eitaa logo
تکسهم
3.2هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
541 ویدیو
43 فایل
شما در تک سهم ، تک تکتون در سود بازار سهم دارید و تیم تحلیلگر مجموعه ما بهتون کنم می‌کنه که به سهم خودت از بازار سود کسب کنی 👑 اینم آیدی پشتیبانی مجموعه رزق حلال : 📿 @polsazi02 🤩🏆 ❤️‍🔥👑
مشاهده در ایتا
دانلود
میانگین اکثریت صنایع بازار مثبت صفر تابلو فعلا گروه بانکی و کامودیتی ها و بیمه و چند گروه کوچک مستثنی و منفی هستش
تکسهم
# ثنوسا محدوده حمایت
از منفی ۴ به منفی دو👊✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تکسهم
# ثغرب
# ثغرب ۶۰ درصد از روز معرفی مقاومت نزدیک ۷۵۰۰ و۸۰۰۰
یک کارشناس بازار سرمایه: 🔺رشد پالایش یکم برای رسیدن به قیمت‌های واقعی آغاز شد 🔹احمد اشتیاقی، کارشناس بازار سرمایه، گفت: اطلاعیه سازمان بورس در خصوص اعلام آغاز بازارگردانی صندوق‌ مذکور جو مثبتی را در کلیت بازار و به‌ خصوص نمادهایی که در پرتفوی آنها وجود دارد، ایجاد کرد و آنچه که حائز اهمیت بوده اعتمادسازی و ایجاد اطمینان خاطر از سوی سیاست‌گذاران است. 🔹رسیدن قیمت تابلوی این صندوق به NAV آنها بستگی به جو و شرایط کلی بازار دارد اما می‌توان این تخمین را داشت که نسبت قیمت تابلو به ارزش NAV آن از ۷۰ درصد کنونی ظرف ۱۵ روز آینده به ۸۵ درصد برسد و ادامه حرکت رو به رشد آن تا رسیدن به صد در صد NAV بستگی به سنتیمنت بازار، استراتژی مدیر صندوق و دیدگاه سهامداران به پرتفوی صندوق‌ دارد.
🔺رکورد شکنی رشد صنایع بورسی در مهرماه/ افزایش ۷.۷ درصدی تولید صنایع بزرگ 🔹پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، گزارش ماهانه تولید صنعتی شرکت‌های بورسی را در مهرماه ۱۴۰۱ منتشر کرد که بر اساس آن بعد از کاهش قابل توجه تولید صنعتی در نیمه دوم سال ۱۳۹۷ و ابتدای سال ۱۳۹۸، رشد تولید این بخش از فصل چهارم ۱۳۹۸ صنعت روند صعودی به خود گرفت و این روند صعودی تا خردادماه ۱۴۰۰ ادامه داشت. 🔹در سه فصل تابستان، پاییز و زمستان سال ۱۴۰۰ روند رشد شاخص تولید صنعتی یک روند بدون نوسان در حول و حوش صفر بود. اما بهار سال ۱۴۰۱ با رشد مثبت شاخص تولید صنعتی آغاز شد و رشد این شاخص در دو ماه اردیبهشت و خرداد روند صعودی داشت. این روند مثبت در ماه‌های تابستان نیز ادامه پیدا کرد و شاخص تولید صنعتی در ماههای تابستان ۱۴۰۱ بین ۵ تا ۷ درصد رشد کرد. 🔹روند مثبت رشد تولید صنعتی در اولین ماه پاییز ۱۴۰۱ نیز ادامه پیدا کرد و رشد شاخص تولید صنعتی در مهرماه ۷.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد کرد که بیشترین نرخ رشد در یک سال اخیر بوده است.
🔺جزییات عرضه پژو 207 در بورس کالا تشریح شد حمیدرضا رحمنی، رئیس اداره ناظران و امور تالارهای بورس کالای ایران 🔹مهلت ثبت سفارش پژو 207 متعلق به گروه خودروسازی ایران خودرو یک روز قبل از عرضه یعنی 29 آبان ماه خواهد بود. 🔹پیش پرداختی که خریداران باید در حساب وکالتی خود موجود داشته باشند 100 درصد است. 🔹محدودیت های اعمالی: ▫️اشخاص حقوقی امکان خرید ندارند. ▫️اشخاص حقیقی که در عرضه های قبلی بورس کالا موفق به خرید خودرو سواری شده اند امکان ثبت سفارش ندارند. ▫️سن بالای 18 سال الزامی است. ▫️هر کد بورس کالایی صرفا مجاز به ثبت سفارش یک عدد است.
♦️عرضه اوراق ارزی از شنبه 🔹بانک مرکزی به منظور گسترش و تسهیل ابزارهای مالی در شبکه بانکی کشور، اقدام به انتشار اوراق ریالی مبتنی بر ارز (دلار) با عاملیت بانک ملی ایران می‌کند. 🔹طبق اعلام بانک مرکزی، اشخاص حقیقی بالای ۱۸ سال از روز شنبه مورخ ۱۴۰۱.۸.۲۸ می‌توانند با مراجعه به شعب ارزی بانک ملی نسبت به خرید اوراق ارزی اقدام کنند.
♦️بازگشت دلار به کانال قیمتی بالاتر 🔹قیمت دلار روز گذشته تحت تاثیر خبرهای سیاسی مبنی بر وضع تحریم‌های تازه علیه ایران صعودی شده بود. امروز هم بازار ارز شاهد یکه‌تازی دلار است و تا کنون با رشد اسکناس آمریکایی روبرو بوده است. 🔹قیمت بازگشایی دلار در ابتدای معاملات امروز ۳۵ هزار و ۸۵۰ تومان بود. نرخ این ارز در ادامه با افت و خیزهایی مواجه شد و به قیمت ۳۵ هزار و ۷۵۰ تومان هم رسید؛ با این حال اما به تدریج مجددا در مسیر صعودی قرار گرفت و وارد کانال ۳۶ هزار تومانی شد. 🔹سکناس آمریکایی هم‌اکنون در حال پیشروی در کانال ۳۶ هزار تومانی است و عدد ۳۶ هزار و ۱۵۰ تومان را هم دیده است.
دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی: سازمان برنامه و بودجه ضد تولید است/ صادرات پتروشیمی ها به ۱۷میلیارد دلار می رسد احمد مهدوی ابهری گفت: 🔹️براساس پیش‌بینی‌ها، امسال پتروشیمی‌ها ۱۵میلیارد دلار به نیما تزریق می‌کنند و ۱۷میلیارد دلار هم صادرات خواهند داشت. پتروشیمی از نظر وزنی در هفت ماهه نسخت سال گذشته، ۷درصد و میزان صادرات ۱۳درصد افزایش یافته است. 🔹️دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، آماری درخصوص رشد این صنعت ارائه داد و گفت: براساس پیش‌بینی‌ها، امسال پتروشیمی‌ها ۱۵میلیارد دلار به نیما تزریق می‌کنند و ۱۷میلیارد دلار هم صادرات خواهند داشت. پتروشیمی از نظر وزنی در هفت ماهه نسخت سال گذشته، ۷ درصد و میزان صادرات ۱۳ درصد افزایش یافته است. 🔹️او با طرح این سوال که چرا سازمان برنامه و بودجه از قانون حمایت نمی‌کند گفت: این سازمان مابه التفاوت را به شرکت‌های پتروشیمی پرداخت نمی‌کند. ما سهام‌گذراران خرد داریم و این حق‌الناس است. شرایطی پیش می‌آید که پتروشیمی‌ها از بانک‌ وام‌ می‌گیرند که تأمین اعتبار کنند.
👌👌سه اصل اساسی و استوار در تحلیل تکنیکال 1-همه چیز در نمودار قیمت نهفته است (حتی اخبار مثبت و منفی و خرید بزرگان بازار و ....)😳 2-قیمت ها طبق روند مشخصی حرکت میکنند😉 3-تاریخ تکرار میشود😐 کانال آکادمی ترید آسان ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄ ╭┅──────┅╮ @asan_trade ╰┅──────┅╯
کل: ۱،۴۱۰،۴۵۵+ هم‌وزن: ۳۹۹،۸۱۹+ شاخص کل با افزایش ۲۲۸۱ واحدی به سطح یک میلیون و ۴۱۰ هزار رسید. شاخص هم‌وزن ۰.۲۵ درصد افزایش یافت. ارزش معاملات خرد بورس ،۲ هزار و ۶۶۴ میلیارد تومان