یکی از چیز های که مسلمان ها نباید تحت تاثیر آن قرار بگیریند موضوع پسند است...👆
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghigh
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 ببینید | قدرت معنوی
🔺️ چرا غزه سقوط نمی کند؟
جواب علامه مصباح (قدسسره)..
#فلسطین
#مقاومت
🇵🇸 @mesbahyazdi_ir
الْحَمْدُ لله رَبِّ الْعالَمِینَ
معارف و اسرار غیر قابل تحمل برای ما است و اگر عارف صاحب سری در الْحَمْدُ لله با قدم صاحب ولایت غور کند می یابد که در عالم هستی غیر از الله چیزی و کسی نیست که اگر بود حمد مختصّ به ذات الوهی نبود (تو خود حدیث مفصّل بخوان از این مجمل) پس باید قلمها بشکنند اگر گمان شود ورای او هستند.
🔸صحیفه امام؛ ج 21
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghigh
🔺حق می ماند
أَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَسَالَتْ أَوْدِیَةٌ بِقَدَرِهَا فَاحْتَمَلَ السَّیْلُ زَبَدًا رَابِیًا وَمِمَّا یُوقِدُونَ عَلَیْهِ فِی النَّارِ ابْتِغَاءَ حِلْیَةٍ أَوْ مَتَاعٍ زَبَدٌ مِثْلُهُ کَذَلِکَ یَضْرِبُ اللَّهُ الْحَقَّ وَالْبَاطِلَ فَأَمَّا الزَّبَدُ فَیَذْهَبُ جُفَاءً وَأَمَّا مَا یَنْفَعُ النَّاسَ فَیَمْکُثُ فِی الْأَرْضِ کَذَلِکَ یَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ (رعد۱۷)
🔹شما وقتی که کنار رودخانهای که آب سیل را دارد میآورد میایستید، آنچه که میبینید آب نیست، کف است، آب در زیر کف است، این کفها همینطور برجسته و خروشان بر روی این آبی که در رودخانه جاریست، دارند خودنمایی میکنند. شما کف میبینید، زیر کف آب است... آنی که شما دیدی که نمایان است، همان کف، آن باطل است. آنی که در زیر کف پنهان است، یعنی آب... آن حق است. کف روی رودخانه همیشگی که نیست. یک لحظه هست، لحظهی دیگر نیست. آب را وقتی که در مزرعهات باز کردی، از رودخانه آنچه که برای تو میماند، آب است نه کف، کَفَش از بین میرود. ... میخواهد بگوید حق میماند. دعوت انبیا حق است، نهضت انبیا حق است و آن میماند.
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghigh
🔰حکایات (لذّتِ مطالعۀ کتاب)
آیت الله حسن زاده آملی در درس خود میفرمود: « شبی کشاورزی از آمل میهمان من شد به او شام دادم و رختخواب پهن کردم او خوابید و من به مطالعه مشغول شدم ساعتی گذشت بیدار شد نگاهی به من انداخت و چیزی نگفت. باز مقداری خوابید و دوباره بیدار شد مرا به همان حالت دید، چیزی نگفت. در مرتبه سوم گفت : این چه نانی است که شما میخورید ؟! این جان کندن است!» بعد ایشان میفرمود: «بله آن مرد روستایی حق دارد این حرف را بزند او فکر میکند من مطالعه میکنم تا پولی به دست آورم نظیر او که کارگری میکند تا پولی به او بدهند او هیچگاه درک نمیکند که من از مطالعه کردن چقدر لذت میبرم او نمیداند که کتاب عشق من است.»
📌منبع: goharmaerefat.ir
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghigh
س 1075. آیا جواب ندادن به سلام کسی که فعل حرام انجام می دهد، برای تنبیه او جایز است؟
ج. جوابِ سلامِ مسلمان شرعاً واجب است، ولی اگر بر خودداری از جواب سلام به قصد نهی از منکر، عرفاً نهی و منع از منکر صدق کند، جایز است.
🔸 دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای؛ استفتائات امربه معرف و نهی از منکر
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghigh
وقتی میگوییم امید، نباید امید را با تصوّرات و خیالات فریبگر اشتباه کرد. امید یعنی آن حالتی که با حرکت همراه است؛ با تنبلی و سکون نمیسازد. کسی که امید دارد به اینکه به سرمنزل برسد، راه میرود. اینکه کسی بنشیند و در عین حال امیدوار باشد که به منزل خواهد رسید، این نشدنی است؛ این فریبگری، در روایات و ادعیه به «اغترار بالله»تعبیر شده است که مذمّت شده؛ اینکه انسان بدون حرکت، بدون تلاش آرزو بکند که به یک مقصودی برسد؛ نه، تلاش لازم است؛ امام این امید را داشت و تلاش میکرد.۱۴۰۲/۰۳/۱۶
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghigh
طلبه تراز | علم و تحقیق📖
وقتی میگوییم امید، نباید امید را با تصوّرات و خیالات فریبگر اشتباه کرد. امید یعنی آن حالتی که با حرک
امام علی(ع) فرمودند: " بزرگترین بلا، ناامیدی است.
📌«غرر الحکم، ح 2860»
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghigh
🔰چرا دعای شخصی!
آیت الله علامه حسن زاده ی آملی می نویسد:
«وقتی نوشتن رساله ی امامت را به اتمام رساندم، آن را به حضور شریف استاد علامه طباطبایی، صاحب تفسیر المیزان (رضوان الله تعالی علیه)، ارائه دادم و اظهار داشتم گاه گاهی که از درس و بحث خسته شدید به عنوان یک جلسه ی استراحت و به تعبیر عامه ی مردم «زنگ تفریح» این رساله ی ما را هم ملاحظه بفرمایید، ایشان لطف فرمودند و رساله را از اول تا آخر، کلمه به کلمه خواندند.»
«تا آن که پس از مدتی فرمودند» :
«از بطن تا خط آن را نگاه کردم و رساله حاضر است!»
«مدت دو ماه به درازا کشید تا ایشان رساله را مطالعه و بررسی کردند، وقتی به حضورشان رسیدم تا آن را تحویل بگیرم، به من اعتراض کردند که در فلان جای رساله دعای شخصی در حق خودتان کرده اید، زیرا من در جایی از آن گفته بودم، بار خدایا مرا به فهم خطاب محمدی (ص) اعتلا ده و این دعا را پس از بیان حدیثی و شرح آن آوردم.»
«علت انتقاد علامه این بود که چرا در کنار سفره ی الهی، دیگران را شرکت نداده ام و افزود تا آن جایی که خود را شناخته ام در حق خودم، دعای شخصی نکرده ام و البته در اصول کافی از ائمه اطهار علیهم السلام نقل شده که دعای شخصی نکنید و بندگان خدا را هم در کنار سفره ی الهی شرکت دهید، این تأدیب اخلاقی در من اثر گذاشت.
📌آیینه ی عرفان، ص ۵۶- ۵۷
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghigh