6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا امام رضا علیه السلام 🌈🌈🌈🌈
https://eitaa.com/Sun031
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام مهربون.....🎉🎉🎉🎉🎉
https://eitaa.com/Sun031
📸 نحوه ناخن گرفتن
✍در هر چیزی قانون و نظم وجود دارد. در ناخن گرفتن، باید از انگشت کوچک دست چپ شروع بشود و به انگشت کوچک دست راست ختم شود.
فِي قَصِّ الْأَظْفَارِ تَبْدَأُ بِخِنْصِرِ الْأَيْسَرِ ثُمَّ تَخْتِمُ بِالْيَمِينِ. در گرفتن ناخن از انگشت کوچک چپ شروع کن و به انگشت کوچک راست ختم نما.
بهتر است در روز جمعه باشد و ناخن های گرفته شده به خاک سپرده شود و در خاک مدفون شود.
📚 کتاب کافی، شیخ کلینی، ج ۶، ص ۴۹۲
https://eitaa.com/Sun031
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سجده کردن...
https://eitaa.com/Sun031
فواید نماز از نظر غرب
پژوهشگران هلندی مردم را به انجام حرکاتی در مراکز ورزشی تشویق میکنند که کاملاً با حرکات در نماز مسلمانانها مطابقت دارد. مربیان ورزشکار این کشور میگویند: این حرکات که در نماز مسلمانان وجود دارد، برای سلامت بدن انسان بسیار مفید است.
این تصاویر را هلند در مراکز ورزشی و عمومی قرار داده است و از مردم خواسته که حتما از این حرکات را روزی سه بار و هر بار ۱۰ دقیقه همراه با حرفهای آرامش دهنده یا خواندن شعر انجام دهند، اما در واقع این همان حرکاتی است که خداوند بر مسمانان واجب کرده است.
اگرچه نگاه ما به اعمال عبادی فقط از جنبه تاثیرات فیزیکی محض آن نیست، ولی محققان اروپایی طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیدهاند که یکی از تاثیرات نماز میتواند فواید فیزیکی باشد و البته مطمئنم که این تاثیرات فیزیکی را مرتبط با تاثیرات روحی و روانی آن بر انسان دانستهاند.
خداوند به عنوان موجود دارای حکمت مطلق، هر آنچه را که برای انسان و کل مخلوقات فرض کرده قطعا در سلامت معنوی و جسمی وی موثر است، زیرا خداوند بدون حکمت امری را بر انسان واجب نمیکند.
https://eitaa.com/Sun031
در واقع وقتی فردی سر به سجده میگذارد، سیستم گردش خون و حوزه مغناطیسی بدنش بهتر عمل کرده و بارهای الکتریکی منفی و عوامل بروز سرطان از او تخلیه میشوند. سجده کردن گذشته از اینکه حداقل نشانه بندگی است، از منظر علمی هم جای بحث دارد، درواقع وقتی فردی سر به سجده میگذارد، سیستم گردش خون و حوزه مغناطیسی بدنش بهتر عمل کرده و بارهای الکتریکی منفی از او تخلیه میشود.به جرأت میتوان گفت علم بشر با تمام نقصهایی که دارد به این نتیجه رسیده که بشر با سر به سجده گذاشتن میتواند بارهای الکتریکی منفی بدن خود را تخلیه و عواملی که باعث بروز سرطانها میشوند را خارج کند. افرادی که اهل نماز شب هستند افراد سالمتریاند و یکی از علتهای آرامش بخشی نماز شب همین تخلیه بارهای الکتریکی است.
گفتن ذکر و دعا در نماز یعنی ارتباط با یک خالق که کمک میکند انسان توکل بیشتری داشته باشد و اضطراب و نگرانی او به حداقل برسد و حتی اگر فرد احساس تنهایی میکند کسی را در کنار خود ببیند؛ وقتی که فرد در حال رکوع است خود را در محضر بزرگی میبیند که غیر او بزرگی نیست، پس به رسم ادب، احترام و اطاعت اقامهای میبندد که با او صحبت کند و اقرار به سخنانی میکند که در گفتوگو با هیچکسی این سخنان را به کار نمیبرد.
یافتههای پژوهشگران غربی نشان از این است که آنها به دنبال یافتن جدیدترین روشها برای آرامشبخشی انسانها و درجستجوی ایدههای مختلف هستند؛ در بین ادیان مختلف آرامبخشی بین مسلمانان بیشتر تلالو را دارد؛ اما معمولا هیچگاه اروپاییان منبع یافتههای خود را بیان نمیکنند.
https://eitaa.com/Sun031
نمونههای مشابه اینچنینی زیاد است؛ ما مسلمانان بعضاً امروزه به کلام امامان معصوم(ع) خود شک میکنیم، در حالیکه در آن سوی مرزها پژوهشگران غربی دستورات اسلام را در قالب یک نظریه علمی به کل دنیا پخش میکنند؛ امام محمد باقر(ع) فرمودهاند؛ هر سوالی دارید بپرسید، ما پاسخ آن را از قرآن برای شما میآوریم، قرآن کتاب مکتوبی است که نسخه جاودانه برای همه انسانها در همه زمانها را دارد.
ورزشهای مختلف هر یک تاثیرات مثبتی برای ورزشکار دارند، اما از نگاه خداوند ورزش کامل در نماز تداعی شده است، گرچه نگاه اصلی خداوند، طاعت و عبادت است اما نماز دارای آنچنان اثرات مثبت برای سلامتی است که میبینیم دانشمندان اروپایی بعد از ۱۴۰۰ سال به این موضوع رسیدهاند.
۱۴۰۰ سال پیش 😉😉😉😉 چندسال پیش......... ۱۴۰۰سال پیش.
https://eitaa.com/Sun031
asghasi-shayad-in-jomeh.mp3
9.88M
قربون اشک هاتون....... 😢😢😢
التماس دعا .🤍🤍🤍
https://eitaa.com/Sun031
اینکه شب جمعه، شب زیارتی امام حسین(ع) بوده و مادرش زهرا(س) هر شب جمعه آنجا است، آیا مستند به دلیل روایی میباشد؟ و نیز اینکه خدا به زیارت امام بیاید معنایش چیست؟
پرسش
آیا غیر از ارواح 124 هزار پیامبر، حضرت زهرا(س) شبهای جمعه به زیارت سیّدالشّهداء(ع) میروند؟ چرا شب جمعه را شب زیارتی حضرتش گفتهاند؟
پاسخ اجمالی
شب جمعه، شب پرفضیلت و بابرکتی است،[1] و در روایات برای این شب اعمالی سفارش شده است.[2] در همین راستا، یکی از اعمال سفارششده در این شب، زیارت امام حسین(ع) میباشد.[3]
همچنین چون قبر آنحضرت در شبهای جمعه زائران خاصی دارد، به اهمیت آن افزوده است. زائران ویژه زیارت مرقد مبارک امام حسین(ع) عبارتاند از:
1. خدای تعالی
یکی از زائران قبر امام حسین(ع) در شب جمعه خداوند متعال است. امام صادق(ع) در این زمینه میفرماید: «خداوند متعال در هر شب جمعه با فرشتگان و انبیاء و اوصیاء به زمین هبوط کرده و او را زیارت میکنند». سپس صفوان پرسید: فدایت شوم پس، هر شب جمعه قبر آنحضرت را زیارت کرده تا بدین وسیله زیارت پروردگار را نیز کرده باشیم؟ حضرت فرمودند: «بلی».[4]
البته معنای اینکه خداوند، قبر امام حسین(ع) را زیارت میکند، معنایش تشبیه و تجسیم نیست و از اینرو، چند وجه برای تبیین و تأویل آن بیان شده است:
یک. عنایت خاصه خداوند متعال با ارسال و تداوم فیض الهی به امام حسین(ع)؛
دو. قرار دادن امام حسین(ع) به عنوان یکی از مظاهر تجلّی الهی؛ [5]
سه. انزال رحمت خاصه بر امام(ع) و زائرین آنحضرت؛[6]
چهار. زیادی تفضل خدا به آنحضرت است.[7]
همچنین مقصود از زیارت کردن زائران، خدا را، به معنای نزدیک شدن معنوی به باری تعالی، و یا رسیدن به مُلک او است؛ یعنی زائر در نزد خدا به مرتبهای میرسد که بر ملک خداوند تسلط مییابد.[8]
2. پیامبران الهی و جانشینان آنان
تمام پیامبران الهی و جانشینان آنان که پیامبر اسلام(ص) و جانشینان او برترین آنانند، از زائران حسین(ع) میباشند.[9] امام صادق(ع) در این زمینه فرمودند: «پیغمبرى در آسمانها و زمین نیست مگر آنکه از خداوند میخواهد تا به او اجازه دهد که به زیارت حسین بن على(ع) بشتابد».[10]
با تمام آنچه گفته شد، اما در خصوص «حضور حضرت زهرا(س) کنار قبر امام حسین(ع) در شب جمعه» روایتی ویژه نیافتیم؛ اما روایاتی وجود دارد که میتوان از آن چنین برداشت کرد که حضرت فاطمه(س) همواره در کنار مرقد فرزندشان حاضر شده و به زائرانشان نظر ویژه دارد:
امام [باقر(ع) یا صادق(ع)] فرمود: «اى زُراره! هیچ زن باایمانى در دنیا نیست، جز آنکه بر او واجب است که فاطمه که درود خدا بر او باد را در زیارت حسین(ع)، همراهى کند».[11]
از امام ششم(ع) نقل است: «فاطمه(س)، دختر محمّد(ص) در کنار زائران قبر فرزندش حسین(ع) حضور یافته و برای آنان طلب آمرزش مینماید».[12]
3. فرشتگان:
وقتى شب جمعه فرا میرسد تعداد زیادی از ملائکه در کربلا نازل و براى امام حسین(ع) گریان میشوند و فضائل و مناقب آنحضرت را ذکر میکنند.[13]
از اینرو، برپایه احادیث؛ خداوند متعال و انبیاء و اولیای الهی و ملائکه زائر قبر امام حسین(ع) در شب جمعه هستند و این همه برکات در شب جمعه برای کسانی که به زیارت امام حسین(ع) میروند قرار داده شده است، میتوان گفت گرچه زیارت امام شهید در هر زمانی دارای اجر و پاداش بزرگی است، اما در زمانهای خاصی چون شب جمعه از ارزش و پاداش بیشتری برخوردار است.
[1]. ر.ک: «فضیلت شب و روز جمعه»، 5942؛ «برداشته شدن عذاب قبر برای مردگان در شب و روز جمعه»،66522.
[2]. ر.ک: «اعمال شب و روز جمعه»، 61785.
[3]. نک: «ثواب زیارت امام حسین(ع)»، 48098.
[4]. ابن قولویه، جعفر بن محمد، کامل الزیارات، ص 113، نجف اشرف، دار المرتضویة، چاپ اول، 1356ش.
[5]. بحرانى، سید هاشم بن سلیمان، ج 4، ص 208، پاورقی، قم، مؤسسة المعارف الإسلامیة، چاپ اول، 1413ق.
[6]. مجلسى، محمد باقر، بحار الأنوار، ج 98، ص 60، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، بیروت، 1403ق.
[7]. شیخ حر عاملى، محمد بن حسن، وسائل الشیعة، ج 14، ص 480، قم، مؤسسة آل البیت(ع)، چاپ اول، 1409ق.
[8]. ابن أبیجمهور، محمد بن زین الدین، عوالی اللئالی العزیزیة فی الأحادیث الدینیة، ج 4، ص 84، پاورقی، قم، دار سید الشهداء للنشر، چاپ اول، 1405ق.
[9]. کامل الزیارات، ص 113.
[10]. همان، ص 111.
[11]. عدهاى از علماء، الأصول الستة عشر، ص 123، قم، دار الشبستری للمطبوعات، چاپ اول، 1363ش.
[12]. کامل الزیارات، ص 118.
[13]. ر.ک: «فرشتگان و پیامبران و زیارت امام حسین(ع) در کربلا»، 32193؛ «فرشتگان زائر بر سر قبر امام حسین(ع)»، 30703.
پرسش های اتفاقی
چگونهاند می توان گفت که عقل در تفسیر قرآن کریم دچار اشتباه نمی شود؟
وقتی شوهر، فردی را در حین جماع با همسرش ببیند حکمش چیست؟
روایاتی وجود دارد که دعا در زیر قبّه و گنبد امام حسین(ع) را مستجاب میداند. مگر در زمان صدور این روایات، حرم امام دارای گنبد و بارگاه بود؟!
معنای لغات «تثنیه»، «تنقیه»، «تبلور» و «تصنع» چیست؟
آیا آیه و یا حدیثی دربارۀ ستایش و تمجید از مجتهد غیر معصوم وجود دارد؟
آیا خداوند به خاطر نعمتهایی که به بندگانش داده بر آنان منت میگذارد؟
آیا زن یا مرد در حالت آمیزش جنسی می تواند شخص دیگری را تصور کند تا شهوتش تحریک شود؟
چرا زن نمیتواند مرجع تقلید و قاضی باشد؟
آیا پدر علامه مجلسی(مجلسی اول) به استادش اصرار کرد که «شهادت ثالثه» را در اذان نگوید، اما بعد از آنکه استادش از طرف برخی افراد افراطی متهم به سنیبودن شد، از روی ترس به او گفت که به روش قبلی بازگردد؟!
آیا انسان در کارهایی که انجام میدهد باید سود و منفعتی برای خودش در نظر بگیرد؟
https://eitaa.com/Sun031
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا امام رضا اگه قراره لطفی از جانب کسی به ما برسد ، ، ، ،
خدا کند فقط از جانب شما برسد💖