداشت - ۲۴ آبان:
🔹مبتلایان جدید: ۱۱۲۰۳ نفر
🔹مجموع مبتلایان: ۷۴۹۵۲۵ نفر
🔸شمار بهبودیافتگان: ۵۵۲۷۴۷ نفر
🔹درگذشتگان در ۲۴ساعت اخیر: ۴۵۲ نفر
🔹مجموع جانباختگان این بیماری: ۴۱۰۲۴ نفر
🔹شمار بیماران در وضعیت وخیم و شدید این بیماری: ۵۶۴۲ نفر
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 بر اساس گزارش موسسه امور بین الملل و عمومی واتسون دانشگاه براون که از قدیمیترین و معتبرین دانشگاههای آمریکا به حساب میآید اعلام نموده :
🔻 بیش از ۸۰۰ هزار نفر در جنگهای ایالات متحده از سال 2001 تا کنون کشته شدهاند. هزینه این جنگها ۶/۴ تریلیون دلار بوده است.
▫️https://www.brown.edu/news/2019-11-13/costsofwar
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir