andishe no 40-12_095547.pdf
12.27M
فصلنامه اندیشه نو
واحد نشریه #انجمن_فرهنگی_تبلور_اندیشه شماره چهلم فصلنامه #اندیشه_نو را به صورت ویژه نامه مادر و سرباز با موضوع فاطمه زهرا سلام الله علیها و جهاد تبیین، سردار سلیمانی سرباز مادر پهلو شکسته منتشر کرد
✅مهم
🌺در حمایت از مرجعیت و مقام منیع ولایت، مردم قم قیام می کنند🌺
♻️ به منظور دفاع از کیان اسلام و ارزشهای الهی، مرجعیت و به ویژه مقام منیع ولایت، در پاسخ به اهانت نشریه هتاک فرانسوی و با توجه به آزردگی خاطر شدید آزادگان جهان، مطالبه و خیزش امت اسلامی و مردم شریف قم و بر اساس مصوبه و فراخوان جامعه مدرسین، شورای عالی حوزههای علمیه و مشارکت نهادهای عالی حوزهای و تشکل های مردمی و سایر مراکز فرهنگیِ ملی، بینالمللی و مردم نهاد، تجمع پرشور مردمی، ایمانی و انقلابی فردا یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ ساعت ده صبح در صحن آستانهی مقدسهی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، برگزار میگردد.
♻️ لازم به ذکر است که بدین منظور دروس حوزههای علمیه از ساعت ده صبح فردا تعطیل خواهد بود.
#زعیم_شیعه
#امام_خامنهای
#لبیک_یا_خامنه_ای
محمد رسول ا... والذین معه اشداء علی الکفار
اگر صلابت در برخورد با دشمنان صورت نپذيرد، دشمنان احساس امنيت می کنند و فضای عمومی ، دچار ناامنی می گردد و هرج و مرج فراگير می شود،نشریه هتاک فرانسوی که توهین به مقدسات یک و نیم میلیارد انسان را در پیش گرفته بارها و بارها از هنر برای هجمه های شیطانی، تحریک شکاف های سیاسی و مذهبی، اهانت به عقاید بدنه جامعه اسلامی و الگوی سرسبد این جامعه پیامبر عظیم الشان استفاده کرده است، اکنون نیز درنظر دارد تا جایگاه ذریه ی رسول، ولی زمان، رهبر جریان مقاومت در کشور های مختلف جهان را که باعث شکست مفتضحانه محور غربی با اندیشه سرمایه سالاری شده است. تنزل دهد. جا دارد با این بلندگوی فرانسوی که حرکتی ضد انسانی، ضد ایمانی، نفرت پراکنانه، خشونت طلبانه و بغض آفرین علیه مرجعیت شیعه انجام داده برخوردی با صلابت، مقتضی و قاطع صورت گیرد به طوری که دیگر جرات نکند به این اقدامات خویش ادامه دهد. انجمن فرهنگی تبلور اندیشه برخورد لازم میداند ضمن محکوم کردن این حرکت سخیف این نشریه از کلیه مراجع معظم تقلید، نهادها و سازمان های مرتبط بخواهد در قبال این اهانت به ساحت مرجعیت شیعه ساکت ننشسته و اعلام موضع نمایند.
#انجمن_فرهنگی_تبلور_اندیشه
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ «قرآن بجز مدح علی آیه ندارد»
با لهجه افغانستانی
ویژه ولادت امام علی (ع)
بعضی از تصاویر به کاررفته در این نماهنگ توسط اعضاءانجمن فرهنگی تبلور اندیشه در ماه رجب جاری از نجف ثبت و به کاررفته است.
امید است که مرضی پیشگاه آن امام همام قرار بگیرد
#انجمن_فرهنگی_تبلور_اندیشه
فصلنامه شماره 41 با موضوع انقلاب اسلامی منتشر شد
در این شماره میخوانید:
1. انقلاب اسلامی
2. انقلاب سفید
3. انقلاب اسلامی و دانشمندان غربی
4. معیار معمار انقلاب
5. دست اورد های انقلاب
https://tabalwor.ir/1401/11/enqilab/
andishe no 41-001.pdf
16.24M
فصلنامه شماره 41 با موضوع انقلاب اسلامی منتشر شد
در این شماره میخوانید:
1. انقلاب اسلامی
2. انقلاب سفید
3. انقلاب اسلامی و دانشمندان غربی
4. معیار معمار انقلاب
5. دست اورد های انقلاب
https://tabalwor.ir/1401/11/enqilab/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میلاد_امیرالمومنین_علی_علیه_السلام
📝 جبرئیل امشب نهان در پردۀ جان من است
📌 منقبت ماندگار میلاد امیرالمومنین (ع)
🎙 زنده یاد سید شیر آقا فروغ کابلی
🎬 📥 🆔@tabalwor
https://tabalwor.ir/1402/05/associations/
همایش مسئولین تشکل ها و سازمان های مردم نهاد
#اطلاعیه
پیرو پیگیریهای برخی از تشکلها و نهادهای فرهنگی مهاجرین مقیم مشهد و کمیته تخصصی پیگیری مشکلات تذکره و پاسپورت، در جهت کاهش هزینههای کنسولی و سفارت ، بویژه پاسپورت، نامهای به عنوانی وزارت امورخارجه و وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان، تنظیم و توسط نمایندگان اعزامی به کابل، در تاریخ ۱۴۴۴/۴/۹ ه.ق به وزارتهای فوق تحویل داده شد ( به شماره نامه ۲۵۷).
مجددا در تاریخ ۱۴۴۴/۱۰/۳۰ ه.ق نامهای به شماره ثبت ۱۳۹۹ به عنوانی کمیسیون حل مشکلات، جهت پیگیری نامه فوق الذکر، توسط نمایندگان اعزامی حضورا تسلیم این نهاد گردید.
ماحصل پیگیری مشکلات توسط نهادهای مهاجرین و کمیته تخصصی، صدور حکم از سوی ریاست الوزرا در تاریخ ۱۴۴۵/۱/۳۰ ه.ق مبنی بر کاهش هزینه صدور پاسپورت از ۱۸۰ دالر به ۱۲۰ دالر و کاهش هزینه تمدید پاسپورت از ۳۰ دالر به ۲۰ دالر، به نمایندگان سیاسی و کنسولی خارج از کشور ابلاغ گردید و از تاریخ ۱۴۴۵/۲/۱ ه.ق لازم الاجرا می باشد.
انجمن فرهنگی تبلور اندیشه
https://t.me/tabalwor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور انجمن فرهنگی تبلور اندیشه در همایش تشکل ها و سازمان های مردم نهاد با حضور مسئولین کشور جمهوری اسلامی ایران و تقدیر از دو سازمان مردم نهاد افغانستانی در این همایش:
۱. موسسه خیریه امام جواد علیه السلام
۲. انجمن فرهنگی تبلور اندیشه
و همچنین مصاحبه با مدیریت انجمن فرهنگی تبلور اندیشه پیرامون مقایسه وضعیت مهاجرین از ابتدا تاکنون.
#توجه_مهم
هموطنان که کارت آمایش و یا برگه سرشماری دارند، نیاز نیست برای گرفتن کد یکتا به دفاتر کفالت مراجعه کنند. همون کد ده رقمی ویژه اتباع شان کد یکتا است. می تواند با وارد کردن آن در سایت سهما دانش آموز خود را ثبت نام کنند.
سایت سهما جهت ثبت نام مدارس: http://irmigrationorg.ir
لطفا در باز نشر و اطلاع رسانی سهیم شوید تا هموطنی سرگردان نشود.
انجمن فرهنگی رسانه ای تبلور اندیشه
https://t.me/Tabalwor
@tabalwor
منفعت طلبی قومی در افغانستان: ریشه ها و عوامل
منفعت طلبی قومی در افغانستان پدیدهای پیچیده با ریشههای تاریخی عمیق است. عوامل متعددی در شکلگیری و تداوم آن نقش داشتهاند که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنم:
۱٫ تاریخ و ساختار سیاسی:
افغانستان کشوری با تنوع قومیتی بالا است که در طول تاریخ، شاهد رقابت و درگیری بین گروههای مختلف قومی برای قدرت و ثروت بوده است.
ساختار سیاسی متمرکز و عدم وجود سیستم فدرال یا خودمختاری قومی، زمینه را برای تسلط یک قوم بر اقوام دیگر و سوءاستفاده از منابع و قدرت فراهم کرده است.
سیاستهای تبعیضآمیز در طول تاریخ، به انزوا و نارضایتی اقوام minoritized دامن زده و زمینه را برای منفعت طلبی قومی فراهم کرده است.
ادامه را در اینجا بخوانید:
https://tabalwor.com/1402/11/16/9324/
تحلیل جُرم و مبانی جرمانگاری
با توجه به متفاوت بودن هنجارهای اجتماعی، مفهوم جرم نیز غیرقطعی و متغییر میباشد. بر همین مبنا برداشتها و استنباطهای گوناگونی مبتنی بر قانون، اخلاق، آسیباجتماعی، حقوق طبیعی، ضد اجتماعی بودن و…. در مفهوم جرم وجود دارد. جرمانگاری نیز فرایندی است که به موجب آن قانونگذار با در نظر گرفتن هنجارها و ارزشهای اساسی جامعه و با تکیه بر مبانی نظری مورد قبول خود، رفتاری را ممنوع و برای آن ضمانت اجرای کیفری وضع میکند. جرمانگاری در واقع، استثنایی بر اصل برائت و آزادی تلقی میشود و نیازمند «توجیه» است. بدینجهت، نظریهپردازان کوشیدهاند اصولی را در جهت توجیه عقلانی فرآیند جرمانگاری روایت کنند؛ اصولی مانند: «اصل منع صدمه به دیگری»؛ «اصل ضرورت و مصلحت»؛ «اصل اخلاقگرایی قانونی»؛ نظریه «پدرسالاری قانونی»؛ روش پالایش «فیلترینگ»؛ پس از بررسی این نظریهها بهعنوان مبانی جرمانگاری، پژوهش حاضر به این نتیجه دست مییابد که،
ادامه را در اینجا بخوانید:
https://tabalwor.com/1402/10/27/9315/
در قلمرو علوم جنایی و حقوق کیفری، «تعدد جرم» با مفهوم «ارتکاب جرائم متعدد از سوی شخص واحد، بدون دریافت محکومیت قطعی به علت ارتکاب یکی از آنها» از تکرار جرم متمایز گردیده و نقشی مهم درتعیین یا تشدید میزان مجازات دارد. اما لزوماً موجب تشدید مجازات نیست، بلکه غیر از انگیزهی تشدید، متأثر از مبانی عدالت، موازین فقهی و مصالح و فایدهی اجتماعی نیز میباشد. گونههای واقعی واعتباری تعدد جرم در پرتو جرائم تعزیری وغیرتعزیری دارای اقسام مختلفی میشود. درقوانین جزایی افغانستان، احکام جرائم غیرتعزیری (حدود، قصاص و دیات) به فقه اسلامی ارجاع گردیده و قوانین جزایی صرفاً مجازات جرایم تعزیری را بیان میدارد. براساس مواد ۷۳ تا ۷۸ کود جزا، که تعدد جرایم را بیان داشته است، تعدد مادی جرائم، براساس سه عنصر فعل متعدد، رابطه و هدف برسه گونه:
ادامه را در اینجا بخوانید:
https://tabalwor.com/1402/12/14/9357/
حضور هزارهها در افغانستان
حضور هزارهها در افغانستان هزارهها یکی از اقوام بزرگ افغانستان با سابقهای دیرینه در این سرزمین هستند. علیرغم حضور پررنگ در تاریخ و فرهنگ افغانستان، هزارهها در طول تاریخ با چالشها و تبعیضهای متعددی روبرو بودهاند. این مقاله به بررسی حضور هزارهها در افغانستان از منظر تاریخی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی میپردازد.
هزارهها با جمعیتی حدود ۳٫۵ میلیون نفر، سومین قوم بزرگ افغانستان را تشکیل میدهند. ریشه قومی هزارهها به مغولها و تیموریان میرسد و زبان آنها فارسی دری با لهجهای خاص است.
ادامه را در ابنجا بخوانید:
https://tabalwor.com/1402/11/16/9333/
تنوع قومی در افغانستان/ شمشیر دو لبه توسعه و بحران
افغانستان، کشوری با تنوع قومیتی بالا، همواره با چالشهای متعددی در زمینه مدیریت تنوع قومی روبرو بوده است. این تنوع، هم فرصتی برای توسعه و هم تهدیدی برای ثبات و انسجام ملی تلقی میشود. در این مقاله، به بررسی ابعاد مختلف تنوع قومی در افغانستان، ریشهها و عوامل تشدید تنشهای قومی، و راهکارهایی برای تبدیل تنوع قومی به فرصتی برای توسعه خواهیم پرداخت.
ادامه را در اینجا بخوانید:
https://tabalwor.com/1402/11/16/9328/
بررسی قاعده جب در اسلام
یکی از قواعد مهم که در باب حقوق جزا مطرح می شود قاعده جب است که در مورد اعمال گذشته شخص تازه مسلمانی که در حال کفر صورت گرفته بحث می کند. و بیان می دارد که تمام اعمالی که شخص در حال کفر انجام داده و در خارج از اسلام بر آنها آثاری مترتب نبوده بعد از اسلام نسبت به آن ها مواخذه نمی گردد.
ادامه را در اینجا بخوانید:
https://tabalwor.com/1402/10/27/9304/