📣 بازی «Assassins Creed 1»
♦️موضوع: جنگ جهانی چهارم
🔹 مشخصات اثر:
طراح:مکیسم بلاند
محصول: آمریکا
سال انتشار:2007
ژانر:ماجراجویی
♦️خلاصهی داستان:
داستان این بازی در دو زمان (2012) میلادی و زمان جنگ سوم صلیبی (١١٩١) رخ میدهد. شخصیت اول آن در زمان حال، فردی به نام «دسموند مایلس» و در زمان گذشته، آدمکشی به نام «الطائر ابن لا أحد» است.
#Assassins_creed_1
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
♦️نکات بازی «Assassins Creed 1»:
1️⃣این بازی از سری محصولات رسانه ای غرب است که در آن اسلام ستیزی و اسلام هراسی دیده می شود.
2️⃣این اثر تاریخ را در مقطع جنگ های صلیبی به صورت تحریف شده به مخاطب ارایه می دهد.
3️⃣شعار اثر:هیچ چیز حقیقت ندارد و هر کاری امکان پذیر است که این جمله مبنای آنارشیسم است.
🔗https://plink.ir/9mlAG
4️⃣ در این بازی به سیب باغ عدن اشاره می شود که نماد میوه درخت ممنوعه است.
5️⃣در این بازی به معبد سلیمان هم اشاره می شود.
6️⃣از منظر عملیات روانی این اثر در مخاطب نفرت، تردید و پریشانی فکری ایجاد می کند.
#Assassins_creed_1
#مکسیم_بلاند
#جلسه_300_کلبه_کرامت
#جنگ_جهانی_چهارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
📣 سریال «تهران»،«tehran»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:دنی سرکین
محصول:آمریکا
سال انتشار:2020
ژانر:جاسوسی
🔹 خلاصه ی داستان:
یک جاسوس اسرائیلی برای هک کردن سیستم پدافندی ایران فرستاده میشود اما پس از ناکامی در این ماموریت، درگیر اغتشاشات داخل کشور شده و در این میان عاشق یکی از آشوبگران فتنه میشود.
#تهران
#Tehran
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
✅ در شرایط کم تحرکی مسئولان سینمایی و تلویزیونی کشور؛
💢 تصویر سازی استراتژیک جحودها از آرزوی خرابکاری در «تهران»!
⭕️ اسرائیل که یک دهه پیش در تهران دانشمندان هستهای ایران را ترور میکرد حالا سریالی ۸ قسمتی با عنوان «تهران» ساخته که قرار است از شبکه ۱۱ تلویزیون این رژیم پخش شود.
🔹 در کمتر از یک سال، دومین اثر با موضوع حضور جاسوسان اسرائیلی در تهران و عملیات خرابکارانه آنها پخش خواهد شد. پیش از این فیلم «اپراتور» با موضوع جاسوسی هستهای و این بار سریال «تهران» با محوریت جاسوسی و خرابکاری نظامی ساخته شده است.
🔹 مجموعه هشت قسمتی «تهران» در روزهای آینده از شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی پخش خواهد شد. این سریال درباره حضور یک جاسوس اسرائیلی در ایران است که تلاش میکند زمینه بمباران نیروگاه هستهای تهران از سوی نیروی هوایی اسرائیل را فراهم کند.
🔹 سال گذشته فیلم سینماییای با نام «اپراتور» (مأمور مخفی) ساخته مشترک آلمان و اسرائیل در فستیوال فیلم برلین رونمایی شد؛ فیلمی که داستان آن بر اساس کتاب خاطرات یک جاسوس بازنشسته اسرائیلی ساخته شده است؛ کتابی با نام «معلم انگلیسی» که به کارگردانی «یوال آدلر» ساخته شد و موضوع آن حضور یک مأمور مخفی اسرائیلی در تهران بود که تلاش میکرد به اطلاعات هستهای ایران دست پیدا کند. این زن در عملیات جاسوسی با مهندس ایرانی یکی از شرکتهای مرتبط با فناوری هستهای ارتباط عاطفی برقرار میکند.
🔹 نکته مهم درباره فیلم «مأمور مخفی»، فیلمبرداری بخشهایی از فیلم در تهران بود. گفته شد که کارگردان فیلم از طریق ارتباط موبایلی با عواملی در ایران، به صورت آنلاین و از راه دور آن را کارگردانی کرده است. این مسئله باعث شد تا موضوع همکاری عوامل ایرانی با اسرائیلیها به بحثی امنیتی در ایران تبدیل شود. «اپراتور» فیلم متوسطی در ژانر پلیسی و امنیتی است که حضورش در جشنواره برلین نیز افتخاری برای آن به همراه نداشت.
🔹 اما مینیسریال «تهران» در روزهای آینده از یکی از شبکههای تلویزیون رژیم صهیونیستی پخش خواهد شد. این سریال از نظر مضمون شباهت زیادی به فیلم «اپراتور» دارد و حتی از بازیگران یکسانی نیز بهره برده است. کارگردان اسرائیلی «دنی سرکین» که متولد روسیه است، برای ساخت سریال «تهران» سراغ بازیگران ایرانی حاضر در هالیوود، اسرائیلیهای دورگه که والدینی ایرانی داشته یا در ایران متولد شدهاند رفته است.
🔹 گفته میشود سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) یکی از حامیان اصلی تولید این سریال است، اما در عین حال پای شرکتهای فیلمساز امریکایی نیز به پروژه سریال تهران باز شده و این احتمال میرود که قرار است پس از شبکه داخلی تلویزیون اسرائیل، موضوع پخش آن در دیگر کشورها نیز پیگیری شود.
🔹 اولین نکتهای که در تشابه سریال «تهران» و فیلم «اپراتور» به چشم میآید، این است که شخصیت محوری هر دو را یک زن جاسوس تشکیل میدهد. مورد دوم که در هر دو اثر دیده میشود، تأکید بر روابط غیراخلاقی این زن برای دستیابی به اهداف خود است. در اپراتور، جاسوس اسرائیلی با یک مدیر جوان شرکت مرتبط با فناوری هستهای رابطه عاطفی و جنسی برقرار میکند؛ موضوعی که در «تهران» به گونهای دیگر تکرار میشود.نکته سوم، علاقه خاص اسرائیلیها به نمایش قدرت جاسوسی آنها از ایران است، اگرچه در فیلمنامه، زوندر نوشته است، جاسوس اسرائیلی در تهران خیلی سریع لو میرود.
🔹 برخلاف فیلم «اپراتور» که به کمک فیلمبرداری زیرزمینی بخشهایی از آن در تهران فیلمبرداری شده است، سازندگان سریال «تهران» برای انتخاب لوکیشنی شبیه تهران علاوه بر سرزمینهای اشغالی از آتن پایتخت یونان استفاده کردهاند.
🔹 سریال «تهران» در ژانر جاسوسی ساخته شده و تصویری که از تهران نشان میدهد برخاسته از سیاستهای دولت تلآویو است، با این حال برخی از بازیگران ایرانیالاصل این سریال در مصاحبههایی مضحک مدعی شدهاند سریال «تهران» درباره عشق به مردم ایران ساخته شده است! آنها امیدوارند سریال «تهران» فقط در فصل اول متوقف نشود و ادامه آن نیز ساخته شود.
🔹 با وجود اینکه در یک سال گذشته دو اثر سینمایی و تلویزیونی از سوی اسرائیل با محوریت جاسوسی علیه ایران ساخته شده است، اما انفعال صداوسیما و سازمان سینمایی در تولید آثاری در ژانر جاسوسی جای تعجب دارد. این در حالی رقم میخورد که سابقه تولید آثار در ژانر معمایی و جاسوسی مانند سریال «گاندو» نشان داده است مخاطبان با این آثار ارتباط خوبی برقرار میکنند. از زمان ساخت آخرین اثر مهم سینمایی با موضوع «صهیونیسم» در ایران حدود ۱۱ سال گذشته است. فیلم سینمایی «شکارچی شنبه»، در سال ۱۳۸۸ تولید شده و عجیب است که در این سالها هیچ تلاشی برای تولید فیلمی دیگر صورت نگرفته است.
🆔 @hvasl_ir
📣 فیلم «مهمانخانه نو»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:تاکه فومی تسوتسویی
محصول:ایران،ژاپن
سال انتشار:1399
ژانر:اجتماعی
🔹 خلاصه ی داستان:
داستان زندگی آرام و بی دردسر زنی به نام «نوشین» را به همراه دخترش نشان می دهد که با ورود مردی ژاپنی به ایران زندگی آنها دچار تلاطم می شود و…
#مهمانخانه_نو
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
✅ خود تحقیری هویتی و ملی در «مهمانخانه ماه نو»
♦️ فیلم «مهمانخانه ماهنو» محصول مشترک ایران و ژاپن چهارمین فیلمی است که بدون اکران در سینماها اکران آنلاین شدهاست. این فیلم را تاکفومی تسوتسویی، فیلمساز ژاپنی ساخته که البته سوابق این فیلمساز در هیچ جا ثبت نشده و برای همین نمیدانیم این فیلم چندمین اثر اوست، مهمانخانه ماهنو اثری سطحی و خام است. فیلمی که حتی نمیتواند تلویزیونی باشد و چه خوب که در اکران آنلاین نمایش دادهشد؛ چراکه چارچوب و مختصات ساختاری این اثر ربطی به قاب سینما ندارد، در خبرها آمده که تسوتسویی به دلیل علاقهاش به فرهنگ ایران این فیلم را ساخته است! کدام فرهنگ ایرانی؟ این فیلم کاملاً ضدفرهنگ است و تأسفانگیز است که سازمان سینمایی ارشاد اجازه میدهد، یک فیلمساز ژاپنی با ساختن فیلم، فرهنگ یک مملکت را زیر سؤال ببرد.
♦️ البته شاید اگر این فیلمساز بدون مشاور ایرانی فیلم خودش را میساخت تا این حد تلخ و مشمئز کننده از کار در نمیآمد؛ چراکه طیفی از سینماگران ایرانی بیش از همه به سیاه نشان دادن جامعه ایران تمایل نشان میدهند.
♦️ فیلم، مشاور فیلمنامه و کارگردانی ایرانی داشتهاست، اما انگار مشاوران هم نتوانستند فرهنگ مملکتشان را به فیلمساز خارجی تفهیم کنند، اثری که ضداخلاقی و ضدایرانی است از جایی شروع میشود که مونا دختر ۲۰ ساله در اداره منکرات است و مادرش نوشین او را آزاد میکند، چرا؟ نمیدانیم! در ادامه موضوع کیست زنانه نوشین مطرح میشود که معلوم نیست چه کارکردی دارد، شوخیهای نوشین و مونا در ماشین به عنوان یک مادر و دختر به شدت زننده است، داستان از جای اشتباهی شکل میگیرد چرا نوشین باید نصف شب به آن هتل به دیدن آقای تاناکا برود؟ که مونا به این رفت و آمد شک کند؟
♦️ نگاه فیلمساز به خانواده و هویت انسانی به شدت ضداخلاقی است، مونا دوست پسر خود را در نبود مادرش به خانه میآورد و او را در کمد پنهان میکند، مونا و سهند میخواهند از ایران بروند و دوباره یک سکانس طولانی از مونا و سهند در خانه میبینیم. فیلمساز چه اصراری به نمایش این خرده روایتها دارد، به نظر میرسد این فیلم میتوانست در ۱۰ دقیقه به مقصد نهایی اش برسد، اما آن قدر کش آمده که خط روایی گم شده است، از جایی که مونا موضوع مرد ژاپنی را میفهمد مخاطب دچار کلافگی میشود، فیلمساز سعی دارد موضوع فیلم را حساس جلوه بدهد، اما موضوع آنچنان هم جدی نیست که مخاطب در تعلیق قرار بگیرد این تعلیق که آن مرد ژاپنی چه رابطهای با نوشین دارد، اساساً برای یکی دو دهه پیش است، موضوع پیش آمده آنقدر ناچیز است که اگر نوشین حقیقت را به مونا میگفت هیچ اتفاقی پیش نمیآمد.
♦️ زنی باردار از سوی شوهرش رها میشود و برای کارگری به ژاپن پناه میبرد و در آنجا مردی کارخانهدار از زن نگهداری میکند و به زن پول میدهد که بچه تازه متولد شدهاش را نگهداری کند! چه ننگی بالاتر از این! در چند سکانس نوشین و مرد ژاپنی را در فلاش بک کنار هم میبینیم. مرد ژاپنی پولدار و کارخانهدار است، اما آدمهای ایرانی فیلم منفعل و بیهویتاند.
♦️ فیلمساز چگونه به خودش جرئت داده فیلمی بسازد که در آن شخصیت ایرانی را خرد کند؟ و در آخر ما هیچ چیزی از پدر واقعی مونا نمیشنویم، احتمال دارد که داستان تعریف شده برای مونا دروغ باشد فیلمساز میتوانست با فلاش بک پدر واقعی مونا را نشان بدهد، این راه درستی برای متقاعد کردن مخاطب بود، اما در شرایط فیلم نمیتوانیم درک درستی از حرفهای مرد ژاپنی داشتهباشیم. اینکه در این همه سال مونا نخواسته از گذشته پدرش چیزی بداند هم از مسائل تعجبآور است.
♦️ مهمانخانه ماهنو از نظر محتوا با آسیبهای جدی مواجه است به طوری که نمیشود ابعاد و چارچوب ساختاری آن را درک کنیم. موضوعی که برای فیلم در نظر گرفته شده به شدت سطحی به نظر میرسد فیلمساز به هیچ وجه فیلم ساختن مسئلهاش نبوده و همانطور که گفته شد قصد داشته فیلمی ضدایرانی بسازد. توجه به گریم نوشین در زمان حال و گذشته (۲۰ سال) هیچ نوع تغییری در چهره او رقم نمیزند. کشدار و کند بودن فیلم هم با تدوین سامان نگرفته است، بازیها بهشدت بد است به خصوص مهناز افشار در ایجاد احساس خود در مقابل دخترش، این بدترین تجربه بازی برای افشار محسوب میشود و این اثر بدترین تجربه همکاری ایران و ژاپن در فیلمسازی است؛ چراکه اگر این فیلم را یک فیلمساز ایرانی ساخته بود، میتوانستیم بگوییم این اثر یک ملودرام اجتماعی است، اما زمانی که یک فیلمساز خارجی به خودش اجازه میدهد فرهنگ و شرف ایرانی را زیر سؤال ببرد، جای تعجب دارد که چرا چنین فیلمی باید ساخته شود. این سؤالی است که مدام پرسیده میشود و گوش شنوایی از سازمان سینمایی برای آن وجود ندارد.
✍️افشین علیار
🆔 @hvasl_ir
📣 فیلم «فرشتگان قصاب»،«Butcher Angels»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:سهیل سلیمی
محصول:ایران
سال انتشار:1391
ژانر:جنگی
🔹 خلاصه ی داستان:
فیلم، ماجرای «فرهاد»، مردی افغان را روایت میکند که همسرش در حمله آمریکاییها در مدرسهای گرفتار شده است…
#فرشتگان_قصاب
#Butcher_Angels
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هنر استراتژیک | نیلوفر تفلیسی
♦️نکات فیلم «فرشتگان قصاب»،«Butcher Angels»:
🔹بستر تعلیق اصلی:
افغانستان و اشغال.
♦️خط تعلیق اصلی:
1️⃣چرایی حمله به مدرسه
2️⃣چرایی سرقت اعضای بدن
🔹خطوط تعلیق فرعی:
1️⃣بمب گذاری بازار
2️⃣حمله به مدرسه
3️⃣آمدن صلیب سرخ
4️⃣انفجار مدرسه توسط جاوید
5️⃣فیلم رویکرد رسانه ای دارد(نقد جریان آزاد رسانه).
6️⃣تلفیق فیلم با ماجرای 11 سپتامبر،فیلم مینیاتوری از 11 سپتامبر است.
🔗https://plink.ir/3Bnzo
7️⃣نقد فلسفه داروین در فیلم با نمایش شخصیت جیسون داروین.
8️⃣فیلم دو لایه بازیگر دارد:لایه اول بازیگران هرکدام نماد نگرشی هستند.
♦️اشلی نماد کشور فلسطین و صهیونیسم است.
🔹کیسی نماد آمریکا است،او شخصیتی مستاصل دارد.
♦️ناجیه(نجات یافته) نماد افغانستان نجات یافته است.او اولین زنی است که نجات یافته.رنگ لباس ناجیه رنگ پرچم افغانستان است.
🔹جاوید(جاودان شده)
♦️دیوید نماد ایالات متحده است(نگاه نظامی).
8️⃣نفوذ فرهنگ غربی به وسیله زبان انگلیسی
9️⃣نمایش کتاب خیام،خیام نگاه علمی،فرهنگی داشته.چیزی که باعث نجات هر تمدنی می شود.
🔟در موسیقی فیلم نکاتی مطرح می شود:شهر خالی،خانه خالی و.... که نماد کمبود مبارز در این جامعه است.
1️⃣1️⃣از نظر تراژدی مخاطب با دیدن این اثر منقلب می شود(در ساخت یک اثر تراژیک باید قوانین تراژدی را رعایت کرد). تراژدی صرفا با غم ایجاد نمی شود و نیاز به اشتباه قهرمان دارد(آمارتیا).
🔹فرهاد یک اشتباه تراژیک دارد،لیست مدارس را برای واکسیناسیون به پرستار می دهد.افغانی ها خودشان در اشغال سرزمینشان نقش دارند.فیلم تاوان اشتباه فرهاد است.یکی دیگر از اصول مهم تراژدی اصل تزکیه است(پشیمانی و جبران).
♦️نقد های فیلم «فرشتگان قصاب»:
🔗https://plink.ir/lPuLy
🔗https://plink.ir/IxIzc
#سهیل_سلیمی
#جلسه_430_کلبه_کرامت
#جنگ_جهانی_چهارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
🔸فیلم باید #حلال باشه. یعنی #محتوای_سالم و مفید داشته باشه و از طرف دیگه رایگان و #غیرقانونی تماشا نشه.
🔹 در عماریار، با خرید اشتراک بسیار ارزان، هزاران فیلمِ حلال را حلال ببینید!
دو فیلم سینمایی پرمخاطب سال 98 یعنی «منطقه پرواز ممنوع» و «بنیامین» هم اخیراً به سایت #عماریار اضافه شده و قابل تماشا هستند.
📣 بچه های مسجد! شما می توانید با کد اختصاصی مسجد جوادالائمه خرمآباد در عماریار، «masjedjavadalame» از تخفیف 75 درصدی (یعنی با کمتر از 5 هزار تومان) بهرهمند و مشترک سایت شوید.
📺 دانلود و تماشا در عماریار🔻🔻
🌐 ammaryar.ir/product/بنیامین/
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
📣 فیلم «عملیات ترور»،«Operation Terror»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:آرت اولیویر
محصول:آمریکا
سال انتشار:2012
ژانر:مهیج
🔹 خلاصه ی داستان:
این اثر درباره واقعه 11 سپتامبر است.
#عملیات_ترور
#Operation_Terror
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
♦️نکات فیلم «عملیات ترور»،«Operation Terror»:
1️⃣چهارچوب نظری:
11 سپتامبر بهانه غرب برای لشکرکشی به برخی کشورها بود.
2️⃣مسلمانان در این حادثه نقشی ندارند.
🔗https://plink.ir/5d4AJ
🔹نقد فیلم «عملیات ترور»،«Operation Terror»:
🔗https://plink.ir/tPVng
#آرت_اولیور
#جلسه_505_کلبه_کرامت
#جنگ_جهانی_چهارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir