eitaa logo
تدبّر در قرآن
1.3هزار دنبال‌کننده
34.9هزار عکس
9.7هزار ویدیو
3.3هزار فایل
✅ آشنایی با سوره‌های قرآن کریم 🔸اعضای محترم کانال تدبّر در قرآن، می‌توانند نظرات و پیشنهادهای سازنده‌ی خود را برای این‌جانب ارسال نمایند. با تشکّر @sm_borhani
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
anbiya_059 ads ss.mp3
8.76M
🔵 تفسیر سورهٔ انبیاء / جلسهٔ ۵۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 وداع امام حسن علیه‌السلام با سیدالشهدا علیه‌السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قسمت صد و هفدهم از سلسله جلسات درس اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره)
⚫️ اربعین حسینی / ۸ 🔹اربعین، روز سنجش فاصله‌ی خویش با حسین(ع) و یاران باوفای اوست. 🔸روز پرسش این سؤال از قلب است که: تو با حسین(ع) چگونه‌ای؟ با آرمان و ایمان او چه نسبتی داری؟ 🔸اربعین، یعنی تلاش در شریک شدن با حسین(ع). در این روز باید پرسید: کدام سرمایه را با خویش به کربلا آورده‌ایم تا در نهضت حسین(ع) سهیم باشیم؟ 🔸سرمایه‌ای از عشق، اخلاص، ایثار، عبودیّت، رحمت، ایمان، صبر و شهادت طلبی باید، تا با حسین(ع) همرنگ و همراه شویم ...
ديداربااقشارمختلفمردمموسیقی.mp3
1.48M
✅ امام خامنه‌ای: در دعای ندبه وقتی شروع به بیان و شمارش صفات آن بزرگوار می‌کنیم، بعد از نسبت او به پدران بزرگوار و خاندان مطهّرش، اوّلین جمله‌ای که ذکر می‌کنیم، این است: «این المعدّ لقطع دابر الظّلمه، این المنتظر لاقامة الأمت و العوج، این المرتجی لأزالة الجور و العدوان»
35.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 تاریخچۀ پیاده‌روی اربعین؛ از سال ۶۱ قمری تا امروز 🔹پیاده‌روی اربعین از آیین‌های امروز و دیروز نیست؛ قصه‌های فراوانی دارد از همان اولین اربعین ۶۱ قمری تا امروز که ۱۳۸۴ سال می‌گذرد. در این مستند کوتاه گذری کرده‌ایم بر همین قصه‌‌ها.
انسان شناسی ۳۰۴.mp3
11.8M
❇️ انسان‌شناسی / ۳۰۴ 🔸مگر همه انسانها از یک روح واحد آفریده نشده اند؟ ➖پس چرا تمایلات انسانها به لذتهای انسانی متفاوت است؟ ➖چرا همه به یک میزان به سمت غیب تمایل ندارند؟ ➖چرا همه به یک میزان قادر نیستند از لذتهای معنوی بهره ببرند؟
🔴 چقدر با نظام احسن، هماهنگ هستیم ؟! ✅ از نظر قرآن کریم، نظام تکوین به بهترین وجه آفریده شده و نظام تشریع نیز به بهترین وجه تدوین گشته است. در این نظام هدف‌مند و حکیمانه، «ما هم باید از بهترین‌ها باشیم و هدف‌مند عمل کنیم»: «ربّنا ما خلقت هذا باطلا...» (آل‌عمران/۱۹۱)، آری، نظام هستی، نظام احسن است. با مراجعه به قرآن کریم، نمونه‌هایی از این بهترین‌ها را ذکر می‌کنیم. سعی و تلاش انسانِ «احسن تقویم»(تین/۴) باید این باشد که بر اساس عقل و فطرت الهی خود با نظام هستی هماهنگ گردد و آنچه از طریق وحی به او رسیده است را در زندگی خود محقّق سازد. شما هم می‌توانید با مراجعه به قرآن، موارد دیگری را به این فهرست اضافه کنید. 🔹خداوند متعال، بهترین آفریدگار؛ فتبارک الله احسن الخالقین (مؤمنون/۱۴) 🔸خلقت نظام تکوین، بهترین شکل؛ الذی احسن کل شیء خلقه (سجده/۷) 🔹انسان، بهترین مخلوق؛ لقد خلقنا الانسان فی احسن تقویم (تین/۴) 🔸قرآن، بهترین سخن و کتاب؛ الله نزّل احسن الحدیث کتابا متشابها (زمر/۲۳) 🔹خداوند، بهترین قانون‌گذار؛ و من احسن من الله حکما لقوم یؤمنون (مائده/۵۰) 🔸بهترین قصص در قرآن؛ نحن نقصّ علیک احسن القصص (یوسف/۳) 🔹بهترین سخن، دعوت به خدا؛ و من احسن قولا ممّن دعا الی الله (فصلت/۲۳) 🔸پیروی از بهترین دستورات الاهی؛ و اتبعوا احسن ما انزل الیکم من ربّکم (زمر/۵۵) 🔹بهترین برخورد با مال یتیم؛ و لا تقربوا مال الیتیم الّا بالّتی هی احسن (اسراء/۳۴) 🔸بهترین رفتار با آزار و اذیت دیگران؛ ادفع بالتی هی احسن السیئة (مؤمنون/۹۶) 🔹بهترین بحث و گفتگو با اهل جدال؛ و جادلهم بالّتی هی احسن (نحل/۱۲۵) 🔸بهترین گفتار با مردم؛ قل لعبادی یقولوا التی هی احسن (اسراء/۵۳) 🔹بهترین برخورد به اظهار محبت دیگران؛ و اذا حییتم بتحیّه فحیّوا باحسن منها (نساء/۸۶) 🔸بهترین عمل، از اهداف خلقت؛ الذی خلق الموت و الحیوة لیبلوکم ایّکم احسن عملا (ملک/۲) 🔹بهترین پاداش؛ و لنجزینّهم اجرهم باحسن ما کانوا یعملون (نحل/۹۷) 🔸تبعیت از بهترین قول؛ الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه (زمر/۱۸)