✅ عرضه مدل هوش مصنوعی Oasis و تحول دنیای بازیهای ویدیویی
🔹 شرکتهای «Decart.ai» و «Etched.ai» اخیراً مدل جدیدی به نام «Oasis» را معرفی کردهاند که به کمک هوش مصنوعی تجربهای متفاوت از دنیای بازیهای ویدیویی به کاربران ارائه میدهد.
🔹 این مدل که از بازی معروف «Minecraft» الهام گرفته است، به بازیکنان اجازه میدهد تا در محیطی تعاملی و پویا به کاوش و ساختوساز بپردازند؛ اما بر خلاف «Minecraft» سنتی، مدل «Oasis» از کدنویسیهای سختافزاری استفاده نمیکند و کل دنیای بازی را به صورت زنده و توسط هوش مصنوعی میسازد.
🔻 به عقیده طیف گستردهای از کارشناسان، این تکنولوژی نه تنها آینده بازیهای رایانهای را تحت تأثیر قرار میدهد، بلکه چشماندازهای گستردهای در حوزههای دیگر همچون آموزش مجازی و محیطهای تعاملی نیز ایجاد میکند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
✅ آیا هوش مصنوعی میتواند ذهن ما را درک کند؟
🔹 پژوهش جدیدی در نشریه «PNAS» نشان میدهد که مدلهای پیشرفته هوش مصنوعی، از جمله «GPT-4»، اکنون میتوانند در برخی از وظایف حوزه شناخت اجتماعی مشابه با کودکان ششساله عمل کنند. این تحقیق توسط میخال کوسینسکی از دانشگاه استنفورد انجام شده و توانایی این مدلها در درک و پیشبینی باورهای نادرست افراد را ارزیابی کرده است.
🔹 مفهوم «تئوری ذهن» به توانایی فهم باورها، نیات و احساسات دیگران اطلاق میشود. این توانایی در انسانها برای تعاملات اجتماعی و درک رفتار دیگران حیاتی است.
🔻 به گفته کوسینسکی، «GPT-4» توانسته ۷۵ درصد از آزمونهای پیچیده طراحی شده برای سنجش این توانایی را با موفقیت پشت سر بگذارد. این میزان موفقیت در سطح کودکان است و نشان میدهد که مدلهای زبان هوش مصنوعی میتوانند به شکلی عمل کنند که گویی از احساسات و باورهای افراد درک دارند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید.
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
36.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 متاورس؛ انقلابی در همه ابعاد زیست بشر
🔹 بخش سوم: متاورس چیست؟
#ویدیو
🔻 این روزها متاورس به واژه ای بسیار پرکاربرد تبدیل شده است. این در حالی است که بسیاری از کاربران، این فناوری را محدود به واقعیت مجازی میدانند و شناخت دقیقی از تعریف و دایره شمول آن ندارند.
🔹 زاویه در این محتوای ویدیویی، به مسائل مربوط به متاورس و کاربردهای آن پرداخته است.
👈 مشاهده ویدیو کامل در زاویه
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
🔺لزوم باز تعریف #نظام_هویت در فضای مجازی
رئیس مرکز ملی فضای مجازی:
🔹 هویت در #فضای_مجازی نیاز به باز تعریف مباحثی چون زمان ایجاد، زمان حذف، چگونگی دنبال، نحوه اتصال هویتها و انتصابات چند هویت دارد که پیگیری آن از جمله چالشهای امروز دنیاست.
🔹در ایران نیز نظام هویت در سالهای گذشته به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده که البته این نظام در کنار برخی مصوبات دیگر نیاز به ارتقاء و به روز رسانی دارد./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/310218
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
📌گزارش ۲۰ - انواع روشهای سرمایهگذاری از طریق هوش مصنوعی
#گزارش #هوش_مصنوعی 👇👇
گزارش 20 - انواع روشهای سرمایه گذاری از طریق هوش مصنوعی.pdf
1.35M
📌گزارش ۲۰ - انواع روشهای سرمایهگذاری از طریق هوش مصنوعی
#گزارش #هوش_مصنوعی
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
#معرفی_کتاب
🔹️ معرفی کتاب: هوش مصنوعی مسئولیتپذیر؛ پیادهسازی الگوریتمهای اخلاقی و بیطرفانه
Responsible AI: Implementing Ethical and Unbiased Algorithms
▫️ این کتاب به بررسی مسئلۀ مسئولیتپذیری و مفاهیم مرتبط با آن، نظیر توضیحپذیری، انصاف و بیطرفی از منظر اخلاقی پرداخته و پیادهسازی فنی این اصول را برای توسعه سامانههای هوش مصنوعی بهطور عملی با استفاده از زبان برنامهنویسی پایتون آموزش میدهد. از جمله مباحث مطرح شده در این کتاب میتوان به حذف سوگیری، حفظ حریم خصوصی، و چالشهای اخلاقی هوش مصنوعی اشاره کرد. همچنین، این کتاب به طور کامل بر موضوعات کلیدی نظیر مسئولیت در هوش مصنوعی، عدالت و ایجاد اعتماد در میان کاربران تمرکز دارد.
🔹️ نویسندگان: Sray Agarwal و Shashin Mishra
🔹️ انتشارات: Springer
🔹️ سال انتشار: 2021
🌐 گزارش معرفی این کتاب را به قلم محمدمهدی نصرهرندی در [اینجا](https://front.scrii.ir/article/5014) بخوانید.
🇮🇷 کانال رسمی دانشگاه علوم قضائی👇
🆔https://eitaa.com/ujsas_ac_ir
هدایت شده از دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
#تبریک_به_جامعهبزرگ_دانشگاهعلومقضایی
🔺در راستای اجرایی شدن سند تحول و تعالی قوه قضائیه و لبیک به فرمان مقام معظم رهبری (دامظله) با #کار_جهادی و پیگیریهای مستمر مسئولان محترم دانشگاه، به لطف خداوند متعال، #امروز مجوز احداث #مجتمع_دانشگاهی علوم قضایی و خدمات اداری، در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در منطقه دشت بهشت تهران، به تصویب رسید.
🌹این دستاورد بزرگ را خدمت خانواده بزرگ دانشگاه تبریک عرض مینماییم.
با همت مضاعف و کارجهادی، بهزودی مراحل اجرایی ساخت مجتمع آغاز خواهد شد. انشاءالله🌹
#⃣ #دانشگاه_تراز
#⃣ #قاضی_تراز
🇮🇷 کانال رسمی دانشگاه علوم قضائی👇
🆔https://eitaa.com/ujsas_ac_ir
📚 پژوهشگاه فضای مجازی از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی در حوزه فضای مجازی حمایت میکند
🎓در موضوعاتی مانند:
• ديپلماسی سایبر
• روانشناسی سایبر
• اقتصاد دیجیتال
• تولید محتوای دینی
• بازیهای رایانهای
• حریم خصوصی
• امنیت سایبری
• حقوق هوش مصنوعی
• کوانتوم
• دیگر موضوعات مرتبط
⏳بدون محدودیت زمانی برای دفاع و ارائه
📨 علاقمندان میتوانند برای کسب اطلاعات تکمیلی از طریق شناسه @smy110 در پیامرسانهای «ایتا» و «بله» با ما در تماس باشند.
#⃣ #فضای_مجازی
#⃣ #حمایت_از_پایان_نامه
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
«خیز هند برای تحقق اهداف هوشمصنوعی با کمک غولهای فناوری»
🔹با هدف تبدیل شدن به یکی از مراکز اصلی هوشمصنوعی در دنیا، دولت هند قصد دارد با غولهای فناوری مانند مایکروسافت، آمازون و گوگل همکاری کند و آنها نیز متقابلا قصد دارند میلیاردها دلار بر زیرساختهای رایانش این کشور که یکی از مهمترین بازارهای فناوری جهان است، سرمایهگذاری کنند.
🔹 هند در حال تبدیل شدن به بزرگترین مرکز تحقیق و توسعه مایکروسافت در خارج آمریکا است. حدود دو سوم از ۲۳ هزار کارمند این شرکت در هند را مهندسانی تشکیل میدهند که بسیاری از آنها در مرکز تلانگانا ساکن هستند. همچنین یک چهارم از تمام پروژههای هوشمصنوعی شرکت GitHub، سکوی (پلتفرم) توسعهدهندگان مایکروسافت، مربوط به هند است. دولت هند برای سرمایهگذاری شرکتهای فناور در بخشهای مختلف از جمله تولید قطعات و زیرساختهای ابری؛ بستههای حمایتی بزرگی در نظر گرفته است.
🔹به اذعان شرکت Structure Research، تلاش شرکتها برای ساخت مراکز داده در هند باعث میشود تا هند از جایگاه ششم ظرفیت رایانشی در آسیا و اقیانوسیه به جایگاه اول برسد. به گفته این شرکت، اگر مایکروسافت بتواند برنامه ساخت ۶۶۰ مگاوات ظرفیت جدید در هند را اجرایی کند، این کشور به بزرگترین مرکز داده در خارج از آمریکا تبدیل میشود.
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
«ایجاد سامانه پیامرسان بین بانکی ویژه کشورهای عضو گروه بریکس»
🔺کشورهای عضو گروه بریکس در سال ۲۰۱۸ به ایجاد بستری امن جهت شکلگیری سامانه پرداخت مشترک میان کشورهای عضو رای دادند. متخصصان دانشگاه سنپترزبورگ در روسیه از سال ۲۰۱۹ مشغول کار بر روی ایجاد چنین سازوکاری بودهاند. در همین راستا این دانشگاه در سال ۲۰۲۲ از سامانه غیرمتمرکز پیامهای بینبانکی ویژه اعضا رونمایی کرد که برنده جایزه پیشرفت فناوری-۲۰۲۲ نیز شد.
🔺حال بهگفته کارشناسان دانشگاه، با رفع معایب و توسعه سامانه یادشده، امکان پرداخت با ارزهای ملی در چارچوب کشورهای عضو بریکس، یک گام به واقعیت نزدیکتر شده است. گروه بریکس در سال ۲۰۰۹ با عضویت کشورهای چین، هند، برزیل، آفریقای جنوبی و به رهبری روسیه با هدف فراهمکردن بسترهای لازم جهت افزایش رشد اقتصادی ایجاد شد و اکنون کشورهای ایران، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، مصر و اتیوپی نیز به عضویت دائم این گروه درآمدهاند.
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
«توسعه سکوی فناوری اطلاعات ویژه ایجاد نسخه دیجیتال شرکتهای نفتی و پالایشی»
🔹متخصصین شرکت روسی مرکز فناوریهای دیجیتال (CDT)، موفق به توسعه یک سکوی (پلتفرم) فناوری اطلاعات شدند که کاربری اصلی آن ایجاد نسخه دیجیتال شرکتهای نفتی و پالایشی است. بهعبارت دیگر، تمامی عملکرد این شرکتها در این سکو، مدلسازی میشود.
🔹این سکو که DeltaMod نام دارد، این امکان را فراهم میآورد تا فعالین این حوزه، شرایط اضطراری احتمالی و روشهای کاهش هزینههای عملیاتی در تولید را پیشبینی و کیفیت محصول مورد نیاز را تضمین نمایند.
🔹به گفته طراحان این سکو، تا پیش از این بخش بزرگی از بازار نرمافزارها در حوزه مدلسازی صنایع دقیق، در اختیار شرکتهای بزرگ غربی بود، اما پس از خروج گسترده این شرکتها به واسطه تحریمهای غرب علیه روسیه، بومیسازی چنین برنامههایی در اولویت شرکتهای روسی قرار گرفت. رونمایی از این سکوی تمام روسی، در جریان همایش فناوریهای اطلاعاتی روسیه در شهر تیومن انجام شد.
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR